Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Εμένα ο ψυχίατρος θα έρθει να με δει στο σπίτιPARASANDALOS έγραψε:εχουμε παρατησει ραντεβου με τον γιατρο για τις μεταγραφες α ρε ΠΑΟΚ τι μας εχεις κανει....

Πλεον ρε παιδια υπαρχει και η δικαιολογια οτι δν υπαρχει χρονος ενω μας εχουν πεθανει στα αρθρα οτι γινεται ερευνα αγορας,διεργασια,σαφαρι, ψαροντουφεκο κτλ...ελεος..
Εδω θα εκλεινε ο προγραμματισμος πριν την εναρξη προετοιμασιας ακουγαμε....
Εδω θα εκλεινε ο προγραμματισμος πριν την εναρξη προετοιμασιας ακουγαμε....

λοιπον ετσι και μας φερουν βαγγελακι θα ειναι καρμπνον η μεταγραφικη περιοδο με μουν που περιμεναμε ολοι παιχρταρα και γραφαμε τρεις σελιδες ολοι...
μουν
μουν
μουν θα μας τρελανουν κτλ

μουν

μουν

μουν θα μας τρελανουν κτλ

-
Για να ειμαστε δικαιοι, εφοσον ο Τζιολης κλεινει με 350 στη Σανταντερ, μου φαινεται λογικο να επρεπε να δωσεις κανα 100αρικο παραπανω για να τον κλεισεις. Αλλιως παει Ισπανια, οπως θα εκανε καθε λογικος ανθρωπος. Σε ολα τα αλλα συμφωνω απολυτως.geoavr έγραψε:Δεν έχω ούτε κουράγιο να κράξω.Πραγματικά είναι από τις πολύ λίγες φορές που δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί στην ΠΑΕ.
Έστω και στο περίπου.
Τα έχουν τελείως χαμένα.Έλεγαν για αμυντικό χαφ(Τζιόλης),εγκαταλείπεται η ιδέα γιατί είναι ακριβός (500χιλ) και καπάκι κλείνει στην Σαντατέρ με 350χιλ, μετά έλεγαν για σέντερ μπακ κλείνει - δεν κλείνει τελικά ο Ρίβας ,και εγκαταλείπεται και αυτή η ιδέα.
Λένε τώρα για κάποιον παίκτη περιφερειακό επιθετικό και πάει λέγοντας.
Ένα πράγμα μόνο.Μην τολμήσετε να φέρετε τον βαγγελάκη στην Τούμπα.Αυτό θα είναι η τελευταία σταγόνα ...
![]()
![]()
Ο γαύρος αφήνει ελέυθερο τους Γκαλίτσιο και Ρόμενταλ. Ο πρωτος για αλλαγή του Γερο- λίνο είναι σούπερ. Ο δεύτερος δε ξέρω γιατί δεν έπιασε στον ολυμπιακο μετά από το Μουντιαλ που έκανε αλλά είναι παιχταράς.

Έχουμε εμείς τον πόνο μας και οι μ@λάκες στο olapaok πρώτο θέμα '' Οι "μνηστήρες" του Σαβίνι στην Β' Ιταλίας ''
Στα @ρχίδια μας που θα παίξει το παλτό. Για τον ΠΑΟΚ έχετε τίποτα ? Αν όχι κλείστε το γ@μήδι ή μην γράφετε τίποτα.
Με τα νεύρα μας παίζετε ?

Στα @ρχίδια μας που θα παίξει το παλτό. Για τον ΠΑΟΚ έχετε τίποτα ? Αν όχι κλείστε το γ@μήδι ή μην γράφετε τίποτα.
Με τα νεύρα μας παίζετε ?

σελοφαν ο γκαλιτσιος δ μπακ ειναι....και γω θα τον ηθελα να πω την αληθεια..
κανει ς εχει καμια προχειρη λιστα με ενδιαφεοντες ελευθερους?
κανει ς εχει καμια προχειρη λιστα με ενδιαφεοντες ελευθερους?
-
Ο Γκαλιτσιος ειναι δεξι μπακ , και ακουγεται για το χανουμι.cellophan έγραψε:Ο γαύρος αφήνει ελέυθερο τους Γκαλίτσιο και Ρόμενταλ. Ο πρωτος για αλλαγή του Γερο- λίνο είναι σούπερ. Ο δεύτερος δε ξέρω γιατί δεν έπιασε στον ολυμπιακο μετά από το Μουντιαλ που έκανε αλλά είναι παιχταράς.
Ο Ρομενταλ κλεινει στην Μπροντμπι με 400χιλ συμβολαιο
Μανιακε νόμιζα αριστερό αλλα χαίρομαι που έκανα λάθος.....ακόμα καλύτερα .....γιατί μεταξύ μας ο Εττό δε βλέπεται με τίποτα.....

MANIAKOS έγραψε:σελοφαν ο γκαλιτσιος δ μπακ ειναι....και γω θα τον ηθελα να πω την αληθεια..

Πλάκα κάνεις?
Εγώ για Σασουόλο τον είχα αλλά αυτοί λένε Γιούβε Στάμπια.Τι είναι αυτό το Στάμπια να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αλλά ποιός άλλος θα έπαιρνε την παλτουδιά ?theo G4 έγραψε:geoavr λέγε ρε, που πάει ο Σαβίνι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()