ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγω νομιζω πως πηρε ο λοκος μας λιγο αερα επειδη νικησαμε ευκολα τη πιο αφελη ισως ομαδα του πρωταθληματος και ξαφνικα ο Περειρα βαφτιστηκε ετοιμος,ο Τσιγγαρας τανκ και εγω δεν ξερω τι αλλο.Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καν μια σωστη και αξια πρωταθλητισμου εντεκαδα,ποσο μαλλον ισχυρος παγκος και καποιοι ενοχληθηκαν για το ποστ του giapas...Δυστυχως μετα τον Φερειρα,για τον οποιο υπηρχαν και καποιες δικαιολογιες,μοιαζει να σαμποταρουμε και ενα δικο μας παιδι τον Γκαρσια,τη στιγμη μαλιστα που ο ιδιος αρχιζει να παραγει εργο.Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τη μη ενισχυση της ομαδας εκτος και αν μιλαμε οχι απλα για περιοδο οικονομικης εξυγιανσης αλλα για αλλαγη στοχων,αλλαγη επιπεδου κατι που μονο η οικογενεια μπορει να διαψευσει και πρεπει καποια στιγμη επιτελους να μιλησει και να εξηγησει.
Καμία επιθετικότητα προς εσένα.boogeyman77 έγραψε:Προς τι η επιθετικότητα; ρωτάω για έναν 23χρονο διεθνή με την Ελβετία φορ που έχει παραστάσεις από Σάλτσμπουργκ,Εμπολι,Βαρεγκεμ και Βασιλεία και μπορεί να βγει πάμφθηνα για την ομάδα!Δηλαδή επειδή είμαστε σε "εκποιηση" πρέπει να πάρουμε τον μισό Βόλο;Ομάδα για πρωτάθλημα θέλουμε να φτιαξουμε όχι για play outkos έγραψε:Δηλαδή πρέπει να βγει επίσημο χαρτί με σφραγίδα και υπογραφή? Είμαστε σε κατάσταση εκποίησης.boogeyman77 έγραψε:Καλή περίπτωση από τους ελεύθερους σε τυχόν πώληση Colak-Swiderski μου μοιάζει ο Dimitri Oberlin που έμεινε ελεύθερος από την Basel! Κάποια γνώμη για τον παίκτη από τους γνωρίζοντες;
Αν φύγει ο σβιντερφσκι θα έρθει ο μικρός του Βόλου.
Και για να μην γίνει καμία παρεξήγηση αν είναι να φύγει ο σβι προτιμώ να φύγει τώρα υπό συνθήκες Γιαννούλη, παρά το καλοκαίρι υπό συνθήκες Τσούμπα, Πέλκα. Απλά θεωρώ δεδομένο τον αντικαταστάτη.
- Περιπτερος
Χωριό που φαίνεται ...
Απλά, μετά θα βγουν οι οπαδοί της εξουσίας και θα μας επιτεθούν.
Απλά, μετά θα βγουν οι οπαδοί της εξουσίας και θα μας επιτεθούν.
- ΑποστόληςΑ
Θα επαναλάβω ότι οι δανεισμοί χωρίς υποχρέωση αγοράς των Esiti και Biseswar είναι τελείως λάθος. Πόσω μάλλον όταν οι ομάδες υποδοχής δεν θα πληρώσουν όλο το μισθό τους, αλλά ένα μέρος τους.
- thanos-xanthi
συντασσομαι με Αποστολη
αμα πλακωσει ο Μπισε τις σεφταλιες...κλαφτε τα
δε τον κρατανε με τιποτα
αμα πλακωσει ο Μπισε τις σεφταλιες...κλαφτε τα
δε τον κρατανε με τιποτα
Προφανώς της λογικής ότι σωθεί από τη χασούρα του συμβολαίου τους και θα πάρουν συμμετοχές μηπως και στραβωθεί κανένας να τους πάρει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα επαναλάβω ότι οι δανεισμοί χωρίς υποχρέωση αγοράς των Esiti και Biseswar είναι τελείως λάθος. Πόσω μάλλον όταν οι ομάδες υποδοχής δεν θα πληρώσουν όλο το μισθό τους, αλλά ένα μέρος τους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς αυτό που δεν επιθυμείς αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι συμβαίνει. Πάντα δημιουργείται η αμφιβολία μήπως κάνεις λάθος και πορεύεσαι με την ελπίδα ότι μπορεί να είναι απλά στραβός ο γιαλόςjoshua έγραψε:Εγω νομιζω πως πηρε ο λοκος μας λιγο αερα επειδη νικησαμε ευκολα τη πιο αφελη ισως ομαδα του πρωταθληματος και ξαφνικα ο Περειρα βαφτιστηκε ετοιμος,ο Τσιγγαρας τανκ και εγω δεν ξερω τι αλλο.Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καν μια σωστη και αξια πρωταθλητισμου εντεκαδα,ποσο μαλλον ισχυρος παγκος και καποιοι ενοχληθηκαν για το ποστ του giapas...Δυστυχως μετα τον Φερειρα,για τον οποιο υπηρχαν και καποιες δικαιολογιες,μοιαζει να σαμποταρουμε και ενα δικο μας παιδι τον Γκαρσια,τη στιγμη μαλιστα που ο ιδιος αρχιζει να παραγει εργο.Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τη μη ενισχυση της ομαδας εκτος και αν μιλαμε οχι απλα για περιοδο οικονομικης εξυγιανσης αλλα για αλλαγη στοχων,αλλαγη επιπεδου κατι που μονο η οικογενεια μπορει να διαψευσει και πρεπει καποια στιγμη επιτελους να μιλησει και να εξηγησει.
