Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Και ξαφνικα μεσω κάποιων φημων,ππυ τεχνηέντως? εμφανιζονται δεξια και αριστερά απο τα αρδ και η αναμασηση τους απο εμας ,επιστρεφει και η εσωστρεφεια.Εγω θα περιμενω να δω παντως,εχω πίστη στο πλανο του Μποτο
- aivas19
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Andrew R έγραψε:Ας σταματήσει παρακαλώ αυτή η αθλιότητα με τον πρώην του Ολυμπιακού που θεωρούσε καθήκον του κάθε φορά που έπαιζε αντίπαλος του να βάζει αυτογκόλ. Κι να δηλώνει μετά τις φαπες στον Πλατανιά ότι δεν είδε κι δεν άκουσε τίποτα. Ακούς εκεί καργας!!! Φέρτε κι τον Τζαβέλλα πίσω τότε να κάνουν ωραίο δίδυμο!!
Μπραβο που το αναφερεις andrew γιατι ευκολα ξεχναμε
- danirifle
- Bet Guru 2021
- Been thanked: 1 time
ωραία μέρα σήμερα
διάβασα για σεντερμπακ κάργα (επειδή λέει είναι ΠΑΟΚτσάκι), για πίστη στον λάμπρου (για 70η φορά), για ανάσταση ζαμπά (κλαίει από τα γέλια ο λάζαρος ο δεύρω έξω) και για ανανέωση του ζίφκο (του καλού παιδιού)
πάω να πιω, γιατί είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού
διάβασα για σεντερμπακ κάργα (επειδή λέει είναι ΠΑΟΚτσάκι), για πίστη στον λάμπρου (για 70η φορά), για ανάσταση ζαμπά (κλαίει από τα γέλια ο λάζαρος ο δεύρω έξω) και για ανανέωση του ζίφκο (του καλού παιδιού)
πάω να πιω, γιατί είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού
Magpies4 έγραψε:markos4 έγραψε:Όσες φορές είδα τον Κάργα ήταν πολύ καλός και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.. Τι παραπανω μπορεί να προσφέρει ένας στόπερ από την 10η ομάδα της Νορβηγίας απο τον Κάργα;
Είναι και Έλληνας είναι και ΠΑΟΚ όπως έγραψε ένας φίλος πριν.
Μακάρι να έρθει πακέτο με τον Περεα.
Το ερώτημα είναι διαφορετικό. Πώς το σκάουτιν του ΠΑΟΚ έκρινε οτι στόπερ από την 10η της Νορβηγίας μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ έστω και σαν αλλαγή. Μάλλον κάτι θα έχουν δεί στον παίκτη και τον πιστεύουν. Κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.
Εύλογο ερώτημα οτι στο παρελθόν πήραμε Κρέσπο με πορεία σε μεγάλα πρωταθλήματα, Ινγκι από Ρωσσία και διεθνή, Βαρέλα. Φυσικά μόνον ο ῞Ελληνας᾽᾽ Μιχάι δεν μας βγήκε.
Αρα όλες οι επιλογές έχουν τα σύν και τα πλήν. Όπως και να το πιάσεις μπορείς να βρείς αδυναμίες. Περιμένουμε να δούμε στο χορτάρι.
Αν έχεις μπατζετ 200 χιλιάρικα για παιχτη ,δεν παίρνεις ένα λαχείο 26 χρόνων από μια ερασιτεχνική ομάδα. Που δεν έχει βγει ποτέ από την χώρα του.
Παίρνεις έναν Έλληνα στόπερ ο οποίος έκανε μια καλή χρονιά και ξέρεις ότι θα παίξει με πάθος..
Η δίνεις 200 χιλιάρικα για παιχτη τύπου κουαλιατα, δηλαδή νέο με περιθώρια εξελιξης και μεταπωλητικης αξίας.
Την άποψη μου λέω, μακάρι να κάνω λάθος.
Δεν τον ξέρω τον παίκτη, εμπιστεύομαι το σκάουτιν και τον Μπότο ότι κάτι θα έχουν δει.
