Tolis01 και Scientist, καλά μου αδέρφια, ξενιτεμένα και τα δύο...
Αυτά που αναφέρετε του λόγου σας για μένα δεν είναι όνειρο, απλά γιατί έχουν αρχίσει να υλοποιούνται απ την δεκαετία του '60 και ήδη γιγαντώνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς...
Η Π.Α.Ο.Κ.άρα μας μετράει ήδη δεκάδες συνδέσμους φίλων της σε Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική (πρόσφατα τους επισκέφτηκε κι ο Ιβάν στην Ν.Υ.) π.χ. και χιλιάδες τρελαμένους οπαδούς ακροβολισμένους σε κάθε απόμερη γωνιά του πλανήτη Γη!!!! Τα θεμέλια λοιπόν υπάρχουν, η (οπαδική) κατάκτηση του κόσμου είναι ήδη εν εξελίξει και με την τρέλα που κουβαλάει ο Ιβάν είναι πλέον θέμα (λίγου) χρόνου...
Όνειρο λοιπόν για μένα είναι όλοι αυτοί οι Σύνδεσμοι να γεμίσουν με μέλη που ενδιαφέρονται καθημερινά, που έχουν τρέλα για τον Π.Α.Ο.Κ. "μέσα στο μυαλό", όνειρο για μένα είναι επίσης να δω τον Δικέφαλο να "κυματίζει" στο φεγγάρι (σε εισαγωγικά γιατί λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας εκεί δεν γίνεται) με κάνα δυο Π.Α.Ο.Κ.τσάκια να ανεμίζουν μια σημαία μας κατά κει πάνω!!!!
Ποδοσφαιρικό μου όνειρο είναι φυσικά να γίνει πράξη το θέλω του Ιβάν, να μπούμε δηλαδή στην top 20άδα των Ευρωπαϊκών Football Clubs, αν και δεν ξέρω αν θα το προλάβω εν ζωή, αλλά πάλι δεν βιάζομαι καθόλου...
Μέχρι τότε όμως το ποδοσφαιρικό ρεαλιστικό μου όνειρο είναι να έχω υγεία και κάποια σχετική οικονομική άνεση να τρέχω στην Τούμπα ή όπου αλλού μπορώ να δω την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας από κοντά!!!!
Ο Θεός ευτυχώς μου έδωσε αυτήν την ευλογία, δεν την αλλάζω με καμία άλλη και δεν θα πάψω να τον ευχαριστώ γι αυτό, μέχρι πάνω στο μνημούρι μου να "αναπαυθεί" κι ένας ασπρόμαυρος Δικέφαλος και του λόγου μου να περάσω ασπρόμαυρο κασκόλ στον Άγιο Πέτρο!!!!
Τότε και μόνο τότε και το τελευταίο μου ποδοσφαιρικό όνειρο θα έχει γίνει πράξη...
Υ.Γ.Τόλης, ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος και ειδικότερα ο τρόπος που γράφεις εσύ...Φιλικά σου λέω αν θέλεις να προσέξεις λιγάκι περισσότερο τον τρόπο έκφρασης και κριτικής σου...Για παράδειγμα το "μικρότητα" θα μπορούσε να είναι εντελώς μη παρεξηγήσιμο αν το αντικαθιστούσες με το "στενό μέγεθος"...
No hard feelings και για τους δύο παιδιά...
Υ.Γ. 2..."Γιατί σ αυτό το topic???"...Γιατί σ αυτό ξεκινήσαμε, μάλλον από λάθος!!! Αλλά επίσης γιατί, αν μπαίνει κανένας αλλόθρησκος (όχι μέλος) να μας διαβάσει, σίγουρα θα μπαίνει σ αυτό το topic, οπότε ας διαβάσει τα όνειρα μας για να δει τι χάνει που δεν είναι κι αυτός "ένας από εμάς"!!!!
Υ.Γ. 3...Έδρα του Π.Α.Ο.Κ. τυπικά είναι φυσικά η Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι το γήπεδο και τα γραφεία της Π.Α.Ε.!!!! Ο Π.Α.Ο.Κ. όμως φυσικά είναι όχι μόνο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (ακούς Πτολεμαίο?

) αλλά και ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!