Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Πολυ Off topic εχει πεσει .
Κατανταει βαρετο, οποιος θελει να μηλησει για το φορουμ ας το κανει εδω http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... start=2550
Κατανταει βαρετο, οποιος θελει να μηλησει για το φορουμ ας το κανει εδω http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... start=2550
- sourmenetes
- Moderator
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
κήρυγμα μου κανείς ρε μπούφος;;;δικηγόρος του περίπτερα είσαι;;;buffos έγραψε:sourmenetes έγραψε:άσε να ξέρουμε την αρμοδιότητα μας καλύτερα...
Το ποτε θα επιβάλλω αποκλεισμό το ξερω πολύ καλα..
Άσε με λοιπόν και εμένα να έχω άποψη στο τι είναι δημοκρατία και τι φασισμός.
Το να μου απαντάς σαν χωροφύλακας του 60 δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο.
Δεν είμαι ούτε 15χρόνο ούτε κάποιο αγράμματο παιδάκι να σιωπώ στην αδικία
Ξέρω έχει 'γοητεία' η εξουσία. Λίγη προσοχή γιατί από τον τόνο που απαντάς σε έχει ήδη διαφθείρει.
Εμπρός λοιπόν. Απέκλεισε και εμένα επειδή έχω άλλη άποψη....
Αν δε γουστάρεις δεν εχεις κανένα συμβόλαιο με το παοκμανια..
το φορουμ λειτουργεί με έναν συγκεκριμενο τρόπο..αυτα που μου λες εσύ μου τα χουνε πει πολλές φορές και αλλοι που θιγοντουσαν..πηγανε και σε αλλά φόρουμ και είδαμε την κατάληξη τους..
Δες που είναι τόσα χρόνια το παοκμανια και που είναι οι αλλοι..
Άμα δε σε εκφράζει σταματά να γράφεις..
- ΑποστόληςΑ
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Ούτε αγωνιστής της αντίστασης να ήσουν!buffos έγραψε: Δεν είμαι ούτε 15χρόνο ούτε κάποιο αγράμματο παιδάκι να σιωπώ στην αδικία
Ξέρω έχει 'γοητεία' η εξουσία. Λίγη προσοχή γιατί από τον τόνο που απαντάς σε έχει ήδη διαφθείρει.
Εμπρός λοιπόν. Απέκλεισε και εμένα επειδή έχω άλλη άποψη....
ελα να ηρεμησουμε λιγο που εχουν σφιξει και οι ζεστες.. πολυ βαρυγδουπες εκφρασεις εκατερωθεν και πολλοι απο εμας που ειμαστε σε ηλικια ψηφου δεν εχουμε καμια ορεξη για αψιμαχιες και διαλογο περι του "τι εστι δημοκρατια" "την διαφθορα της εξουσιας" "ποιος ειναι μαγκας, ποιος επαναστατης, ποιος την εχει μεγαλυτερη, ποιος ειναι δικηγορος"..
τα fora εχουνε κανονες, αυτοι πρεπει να τηρουνται.
οποιος θελει συμμετεχει, οποιος θελει οχι.
οποιος θελει, επισης, νομιζει οτι με κατι που γραφεται εδω ή αλλου θιγεται σε προσωπικο επιπεδο.
οποιος θελει, επισης, νομιζει οτι με κατι που γραφεται εδω ή αλλου ιδρωνει το αυτι του χ,ψ Σαββιδη, σαλπι κτλ
δεν γινεται ομως να μπαινουμε στο συγκεκριμενο τοπικ για να "ενημερωθουμε" και το μονο που βλεπουμε να ειναι κοκορομαχιες οσο δικαιολογημενες κι αν αυτες ειναι.. κατανταει κουραστικο..
ελεος πια.. Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ και τα πραγματα με τα οποια και στα οποια ασχολειστε (ακομα κι αν αυτα ειναι ενα site, ενα forum..)!!
τα fora εχουνε κανονες, αυτοι πρεπει να τηρουνται.
