5.Pablo Gabriel García Pérez
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
τζαμπα συγχυζεσαι και εξηγεις τα ιδια πραγματα δεκα φορες βρε Ken.
ΔΕΝ προκειται να σε καταλαβει,ακου με.μιλαω εκ πειρας...
ο Πάμπλο όχι μόνο φέτος, πάντα ήθελε ένα τρεχαντήρι δίπλα του, κάποτε είχε τον Βιτόλο, τώρα τον Κάτσε,
από την στιγμή που τον έβαλε μέσα και έλειπε ο κάτσε ήθελε να τον εκθέσει ο Προπονητής, πόσο μάλλον όταν απείχε
λόγο τραυματισμών φέτος και δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό.
Κοιτάξτε να ξενερώσετε τους φιλάθλους με τον Γκαρσία... σεβασμός στους παίκτες που το αξίζουν, ανεξαρτήτου ονόματος!
από την στιγμή που τον έβαλε μέσα και έλειπε ο κάτσε ήθελε να τον εκθέσει ο Προπονητής, πόσο μάλλον όταν απείχε
λόγο τραυματισμών φέτος και δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό.
Κοιτάξτε να ξενερώσετε τους φιλάθλους με τον Γκαρσία... σεβασμός στους παίκτες που το αξίζουν, ανεξαρτήτου ονόματος!
Ετσι οπως εσένα δεν μπορει να σε καταλάβει κάποιος για την εμμονή σου σε παναγιωτουδη αλλα μόνο σε αυτόν απο τα πιτσιρίκια έτσι και τον μπαρλοου δεν μπορω να τον καταλάβω εγω ,εχω και εγω εμμονέςΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:τζαμπα συγχυζεσαι και εξηγεις τα ιδια πραγματα δεκα φορες βρε Ken.

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Το να καλύπτεις μόνιμα διοίκηση (ανεξάρτητα ποιους) και προπονητή δε σε κάνει και τόσο μάγκα έορπτολ...eorptol έγραψε:Με Καλλιθέα και Ξάνθη σε αρεσε ; Δεν μπορει να τρέξει να καλύψει χώρους κλπ. Δεν μπορει τι να κανουμε αυτη ειναι η πικρή αλήθεια:( η φυσική κατάσταση ειναι μεγάλο προβλημα
Βρες και κανενα κουσουρι τους.
Γραφεις καιρό αλλά δε γινεται μονιμα η διοικηση να ειναι σωστη...
Kαλά εσύ έβριζες και χυδαία τον Παυλάρα επειδή δεν άντεχες την ήττα οταν έπαιρνε κάρτα (αδικα κατα τη γνωμη μου).Photis έγραψε:Σε αυτή την κόντρα δίνω δίκαιο στον Δώνη και ας είμαι πολέμιος του. Οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να ξέρουν πότε δεν τους σηκώνει άλλο. Ο Πάμπλο δεν δέχεται να είναι πάγκο, αλλά πως να το κάνουμε ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους, ακόμα και για τους ημίθεους!
Εγω λέω απλα ότι τώρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ κανει κακο στην ομαδα ,τον Μάιο ανεξάρτητα απο το αν πετύχει τους Στόχους η οχι η διοικηση θα αποφασίσει και εμεις θα τον κρίνουμε αν κανει η οχι .... να αρχίζω να λέω απο τώρα φυγε, να φύγει ενω ακόμη είμαστε στους δυο στόχους αυτο θα κανει καλο στην ομαδα ; Οχι
Στο κάτω κάτω αν πετύχει τους δυο στόχους κυπελο και τσου Λού μπορεί να φύγει επιτυχημένος απο εδώ και εγω να πάρω καλλιτερο προπονητη ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και θα παει να διεκδικήσει ποιο πολλα πράγματα του χρόνου....
Α και δεν είμαι καθόλου μάγκας ουτε στραβοστομης ....
:) δεν θέλω στην μέση της χρονιάς να τα διαλύουμε όλα οπως κάναμε άπειρες φορές απο το 1926 και μετα .....
