Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Sick Bastard
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Είσαι τυχερός ρε μπαγάσα που βαριέμαι να διαβάσω τα 10000 τοστς σου.
Παίζει τα προβλήματα Κ οι λύσεις που έχεις προτείνει να είναι πιο πολλά από τα τοστς μου συνολικά.
Απορώ αφού όλα γίνονται τόσο λάθος τι σκάλωμα έχεις φάει με το φόρουμ.εν τω μεταξύ παίζει τόσα χρόνια να μην είχε κάνεις τόσα προβλήματα με το φόρουμ.μόνο χθες και σήμερα κατέδειξες τα προβλήματα έλλειψης σεβασμού στους έχοντες lower προ του 1980 και έλλειψη προσοχής Κ εμβαθυνσης στις γνωμες που γράφονται.
Μάλλον σου φαίνεται απίστευτο Κ εσένα πως γίνεται κάποιος να μην αντιμετωπίζει τα πάντα με τον δικό σου τρόπο.
Παίζει δλδ να έχεις προτείνει καμία διακοσαρια πράματα Κ να μην έχει εφαρμοστεί κανένα.Κ δεν πτοείσαι.
Πραγματικό κομμαντο.
Παίζει τα προβλήματα Κ οι λύσεις που έχεις προτείνει να είναι πιο πολλά από τα τοστς μου συνολικά.
Απορώ αφού όλα γίνονται τόσο λάθος τι σκάλωμα έχεις φάει με το φόρουμ.εν τω μεταξύ παίζει τόσα χρόνια να μην είχε κάνεις τόσα προβλήματα με το φόρουμ.μόνο χθες και σήμερα κατέδειξες τα προβλήματα έλλειψης σεβασμού στους έχοντες lower προ του 1980 και έλλειψη προσοχής Κ εμβαθυνσης στις γνωμες που γράφονται.
Μάλλον σου φαίνεται απίστευτο Κ εσένα πως γίνεται κάποιος να μην αντιμετωπίζει τα πάντα με τον δικό σου τρόπο.
Παίζει δλδ να έχεις προτείνει καμία διακοσαρια πράματα Κ να μην έχει εφαρμοστεί κανένα.Κ δεν πτοείσαι.
Πραγματικό κομμαντο.
- ace79grpaok
Μπράβο πιστό μου μινιόν,η κατακτηση του παοκμΑνια συντομα θα ολοκληρωθει ,μουαχαχχαχαχ,γέλιο cobra commander από g.i joeGuitarman έγραψε:goran 64 έγραψε:Για να σοβαρευόμαστε και λιγάκι και ακόμα πιο on topic, έχω διαπιστώσει ότι ένα απ τα μεγαλύτερα προβλήματα του forum είναι η προχειρότητα με την οποία πολλοί συμφορουμίτες διαβάζουν τις γνώμες-απόψεις των άλλων, κάτι το οποίο τους οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα...
Αυτό, στην πλέον καλοπροαίρετη ερμηνεία που μπορώ να δώσω, ίσως οφείλεται στην έλλειψη χρόνου τους και στην πολύ γρήγορη ανάγνωση που κάνουν, γιατί κακοπροαίρετα θα μπορούσα να μιλήσω για τρομερή διάθεση από πολλούς να διαστρεβλώνουν τα νοήματα των γνωμών-απόψεων άλλων, έχοντας ίσως σχηματίσει (τελείως λανθασμένα φυσικά, μιας και ούτε τους γνωρίζουν) κάποιες προσωπικές αντιπάθειες...
Προτεινόμενη λύση: Χαλαρώστε και διαβάστε προσεκτικότερα τις απόψεις των άλλων, έστω κι αν τοιουτοτρόπως καταφέρετε να διαβάσετε λιγότερες και όχι όλες...Καλό θα σας κάνει ίσως, κακό όμως στα σίγουρα όχι...
Υ.Γ. Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους αναφέρεστε σε μένα κάνοντας με "φίρμα" του forum, όπως "παραπονέθηκε-ζήλεψε" ο @kataramenos5...Αν όμως το κάνατε για κάποιον άλλον ίσως να το ευχαριστιόταν πολύ περισσότερο...