οποιος θελει συμμετεχει, οποιος θελει οχι.
οποιος θελει, επισης, νομιζει οτι με κατι που γραφεται εδω ή αλλου θιγεται σε προσωπικο επιπεδο.
οποιος θελει, επισης, νομιζει οτι με κατι που γραφεται εδω ή αλλου ιδρωνει το αυτι του χ,ψ Σαββιδη, σαλπι κτλ
δεν γινεται ομως να μπαινουμε στο συγκεκριμενο τοπικ για να "ενημερωθουμε" και το μονο που βλεπουμε να ειναι κοκορομαχιες οσο δικαιολογημενες κι αν αυτες ειναι.. κατανταει κουραστικο..
ελεος πια.. Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ και τα πραγματα με τα οποια και στα οποια ασχολειστε (ακομα κι αν αυτα ειναι ενα site, ενα forum..)!!
- GiorgosAtha
Αφήστε τον buffo στην τρέλα του...
Κάνα νεότερο από Insa έχουμε? Αυτή η ψυχή ο Runje τι έγινε?
Πέρι Natkho ησυχία και σήμερα... όλο πλησιάζει ο παιχταράς
3 κινήσεις έχουνε μείνει... CB, CM, LW και πάμε γερά!!!
Κάνα νεότερο από Insa έχουμε? Αυτή η ψυχή ο Runje τι έγινε?
Πέρι Natkho ησυχία και σήμερα... όλο πλησιάζει ο παιχταράς

3 κινήσεις έχουνε μείνει... CB, CM, LW και πάμε γερά!!!
-
Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα, τουλάχιστον στις 150 τελευταίες σελίδες του topic, αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την γενικότερη ξεραίλα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαίρι.
Επόμενο είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας με το παραμικρό και να διυλίζουμε το σκατοκούνουπο, αφού οι μεταγραφές γίνονται με το σταγονόμετρο, δεν βγαίνουν προς τα έξω ονόματα παικτών που να μας ενδιαφέρουν (ακόμα και οι παπάδες σταμάτησαν) και, γενικά, οι ΑΡΔ και οι δηλώσεις που βγαίνουν προς τα έξω, μας έχουν πείσει ότι πάμε για 2-3 προσθήκες ακόμα το πολύ και οι οποίες μπορεί να αργήσουν να γίνουν (ας όψεται η ιστορία με Ινσα και Νάτχο, που μάλλον μας κάνει κακό, και η κατάσταση στην Ουκρανία).
Τώρα, η μεγάλη πλεοψηφία των post εδώ μέσα θα μπορούσε να μεταφερθεί στο topic "Ποιοι παίκτες θα θέλατε να έρθουν στον ΠΑΟΚ;" αφού δεν μπορώ να υπολογίσω ως μεταγραφικά νέα τις επιθυμίες του καθένα...
Επόμενο είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας με το παραμικρό και να διυλίζουμε το σκατοκούνουπο, αφού οι μεταγραφές γίνονται με το σταγονόμετρο, δεν βγαίνουν προς τα έξω ονόματα παικτών που να μας ενδιαφέρουν (ακόμα και οι παπάδες σταμάτησαν) και, γενικά, οι ΑΡΔ και οι δηλώσεις που βγαίνουν προς τα έξω, μας έχουν πείσει ότι πάμε για 2-3 προσθήκες ακόμα το πολύ και οι οποίες μπορεί να αργήσουν να γίνουν (ας όψεται η ιστορία με Ινσα και Νάτχο, που μάλλον μας κάνει κακό, και η κατάσταση στην Ουκρανία).
Τώρα, η μεγάλη πλεοψηφία των post εδώ μέσα θα μπορούσε να μεταφερθεί στο topic "Ποιοι παίκτες θα θέλατε να έρθουν στον ΠΑΟΚ;" αφού δεν μπορώ να υπολογίσω ως μεταγραφικά νέα τις επιθυμίες του καθένα...