Να μην έχουμε τίποτε να διεκδικήσουμε και να κανουμε καινούριο ξεκίνημα συμφωνω αλλα έχουμε στόχους μπροστα μας
Στο κάτω κάτω αν πετύχει τους δυο στόχους κυπελο και τσου Λού μπορεί να φύγει επιτυχημένος απο εδώ και εγω να πάρω καλλιτερο προπονητη ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και θα παει να διεκδικήσει ποιο πολλα πράγματα του χρόνου....
Α και δεν είμαι καθόλου μάγκας ουτε στραβοστομης ....

Να μην έχουμε τίποτε να διεκδικήσουμε και να κανουμε καινούριο ξεκίνημα συμφωνω αλλα έχουμε στόχους μπροστα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 02 Φεβ 2013, 17:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
από ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφετε ρε παλικαρια ο καημός του dόνι είναι να έκθεση τον garcia?
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
αν θες κανε τον κοπο να διαβασεις τη συνεντευξη του Μπολονι στον sentra.eorptol έγραψε:Ετσι οπως εσένα δεν μπορει να σε καταλάβει κάποιος για την εμμονή σου σε παναγιωτουδη αλλα μόνο σε αυτόν απο τα πιτσιρίκια έτσι και τον μπαρλοου δεν μπορω να τον καταλάβω εγω ,εχω και εγω εμμονέςΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:τζαμπα συγχυζεσαι και εξηγεις τα ιδια πραγματα δεκα φορες βρε Ken.
ΔΕΝ προκειται να σε καταλαβει,ακου με.μιλαω εκ πειρας...:)
ξερω,ειναι χαμουτζοσταθμος αλλα μονο αυτοι περνουν συνεντευξεις απ'το Λαζλο,οι εδω τον σνομπαρουν...

Παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι; Εσείς που τα χωνεται ,χυδαία κάποιοι τολμώ να πω σε διοίκηση και Δωνη, είστε τοοοοσο σίγουροι ότι πλακωθηκαν η ότι ο Δωνης τον απέκλεισε επι τούτου για να τον εκθέσει;αν εισασταν μπροστά, πείτε ότι παιδιά έγινε αυτό και αυτό... Ημουνα μπροστά. Αν όχι, κάντε υπομονή ακούστε τι έγινε ΠΡΩΤΑ και μετά βριστε, αφορηστε κλπ ΟΠΟΙΟΝ φταίει για ΟΣΟ φταίει. Αυτό νομίζω κάνει ένας δίκαιος άνθρωπος. Και σαν Λαος, έχουμε να λέμε για τη δικαιοσύνη μας... ΣΩΣΤΑ;
Οσο για τον Γκαρσια... Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι ένας τεράστιος παίκτης που ότι πήρε από τον ΠΑΟΚ ως τώρα, το δούλεψε με το παραπάνω.σεβασμος και τιμή λοιπόν και μια τιμητική αποστρατευση. Κάτι αλλά που διαβάζω όμως περί...της μεγαλύτερης σημαίας του ΠΑΟΚ ολόκληρης της ιστορίας κλπ...νομίζω ξεφεύγουν και είναι γραφικά . Αυτά.
Οσο για τον Γκαρσια... Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι ένας τεράστιος παίκτης που ότι πήρε από τον ΠΑΟΚ ως τώρα, το δούλεψε με το παραπάνω.σεβασμος και τιμή λοιπόν και μια τιμητική αποστρατευση. Κάτι αλλά που διαβάζω όμως περί...της μεγαλύτερης σημαίας του ΠΑΟΚ ολόκληρης της ιστορίας κλπ...νομίζω ξεφεύγουν και είναι γραφικά . Αυτά.
