Vladan Ivic
- buffalobill4
Re: Vladan Ivic
Δεν ξερω, τη γνωνη μου είπα. Κατα τα αλλα ειμαι σίγουρος πως η παε οπως και καθε παε κανουν και επικοινωνιακες κινήσεις γενικοτερα.
Αν ειναι ειλημμενη η αποφαση να φυγει ωστόσο δε χαθηκαν 2 μερες αλλα 7 ηδη.
Αν ειναι ειλημμενη η αποφαση να φυγει ωστόσο δε χαθηκαν 2 μερες αλλα 7 ηδη.
καλα κ εγω τη γνωμη μου λεω.απλα μου φαινεται περιεργο να προτιμουν να θυσιασουν τον προγραμματισμο της ομαδας μονο κ μονο για να εκθεσουν τον ιβιτς.δε νομιζω κιολας οτι χωριζουν μαλωμενοι.δεν το εχω ψαξει κιολας δηλαδη τοσο.απλα ετσι αισθανομαι.μπορει να ειμαι λαθος.
υγ.γιατι 7?χθες δεν υποτιθεται οτι συναντηθηκε με το μιχελ?
υγ.γιατι 7?χθες δεν υποτιθεται οτι συναντηθηκε με το μιχελ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 07 Ιουν 2017, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν φύγει ο Ίβιτς, δε θα ήθελα άλλο προπονητή για πολλά χρόνια. Έναν έτοιμο δάσκαλο - προπονητή στιλ Σάντος που να του κάνουν το πολύ διετές συμβόλαιο. Δεν έχει νόημα το μεγάλο συμβόλαιο με Ιβάν. Όλοι διψάννε για αίμα και οι δημοσιογράφοι ειδικά. Η διοίκηση οφείλει να είναι η ψυχραιμότερη στο θέμα αλλά.. Άρα τι πλάνα και χαζομάρες - σε αποζημιώσεις πάλι θα φύγουν τα χρήματά του. Το πολύ 2 χρόνια συμβόλαιο.
Oι ιδιοι που γραφουν εδω και μερες για παραιτηση Ιβιτς γραφουν τωρα οτι καθυστερει στην χαρτουρα ουσιαστικα η επισημη ανακοινωση για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας στο συμβολαιο τριων ετων που ειχε ο Ιβιτς.
Οταν καποιος παραιτειται ενω εχει κανονικα συμβολαιο και τελικα δεχεσαι την παραιτηση του δεν φευγει απλα κι ωραια; Ποια κοινη συναινεσει λυση της συνεργασιας;
Καθε χρονο τα ιδια.
2014-2017
Στεφενς
Γ.Χ
Αναστασιαδης
Γ.Χ
Τουντορ
Ιβιτς
Δεν θελω να μπω/ουμε στην συζητηση για το αν αξιζε καποιος απο αυτους παραπανω χρονο. Ο καθενας εχει την αποψη του.
Το θεμα ειναι οτι ΕΤΣΙ ομαδα ΔΕΝ κανεις. ΕΤΣΙ ενας πραγματικα σοβαρος προπονητης που θα ερθει για το εργο και οχι μονο για τα λεφτα δυσκολα θα ερθει.
Οταν καποιος παραιτειται ενω εχει κανονικα συμβολαιο και τελικα δεχεσαι την παραιτηση του δεν φευγει απλα κι ωραια; Ποια κοινη συναινεσει λυση της συνεργασιας;
Καθε χρονο τα ιδια.
2014-2017
Στεφενς
Γ.Χ
Αναστασιαδης
Γ.Χ
Τουντορ
Ιβιτς
Δεν θελω να μπω/ουμε στην συζητηση για το αν αξιζε καποιος απο αυτους παραπανω χρονο. Ο καθενας εχει την αποψη του.
Το θεμα ειναι οτι ΕΤΣΙ ομαδα ΔΕΝ κανεις. ΕΤΣΙ ενας πραγματικα σοβαρος προπονητης που θα ερθει για το εργο και οχι μονο για τα λεφτα δυσκολα θα ερθει.
Δε θα πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράματα που ειπώθηκαν. Είπε ο Σαββίδης ότι οι γυναίκες τους ζήτησε να μένουν Ρωσία, επειδή κινδυνεύουν προφανώς και ότι ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , έτσι δεν το είπε. Αυτά μάλλον δεν ήταν τρολάρισμα πάντως και μέσα στις ατέλειωτες υποθέσεις που κάνουμε θα πρέπει να έχουμε και αυτά υπόψη μας..
- sourmenetes
- Moderator
Καθε χρονο δεν ειναι τα ιδια,
αν μιλαμε για παραιτηση.
Επισης,ξερω και το αλλο το οποιο λεει οτι οποιος θελει να μεινει,μενει.
Ο βλανταν ειχε μεγαλη στηριξη και σαν ροστερ και σε ολες τις επιλογες.
