Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Καλα ναι, εδώ ακομη ειναι μελος του ροστερ ο Τειλορ με τον Μουργκ... Δεν εχεις αδικο!
Τεσπα, ελπιζω να μας εκπληξει ο Μποτο ευχαριστα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεσπα, ελπιζω να μας εκπληξει ο Μποτο ευχαριστα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάργιες!rainmaker έγραψε:Ρε μάγκες ειλικρινά καταλαβαίνω τη διάθεση και την δίψα για ειδήσεις και κουβέντα, αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ προφανές ότι η "εκπομπή" του τοσκιτση απλά αναμασαει κουβέντες που δε βασίζονται σε τίποτα;
Προφανώς άμα κάνει κάθε μέρα εκπομπή και λέει ένα κάρο θέσεις και ονόματα ε ναι ΚΑΠΟΙΑ θα είναι σωστά.
Γουατεβερ.
Θα κάνουμε λοιπόν κι εμείς εκπομπη. Απλά θα λέμε ότι μας γκαβλωσει
Πειτε μου οτι βλεπω εφιαλτη....Δεν μπορει να διαβασα οτι το εξτρεμ ειναι ο Λαμπρου η ο Δωνης......Απλα δεν μπορει...\
αρνουμαι,. Εγω θα σχολιαζω τον Φαμπιο Μαρτινς τον Μπαλντε και το πολυ πολυ μεχρι Μποτσελι
Λαμπρου ρε φιλε.......
αρνουμαι,. Εγω θα σχολιαζω τον Φαμπιο Μαρτινς τον Μπαλντε και το πολυ πολυ μεχρι Μποτσελι
Λαμπρου ρε φιλε.......
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου..
Στα άκρα αυτή τη στιγμή, με αυτά που μάθαμε και σήμερα, υπάρχουν:
Ζίφκοβιτς - Ζαμπά - Λάμπρου - Μούργκ - Τέιλορ(???)
Επίσης, εκεί (σε συνδυασμό με το 10) παίζουν οι:
Κουλιάτα - Καντουρί - Ρικάρντο
Φαίνεται ότι στα σίγουρα έρχεται και ο Νάρεϊ.
Δηλαδή 6 παίκτες καθαρά για 2 θέσεις και άλλοι 3 που μπορούν να τις καλύψουν.
Και δεν ανέφερα Κωνσταντέλια ή Βρακά...
Πως στο διάολο χωράει άλλος εξτρέμ αν δεν φύγουν τουλάχιστον 3 παίκτες?
Για να γίνω πιο ακριβής...
Μούργκ και Τέιλορ θεωρώ ότι ΗΔΗ δεν υπολογίζονται, άρα μένουμε με Ζίφκοβιτς/Λάμπρου/Νάρει/Ζαμπά + τα υπόλοιπα 10άρια.
Αν δεν φύγει ο Ζαμπά, δεν βλέπω που μπορεί να χωρέσει άλλο εξτρέμ.
Εκτός και αν προκύψει κάτι με Ζίφκοβιτς. Είπανε κάτι και στην εκπομπή... 25 χρονών και παίζει Μοντιάλ...
Στα άκρα αυτή τη στιγμή, με αυτά που μάθαμε και σήμερα, υπάρχουν:
Ζίφκοβιτς - Ζαμπά - Λάμπρου - Μούργκ - Τέιλορ(???)
Επίσης, εκεί (σε συνδυασμό με το 10) παίζουν οι:
Κουλιάτα - Καντουρί - Ρικάρντο
Φαίνεται ότι στα σίγουρα έρχεται και ο Νάρεϊ.
Δηλαδή 6 παίκτες καθαρά για 2 θέσεις και άλλοι 3 που μπορούν να τις καλύψουν.
Και δεν ανέφερα Κωνσταντέλια ή Βρακά...
Πως στο διάολο χωράει άλλος εξτρέμ αν δεν φύγουν τουλάχιστον 3 παίκτες?
Για να γίνω πιο ακριβής...
Μούργκ και Τέιλορ θεωρώ ότι ΗΔΗ δεν υπολογίζονται, άρα μένουμε με Ζίφκοβιτς/Λάμπρου/Νάρει/Ζαμπά + τα υπόλοιπα 10άρια.