Υ.Γ. 2...Ελπίζω μόνο να μην παρεξηγηθεί πάλι ο @barlow4 και μου την (ξανα)πέσει ότι και καλά δείχνω σαν να πατρονάρω μια μικρή παρέα Π.Α.Ο.Κ.τσήδων που αποτελούν το PAOKmania forum, των οποίων μάλιστα δείχνω σαν να "το παίζω" αρχηγός...
Υ.Γ. 3...Smile...
Ρε συ Γρηγόρη κάποια στιγμή μου την "είπες" γιατί αναφέρθηκα σε καφενειακές κουβέντες. Αλλά αυτό είναι το φόρουμ. Σαν να βγαίνεις για καφέ με τον φίλο σου. Άλλες φορές μιλάς για γκόμενες, άλλες για πολιτική και πάντα για ΠΑΟΚ. Επίσης άλλες φορές θα είσαι προσεκτικός στο τι λέει ο συνομιλητής σου και άλλες όχι. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς από κάποιον να μελετάει προσεκτικά κάθε ποστ. Γενικά στο έχουν πει και άλλοι. Μην τρελένεσαι με την φάση φόρουμ. Εγώ βλέπω τον τελευταίο καιρό έχει ρολάρει πολύ καλά η όλη φάση και ακόμη και στο "προβλήματα και λύσεις" γίνεται ωραία κουβεντούλα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.
ΥΓ 1 Φίρμα είναι μόνο ο Γκοραν. Κατ5 live with it (μεταφρασή για τον Γκόραν: "ζήσε με αυτό")
ΥΓ 2 Ace for Mod, Ace for President (μεταφρασή για τον Γκόραν: "Ασσος για διαχειριστής, Ασσος για πρόεδρος")
- ace79grpaok
Σκυλί του πολεμου ο γκορανbarlow4 έγραψε:Είσαι τυχερός ρε μπαγάσα που βαριέμαι να διαβάσω τα 10000 τοστς σου.
Πραγματικό κομμαντο.
- kataramenos5
εδιτ Πως το καταφερα αυτο ρε κιθαριστα?Guitarman έγραψε:Αλλά αυτό είναι το φόρουμ. Σαν να βγαίνεις για καφέ με τον φίλο σου. Άλλες φορές μιλάς για γκόμενες, άλλες για πολιτική και πάντα για ΠΑΟΚ. Επίσης άλλες φορές θα είσαι προσεκτικός στο τι λέει ο συνομιλητής σου και άλλες όχι. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς από κάποιον να μελετάει προσεκτικά κάθε ποστ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 09 Σεπ 2016, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανε βρε σωστη παράθεση... Αυτα δεν τα είπε ο νέος μας μοντ :ugeek:kataramenos5 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Αλλά αυτό είναι το φόρουμ. Σαν να βγαίνεις για καφέ με τον φίλο σου. Άλλες φορές μιλάς για γκόμενες, άλλες για πολιτική και πάντα για ΠΑΟΚ. Επίσης άλλες φορές θα είσαι προσεκτικός στο τι λέει ο συνομιλητής σου και άλλες όχι. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς από κάποιον να μελετάει προσεκτικά κάθε ποστ.

- ace79grpaok
Ποτε τα είπα εγώ αυτά?kataramenos5 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Αλλά αυτό είναι το φόρουμ. Σαν να βγαίνεις για καφέ με τον φίλο σου. Άλλες φορές μιλάς για γκόμενες, άλλες για πολιτική και πάντα για ΠΑΟΚ. Επίσης άλλες φορές θα είσαι προσεκτικός στο τι λέει ο συνομιλητής σου και άλλες όχι. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς από κάποιον να μελετάει προσεκτικά κάθε ποστ.

- kataramenos5
Ο κιθαριστας δεν ειναι ο δευτερος λογαριασμος σου?Αφου ολο σε προμοταρεις για μοδ.Busted
- kataramenos5
τρελο πλοτ τουιστkataramenos5 έγραψε:Guitarman έγραψε:πόϋστη...Μανιακε?
εεεεε?????????
- kataramenos5
Πηγα στο τοπικ του καφενε και το βρηκα κλειδωμενο, ποιος πηρε τα κλειδια μαζι του ρε??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Παρ 09 Σεπ 2016, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.