Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από joshua »

Θα σε προκαλουσα να μου δειξεις που ακριβως εβγαλα σαπακια ΟΛΟΥΣ τους παικτες της ομαδας και ακριβως επειδη τους εβγαλα ολους σαπακια θελω μονο ενα χαφ και ενα μεσοεπιθετικο αλλα αδιαφορω...join the club των haters και εσυ...Γνωστη η ανικανοτητα σου στο διαλογο...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Δε χρειαζεται να μιλας για ΟΛΟΥΣ ασχημα για να αφοριζεις μονιμως καποιον. Εγω ελπιζω Εσιτι, Λημνιος κλπ να μην μπαινουν στο μεγαλυτερο οπαδικο φορουμ στον κοσμο και να σε διαβαζουν (οπως θα εκανα εγω αν ημουν ποδοσφαιριστης μιας ομαδας)

Οντοπικ τωρα. Θελω μεταγραφες. Ασυζητητι. Το γκολ κ οι μεταγραφες ειναι η επιτομη της χαρας του οπαδου. Αλλα ΟΧΙ για την μπενφικα. Η μπενφικα υστερει ΜΟΝΟ σε ενα πραγμα αυτη τη στιγμη απο τον ΠΑΟΚ. Στην ομοιογενεια. Καινουριος προπονητης καινουριοι παικτες και τεραστια πιεση. Εκει μονο μπορουμε να χτυπησουμε. Να λαμψει το αστρο του Αμπελ και να παρει το πορτοφολι του Χεσους.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Θα σε προκαλουσα να μου δειξεις που ακριβως εβγαλα σαπακια ΟΛΟΥΣ τους παικτες της ομαδας και ακριβως επειδη τους εβγαλα ολους σαπακια θελω μονο ενα χαφ και ενα μεσοεπιθετικο αλλα αδιαφορω...join the club των haters και εσυ...Γνωστη η ανικανοτητα σου στο διαλογο...
Να χαρείς ρε Τζόσουα τις μαύρες σου λόγω έλλειψης μεταγραφων δεν θα την πληρώσω εγω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ημουν εγω αυτος που ξεκινησε τα ποστ εντυπωσιασμου περι Βιερινια ,ασταματητου Τσουμπα και ρεταλιων της κουλας επειδη καποιος τολμησε να πει οτι ο Γκιγιερμε η ο Καμαρα ειναι καλοι παικτες...Πραγματικα αν κατι σιχαινομαι ειναι να πεταει ο αλλος την μπαλα στην εξεδρα με φανφαρες για να αλλαξει την ουσια της κουβεντας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Κατά τα άλλα εκεί που τις φούσκες δεν τις κάνουν μόνο με τσίχλες, ο χοντρός φέρεται να πουλάει 23χρονο RB με 3 γκολ και 5 ασίστ στην Championship και με αξία transfermarkt 5 εκ https://www.transfermarkt.com/matty-cas ... aison=2019, μόνο με 17+ εκ. κοψοχρονιά.
Αλλού που οι μεταγραφές γίνονται με πραγματικές αξίες εποχής, ανακοινώθηκε η αγορά με 8 εκ. από τη Φέγενορτ του εξαιρετικού LB https://www.transfermarkt.com/philipp-m ... ler/111275, με αξία transfermarkt 15 εκ. και 8 γκολ και άλλες τόσες ασίστ φέτος στην Μπουντεσλίγκα. Ναι ο γνωστός ΜΑΧ που έβλεπε την πλάτη του όλα τα χρόνια ο Στάφυ.
Για αυτό λοιπόν περιμένουμε για Γιαννούλη έως 8εκ και οι λωποδύτες για τον x Τσιμίκα εικοσάρες.

