Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σου αδερφέ κι εμείς οι "μικροί" Θεσσαλονικιοί και Έλληνες... :oops:

Ο Π.Α.Ο.Κ. που υποστηρίζουμε όλοι μας πάντως, ακόμα και στο φεγγάρι να φτάσει (το εύχομαι), Π.Α.Ο.Κ. θα λέγεται για χιλιάδες χρόνια και το Π θα σημαίνει αιώνια...ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ!!!! :shock: :shock:
Παγκοσμιος να γίνει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αδεφέ Goran πάνεσαι κι εσύ από μια λέξη και παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο και τα παίρνεις όλα προσωπικά.

Ναι ο Π.Α.Ο.Κ. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από Έλληνες της Κωνσταντινούπολης (fact).
Και η Θεσσαλονίκη και η Πόλη εν έτει 1926 σε σχέση ειδικά με τον υπόλοιπο ελλαδικό κρατικό χώρο ήταν πολύ μπροστά και πνευματικά και πολιτιστικά, όπως και η Σμύρνη και η Οδησσός και η Αλεξάνδρεια. Η Θεσσαλονίκη πχ. είχε (σε αντίθεση με Αθήνα) απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση με όλη την Ευρώπη, μπορούσες δηλαδή σε μία μέρα max να βρίσκεσαι στη Βιέννη ενώ απ΄οΑθήνα έπρεπε να πάρεις το παπόρι μέσω Τεργέστης, φέξε μου και γλίστρυσα. Τώρα αν δε θεωρείς τη Θεσσαλονίκη μας εν έτει 2016 πλέον χωριό με τα καλά του και τα κακά του δικαίωμά σου.

Να συνεχίσω. Η ιδέα του Π.Α.Ο.Κ. αγκαλιάστηκε απο εκατομμύρια άλλους πέραν του ιδρυτικού κορμού και για το δικέφαλο αγωνιούν εκατοντάδες χιλιάδες πλέον σε όλον τον κόσμο (fact).

Αυτοί έχουν άλλες παραστάσεις και άλλα μέτρα σύγκρισης και περιμένουν π.χ. τον ΠΑΟΚ να φανεί αντάξιος του νέου κόσμου. (εντελώς ποδοσφαιρικά, πχ τα ολλανδάκια που ανέφερε ο Scientist πιθανόν να έχουν δει προπονήσεις του Φαν Χάαλ, τα αλάνια των Düsseldorf Invaders του Κλοοπ, η αφεντιά μου έτυχε μια φορά σε αποκαλυπτική προπόνηση της Κ20 της Bayern, οι κουβέντες περί ¨Ιβάν φέρ δεκάρ¨ ή ¨παστελωτή¨φαντάζουν παρωχημένες)

Αυτό που λέμε με τον αδερφό Scientist (ελπίζω να μην απατώμαι) είναι για όνειρο ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των καιρών και αγκαλιάζοντας ξανά τη δυναμική των τρελών στην Αυστραλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ και φυσικά το Ιράν, Καμπότζη Βιετνάμ ;) να μην τον πιάνει στο ελάχιστο η μίρλα των εχθρών.

Βεβαια απορώ γιατι όλη αυτή η ωραία κουβέντα γίνεται στο τόπικ των αλλόθρησκων... 8-)
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

goran 64 έγραψε:Μην μπερδεύεσαι scientist...Το Κ το δικό μας δεν σημαίνει Κωνσταντινουπόλεως όπως της πουτ@νοκούλας... :oops:

Σημαίνει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ και αναφέρεται σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κι όχι σε τόπο!!!! 8-)

Είμαστε κυριολεκτώντας λοιπόν "βαφτισμένοι" (έτσι ξεκινήσαμε τουλάχιστον) ως ένας αθλητικός όμιλος ανθρώπων απ όλη την Θεσσαλονίκη, όπου ιδρυθήκαμε βάζοντας νέες ρίζες και θεμέλια, με καταγωγή όμως ή ακόμα και τόπο γέννησης μας την Κωνσταντινούπολη!!!!

Τέτοιοι ήταν επαναλαμβάνω όλοι αυτοί που ίδρυσαν και βάφτισαν την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας αρχικά...