Αν δεν φύγει ο Ζαμπά, δεν βλέπω που μπορεί να χωρέσει άλλο εξτρέμ.
Εκτός και αν προκύψει κάτι με Ζίφκοβιτς. Είπανε κάτι και στην εκπομπή... 25 χρονών και παίζει Μοντιάλ...
λογω επιλογης ενημερωνομαι απο το φορουμ και οχι απο σελιδες του πισινου και τυχαιους αρδ, τα ονοματα που εχω διαβασει απο εδω μεσα απο το πρωι και επειτα(που προφανως γραφτηκαν και υποθηκαν απο καποιον-ιους) αυτο που εχω να πω ειναι οτι η δεν ξερουν τι τους γινεται και σκαλιζουν μια ειδηση οτι ασχολουμαστε και με ελληνες λογω λιστας και σε λιγο θα ενδιαφερθουμαι μεχρι και για παλαιμαχους η το χειροφρενο εχει τραβιχτει πολυ αποτομα για να διαβαζω 4αδα αμυνα ινγκασον-νασμπεργκ-καργας-κουλιερακης και αργοτερα μιχαηλιδης,τελοσπαντων θα δουμε τι θα γινει αν και θα ηθελα να πω οτι ο λου εφυγε την προηγουμενη φορα μια μερα πριν παμε ολλανδια με αυτα που υπονονται νομιζω οτι μπορει και να φυγει αναμεσα απο καμια προπονηση,ακου λαμπρου δηλαδη ποσες ευκαιριες να παρει αυτο το φτερο και ο αλλος λεει για να αντικαταστησει τον κρεσπο ο καργας που πριν 2-3 μερες ελεγαν μαλλον τελος ο ρεντε αφου εφυγε ο κρεσπο θα ερθει εμπειρος του μυριου τι να πω ελεος αν ισχυουν ολα αυτα.
ευτυχως βγαινει και ο 5ος ευρωπη του χρονου,αρκει να μπει καμια τριπολη σφηνα
ΠΑΟΚ
ευτυχως βγαινει και ο 5ος ευρωπη του χρονου,αρκει να μπει καμια τριπολη σφηνα
ΠΑΟΚ
ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου με αυτα που ακουω και διαβαζω
το χειροφρενο φαινεται τραβιεται αποτομα δυστυχως
ΠΑΟΚ
το χειροφρενο φαινεται τραβιεται αποτομα δυστυχως
ΠΑΟΚ
-
Ένα Σου κου ασχολήθηκα αποκλειστικά με το γιο μου και μπαίνω να διαβάσω και έχω πάθει σοκ.. Πρώτο σοκ η ανανέωση Ζιβκοβιτς.. (για μένα η πρώτη μουτζούρα στο σχεδιασμό Μποτο - Λουτσεσκου καθώς ανανεωνεις έναν κακό τερματοφύλακα για κάλυψη του στοιχήματος που προορίζεις για πρώτο).. Από κει και πέρα λέω θα το καταπιώ αφού έχω να ελπίζω ότι ο Κοταρσκι μπορεί να μας βγει , όμως διαβάζω για Καργα.. Λάμπρου…ρε σεις τι πίνετε; Ποιος Καργας; Είναι αναβάθμιση αυτός συγκριτικά με ποιον από τους στόπερ που έφυγαν; Ποιος Λάμπρου; Τον έχουμε δει σε όλες τις ευκαιρίες που έχει πάρει.. Τολμώ να πω ότι προτιμώ Ζαμπα , μην πω και Μουργκ.. Κάτι τέτοια διαβάζουμε και ελπίζω στο τέλος να μείνει ο γερό Μπισεσβαρ και το μαροκινό άτι..
Όσες φορές είδα τον Κάργα ήταν πολύ καλός και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.. Τι παραπανω μπορεί να προσφέρει ένας στόπερ από την 10η ομάδα της Νορβηγίας απο τον Κάργα;
Είναι και Έλληνας είναι και ΠΑΟΚ όπως έγραψε ένας φίλος πριν.
Μακάρι να έρθει πακέτο με τον Περεα.
Τον Λάμπρου τον ρωτήσαμε αν θέλει να ξανα-ξανα-δοκιμάσει στον ΠΑΟΚ; Κάποια στιγμή πρέπει να βρει κι αυτός τον δρόμο του. Πισω-γυρνώντας στον ΠΑΟΚ, εμένα μου δείχνει οτι βαριέται... συνεπώς, δεν κάνει.