αδερφε, προσωπικα μου φτανει η μαρτυρια παιδιων εδω μεσα, που χουν μια καποια αξιοπιστια. απ το 2008 παρακολουθω τα γραφομενα τους και ΞΕΡΩ οτι οταν θα πουν κατι, αυτο θα ναι.
jibbie έγραψε:[b]αδερφε, προσωπικα μου φτανει η μαρτυρια παιδιων εδω μεσα, που χουν μια καποια αξιοπιστια. απ το 2008 παρακολουθω τα γραφομενα τους και ΞΕΡΩ οτι οταν θα πουν κατι, αυτο θα ναι.[/b]
Λοιπόν .όπως περιγράφει και ο φίλος πολύ σωστά στο άρθρο στην κεντρική για το Garcia ,το θέμα στις μέρες μας εκτός της οικονομικής κρίσης είναι βαθύτερο ,είναι η τεράστια κρίση αξιών.
Υπάρχουν αρκετά παλιά μέλη στο φορουμ που ευτυχώς γράφουν ακόμη και δυστυχώς πολλά αξιόλογα που έχουν σταματήσει. . Ο moican o Olivares και άλλοι, να μην αναφέρω ονόματα, με τη διαδρομή που έχουν όλα αυτά τα χρόνια μπορεί κάποιος, να αξιολογήσει ,να αποσαφηνίσει την αξιοπιστία τους και το ποιόν των απόψεων και προθέσεων τους. Ο moican έδωσε τις μεταγραφές όταν όλοι οι αρδ κοιμόντουσαν και όταν οι μεταγραφές είχαν τελειώσει . Μη αφήνοντας ψήγμα υποψίας ότι η “ανακοίνωση “ σε οπαδικό φόρουμ μπορεί να χαλάσει μια μεταγραφή. Στα 5 χρόνια που είμαι μέλος θα το πω για πρώτη φορά ότι εχω παίξει ποδόσφαιρο και τουλάχιστον 3 πρώην συμπαίκτες μου έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Olivares είναι απίστευτος γνώστης της ποδοσφαιρικής πιάτσας αλλά και του ποδοσφαίρου και όταν γράφει (κακώς, σπάνια πλέον ) δεν μπορείς παρά να τον αφουγκραστείς. Τι θέλω να πω με όλα αυτά …. Ότι όλοι κρίνονται με την πορεία τους και τη διαδρομή τους και έτσι κερδίζουν το σεβασμό που τους αρμόζει. Ο χρόνος είναι αδέκαστος κριτής.
Στο θέμα του Παύλου λοιπόν δύο από τα αρκετά άτομα που τουλάχιστον προσωπικά εγώ σέβομαι και εκτιμώ εδώ μέσα, και ουδέποτε έχω συναντήσει, επιβεβαιώνουν το θέμα με το Garcia.
Και τώρα ακόμη υπάρχουν κάποιοι που λένε, μήπως …..ναι αλλά …στην προετοιμασία ο Παύλος είπε έτσι και…..και …ο sir όμως .και……και …………
Ο Garcia τους είπε: Με ξέρετε ποιος είμαι. Με θέλετε φέρτε μου ένα χαρτί να υπογράψω με ότι ποσό θέλετε και εγώ θα ματώνω τη φανέλα. Δεν με θέλετε ,να μου το πείτε να φύγω. Τι άλλο ρε γαμώτο.
Αδερφίστικες τακτικές, πισώπλατα μαχαιρώματα, ξεφτιλίσματα της αξιοπρέπειας του και τρυπήματα για να σου σκάψω το λάκκο αλλού , ΟΧΙ στον ΠΑΟΚ.
