Ο κόσμος παίζει μπάλα
- john4serres
- john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Τι κακος παικτης αυτος ο Hazardwickerman έγραψε:Ρε κουφάλα έχεις 2 οθόνες και τα βλέπεις παράλληλα; Εγώ προς το παρών βλέπω το Αγγλικό που ισοφάρισε η Τσέλσι και μόλις τελειώσει θα βάλω το Ισπανικό.
Υ.Γ. τι έκανε ρε ο κοντοπούτανος ο Hazard πάλι; Τους γλέντησε κανονικά!

Δεν υπάρχει άμυνα της Ρεάλ απόψε
Είναι η μέρα που οι άμυνες κάνουν τραγικά λάθη απόψε σε Ισπανία
SM-G965F
Είναι η μέρα που οι άμυνες κάνουν τραγικά λάθη απόψε σε Ισπανία
SM-G965F
- hasio_john
Δεν τις πάει τις "μεγάλες" Ισπανικές η μέρα. Πρώτα τον ερούφηξε η Μπαρτσελόνα, ακολουθεί κλαρινέτο της Ρεάλ(μέχρι τώρα έτσι δείχνει τουλάχιστον αλλά ας μη βιαζόμαστε).
- john4serres
Δεν παρακολουθώ το Σεβίλλη-Ρεάλ αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το 3-5-2 κάνει παπάδες
Γιάννης από Σέρρες οπαδός Τούντορjohn4serres έγραψε:Δεν παρακολουθώ το Σεβίλλη-Ρεάλ αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το 3-5-2 κάνει παπάδες

Χρόνια τώρα το 3 5 2 είναι το καλύτερο σύστημα, αλλά δεν έχει η πιάτσα παίκτες να ξέρουν να το παίξουν
SM-G965F
Ωραίο ημίχρονο στη Σεβίλλη, έβαλαν τη Ρεάλ να παίξει με τα κόκκινα και την είδαν Ταύροι οι σεβιγιανοι την ξεπουπουλιασαν
SM-G965F
SM-G965F
- hasio_john
Στον πάγκο της Ρεάλ είναι ένας 18χρονος στυλ-θέση Ζαμπα από Βραζιλία τον πήραν από φλαμένγκο κάνα 40 μύρια μόνο...
Βινισιους τζούνιορ
SM-G965F
Βινισιους τζούνιορ
SM-G965F
Ρε συ τώρα το πήρα χαμπάρι. Ο Αντρέ Σίλβα που πέρσι όλη τη χρονιά σερνόταν στη Μίλαν κι έβλεπε την εστία σαν γήπεδο ράγκμπι είναι που τους έχει γλεντήσει κι έβαλε τα δύο πρώτα γκολ. Κοίτα να δεις που βρήκε την Ιθάκη του(αν και πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα διαφορετικού πρωταθλήματος, όσο να'ναι άλλο Ιταλικό άλλο Ισπανικό σε θέμα αμυνών και ρυθμού).
Υ.Γ. Εδώ να ζητήσω ένα συγγνώμη από τη συμπαθέστατη ομάδα της Σεβίλλης την οποία υποτίμησα σε παλαιότερο σχόλιό μου. Έχει βάλει λέει μέσα σε 6 μέρες 5+6+3 δηλαδή 14 γκολ κι έχει ακόμη(
) ένα ημίχρονο το σημερινό παιχνίδι.
Υ.Γ. Εδώ να ζητήσω ένα συγγνώμη από τη συμπαθέστατη ομάδα της Σεβίλλης την οποία υποτίμησα σε παλαιότερο σχόλιό μου. Έχει βάλει λέει μέσα σε 6 μέρες 5+6+3 δηλαδή 14 γκολ κι έχει ακόμη(

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τετ 26 Σεπ 2018, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.