9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Ale3

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Ale3 »

Salpingidis steered it past Perquis on the line to become the first Greece player to score in both a UEFA European Championship and FIFA World Cup.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/matches/round=15172/match=2003319/postmatch/report/index.html
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιος το λέει ; Η ΟΥΕΦΑ ; σιγα μωρε προπαγάνδα των ΑΡΔ ειναι :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Καλά θα κάνει ο Ιβαν να στείλει μερικά ρούβλια παραπάνω για να μείνει στην ομάδα μας
ο Πόντιος ;)
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εαν ο Σάλπι μπορούσε να απαλλαγεί απο το βάρος της (κομπλεξικής) αμφισβήτησης, θα ηταν μια ομάδα μόνος του. Έχουμε καταφέρει και έχουμε "γ@μήσει" εναν παιχταρά που ΟΛΕΣ οι ομάδες θα ήθελαν στη σύνθεσή τους.

Δεν αλλάζω πάντως άποψη και, αν και θα μου λείψει πολύ, θεωρώ πως θα ηταν προτιμότερο να πουληθεί. Κι απ' ότι φαίνεται θα φέρει και καλά χρήματα.
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Ελα μωρε τωρα το γιδι που παιρνει 800κ+εφορια=1,5 που δεν μπορει να κανει κοντρολ ο αμπαλος εχω ρομπερ να παιξει βγαλτον εξω κοντε φυγε. ουγκ :redcard:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Shaman4 έγραψε:Απλα ο μεγαλυτερος ελληνας σεντερ φορ που πατησε γηπεδο τα τελευταια 15 χρονια..

Και συνεχιζει να σας κανει χχχχχ χχχχχχχχχ (οσοι τον αμφισβιτουν σαν ποδοσφαιριστη)

Στον ΠΑΟΚ, παιζει κατ αναγκη δεξι χαφ.. γιαυτο δεν βαζει γκολς πολλα.

Ηρεμα αδελφε.
sourmenetes
Δε ξέρω τι έλεγες στα μπλε x αλλά μάλλον δίκιο θάχες.

Απο τη πολλή μπαλαδορία που δέρνει τον κόσμο εδώ μέσα, τον είχαμε κάνει στο τέλος της χρονιάς, χειρότερο του Γκουγκουλιά..

Βούλωσε πολλά στοματάκια χθες ο Σάλπι ο παγκίτης με τη χάλια ψυχολογία...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Μπράβο ρε Δημήτρη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

GI4NNEN4 έγραψε:Εαν ο Σάλπι μπορούσε να απαλλαγεί απο το βάρος της (κομπλεξικής) αμφισβήτησης, θα ηταν μια ομάδα μόνος του. Έχουμε καταφέρει και έχουμε "γ@μήσει" εναν παιχταρά που ΟΛΕΣ οι ομάδες θα ήθελαν στη σύνθεσή τους. .....
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. :(
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας αναλυσουμε λιγο το γιατι επαιξε καλα ή μαλλον τι εκανε....εβαλε ενα γκολ στν αναμπουμπουλα....εκανε κινηση κρυφου φορ με ωραια πασα του φορτουνη και κερδισε το πεναλτι...εβαλε ενα γκολ που ακυρωθηκε παλι με κινηση κρυφου φορ...οσες φορες ηγε να οργανωσει ή να παει στη γραμμη την εχασε τη μπαλα....

ουτε σεντρες εβγαλε ουτε τριπλες εκανε....

Η δυναμη του ειναι στην περιοχη και ακομα και δεξια να παιζει πρεπει ο ρολος του να ναι του εκτελεστη σαν κρυφο φορ...αν περιμενουμε δημουργια απο αυτον θα τον κραζουμε συνεχεια...

και δεν φταει ο ιδιος που δημιουργικα πασχει η ομαδα,,ουτε ο μακελελε θα εφταιγε αν ελλειψη 10αριο τον βαζαμε να οοργανωσει,,,προφανως αμπαλο θα τον βγαζαμε...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

τι εχετε να πειτε τωρα για τν μεγαλο σαπλι οταν σας ελεγα εγω μερικοι λεγαται μλκιες μετα συγχωρισεως

ΣΑΛΠΙ για παντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

abg12d34 έγραψε:ελπιζω μερικοι να καταλαβουν τι ενοω οταν λεω οτι αυτος ο παικτης εκτος απο τα 800 ειναι και πολλα αλλα για τον ΠΑΟΚ

τι να κανουμε εμεις τον θελουμε και με τα 800 και θα παμε να παρουμε ξανα διαρκειας για να τον βλεπουμε

οι αλλοι που δεν τον γουσταρουνε μπορουν αν θελουνε να πανε να παρουνε διαρκειας και οταν εχει την μπαλα στα ποδια να κλεινουν τα ματια
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι ενας που συμφωνει μαζι μου και για να μην με λετε χαζωμαρες ειμαι και συγγενης με τον σαλπι γι αυτο και τον παω τοσο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κι άλλος συγγενής???

υγ. εσείς που τον θέλετε με τα 800, μην κράζετε όταν ξεπουλιέται ο κάθε βιερίνια, ή όταν δε μπορούμε να πάρουμε μαρκαντώνη για 100.000

μανιακέ συμφωνώ με την ανάλυσή σου για ακόμα μια φορά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 09 Ιουν 2012, 11:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι μεγαλο σοι :D
Άβαταρ μέλους
paoktzis

ειμαι συγγενης οχι κοντινος πολυ εγω ειμαι απο καστορια και ο παππους μου με τν πατερα του ειναι 1 ξαδερφια

παντος την φανελα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μου την στελνει ο πατερας του καθε χρονο

Στείλε mail ή πμ σε αντμιν να αλλάξεις Nick αμα σου ζαλιζουν τα παπαρια ΠΑΟΚαρχες που ξέρουμε ποιοι είναι.
Argonaut4
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

ΟΛΟΙ οι Πόντιοι είμαστε με τον Μητσάρα ....:):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Μπράβο, φοβερή εμφάνιση.Καλά εκεί στην Ουέφα είναι τρόμπες. Έβγαλαν MVP το λεβαντόφσκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”