Ελπίζω να βλέπεις τώρα πια την διαφορά και να αιτιολογείς πλέον πλήρως το point μου!!!! :)
Ναι καταλαβαίνω την διαφορά και το point σου και σκεπτόμενος έτσι έχεις δίκαιο! Θέλω να ρωτήσω όμως που είναι η εδρα μας?
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εις τας Θεσσαλονίκας;
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

tolis01 έγραψε:
Βεβαια απορώ γιατι όλη αυτή η ωραία κουβέντα γίνεται στο τόπικ των αλλόθρησκων... 8-)
Πρέπει να ανοίξει ένα τοπικ με ΠΑΟΚ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

tolis01 έγραψε:Αδεφέ Goran πάνεσαι κι εσύ από μια λέξη και παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο και τα παίρνεις όλα προσωπικά.

Ναι ο Π.Α.Ο.Κ. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από Έλληνες της Κωνσταντινούπολης (fact).
Και η Θεσσαλονίκη και η Πόλη εν έτει 1926 σε σχέση ειδικά με τον υπόλοιπο ελλαδικό κρατικό χώρο ήταν πολύ μπροστά και πνευματικά και πολιτιστικά, όπως και η Σμύρνη και η Οδησσός και η Αλεξάνδρεια. Η Θεσσαλονίκη πχ. είχε (σε αντίθεση με Αθήνα) απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση με όλη την Ευρώπη, μπορούσες δηλαδή σε μία μέρα max να βρίσκεσαι στη Βιέννη ενώ απ΄οΑθήνα έπρεπε να πάρεις το παπόρι μέσω Τεργέστης, φέξε μου και γλίστρυσα. Τώρα αν δε θεωρείς τη Θεσσαλονίκη μας εν έτει 2016 πλέον χωριό με τα καλά του και τα κακά του δικαίωμά σου.

Να συνεχίσω. Η ιδέα του Π.Α.Ο.Κ. αγκαλιάστηκε απο εκατομμύρια άλλους πέραν του ιδρυτικού κορμού και για το δικέφαλο αγωνιούν εκατοντάδες χιλιάδες πλέον σε όλον τον κόσμο (fact).

Αυτοί έχουν άλλες παραστάσεις και άλλα μέτρα σύγκρισης και περιμένουν π.χ. τον ΠΑΟΚ να φανεί αντάξιος του νέου κόσμου. (εντελώς ποδοσφαιρικά, πχ τα ολλανδάκια που ανέφερε ο Scientist πιθανόν να έχουν δει προπονήσεις του Φαν Χάαλ, τα αλάνια των Düsseldorf Invaders του Κλοοπ, η αφεντιά μου έτυχε μια φορά σε αποκαλυπτική προπόνηση της Κ20 της Bayern, οι κουβέντες περί ¨Ιβάν φέρ δεκάρ¨ ή ¨παστελωτή¨φαντάζουν παρωχημένες)

Αυτό που λέμε με τον αδερφό Scientist (ελπίζω να μην απατώμαι) είναι για όνειρο ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των καιρών και αγκαλιάζοντας ξανά τη δυναμική των τρελών στην Αυστραλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ και φυσικά το Ιράν, Καμπότζη Βιετνάμ ;) να μην τον πιάνει στο ελάχιστο η μίρλα των εχθρών.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αδερφε! Γι' αυτό το όνειρο/στίγμα θέλω να μιλήσω/δώσω.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Να τα να τα...1-1 Αζαχ-Γρια...οσφραίνομαι μπόχα μεγάλη!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Tolis01 και Scientist, καλά μου αδέρφια, ξενιτεμένα και τα δύο...

Αυτά που αναφέρετε του λόγου σας για μένα δεν είναι όνειρο, απλά γιατί έχουν αρχίσει να υλοποιούνται απ την δεκαετία του '60 και ήδη γιγαντώνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Η Π.Α.Ο.Κ.άρα μας μετράει ήδη δεκάδες συνδέσμους φίλων της σε Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική (πρόσφατα τους επισκέφτηκε κι ο Ιβάν στην Ν.Υ.) π.χ. και χιλιάδες τρελαμένους οπαδούς ακροβολισμένους σε κάθε απόμερη γωνιά του πλανήτη Γη!!!! Τα θεμέλια λοιπόν υπάρχουν, η (οπαδική) κατάκτηση του κόσμου είναι ήδη εν εξελίξει και με την τρέλα που κουβαλάει ο Ιβάν είναι πλέον θέμα (λίγου) χρόνου...

