Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Odi έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Δεν διαφωνώ, αλλά αυτή την στιγμή μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος είναι σε θέση να αδικεί συστηματικά τον ΠΑΟΚ. Όταν μια ομάδα είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη της διάρκεια της σεζόν θα κερδίσει το πρωτάθλημα.
Πέρυσι δηλαδή με δύο διαδοχικές σφαγές σε Τρίπολη και Γιάννινα που μας απομάκρυναν από την κορυφή πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι επειδή δεν έγινε συστηματικά, αλλά σε δύο σερί αγώνες;
Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα όμως από αυτά τα λάθη. Η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στα πλέι οφ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν συμμερίζομαι την ελπίδα ότι ο Βόλος θα κόψει βαθμούς από τον βάζελο, την Τετάρτη. Ο Beos παίζει παιχνιδάκια... Ο Πανσερραϊκός θα βάλει δύσκολα και στην ΑΕΧ, που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν ποντάρω και πολλά, ενώ ο Ατρόμητας δύσκολα να επαναλάβει θρίαμβο. Αν πάρει Χ θα είναι μεγάλη επιτυχία...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο Μπεος θέλει να πουλήσει και να ανεβάσει τη τιμή
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο Γκαρσια φερνει στον Πανσερραικο τον Ουαρντα....
Και τα μυαλα στο μιξερ.....
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είχα υπολογίσει ότι μέχρι το ματς με το σκουλήκι θα είμαστε πρώτοι και μετά θα αυξάνεται η διαφορά.
Ο μπρινιολι με βοήθησε να γίνει πιο γρήγορα .
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
Odi έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Δεν διαφωνώ, αλλά αυτή την στιγμή μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος είναι σε θέση να αδικεί συστηματικά τον ΠΑΟΚ. Όταν μια ομάδα είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη της διάρκεια της σεζόν θα κερδίσει το πρωτάθλημα.
Πέρυσι δηλαδή με δύο διαδοχικές σφαγές σε Τρίπολη και Γιάννινα που μας απομάκρυναν από την κορυφή πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι επειδή δεν έγινε συστηματικά, αλλά σε δύο σερί αγώνες;
Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα όμως από αυτά τα λάθη. Η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στα πλέι οφ.
Εγω απο την αλλη θα πω οτι μ'αυτα που ειδαν να συμβαινουν ξαναμανα στην ομαδα,αδιασανε,ξεκαυλωσανε και παραιτηθηκαν απο ενα ανωφελο αγωνα να διακριθουν,στο καραστημενο (απο παντου εναντιον τους) Πρωκταθλημα..
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Αν αυτό συνέβη (το οποίο είναι πιθανότερο να μην ισχύει) είναι πολύ χειρότερο η παραίτηση από τον στόχο. Το να παλεύεις δεν είναι ποτέ μάταιο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Cylon-4 έγραψε:Ο Γκαρσια φερνει στον Πανσερραικο τον Ουαρντα....
Και τα μυαλα στο μιξερ.....

Μάλλον κάπου άκουσε ο Warda τη φράση "πάμε στη Σερραία να γουστάρει η παρέα"! :mrgreen:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

aivas19 έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που θα δοθεί ή όχι δεν καθορίζει το πρωτάθλημα. Σαφώς και ως ΠΑΟΚ έχουμε αδικηθεί σε κάποια κρίσιμα ματς, όμως όταν η ομάδα είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό δεν παίζει ρόλο μια λάθος απόφαση,
Εκπτωσεις στην δικαιοσυνη δεν κανουμε
Φίλε με το κινηματογραφικό όνομα αυτό που γράφεις δεν ισχύει , ακόμα κι το περσινό πρωτάθλημα αν η ΑΕΚ δεν καθάριζε τους Πολωνούς διαιτητές δεν λειτουργούσε παρασκηνιακά μετον τρόπο που λειτούργησε πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε. Άλλωστε η βαζελα έχει αναγάγει σε επιστήμη πλέον το βάζω τα πόδια μου ανάμεσα στου αντιπάλου μέσα στην περιοχή κι πέφτω.
Έπειτα να μην ξεχνάμε ότι στο δικό μας πρωτάθλημα αν δεν είχαμε ξένους διαιτητές κι αν ο αρχήγος δεν έβαζε εκείνη την γκολάρα στο Αγρίνιο τα πουσταρια του Πειραιά παραμόνευαν…
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

cellophan έγραψε:α. Ρώτησα γιατί έμεινε ο Άλεξιτς έξω σήμερα, ξέρει κανείς;

β. Κατά την άποψη μου, το πέναλτι του γαύρου δίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι δε δίνεται το χτεσινό πέναλτι στον Οσντόεφ.