Για τη Μεσήμβρια κανένας επενδυτής? Τόσα γηπεδάκια έχει.
Μόνο του Πανόπουλου έχουν μαρουποεπενδυτικό ενδιαφέρον?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 18 Ιαν 2021, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
είναι καλύτερο να τους εχεις να κάθονται και να απομειώνεται η όποια αξία τους??ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα επαναλάβω ότι οι δανεισμοί χωρίς υποχρέωση αγοράς των Esiti και Biseswar είναι τελείως λάθος. Πόσω μάλλον όταν οι ομάδες υποδοχής δεν θα πληρώσουν όλο το μισθό τους, αλλά ένα μέρος τους.
Για να πουλήσεις ή να βάλεις υποχρεωτική οψιόν πρεπει να υπάρχει και ενδιαφερόμενος με αυτές τις προυποθέσεις.
Να ζητησω και μια συγνωμη απο το φορουμ για το πως εμφανιζομαι στις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους,το ποσο επιμονος η και κουραστικος γινομαι, απλα δεν μπορω να χωνεψω τα οσα συμβαινουν, ουτε να κρυψω τη στενοχωρια μου να βλεπω την ομαδα να αποδυναμωνεται ολο και περισσοτερο.
Για Μπίσε απλά βάζεις λυτούς και δεμένους να βρεθεί Ομάδα στην Αραπιά. Και φροντίζεις να μην αρνηθεί. Ακόμα και στο Λούτσο έπρεπε να είχαμε τάξει ποσοστό, να του βρει ομάδα. Μόνο από εκεί μπορεί να έρθει προσφορά που θα σε απαλλάξει. Το Σεπτέμβρη παρατρίχα (όπως λέμε για τους Ομίλους του CL) θα παίρναμε και 500Κ για την πώλησή του.
2η επιλογή Τουρκία
Οι Κύπριοι ούτε το μισό συμβόλαιο (και πολλά λέω) δεν θα καλύψουν.
Και επειδή τα μανατζεριλίκια κύκλους κάνουν, ο Απόλλωνας βγήκε στην αγορά γιατί πούλησε τον πιτσιρικά Ούγγρο στόπερ που είχε στη Φενέρ για 2 εκ. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει μανατζερικά στη Rogon και θυμάστε τα δημοσιεύματα που γράφανε ότι θα πάει ο Μιχαηλίδης στη Φενέρ με 2 εκ. Έ δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Τουλάχιστον γλιτώσαμε το Γιάνναρο προς στιγμήν.
2η επιλογή Τουρκία
Οι Κύπριοι ούτε το μισό συμβόλαιο (και πολλά λέω) δεν θα καλύψουν.
Και επειδή τα μανατζεριλίκια κύκλους κάνουν, ο Απόλλωνας βγήκε στην αγορά γιατί πούλησε τον πιτσιρικά Ούγγρο στόπερ που είχε στη Φενέρ για 2 εκ. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει μανατζερικά στη Rogon και θυμάστε τα δημοσιεύματα που γράφανε ότι θα πάει ο Μιχαηλίδης στη Φενέρ με 2 εκ. Έ δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Τουλάχιστον γλιτώσαμε το Γιάνναρο προς στιγμήν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 18 Ιαν 2021, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μαζί σου φίλε μου και καταλαβαίνω.joshua έγραψε:Να ζητησω και μια συγνωμη απο το φορουμ για το πως εμφανιζομαι στις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους,το ποσο επιμονος η και κουραστικος γινομαι, απλα δεν μπορω να χωνεψω τα οσα συμβαινουν, ουτε να κρυψω τη στενοχωρια μου να βλεπω την ομαδα να αποδυναμωνεται ολο και περισσοτερο.
Πως να μην τρελαθείς όταν αντικαταστάτης ενός από τα καλύτερα μπακ που είχες τα τελευταία χρόνια θα είναι ένας Φεραρι..
Μακάρι να γίνει ένα θαύμα.
- theodorosstefan
Νομίζω αν πουληθει σβιντερσκι που δεν το νομίζω θα έχουμε βασικό κρμεντσικ και αναπληρωματικό Τσολάκη μήπως αναστηθεί....... Και ευκαιρίες σε κουτσιαPAOK_Antarctica έγραψε:Αν πουληθεί ο Σφι τότε θα πρέπει να έρθει άμεσα άλλο ένα CF.
Πιστευω πως αν πουληθει ο Σβι, πρεπει να δοθει ευκαιρια στον Τσολακ. Οσο κι αν τον απαξιωνουμε, δεν νομιζω οτι του δωσαμε μια σωστη ευκαιρια.