Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ας μας προβληματίσει το γεγονός ότι κανείς δεν θέλει να είναι μέλος αυτής της ομάδας.
Μέσα σε έναν χρόνο έχουν ζητήσει να φύγουν 10 παίκτες...ούτε επί εποχές που δεν είχαμε δεύτερη στολή να βάλουμε
Μέσα σε έναν χρόνο έχουν ζητήσει να φύγουν 10 παίκτες...ούτε επί εποχές που δεν είχαμε δεύτερη στολή να βάλουμε
Πολυ σωστος. Πολυ.renegade έγραψε:Ας μας προβληματίσει το γεγονός ότι κανείς δεν θέλει να είναι μέλος αυτής της ομάδας.
Τι να μεινουν να κανουν με τον μικρο μαγο απο την πορτογαλια?
Να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρικη τους αξια να κατακρημνιζεται?
Να βιωνουν την πληρη απαξιωση εξαιτιας του?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρικη τους αξια να κατακρημνιζεται?
Να βιωνουν την πληρη απαξιωση εξαιτιας του?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο αυτό, αλλά γενικά. Αν δε σε "εμπνέει" ο άμεσος προϊστάμενος σου, συνήθως ξενερώνεις και ψάχνεσαι για αλλού με την πρώτη ευκαιρία.
Τι μου θυμησες τωραDimitrisS έγραψε:Μην τα λέτε αυτά για τον ζωγράφο μας.
https://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g
Αντικατροπτιζει την κατασταση μας. Ιδιος ειναι.
Ποιοι ειναι αυτοι οι δεκα γιατι εχω χασει επεισοδια. Εκτος αν μετρατε και αυτους που επειδη δεν τους δωσαμε 1,5 χαρτι το χρονο θελαν να φυγουν.
Από τους ελεύθερους ο Στόχαρος έκανε την κλασική ανάρτηση "ταξιδεύω με αεροπλάνο. Θεσσαλονίκη πάντως δεν πάει η πτήση του, καμιά Τουρκία παίζει. Μπορεί βέβαια να πηγαίνει και στο Βέγκας για ζάρια ή στο Χόλυγουντ ταξιδάκι με την οικογένεια
Χαχαχαχαχα καλό ρε φιλε...alp920 έγραψε:Όποιος θέλει φεύγει, όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει ξαναφεύγει.Τι κωλοχανειο είμαστε .