-
- Καπετάνιος
Συμφωνώ. Εδώ και τρία καλοκαίρια που παρακολουθώ, φέτος πιο πολλές φορές κάποιοι ξεφύγανε.Swordfire έγραψε:Πολυ Off topic εχει πεσει .
- ΑποστόληςΑ
Το θέμα Runje φαντάζομαι ότι είναι συνδεδεμένο με το θέμα Insa. Εφόσον κάτι δείχνει να κινείται στην περίπτωση του Αργεντίνου, περιμένουμε. Αν αποκλειστεί η πιθανότητα επιστροφής του τότε πάμε για άλλες λύσεις. Υποθέτω βέβαια ότι έχουμε ήδη συμφωνήσει με τον Ινσα και δεν θα εμφανιστεί πάλι το φαινόμενο "άλλα συμφωνήσαμε, άλλα μου λένε τώρα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 24 Ιούλ 2014, 12:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
http://www.transfermarkt.de/ewerton/pro ... ler/149249
cb ο τελευταιος της ανζι που εχει αξια....αντε τσιτσι
cb ο τελευταιος της ανζι που εχει αξια....αντε τσιτσι
- zarathustra79
Για νατχο θα έλεγα να μην υπάρχει κ τόση αισιοδοξία. Σίγουρα υπάρχουν άλλες ομάδες που τον θέλουν. Αλλά όπως κ μεις παραμονεύουμε, έτσι κ αυτές μπορεί να ακολουθούν την ίδια τακτική. Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο εστω και στις 20 Αυγούστου να μην έχει κάποια άλλη καλυτερη πρόταση.
περαν του φανουρη ,κατσε κιοσε δεν ξερω αν πιανονται δεν εχουμε ξενους,...μπασκετ γιναμε..
Κλάους.............Μείνε ρε τεμέτερον, πού θα βρεις χειρότερα?
Ελ Τσακο..........Γύρνα ρε φιλαράκι, σου υπόσχομαι να κοπανάμε παρέα συμπολίτες.
Νάτχο..............Ρε, ΠΑΟΚ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ (με το τρένο του K_geo)
mpouJr ............Μην πέφτεις, τα come back έχουν πάντα άλλη γλύκα.
buffos..............Εδώ να μείνεις, να με κρατήσεις αγκαλιά να μ'ανακρίνεις.
Περίπτερος........Carroten ή HAWAIIAN? Αμμουδιά ή βότσαλο? Ολόσωμο ή μπικίνι?
** mapogo, θα πλαντάξουν στο κλάμα οι παλαιστές, οι εμφυτευσομαλλιάδες, η θ.13, ο συγκάτοικος ΝΣ21 και ο πρόεδρος του συλλόγου των υποσυνείδητων κοντών, Αλέξις Κούγιας. Τον αποχαιρετιστήριο λόγο θα τον γράψει ο ευρωβουλευτής και -τιμητικά- θα τον εκφωνίσει ο δεκατέσσερας ο Κρόιφ.
Ελ Τσακο..........Γύρνα ρε φιλαράκι, σου υπόσχομαι να κοπανάμε παρέα συμπολίτες.
Νάτχο..............Ρε, ΠΑΟΚ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ (με το τρένο του K_geo)
mpouJr ............Μην πέφτεις, τα come back έχουν πάντα άλλη γλύκα.
buffos..............Εδώ να μείνεις, να με κρατήσεις αγκαλιά να μ'ανακρίνεις.
Περίπτερος........Carroten ή HAWAIIAN? Αμμουδιά ή βότσαλο? Ολόσωμο ή μπικίνι?
** mapogo, θα πλαντάξουν στο κλάμα οι παλαιστές, οι εμφυτευσομαλλιάδες, η θ.13, ο συγκάτοικος ΝΣ21 και ο πρόεδρος του συλλόγου των υποσυνείδητων κοντών, Αλέξις Κούγιας. Τον αποχαιρετιστήριο λόγο θα τον γράψει ο ευρωβουλευτής και -τιμητικά- θα τον εκφωνίσει ο δεκατέσσερας ο Κρόιφ.