Τα έχουμε μηδενίσει όλα πλέον. Δεν πάει παραπέρα. Να είσαι ο Garcia με όλη αυτή τη διαδρομή μέλος της Real ,της Galacticos , συμπαίκτης με Ζιντάν και λοιπούς να σε σέβεται όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης και να το βρεις από το Δώνη και από το γιό του . ΕΛΕΟΣ
Υπάρχουν αρκετά παλιά μέλη στο φορουμ που ευτυχώς γράφουν ακόμη και δυστυχώς πολλά αξιόλογα που έχουν σταματήσει. . Ο moican o Olivares και άλλοι, να μην αναφέρω ονόματα, με τη διαδρομή που έχουν όλα αυτά τα χρόνια μπορεί κάποιος, να αξιολογήσει ,να αποσαφηνίσει την αξιοπιστία τους και το ποιόν των απόψεων και προθέσεων τους. Ο moican έδωσε τις μεταγραφές όταν όλοι οι αρδ κοιμόντουσαν και όταν οι μεταγραφές είχαν τελειώσει . Μη αφήνοντας ψήγμα υποψίας ότι η “ανακοίνωση “ σε οπαδικό φόρουμ μπορεί να χαλάσει μια μεταγραφή. Στα 5 χρόνια που είμαι μέλος θα το πω για πρώτη φορά ότι εχω παίξει ποδόσφαιρο και τουλάχιστον 3 πρώην συμπαίκτες μου έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Olivares είναι απίστευτος γνώστης της ποδοσφαιρικής πιάτσας αλλά και του ποδοσφαίρου και όταν γράφει (κακώς, σπάνια πλέον ) δεν μπορείς παρά να τον αφουγκραστείς. Τι θέλω να πω με όλα αυτά …. Ότι όλοι κρίνονται με την πορεία τους και τη διαδρομή τους και έτσι κερδίζουν το σεβασμό που τους αρμόζει. Ο χρόνος είναι αδέκαστος κριτής.
Στο θέμα του Παύλου λοιπόν δύο από τα αρκετά άτομα που τουλάχιστον προσωπικά εγώ σέβομαι και εκτιμώ εδώ μέσα, και ουδέποτε έχω συναντήσει, επιβεβαιώνουν το θέμα με το Garcia.
Και τώρα ακόμη υπάρχουν κάποιοι που λένε, μήπως …..ναι αλλά …στην προετοιμασία ο Παύλος είπε έτσι και…..και …ο sir όμως .και……και …………
Ο Garcia τους είπε: Με ξέρετε ποιος είμαι. Με θέλετε φέρτε μου ένα χαρτί να υπογράψω με ότι ποσό θέλετε και εγώ θα ματώνω τη φανέλα. Δεν με θέλετε ,να μου το πείτε να φύγω. Τι άλλο ρε γαμώτο.
Αδερφίστικες τακτικές, πισώπλατα μαχαιρώματα, ξεφτιλίσματα της αξιοπρέπειας του και τρυπήματα για να σου σκάψω το λάκκο αλλού , ΟΧΙ στον ΠΑΟΚ.
Τα έχουμε μηδενίσει όλα πλέον. Δεν πάει παραπέρα. Να είσαι ο Garcia με όλη αυτή τη διαδρομή μέλος της Real ,της Galacticos , συμπαίκτης με Ζιντάν και λοιπούς να σε σέβεται όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης και να το βρεις από το Δώνη και από το γιό του . ΕΛΕΟΣ
δεν νομιζω να μπορει να συνεχισει ο γκαρσια να παιζει,4 θλασεις σε μισο χρονο ηδη...νομιζω τα χρονια τον επιασαν...καλο θα ηταν να λυθει η συνεργασια και αν μπορει να συνεχισει σε καποιο ποστο στον ΠΑΟΚ που θα μπορει να προσφερει τοτε καλως....
- PAOK_NORTH_ARMY
Παλιοσειρά του site και συ, συνυπογράφω όλο το κείμενό σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Απλώς το τελευταίο κομμάτι είναι πραγματικά όλο το ζουμί. Με έβγαλες από τον κόπο γιατί τα ίδια ακριβώς θα έγραφα με διαφορετική δομή.thoumas έγραψε:Λοιπόν .όπως περιγράφει και ο φίλος πολύ σωστά στο άρθρο στην κεντρική για το Garcia ,το θέμα στις μέρες μας εκτός της οικονομικής κρίσης είναι βαθύτερο ,είναι η τεράστια κρίση αξιών.