Εντωμεταξύ το 10 ωρύεται καθώς φαίνεται ο Φαν Σιπ να δίνει μεθαύριο φανέλα βασικού στον Γιαννούλη
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ας μην κοιτάμε το αν έχουν ή όχι αθλητική ή ταχυδύναμη ομάδα οι άλλοι και ας βλέπουμε το τι έχουμε και το τι χρειαζόμαστε εμείς. Και νομίζω πως είναι ηλίου φανερό το τι χρειαζόμαστε.
Και όπως σωστά είπε κάποιος φίλος εδώ μέσα, 8,5 εκατομμύρια πέρσι το καλοκαίρι για μεταγραφές από τις οποίες κανένας δεν έδειξε να πείθει για βασικός στην ομάδα, ο Μελιόπουλος να κόβει την μπάλα συν τέλος Αυγούστου να έρχεται και το χαστούκι από την Σλόβαν, έδειξε πολλά για το scouting της ομάδας, για πέρσι, τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δηλαδή για να καταλαβω, επειδη ζηταει καποιος μεταγραφες και δεν νιωθει ικανοποιημενος απο συγκεκριμενους παιχτες σε συγκεκριμενες θεσεις του ροστερ, αυτόματα γίνεται υμνητης των πρακτικων του γαυρου και θαυμαστης των παιχτων τους?
Και στην τελικη και εγω θεωρω τον Καμαρα καλυτερο του Εσιτι και του Αουγκουστο, με βαση τα οσα ειδα περσι και απο τους 3. Και εγω θεωρω τον Γκιγιερμε ενα αξιοπρεπεστατο χαφ σχετικα ταχυ και κοντρολαρισμενο.
Δεν τον λιγουρευομαι οταν εχω Καντουρι και Μισιτς υγιεις!
Φυσικα και προπερσι δεν μας εβλεπε ουτε για πλακα ο γαυρος με το κεντρο που ειχαμε! Και φυσικα περσι κατι αλλαξε σ αυτο και βρεθηκαμε να μας πιεζουν στα χαφ ακομα και τα χωρια...
Δεν ειναι κακο να θελεις παιχτες ουτε ειναι κακο να σ αρεσει παιχτης αντιπαλου!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γερασίμου έγραψε:Ας μην κοιτάμε το αν έχουν ή όχι αθλητική ή ταχυδύναμη ομάδα οι άλλοι και ας βλέπουμε το τι έχουμε και το τι χρειαζόμαστε εμείς. Και νομίζω πως είναι ηλίου φανερό το τι χρειαζόμαστε.
Και όπως σωστά είπε κάποιος φίλος εδώ μέσα, 8,5 εκατομμύρια πέρσι το καλοκαίρι για μεταγραφές από τις οποίες κανένας δεν έδειξε να πείθει για βασικός στην ομάδα, ο Μελιόπουλος να κόβει την μπάλα συν τέλος Αυγούστου να έρχεται και το χαστούκι από την Σλόβαν, έδειξε πολλά για το scouting της ομάδας, για πέρσι, τουλάχιστον.
Αναθεμα αν εγινε σκαουτινγκ περσι ειτε για αουγκουστο ειτε για εσιτι ειτε για Μελιοπουλο...
Οταν κανεις μεταγραφες μονιμα υπο καθεστως πιεσης και με την ψυχη στο στομα, το πιο πιθανο ειναι να πεσεις εξω παρα να πετυχεις διανα!
Και δυστυχως παλι φετος θα φτασουμε τελη σεπτεμβριου να τρεχουμε να κλεισουμε εναγωνιως τις οποιες τρυπες, και ελπιζω να φανουμε πιο τυχεροι απο περσι, γιατι ειμαι σιγουρος πως παμε στην τυχη και οχι στοχευμενα...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Όπως τη βλέπω μέχρι τώρα τη Μπενφίκα που μόλις έφαγε γκολ παιδική χαρά, σκέφτομαι ότι η μη κλήση στην Εθνική του Πέλκα θα μας κάνει καλό, καθώς θα δουλέψουν αυτό το διάστημα στις συνεργασίες με Καντουρί και Σβάμπ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

οτι τα χανουμια πουλανε για 1 μυριο τον Οικονομου στην κοπεγχαγη με σκοτωνει...
ποιονα ρε? τον Οικονομου? τον αμπαλο ρε? θα τρελαθουμε εντελως....
υ.γ. σορι για το οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι να μην προλαβουν να δεσουν μεσα στις επομενες 12 μερες...
Περα απο ολα οσα λεμε, ετσι οπως εκατσε η φαση ειναι ευκαιρια να τους κανουμε κηδεια γιατι ειναι ακομη ανοργανωτοι!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εξαιρετικός προορισμός για τον Οικονόμου. Και ομάδα και συνθήκες και πόλη σούπερ.
Όσο για τα λεφτά, αύριο θα έχουν γίνει το πολύ τα 700Κ που έδωσαν για να τον πάρουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας ελπίσουμε πως η αναβολή για λίγες μέρες της συνέντευξης Ρεμπε έχει να κάνει με τις αυξημένες υποχρεώσεις του...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στο πλαίσιο ήταν να πάρει νέο λάπτοπ και κινητό με επιστροφή eurobank

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Gospi έγραψε:Μακαρι να μην προλαβουν να δεσουν μεσα στις επομενες 12 μερες...
Περα απο ολα οσα λεμε, ετσι οπως εκατσε η φαση ειναι ευκαιρια να τους κανουμε κηδεια γιατι ειναι ακομη ανοργανωτοι!
Έτσι μου κάθεται και εμένα το όραμα.

Ελπίζω να μας βοηθήσει και η κλήρωση του πρωταθλήματος να μην έχουμε μετακίνηση στην πρώτη αγωνιστική.
Και για λόγους εκμετάλλευσης χρόνου και μη ταλαιπορίας, αλλά κυρίως για την αποφυγή έκθεσης στους κινδύνους της Covid. Θα μπορούσαν να το ζητήσουν και από τη Λίγκα. Δε νομίζω να υπήρχε αντίρρηση σε ένα τέτοιο "κλειδάριθμο" για την πρώτη αγωνιστική.

Μακάρι να ανέβαινε και ο βάζελος στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό. Kαταλαβαίνω όμως ότι θέλει, με την υποστήριξή μας, να δοκιμάσει και να προμοτάρει το paotv.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”