- nunies4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 29 times
Δεν είμαι τόσο σίγουρος παιδιά ότι πρόκειται για ράδιο αρβύλα.
Το μασάζ περί ελληνικού στοιχείου έχει αρχίσει από το πρωί από το άρθρο της Μπουτου.
Τέλος πάντων. Ας περιμένουμε
Το μασάζ περί ελληνικού στοιχείου έχει αρχίσει από το πρωί από το άρθρο της Μπουτου.
Τέλος πάντων. Ας περιμένουμε
Βεβαια κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το ίδιο έγινε στην περίπτωση Ζιφκοβιτς.sporos123 έγραψε:Και ξαφνικα μεσω κάποιων φημων,ππυ τεχνηέντως? εμφανιζονται δεξια και αριστερά απο τα αρδ και η αναμασηση τους απο εμας ,επιστρεφει και η εσωστρεφεια.Εγω θα περιμενω να δω παντως,εχω πίστη στο πλανο του Μποτο
Πρώτα άρχισαν οι "φήμες" από τους δημοσιογράφους, κάποιοι έγραφαν ακριβώς τα ίδια πράγματα εδώ μέσα, "δεν υπάρχει περίπτωση, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, κλπ, κλπ" και τσουπ μια βδομάδα μετά πάρε ανανέωση Ζιβκο για 2 χρόνια.
Κάποιος θα μπορούσε να το πει αυτό, αλλά ας μην εγώ αυτός ο κάποιος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκινάει προετοιμασία, κ ακόμα παίκτης για την πρώτη ομάδα δεν έχει κλείσει εκτός του Ρ.Σοαρες….τραγική ανανέωση ζιβκοβιτς
-
- Επικοινωνία:
Magpies4 έγραψε:Η μετρό μολις έβγαλε φήμες για Κάργα...
Πιστεύω να έχει και cd του συγκεκριμένου με μυστήρια αυτογκόλ και τσαφ του συγκεκριμένου παικτάκου απέναντι σε ομάδα ευτραφή στιχουργού! Και δεν μιλάμε για ένα και δύο......
GI4NNEN4 έγραψε:Τον Λάμπρου τον ρωτήσαμε αν θέλει να ξανα-ξανα-δοκιμάσει στον ΠΑΟΚ; Κάποια στιγμή πρέπει να βρει κι αυτός τον δρόμο του. Πισω-γυρνώντας στον ΠΑΟΚ, εμένα μου δείχνει οτι βαριέται... συνεπώς, δεν κάνει.
Ο λόγος που ο Λάμπρου πληρώνεται με 200 ή 300 χιλιάρικα τον χρόνο και όχι με 60, όπως οι περισσότεροι των επαρχιακών ομάδων, είναι πως ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Δεν έχει κανένα πρόβλημα λοιπόν να ξανα-ξανα-δοκιμάσει (πολύ έξυπνο το ξανά-ξανά ρε μπαγάσα).
Πάντως ας μην διαγράφουμε τόσο εύκολα παίκτες που δεν απέδωσαν παλαιότερα. Το ταλέντο ο Λάμπρου το έχει. Υπάρχουν άλλωστε και late bloomers που λένε και στο χωριό μου. Δεν χάνεις τίποτα να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία στην προετοιμασία.
-
- Επικοινωνία:
markos4 έγραψε:Ο Ζαμπα θα μπορούσε να είναι χρήσιμος στο μασάζ των πατουσων των συμπαιχτων του..
Το λέω για το βίντεο που είχε ανεβάσει στο insta να γλύφει τα πόδια της γυναίκας του..![]()
![]()
Λευτεριά στους ποδολάγνους

Χωρίς καμία ειρωνία μια ερώτηση
προς τους διαχειριστες γιατί ίσως
τόσα χρόνια αν και δε γράφω πολύ
συχνά να μην έχω κατανοήσει κάτι......
Στη μεταγραφολογια όταν ακούγεται
για καποιον παίχτη που μπορεί να έρθει
δεν επιτρέπεται να σχολιάζουμε
αν θεωρούμε από όσα γνωρίζουμε
αν είναι καλή περίπτωση η όχι;