Εκανε καλο και μεγαλο ξεκαθαρισμα αλλα ολα αυτα κοστισαν.
Το αν κολλαμε σε μικρολεπτομερειες σημαινει οτι ψαχνομαστε να χαλασουμε τη μαγια.
Οπως ειπα και για ροντριγκεζ,οποιος δε θελει μια δε θελουμε δεκα.
Δε θεωρω πως ο Ιβαν διωχνει το βλανταν.
αν μιλαμε για παραιτηση.
Επισης,ξερω και το αλλο το οποιο λεει οτι οποιος θελει να μεινει,μενει.
Ο βλανταν ειχε μεγαλη στηριξη και σαν ροστερ και σε ολες τις επιλογες.
Εκανε καλο και μεγαλο ξεκαθαρισμα αλλα ολα αυτα κοστισαν.
Το αν κολλαμε σε μικρολεπτομερειες σημαινει οτι ψαχνομαστε να χαλασουμε τη μαγια.
Οπως ειπα και για ροντριγκεζ,οποιος δε θελει μια δε θελουμε δεκα.
Δε θεωρω πως ο Ιβαν διωχνει το βλανταν.
Σκεφτηκε μια πίπα ο βλακωτος για να μας κανει μπουρδελο και το'χουμε δεσει κομπο, κανοντας το σημαια, γιατί βολευει η θεωρία για ακόμα μια άδικη απομακρυνση ενος οσιομαρτυρα (πχ αα, ιγκορ χωρίς να εξετάζεται η ανεπάρκεια τους) και για επιστροφή στις παλιες κακες συνήθειες του Ιβαν.βλακωτος έγραψε:ο Ίβιτς έθεσε τα ζητήματα στήριξης προς την ομάδα και τον ίδιο που τον "καίνε"
Ουσιαστικά, ο Σέρβος τεχνικός θα κληθεί να πει "ναι ή όχι" σε μία συγκεκριμένη πρόταση με όρους καθορισμένους από τον Ιβάν Σαββίδη
Πχ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1315152
Οχι παιδιά, δε μπορεί να ισχυει αυτη η γελοιοτητα του βλακωτου ουτε οι wild εικασιες ΠΑΟΚτσηδων, οχι μετα απο τετοια χρονια στηριξης και συνεργασίας...
Ημουν απτους πιο σκληρούς επικριτες του Ιβαν, αλλα εχει γίνει μεγαλη στροφη νοοτροπίας/φιλοσοφιας που σηματοδοτηθηκε απ'την εμπρακτη στηριξη προπονητη και ΤΔ με επενδυση, συνεργασια κ μικρή παρεμβατικότητα..
Το νερο εχει μπει στ'αυλακι πιστεύω, οι επενδύσεις σε παίκτες (που είναι κ το πιο σημαντικο) θα συνεχιστουν με τον Μιχελ (με τις οποιες ελλειψεις του) να ειναι εγγυητής της σταθερης καταστασης.
Δεν υπαρχει λογος για καταστροφολογιες κ εσωστρεφειες..
Ποσο μαλλον με εικασιες...
Spiros_S έγραψε:Για να πω την αλήθεια , όμως, μου φαίνεται δύσκολο το πρόβλημα αν είναι έλλειψη στήριξης στο πρόσωπό του όταν πέρυσι:
Του δόθηκε πλήρης ελευθερία σε επιλογή συνεργατών
Έγιναν σημαντικότατες και δαπανηρές προσθήκες στη Μεσημβρία στους τομείς αποκατάστασης
Διώχθηκε από την ομάδα παίκτης που είχε προσφάτως ανανεώσει για 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) ο οποίος ήταν και πολύ αγαπητός σε μέλος της διοίκησης
Δέχτηκε τις αποφάσεις του για αποπομπή παικτών χωρίς αντίρρηση
να προσθέσω
Ρεκορ χρηματων σε μεταγραφες
Ουδεμια αναστατωση σε γκελες
Και όλα αυτά σε έναν προπονητή με θητεία μόλις μερικών μηνών σε πρώτη ομάδα.
Ποιος δασκαλος-προπονητης θα ερθει με 1 ή 2 χρονια συμβολαιο;vs40 έγραψε:Αν φύγει ο Ίβιτς, δε θα ήθελα άλλο προπονητή για πολλά χρόνια. Έναν έτοιμο δάσκαλο - προπονητή στιλ Σάντος που να του κάνουν το πολύ διετές συμβόλαιο.
