Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dev

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από dev »

κυρ κυρ που ειναι να μας δικαιολογησει και αυτο το φιασκο
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Ουτε το ενα συμβαίνει ,ουτε το αλλο.
Αυτο που συμβαίνει σε μια εμπορικη συμφωνία με ομάδα ένδυσης, είναι οτι η ομαδα αγοράζει με πολύ ευνοϊκούς ορους τον ιματισμο και μπορει να τον εκμεταλλεύεται εμπορικά βγάζοντας μεγάλο κέρδος.
Δηλαδη αν στην αγορα η φανέλα κανει χονδρικη 5 δραχμές το κομμάτι ,εσένα στην πουλάνε 3 δραχμές.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

pagotatzis έγραψε:Καλά,δεν το συνεχίζω
Έχει ξανά γίνει η κουβέντα παλιά εδώ μέσα.Ρην Μπάγερν και της ομάδες τύπου Μπαρτσα ναι της πληρώνουν
Εμείς πληρώνουμε
Ναι, για να ξερεις και να μην γραφονται εδω ανακριβιες, κοντα στο εκατομμυριο το χρονο δινει η μακρον στον ΠΑΟΚ. Οτι ξανασυζητηθηκε εδω μεσα δεν μου λεει κατι. Η μακρον ειναι χορηγος του ΠΑΟΚ. Η φανελα του ΠΑΟΚ ετησιως αποφερει στην ομαδα κατι πανω απο 2,2 εκατομμυρια.
ΥΓ Μαζι με στοιχημαν και νοβα ειναι οι 3 βασικοι χορηγοι της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Άρα, πληρώνουμε ;) για να βγάλουμε :lol:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Νομίζω έχει ξαναγίνει αυτό με Σπαρτάκ τρναβα με λουκας το 2015 που φορέσαμε άλλη φανέλα από τις επίσημες 2015-2016 . Θυμάμαι μια με πολλές ρίγες και κόκκινο το μακρον στο ευρωπαϊκό και μετά στην σεζόν μια με 2 μεγάλες ρίγες (χρονια Μπερμπάτοφ)
Αλλά δεν είμαι 100 % σίγουρος .
Ιβαν από τότε ήθελες να μας παρατήσεις σε έπιασα εγώ
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

επι της ουσιας τα ποσά που αναφέρει ο millhouse ειναι σε είδος .
Άβαταρ μέλους
milhouse777

delos15 έγραψε:επι της ουσιας τα ποσά που αναφέρει ο millhouse ειναι σε είδος .
Οχι. ειναι σε χρηματα. Δεν ειμαστε ο ποσειδωνας μηχανιωνας. Κανονικα πληρωνει η εταιρια. Διαφημιζεται απο τον ΠΑΟΚ πιο πολυ απο καθε εταιρια, δεν γινεται να την πληρωνει η ομαδα. Σκεφτειτε με λιγη απλη λογικη. Οπως πληρωνει η στοιχημαν, η car , ετσι και η μακρον.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

milhouse777 έγραψε:
Οχι. ειναι σε χρηματα. Δεν ειμαστε ο ποσειδωνας μηχανιωνας. Κανονικα πληρωνει η εταιρια. Διαφημιζεται απο τον ΠΑΟΚ πιο πολυ απο καθε εταιρια, δεν γινεται να την πληρωνει η ομαδα. Σκεφτειτε με λιγη απλη λογικη. Οπως πληρωνει η στοιχημαν, η car , ετσι και η μακρον.
Φίλε ίσως έχεις λίγο (πολύ λίγο ) δίκαιο
Αλλά ξέρεις αν είναι από την macron και μετά έτσι ;γιατί με Nike και της άλλες 100% πληρώναμε !!
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγω παλι εχω αρχισει και φοβαμαι μηπως
εως κι αυτη η macron εγινε κανενα γραναζι
της μηχανης που κυνηγαει τον ΠΑΟΚ μας
κι ολα αυτα τα κανουνε επιτηδες ωστε να
μας δημιουργησουν ανακατωσουρα πριν
τους σημαντικους ευρωπαικους αγωνες μας!
Άβαταρ μέλους
milhouse777

pagotatzis έγραψε:
milhouse777 έγραψε:
Φίλε ίσως έχεις λίγο (πολύ λίγο ) δίκαιο
Αλλά ξέρεις αν είναι από την macron και μετά έτσι ;γιατί με Nike και της άλλες 100% πληρώναμε !!
Απο τα μαυρα χρονια του μπατατουδη,που γνωριζω, παιρνουμε χρηματα. η κατασταση με nike ηταν ιδιαιτερη γιατι ειχε συνφωνησει με τον ΠΑΟΚ να εχει προιοντα σε καθε καταστημα της, κατι που δεν ειχε τηρησει κ ετσι το διαλυσαμε.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

