Τον Γιόβιτς ξέχασες.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εμένα δεν μου κολλάει ο Αλκαθερ;
Δηλαδή θα φέρουμε 3 φορ;
Chalov, Alcazer, Tsountali (δεν έχω συγκρατήσει πώς τον λένε) και Misic, άρα 4.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Το σύνδρομο της αυτάρκειαςKabamaru11 έγραψε:Ε πες κ εναν που θες.Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
Δεν θες Μειτε,τσεκ.
Δεν θες Τσαλοφ αν θυμαμαι καλα,τσεκ.
Δεν θες Γιαννουλη,τσεκ.
- navigator11

Μεΐταρος αυτήν την ώρα πίνει μοχιτάκι και μπαλαμουτιάζει τη σύζυγο σε κάποιο ειδυλλιακό μπιτσόμπαρο. Μην ενοχλείτε.
Σιγά μην τον λένε και ΤσάνταληΜπαρκαρούτσος έγραψε:
πό το transfermarkt βλέπω ότι έπαιξε σχεδόν όλα τα περσινά παιχνίδια ως φορ και μάλιστα σε 2άδα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
αν έπαιξε φορ σε δυάδα τότε σημαίνει ότι πάτησε, έτρεξε και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα αρκετά γρήγορο κι ελεύθερο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
αν έπαιξε φορ σε δυάδα τότε σημαίνει ότι πάτησε, έτρεξε και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα αρκετά γρήγορο κι ελεύθερο.
Tissoudali απο τα βιντεο φαινεται μεγαλος μπαλαδορος
Τσαλοφ επισης φαινεται ιδανικος φορ
θα ηθελα το μπαμ αν μπουμε ομιλους να ειναι ο μεξικανος χουερτα ή ο μιραντσουκ η καποιο δεκαροεξτρεμ επισης γρηγορο και με ντριππλα
τσαλοφ τισουνταλι ταισον χουερτα ντελιας να μοιραζονται 1 + 2 θεσεις
Τσαλοφ επισης φαινεται ιδανικος φορ
θα ηθελα το μπαμ αν μπουμε ομιλους να ειναι ο μεξικανος χουερτα ή ο μιραντσουκ η καποιο δεκαροεξτρεμ επισης γρηγορο και με ντριππλα
τσαλοφ τισουνταλι ταισον χουερτα ντελιας να μοιραζονται 1 + 2 θεσεις
- Patricio_4
Μπροστά με Τισουντάλι, Τσάλοφ θα είμαστε πλήρεις. Το μπαμ, αν γίνει, πρέπει να γίνει ή στα χαφ ή στην άμυνα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Με Τσαλοφ βασικουρα εχεις την άνεση να δωσεις τον Σαματά και να παρεις 3ο φορ εναν στυλ Μιριτελο ακομα και τον ιδιο και κανεις εκπληκτική 3αδα…Ολες οι μεγαλες ομαδες με Ευρωπη μεσα εχουν 3 φορ ετοιμοπόλεμα,αυτα που καναμε περυσι με το ξεζουμισμα του Τομας πρεπει να το κατάλαβαν και να το διορθώσουν φετος…
Στα εξτρεμ αν φέρουμε Τισουνταλι μιλαμε για την καλυτερη μεσοεπιθετική γραμμη της ιστορίας μας μακραν!!!
Κλείνεις Μειτε στα χαφ και μετα πας για την αντικατάσταση του Εκονγκ η να αναγεννήσεις τον ιδιο και να γουσταρει να παιξει επιτελους σαν επαγγελματιας…
Αν γινουν αυτα που δεν ειναι και πολυ μακρια μιλαμε για το καλυτερο ροστερ της ιστορίας μας και φυσικα παμε για νταμπλ και ομιλους τσου λου!!!!
Στα εξτρεμ αν φέρουμε Τισουνταλι μιλαμε για την καλυτερη μεσοεπιθετική γραμμη της ιστορίας μας μακραν!!!
Κλείνεις Μειτε στα χαφ και μετα πας για την αντικατάσταση του Εκονγκ η να αναγεννήσεις τον ιδιο και να γουσταρει να παιξει επιτελους σαν επαγγελματιας…
Αν γινουν αυτα που δεν ειναι και πολυ μακρια μιλαμε για το καλυτερο ροστερ της ιστορίας μας και φυσικα παμε για νταμπλ και ομιλους τσου λου!!!!