γ. Δε βλέπω το λόγο να εκνευριζόμαστε. Θα τους τα έχωσε άλλωστε ο Πάμπλο στη συνέντευξη τύπου και θα τους ξεγύμνωσε. Όχι; Είμαι σίγουρος, πως θα είναι στα κάγκελα σήμερα, γιατί, όταν ξεφτιλίζαν τον Ιβάν και μας είχαν στήσει στον τοίχο, είχε βγει μπροστά πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο και που τράβηξε η ιστορία. Τι, πάλι όχι;

"Από δεξιά η καλύβα και από αριστερά το Σαράι. Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν αλλά εγώ είμαι πίσω απο τον μπερντέ και τα βλέπω ανάποδα" έλεγε κάποτε ο Χατζής.

Έμειναν έξω όσοι παίκτες στο προηγούμενο ματς με τον γαύρο παίζαν περίεργα, δεν είχαμε μόνο εμείς Τζαβέλες στην ομάδα. Το πέναλτι στον γαύρο δίνεται αν είσαι ο Μαρινακης ή ο τσουκαλάς. Οσο για το αν είχε βγει μπροστά ο παυλαρας για να υπερασπιστεί τον ΠΑΟΚ μας Είναι κάτι που ομολογώ μόνο σαν κακοστημενη τρολια ακούγεται κι φυσικά δεν έχει ιχνος αλήθειας . είναι πολυ περίεργο να μην θυμάσε κάποια δήλωση του να σου θυμίσω πχ τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ήττα στο Χαριλάου , είχε βγει τότε ο Γεωργιάδης στην αθλητική Κυριακή το βράδυ κι όταν τον ρώτησαν για την διαιτησία κι τι εννοούσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε απαντήσει το αμίμητο « πάτε ρωτήστε τον προπονητή τι εννοεί για κακή διαιτησία -
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
Odi έγραψε:
Δικαιολογηση των σφαγων
Χασαμε την τριτη θεση
Χασαμε εσοδα
Ειναι ξεκαθαρο
Τοσα χρονια εμας σφαζουν
Δεν ειναι οτι τα κοζια ανακυκλωνονται
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Είναι άξιο απορίας πως είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι πέρσι η παρουσία του ΠΑΟΚ ήταν για πρωτάθλημα και λόγω διαιτητικών λαθών έμεινε τέταρτος. Με την νοοτροπία αυτή δεν θα έπαιρνες ποτέ πρωτάθλημα. Ευτυχώς ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δηλαδη χωρις τις αδικιες στην τριπολη και τα γιαννενα δεν βγαιναμε τριτοι; Και μας λες οτι αδικουνται και οι άλλοι σε βαθμο ιδιο με τον ΠΑΟΚ; Εγινε φιλε ακουστηκες

ΥΓ: 3η θεση ειναι το πρωταθλημα; Οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 19 Δεκ 2023, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και όμως φίλε κάνεις λάθος.
Το βασικότερο θέμα είναι η ψυχολογία των παιχτών.

Με άλλη ψυχολογία (και βαθμολογία ) θα πήγαιναν αν είχαν πάρει ότι δικαιούνται.

Το ρόστερ περσι είχε σοβαρά κενά, αλλά δεν ήταν χειρότερο από του βαζελου ας πούμε που τερμάτισε πιο ψηλά από εμάς και τον πήγαιναν καρότσι.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Γιατί φέτος δεν υπάρχει ήδη αλλοίωση??τα πέναλτι σε όφη και κυρίως με αρη δεν πήγαν να τα δουν ποτέ στο βαρ..με βαζελο φάουλ στο 97 μπας και μας βάλουν γκολ ..Βάλε και κάτι βαθμούς της αεκ με ατρόμητο και πέναλτι βαζελου..Στο +5 για πλάκα θα ειμασταν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”