Ποιοι ειμαστε ρε πστη μου?Cellophan βοηθα
Yg Ρε stelyk κατω απ τη γλαστρα ειπαμε.
Ούτε ο γκοραν επίσης ,αυτό και αν ήταν plot twist μάγκες ,ο τσε που χάθηκε?barlow4 έγραψε:σαν πολλα γαμωτικονς να βαζεις..
ace79grpaok έγραψε:Δεν έχω άλλο λογαριασμό ,απλα ο κιθαρίστας είναι ο πρώτος που αναγνώρισε την αξια μου και ότι κάποτε θα κατακτήσω το παοκμανια σαν άλλος τσενκις Χαν και αποφάσισε ότι είναι καλύτερα να είναι μαζί μου και όχι εναντίον μου.Εύγε μινιόν μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stelyk έγραψε:Πηγα στο τοπικ του καφενε και το βρηκα κλειδωμενο, ποιος πηρε τα κλειδια μαζι του ρε??
Θέλεις λίγο δουλίτσα στο σατανικό γέλιο κατ'αλλα το έχεις .Guitarman έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Δεν έχω άλλο λογαριασμό ,απλα ο κιθαρίστας είναι ο πρώτος που αναγνώρισε την αξια μου και ότι κάποτε θα κατακτήσω το παοκμανια σαν άλλος τσενκις Χαν και αποφάσισε ότι είναι καλύτερα να είναι μαζί μου και όχι εναντίον μου.Εύγε μινιόν μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου χαχαχαχαχαχαχαχα
[youtube]7i9ozy739c8[/youtube]
Στο Αρσεναλμανια τη βγαζει.ace79grpaok έγραψε:Ούτε ο γκοραν επίσης ,αυτό και αν ήταν plot twist μάγκες ,ο τσε που χάθηκε?barlow4 έγραψε:σαν πολλα γαμωτικονς να βαζεις..
Αν δεν βαριόσουν να τα διαβάσεις και τα 10.000 παίζει να ήσουν και διοικητής μοίρας πρασινοσκούφηδων...barlow4 έγραψε:Είσαι τυχερός ρε μπαγάσα που βαριέμαι να διαβάσω τα 10000 τοστς σου.
Παίζει δλδ να έχεις προτείνει καμία διακοσαρια πράματα Κ να μην έχει εφαρμοστεί κανένα.Κ δεν πτοείσαι.
Πραγματικό κομμαντο.