Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Mīngus »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εμένα δεν μου κολλάει ο Αλκαθερ;

Δηλαδή θα φέρουμε 3 φορ;

Chalov, Alcazer, Tsountali (δεν έχω συγκρατήσει πώς τον λένε) και Misic, άρα 4.
Τον Γιόβιτς ξέχασες.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Φέρτε Μειτέ και τον Ρώσο ΠΑΙΚΤΑΡΑ!
kos

Δημοσίευση από kos »

Kabamaru11 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
Ε πες κ εναν που θες.
Δεν θες Μειτε,τσεκ.
Δεν θες Τσαλοφ αν θυμαμαι καλα,τσεκ.
Δεν θες Γιαννουλη,τσεκ.
Το σύνδρομο της αυτάρκειας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol:

Μεΐταρος αυτήν την ώρα πίνει μοχιτάκι και μπαλαμουτιάζει τη σύζυγο σε κάποιο ειδυλλιακό μπιτσόμπαρο. Μην ενοχλείτε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Σιγά μην τον λένε και Τσάνταλη
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

πό το transfermarkt βλέπω ότι έπαιξε σχεδόν όλα τα περσινά παιχνίδια ως φορ και μάλιστα σε 2άδα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

αν έπαιξε φορ σε δυάδα τότε σημαίνει ότι πάτησε, έτρεξε και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα αρκετά γρήγορο κι ελεύθερο.
dev

Δημοσίευση από dev »

Tissoudali απο τα βιντεο φαινεται μεγαλος μπαλαδορος

Τσαλοφ επισης φαινεται ιδανικος φορ

θα ηθελα το μπαμ αν μπουμε ομιλους να ειναι ο μεξικανος χουερτα ή ο μιραντσουκ η καποιο δεκαροεξτρεμ επισης γρηγορο και με ντριππλα

τσαλοφ τισουνταλι ταισον χουερτα ντελιας να μοιραζονται 1 + 2 θεσεις
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μπροστά με Τισουντάλι, Τσάλοφ θα είμαστε πλήρεις. Το μπαμ, αν γίνει, πρέπει να γίνει ή στα χαφ ή στην άμυνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Με Τσαλοφ βασικουρα εχεις την άνεση να δωσεις τον Σαματά και να παρεις 3ο φορ εναν στυλ Μιριτελο ακομα και τον ιδιο και κανεις εκπληκτική 3αδα…Ολες οι μεγαλες ομαδες με Ευρωπη μεσα εχουν 3 φορ ετοιμοπόλεμα,αυτα που καναμε περυσι με το ξεζουμισμα του Τομας πρεπει να το κατάλαβαν και να το διορθώσουν φετος…
Στα εξτρεμ αν φέρουμε Τισουνταλι μιλαμε για την καλυτερη μεσοεπιθετική γραμμη της ιστορίας μας μακραν!!!
Κλείνεις Μειτε στα χαφ και μετα πας για την αντικατάσταση του Εκονγκ η να αναγεννήσεις τον ιδιο και να γουσταρει να παιξει επιτελους σαν επαγγελματιας…
Αν γινουν αυτα που δεν ειναι και πολυ μακρια μιλαμε για το καλυτερο ροστερ της ιστορίας μας και φυσικα παμε για νταμπλ και ομιλους τσου λου!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είδα ξανά κάποια βιντεακια του Τσαλοβ ,είχε δει και πέρυσι. Ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως έχει δώσει το οκ ο Λουτσος. Δεν υπάρχει ούτε ένα στιγμιότυπο που να δείχνει κοντρόλ, πάσα, έστω 2η επαφή με τη μπάλα. Μόνο, ομολογουμενως αποτελεσματικα, τελειώματα. Αντίστοιχο βιντεακι με Κλάους θα είχε διάρκεια 1 ώρα.

Ελπίζω να κάνει ντου ο γκει ,όπως με Μπειθγουειτ.

Ο τσανταλης είναι εντελώς ΑΛΛΗ ιστορία, ο ορισμός της μεταγραφής που κουμπώνει με κλειστά μάτια.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

giapas έγραψε:Είδα ξανά κάποια βιντεακια του Τσαλοβ ,είχε δει και πέρυσι. Ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως έχει δώσει το οκ ο Λουτσος. Δεν υπάρχει ούτε ένα στιγμιότυπο που να δείχνει κοντρόλ, πάσα, έστω 2η επαφή με τη μπάλα. Μόνο, ομολογουμενως αποτελεσματικα, τελειώματα. Αντίστοιχο βιντεακι με Κλάους θα είχε διάρκεια 1 ώρα.

Ελπίζω να κάνει ντου ο γκει ,όπως με Μπειθγουειτ.

Ο τσανταλης είναι εντελώς ΑΛΛΗ ιστορία, ο ορισμός της μεταγραφής που κουμπώνει με κλειστά μάτια.
Ευτυχως δεν βλεπουν μονο βιντεακια 5 λεπτων οταν κανουν μεταγραφες
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το αντίθετο. Ο Τσαλοφ είναι ο ορισμός του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου. Από την άλλη ο Τισουνταλι συμφωνώ είναι αυτός που σε ανεβάζει αμέσως επίπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να μας κρατήσουν στο μηδεν όταν από τη μια θα έχουμε Ζιβκοβιτς και Δεσπότη , από την άλλη Τάισον και Τισουνταλι και φορ τον Τσαλοφ..
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

makispaspartou έγραψε:Το αντίθετο. Ο Τσαλοφ είναι ο ορισμός του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου. Από την άλλη ο Τισουνταλι συμφωνώ είναι αυτός που σε ανεβάζει αμέσως επίπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να μας κρατήσουν στο μηδεν όταν από τη μια θα έχουμε Ζιβκοβιτς και Δεσπότη , από την άλλη Τάισον και Τισουνταλι και φορ τον Τσαλοφ..
Δεν θα μπορούν απλά ομαδάρα φτιάχνετε για τρελά γούστα!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

mbison έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Σιγά μην τον λένε και Τσάνταλη
Ετοιμο το νικνεϊμ του Τισουνταλι
Ο Τσανταλης ο παικταρας

Κατοχυρώθηκε [COPYRIGHT SIGN]
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο ορισμός του φορ που θέλει ο λουτσεσκου; Δηλαδή όταν σε ντέρμπι θα υπάρχει τρομερή πίεση και θα θες το φορ σου να υποδεχτεί μπάλα, να τη κρατήσει και να τη σπάσει αυτό θα το κάνει ο τσαλοβ; Απέναντι σε Βιντα , Μουκουντι, Καρμο ,Ινγκασον θα βάλει κορμί να κερδίσει μονομαχια;

Η θα πάρεις έναν καλύτερο Μπραντον ,διατεθειμενο όμως να βγάζει την ενέργεια που βγάζει ο συμπαθής Ισπανός ή θα φέρεις φορ με κορμί στυλ Ολιβειρα. Ούτε το ένα δείχνει ο Τσαλοβ ,ούτε το άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”