σοβαρα μιλάω αλλά τεσπα./

εγώ πάντως λέω ότι είναι φαουλ. αλλά μικρή σημασία έχει .εμένα σήμερα δυο πεναλτι μου τα έπνιξε. δεν μιλαω για τα οφσαιντ στο μακ, θα με πουνε γραφικό...

Δεν τον είδα τον αγώνα Κώστα, και δε το είδα ούτε σε φάσεις. Αν έχεις σύνδεσμο Από βίντεο, δώσ'τοK_geo έγραψε: απο την άλλη μάγκες, τόσο παθος για τις 2 δικές μας φάσεις με τα ΚΑΘΑΡΑ πέναλτι δεν βλέπω...
Καμία αποθέωση δεν έχει υπάρξει, ούτε τώρα ούτε ποτέ. Δε θα βάζεις συνέχεια λόγια στο στόμα μου (η στο πληκτρολόγιο, εδώ). Μια μέτρια ομάδα που κάνει κάποια πράγματα σωστά είναι. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.che4 έγραψε: δεν αντεχω αλλο αυτη την αποθεωση του βαζελου απο μερικους
Να πούμε και για τους δύο παίκτες που έβγαλαν τις ασίστ. Την πρώτη την έβγαλε αυτός ο παλαίμαχος (α, ρε π@π@ρα Αλέφαντε, τί ζημιά έχεις κάνει στον κόσμο...) που στον ΠΑΟΚ είναι άχρηστος και στον βάζελο μεταμορφώνεται σε παικταρά.Tolaros έγραψε:από την άλλη οι βαζελοι έχουν και ψυχολογία κ έναν υπερπαιχτη μπροστά (είναι φοβερό το πόσο εύκολο κάνει να φαίνεται το τελείωμα στο δεύτερο γκολ, γυριστή κεφάλια σε χαμηλή σέντρα στην απέναντι γωνία, γκολαρα κ όλοι θα μιλάνε για το πρώτο)
ένα ακόμα απο τα χθεσινά χαμένα, ήταν το εξαιρετικότατο κείμενο που δημοσίευσε ο desperado στο τοπικ του χθεσινού αγώνα....kataramenos5 έγραψε:Υπόδειγμα ο χθεσινος ζελος για το ποια ειναι η πιο απλη συνταγη για να κανεις μια σταθερά καλούτσικη ομάδα.Κρατας ακομα κι ενα μετριο προπονητή για 3 χρονια.