Είδα ξανά κάποια βιντεακια του Τσαλοβ ,είχε δει και πέρυσι. Ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως έχει δώσει το οκ ο Λουτσος. Δεν υπάρχει ούτε ένα στιγμιότυπο που να δείχνει κοντρόλ, πάσα, έστω 2η επαφή με τη μπάλα. Μόνο, ομολογουμενως αποτελεσματικα, τελειώματα. Αντίστοιχο βιντεακι με Κλάους θα είχε διάρκεια 1 ώρα.
Ελπίζω να κάνει ντου ο γκει ,όπως με Μπειθγουειτ.
Ο τσανταλης είναι εντελώς ΑΛΛΗ ιστορία, ο ορισμός της μεταγραφής που κουμπώνει με κλειστά μάτια.
Ο τσανταλης είναι εντελώς ΑΛΛΗ ιστορία, ο ορισμός της μεταγραφής που κουμπώνει με κλειστά μάτια.
Ευτυχως δεν βλεπουν μονο βιντεακια 5 λεπτων οταν κανουν μεταγραφεςgiapas έγραψε:Είδα ξανά κάποια βιντεακια του Τσαλοβ ,είχε δει και πέρυσι. Ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως έχει δώσει το οκ ο Λουτσος. Δεν υπάρχει ούτε ένα στιγμιότυπο που να δείχνει κοντρόλ, πάσα, έστω 2η επαφή με τη μπάλα. Μόνο, ομολογουμενως αποτελεσματικα, τελειώματα. Αντίστοιχο βιντεακι με Κλάους θα είχε διάρκεια 1 ώρα.
-
Το αντίθετο. Ο Τσαλοφ είναι ο ορισμός του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου. Από την άλλη ο Τισουνταλι συμφωνώ είναι αυτός που σε ανεβάζει αμέσως επίπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να μας κρατήσουν στο μηδεν όταν από τη μια θα έχουμε Ζιβκοβιτς και Δεσπότη , από την άλλη Τάισον και Τισουνταλι και φορ τον Τσαλοφ..
Δεν θα μπορούν απλά ομαδάρα φτιάχνετε για τρελά γούστα!!!makispaspartou έγραψε:Το αντίθετο. Ο Τσαλοφ είναι ο ορισμός του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου. Από την άλλη ο Τισουνταλι συμφωνώ είναι αυτός που σε ανεβάζει αμέσως επίπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να μας κρατήσουν στο μηδεν όταν από τη μια θα έχουμε Ζιβκοβιτς και Δεσπότη , από την άλλη Τάισον και Τισουνταλι και φορ τον Τσαλοφ..

Ετοιμο το νικνεϊμ του Τισουνταλιmbison έγραψε:Σιγά μην τον λένε και ΤσάνταληΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Ο Τσανταλης ο παικταρας
Κατοχυρώθηκε [COPYRIGHT SIGN]
Ο ορισμός του φορ που θέλει ο λουτσεσκου; Δηλαδή όταν σε ντέρμπι θα υπάρχει τρομερή πίεση και θα θες το φορ σου να υποδεχτεί μπάλα, να τη κρατήσει και να τη σπάσει αυτό θα το κάνει ο τσαλοβ; Απέναντι σε Βιντα , Μουκουντι, Καρμο ,Ινγκασον θα βάλει κορμί να κερδίσει μονομαχια;
Η θα πάρεις έναν καλύτερο Μπραντον ,διατεθειμενο όμως να βγάζει την ενέργεια που βγάζει ο συμπαθής Ισπανός ή θα φέρεις φορ με κορμί στυλ Ολιβειρα. Ούτε το ένα δείχνει ο Τσαλοβ ,ούτε το άλλο.
Η θα πάρεις έναν καλύτερο Μπραντον ,διατεθειμενο όμως να βγάζει την ενέργεια που βγάζει ο συμπαθής Ισπανός ή θα φέρεις φορ με κορμί στυλ Ολιβειρα. Ούτε το ένα δείχνει ο Τσαλοβ ,ούτε το άλλο.