Όνειρο λοιπόν για μένα είναι όλοι αυτοί οι Σύνδεσμοι να γεμίσουν με μέλη που ενδιαφέρονται καθημερινά, που έχουν τρέλα για τον Π.Α.Ο.Κ. "μέσα στο μυαλό", όνειρο για μένα είναι επίσης να δω τον Δικέφαλο να "κυματίζει" στο φεγγάρι (σε εισαγωγικά γιατί λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας εκεί δεν γίνεται) με κάνα δυο Π.Α.Ο.Κ.τσάκια να ανεμίζουν μια σημαία μας κατά κει πάνω!!!!

Ποδοσφαιρικό μου όνειρο είναι φυσικά να γίνει πράξη το θέλω του Ιβάν, να μπούμε δηλαδή στην top 20άδα των Ευρωπαϊκών Football Clubs, αν και δεν ξέρω αν θα το προλάβω εν ζωή, αλλά πάλι δεν βιάζομαι καθόλου...

Μέχρι τότε όμως το ποδοσφαιρικό ρεαλιστικό μου όνειρο είναι να έχω υγεία και κάποια σχετική οικονομική άνεση να τρέχω στην Τούμπα ή όπου αλλού μπορώ να δω την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας από κοντά!!!!

Ο Θεός ευτυχώς μου έδωσε αυτήν την ευλογία, δεν την αλλάζω με καμία άλλη και δεν θα πάψω να τον ευχαριστώ γι αυτό, μέχρι πάνω στο μνημούρι μου να "αναπαυθεί" κι ένας ασπρόμαυρος Δικέφαλος και του λόγου μου να περάσω ασπρόμαυρο κασκόλ στον Άγιο Πέτρο!!!!

Τότε και μόνο τότε και το τελευταίο μου ποδοσφαιρικό όνειρο θα έχει γίνει πράξη...

Υ.Γ.Τόλης, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος και ειδικότερα ο τρόπος που γράφεις εσύ...Φιλικά σου λέω αν θέλεις να προσέξεις λιγάκι περισσότερο τον τρόπο έκφρασης και κριτικής σου...Για παράδειγμα το "μικρότητα" θα μπορούσε να είναι εντελώς μη παρεξηγήσιμο αν το αντικαθιστούσες με το "στενό μέγεθος"... ;)

No hard feelings και για τους δύο παιδιά... :pano:

Υ.Γ. 2..."Γιατί σ αυτό το topic???"...Γιατί σ αυτό ξεκινήσαμε, μάλλον από λάθος!!! Αλλά επίσης γιατί, αν μπαίνει κανένας αλλόθρησκος (όχι μέλος) να μας διαβάσει, σίγουρα θα μπαίνει σ αυτό το topic, οπότε ας διαβάσει τα όνειρα μας για να δει τι χάνει που δεν είναι κι αυτός "ένας από εμάς"!!!! :pano: :opaokara: :nairepaok:

Υ.Γ. 3...Έδρα του Π.Α.Ο.Κ. τυπικά είναι φυσικά η Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι το γήπεδο και τα γραφεία της Π.Α.Ε.!!!! Ο Π.Α.Ο.Κ. όμως φυσικά είναι όχι μόνο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (ακούς Πτολεμαίο? :mrgreen: ) αλλά και ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 28 Ιούλ 2016, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σου αδερφέ κι εμείς οι "μικροί" Θεσσαλονικιοί και Έλληνες... :oops:

Ο Π.Α.Ο.Κ. που υποστηρίζουμε όλοι μας πάντως, ακόμα και στο φεγγάρι να φτάσει (το εύχομαι), Π.Α.Ο.Κ. θα λέγεται για χιλιάδες χρόνια και το Π θα σημαίνει αιώνια...ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ!!!! :shock: :shock:

φιλε τωρα πιανεσαι εσυ απο κατι και το επεξηγεις λαθος...εννοειται οτι η μπαρτσα ειναι απ την μπαρτσελονα και καταλανοι εννοειται οτι η μπαγερν ειναι απ το μοναχο και τη βαυαρια αλλα ειναι παγκοσμιας εμβελειας....αυτο εννοει ο φιλος ο ΠΑΟΚ θα ειναι παντα η θεσσαλονικη μας η μαλλον η θεσαλονικη ειναι ο ΠΑΟΚ γιατι καποια στιγμη μπορει να γινει πανευρωπαικο μπραντ της πολης ... μην το παιρνεις στραβα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το λυσατε σορρυ