DamoN έγραψε:Νομίζω έχει ξαναγίνει αυτό με Σπαρτάκ τρναβα με λουκας το 2015 που φορέσαμε άλλη φανέλα από τις επίσημες 2015-2016 . Θυμάμαι μια με πολλές ρίγες και κόκκινο το μακρον στο ευρωπαϊκό και μετά στην σεζόν μια με 2 μεγάλες ρίγες (χρονια Μπερμπάτοφ)
Ναι αλλά τότε ήταν η πρώτη χρονιά της macron και στα γρήγορα φορέσαμε teamwear καταλόγου.
Η macron σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ που συζητάνε λεπτομέρειες-πινελιές βγάζουν τα σχέδια , τώρα αν καθυστέρησαν όπως ειπώθηκε επειδή η συμφωνία ψιλοάργησε να ανανεωθεί μάλλον ακούγεται πιθανό.
Αν είναι έτοιμες πάντως είναι αστεία δικαιολογία ότι δεν έγινε η παραγγελία.
Ας στέλνανε 50 φανέλες για την ομάδα κι ας μην είχε η μπουτίκ κλάιν.
Φανελάρα πάντως η περσινή μη παραπονιέστε 8-)
Με Μπάτμαν αλλάζαμε στη μέση της χρονιάς :lol:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στο τοπικ του Σαματα...ενα παλικαρι ανεβασε μια φωτο με τον Σαματα να φοραει μια ασπρη...η περσινη δεν ειναι ....
Προπονησης μπλουζες εχω αγορασει απ την μπουτικ και δεν εχουν τον χορηγο...μηπως ειναι η καινουργια;;

Στην μπουτικ η συγκεκριμενη δεν υπαρχει πουθενα...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

fossa έγραψε:
DamoN έγραψε:Νομίζω έχει ξαναγίνει αυτό με Σπαρτάκ τρναβα με λουκας το 2015 που φορέσαμε άλλη φανέλα από τις επίσημες 2015-2016 . Θυμάμαι μια με πολλές ρίγες και κόκκινο το μακρον στο ευρωπαϊκό και μετά στην σεζόν μια με 2 μεγάλες ρίγες (χρονια Μπερμπάτοφ)
Ναι αλλά τότε ήταν η πρώτη χρονιά της macron και στα γρήγορα φορέσαμε teamwear καταλόγου.
Η macron σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ που συζητάνε λεπτομέρειες-πινελιές βγάζουν τα σχέδια , τώρα αν καθυστέρησαν όπως ειπώθηκε επειδή η συμφωνία ψιλοάργησε να ανανεωθεί μάλλον ακούγεται πιθανό.
Αν είναι έτοιμες πάντως είναι αστεία δικαιολογία ότι δεν έγινε η παραγγελία.
Ας στέλνανε 50 φανέλες για την ομάδα κι ας μην είχε η μπουτίκ κλάιν.
Φανελάρα πάντως η περσινή μη παραπονιέστε 8-)
Με Μπάτμαν αλλάζαμε στη μέση της χρονιάς :lol:
Εκεί ήταν το ποιντ μου . Για να μην φορέσουμε καταλόγου μέχρι να γίνουν φοράμε τις ίδιες με περυσι αφού τις έχουμε .
Μπορεί Κάτι τέτοιο να παίχτηκε γιατί άργησες η ανανέωση . Κλάιν δηλαδή και γούρικη ,παπαδες νομίζω κάναμε στα προκριματικά εκείνη την χρονια
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Οι αρδ δεν έχουν τι να γράψουν πετάνε μια μαλ..α τσιμπάτε κάποιοι σαν τρελοί λες και ήρθε το τέλος του κόσμου και μετά από δυο ώρες ανεβάζουν άρθρο οτι λύθηκε το θέμα ..Πως σας φαίνεται αυτό για σενάριο;
Αν υπάρχει ένας που να θεωρεί οτι όντως υπήρχε θέμα τόσο σοβαρό και δεν λυνόταν τόσο καιρό αλλά μόλις το πε ο βασιλόπουλος σήκωσε η ΠΑΕ το τηλέφωνο και το έλυσε αμέσως ,Ε μάλλον γουστάρει την ίντριγκα πιο πολύ απ την ομάδα..
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ενταξει σωθηκαμε.-
Ληξις συναγερμου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”