Ας σταματήσει παρακαλώ αυτή η αθλιότητα με τον πρώην του Ολυμπιακού που θεωρούσε καθήκον του κάθε φορά που έπαιζε αντίπαλος του να βάζει αυτογκόλ. Κι να δηλώνει μετά τις φαπες στον Πλατανιά ότι δεν είδε κι δεν άκουσε τίποτα. Ακούς εκεί καργας!!! Φέρτε κι τον Τζαβέλλα πίσω τότε να κάνουν ωραίο δίδυμο!!
Θέλω να πιστεύω ότι απλά οι ρεπόρτερ μας έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε λίγα 24ωρα έχουμε τέτοια αλλαγή στρατηγικής που σοβαρά συζητάμε για επιστροφή Λάμπρου, ότι το 2ο εξτρέμ μπορεί να είναι ο Δώνης και ο έμπειρος στόπερ ο Καργας...
Σήμερα ανακάλυψαν ότι χρειαζόμαστε Έλληνες;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε λίγα 24ωρα έχουμε τέτοια αλλαγή στρατηγικής που σοβαρά συζητάμε για επιστροφή Λάμπρου, ότι το 2ο εξτρέμ μπορεί να είναι ο Δώνης και ο έμπειρος στόπερ ο Καργας...
Σήμερα ανακάλυψαν ότι χρειαζόμαστε Έλληνες;
Το ερώτημα είναι διαφορετικό. Πώς το σκάουτιν του ΠΑΟΚ έκρινε οτι στόπερ από την 10η της Νορβηγίας μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ έστω και σαν αλλαγή. Μάλλον κάτι θα έχουν δεί στον παίκτη και τον πιστεύουν. Κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.markos4 έγραψε:Όσες φορές είδα τον Κάργα ήταν πολύ καλός και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.. Τι παραπανω μπορεί να προσφέρει ένας στόπερ από την 10η ομάδα της Νορβηγίας απο τον Κάργα;
Εύλογο ερώτημα οτι στο παρελθόν πήραμε Κρέσπο με πορεία σε μεγάλα πρωταθλήματα, Ινγκι από Ρωσσία και διεθνή, Βαρέλα. Φυσικά μόνον ο ῞Ελληνας᾽᾽ Μιχάι δεν μας βγήκε.
Αρα όλες οι επιλογές έχουν τα σύν και τα πλήν. Όπως και να το πιάσεις μπορείς να βρείς αδυναμίες. Περιμένουμε να δούμε στο χορτάρι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάτε καλά ρε; Παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ είναι ο Λάμπρου; Τι θέλετε να κάνει; Να γράψει στα @@ του την ομάδα και να μην είναι στην πρώτη προπόνηση; Δηλαδή ρε γαμωτο λίγο κρατει με τη ΜΙΡΛΑ!
Και ας μου παραθέσει κάποιος κείμενο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον καργα. Ως τότε να πάτε να γράψετε γιαυτον το ποσο τον γουστάρετε στο κατάλληλο τοπικ!
Και ας μου παραθέσει κάποιος κείμενο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον καργα. Ως τότε να πάτε να γράψετε γιαυτον το ποσο τον γουστάρετε στο κατάλληλο τοπικ!
- john4serres
Παρακαλώ να έχετε σεβασμό προς το πρόσωπό του Λάμπρου.
Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ, τον πιστεύουν. Γι αυτό του έδωσαν και δυνατό συμβόλαιό.
Θα κάνει την 4η προετοιμασία με την ομάδα και θα είναι πιο ώριμος από ποτέ.
Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ, τον πιστεύουν. Γι αυτό του έδωσαν και δυνατό συμβόλαιό.
Θα κάνει την 4η προετοιμασία με την ομάδα και θα είναι πιο ώριμος από ποτέ.
Καντε ρε μια εβδομαδα υπομονη και μην τρελαίνεστε με δηθεν ειδησεις. Αντεξατε μια εβδομαδα χωρις εμενα,δεν θα αντεξετε μεχρι την αναχωρηση για Ολλανδια,οταν θα εχουμε και πραγματικα δεδομενα;