απλα θετικα ηθελα να παρεμβω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φτανει κυριοι...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό θα γίνει

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/a0b36d23453adf1463ed3a75beff79d1.jpg[/img]

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:Giapas, δεν είναι θέμα κραξίματος ή μη-προσέλευσης κόσμου ή ακόμα ακόμα και κριτικής.
Είναι θέμα απαιτήσεων που (πρέπει να) έχουμε σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Δεν μιλάω, προφανώς για το ''ΠΑΟΚ είσαι, πας για πρωτάθλημα'' κι άλλα τέτοια φαιδρά
αλλά επειδή είναι πολύ πρόσφατα, πριν κάποιους μήνες η ομάδα έγραφε ένα 1/11 κι εδώ μιλούσαμε
για πλάνα, αεροπλάνα και την πρώτη χρονιά από ένα (ακόμα) τριετές πλάνο. Και μας γλεντούσε ο κάθε πικραμένος
με κάθε τρόπο.
Ε, πρέπει να βρούμε κάπου την ισοροπία σε όλο αυτό και δεν νομίζω ότι η εφεύρεση δικαιολογιών εκεί που δεν υπάρχουν, μας κάνει καλό. Όχι, υπάρχουν απαιτήσεις. Δεύτετρο μπάτζετ, γήπεδο δικό σου, καλούς παίχτες πλέον σχεδόν σε όλες τις γραμμές, σόρρυ αλλά η θέση που παίζεις με βάση τις προδιαγραφές είναι 1η-2η.
Να στο πω αλλιώς, αφού κάποιοι κολλάνε στον γάυρο κι όχι στην ουσία.
Αν στη θέση μας ήταν οι βαζελοκούλες (εννοώ με το μπάτζετ μας, με έναν ''χ'' Σαββίδη, με δικό τους το 2ο μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, στα προκριματικά CL) θα έλεγαν σαν μηχανισμός, σαν club, σαν οπαδοί, σαν ότι θες, ότι πάνε για πρωτάθλημα; Προφανώς, 1000% ναι, εδώ το λένε τώρα.
Οι απαιτήσεις τους είναι αυτές. Εμείς τι έχουμε να ζηλέψουμε;
Βεβαίως και αυτές θα είναι (αναμενόμενα) οι απαιτήσεις τους. Έχουν υπάρξει οι ομάδες τους κυρίαρχες δυνάμεις του παρασκηνίου και σε αυτό ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ στηρίζονται, με παρελθοντικές θύμησσες, κι αυτοί. Τι πάει να πει έχω αξιώσεις; Όλοι έχουν. Το θέμα είναι πως πρόκειται για φαιδρότητα, όταν είναι ανεδαφικές. Όπως ήταν και τόοοσα χρόνια οι δικές μας. Εν πάση περιπτώσει, αυτή η συζήτηση αφορά πολύ περισσότερο σε άλλα πράγματα - τους διαμορφωτικούς παράγοντες των αξιώσεων - και πολύ λιγότερο σε αυτές καθαυτές.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σύμφωνα με το inPAOK, παραπλέυρως της κεντρικής με τίτλο " Έμεινε στο Χ ο Άξιαξ", οι λωκόγριες με (σχεδόν) δύο διαφορετικές 11άδες, μία σε κάθε ημίχρονο, απέσπασαν ισοπαλία 1-1 απ τα δεύτερα του Άγιαξ... :o

Αξιοσημείωτα στο εν λόγω "πλήρες" ρεπορτΑΡΔ, του inPAOK επαναλαμβάνω, τα 2 κάτωθι:

1...Οι λωκόγριες έπαιξαν με αρχηγό μόνο στο 2ο ημίχρονο (στην 11άδα του 1ου δεν αναγράφεται κάποιος)... :shock:

2...Η 11άδα του Άγιαξ αποτελείτο από 10 ποδοσφαιριστές (όσο κι αν τους μέτρησα τόσους τους έβγαλα)... :shock: :shock:

Βρε βρε κάτι μαργαριτΑΡΔιαααα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

με τον Jong Ajax επαιξε ο ηρακλης, απλα ειχε 2-3 παικτες που θα παρουν χρονο συμμετοχης και στην κανονικη ομαδα του Ajax.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”