Να κανει τι;
Να ερθει να παρει πρωταθλημα κυπελλο στην πρωτη του χρονια με βαση την ομαδα που εστησαν Ιβιτς-Μιχελ;
Να φτιαξει τον δικο του ροστερ φετος και την επομενη χρονια να παμε για πρωταθλημα;
Κι αν βγει 3ος φετος και δε παρει κανενα τιτλο θα μεινει ή θα κριθει αποτυχημενος και θα φυγει;
- ΑποστόληςΑ
Το ΠΑΟΚ24 έχει αγωνία:
Γιατί καθυστερεί του Ίβιτς;
07-06-2017, 20:33 Δημητρης Τσορμπατζογλου
Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που υπήρχε και το διαζύγιο
Από την περασμένη Τετάρτη που τελείωσε η χρονιά, υπήρχαν σημάδια που έδειχναν ότι ΠΑΟΚ και Ίβιτς δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί. Αυτό επιβεβαιώνονταν κάθε μέρα και περισσότερο…
Παρολ’ αυτά το διαζύγιο δεν έχει ανακοινωθεί και ίσως αυτή η διαδικασία πάει γι’ αύριο.
Η απάντηση στην καθυστέρηση που προέκυψε, έχει να κάνει με το ότι οι συζητήσεις για την διακοπή της συνεργασίας ξεκίνησαν χθες το βράδυ και οι τυπικές λεπτομέρειες από σήμερα το πρωί.
Οι πληροφορίες του PAOK24 κάνουν λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και αυτό έχει μία αξία για το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογραφεί.
Εδώ επάνω πρέπει να τονιστεί κάτι άλλο που αρκετοί έχουν ξεχάσει. Πέρυσι τον Ιούνιο, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Βλάνταν Ίβιτς είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια τριών ετών. Ίσως και εμείς να το ξεχάσαμε, αλλά πέρυσι στις 10 Ιουνίου ο Λούμπος Μίχελ ανακοίνωνε κατά την παρουσίαση της συνεργασίας: «Χθες συμφωνήσαμε με τον Βλάνταν Ίβιτς για τριετές συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς, γεγονός πολύ σημαντικό για το χτίσιμο της νέας ομάδας».
Αυτό το συμβόλαιο (όπως όλα) είχε κάποιες δικλείδες και κάποιες ρήτρες (και για τις δύο πλευρές) όπως και συγκεκριμένες απολαβές, που μέσα στη σεζόν έγινε κουβέντα ότι… «στο τέλος θα το ξανασυζητήσουμε για μία νέα συμφωνία».
Αυτό τελικά δεν έγινε μια και το διαζύγιο πρόλαβε κάθε άλλη εξέλιξη επάνω στο συμβόλαιο…
* Όλα τα παραπάνω προφανώς δίνουν και μία απάντηση στο γιατί προέκυψε ένα από τα προβλήματα μεταξύ ΠΑΕ και προπονητή. Ο Ίβιτς περίμενε την όποια συζήτηση για το συμβόλαιο να γίνει πιο νωρίς, ο Σαββίδης την άφηνε για το τέλος και αυτή η διαδικασία δημιούργησε ανασφάλεια και τελικά παρεξήγηση.
Γιατί καθυστερεί του Ίβιτς;
07-06-2017, 20:33 Δημητρης Τσορμπατζογλου
Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που υπήρχε και το διαζύγιο
Από την περασμένη Τετάρτη που τελείωσε η χρονιά, υπήρχαν σημάδια που έδειχναν ότι ΠΑΟΚ και Ίβιτς δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί. Αυτό επιβεβαιώνονταν κάθε μέρα και περισσότερο…
Παρολ’ αυτά το διαζύγιο δεν έχει ανακοινωθεί και ίσως αυτή η διαδικασία πάει γι’ αύριο.
Η απάντηση στην καθυστέρηση που προέκυψε, έχει να κάνει με το ότι οι συζητήσεις για την διακοπή της συνεργασίας ξεκίνησαν χθες το βράδυ και οι τυπικές λεπτομέρειες από σήμερα το πρωί.
Οι πληροφορίες του PAOK24 κάνουν λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και αυτό έχει μία αξία για το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογραφεί.
Εδώ επάνω πρέπει να τονιστεί κάτι άλλο που αρκετοί έχουν ξεχάσει. Πέρυσι τον Ιούνιο, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Βλάνταν Ίβιτς είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια τριών ετών. Ίσως και εμείς να το ξεχάσαμε, αλλά πέρυσι στις 10 Ιουνίου ο Λούμπος Μίχελ ανακοίνωνε κατά την παρουσίαση της συνεργασίας: «Χθες συμφωνήσαμε με τον Βλάνταν Ίβιτς για τριετές συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς, γεγονός πολύ σημαντικό για το χτίσιμο της νέας ομάδας».
Αυτό το συμβόλαιο (όπως όλα) είχε κάποιες δικλείδες και κάποιες ρήτρες (και για τις δύο πλευρές) όπως και συγκεκριμένες απολαβές, που μέσα στη σεζόν έγινε κουβέντα ότι… «στο τέλος θα το ξανασυζητήσουμε για μία νέα συμφωνία».
Αυτό τελικά δεν έγινε μια και το διαζύγιο πρόλαβε κάθε άλλη εξέλιξη επάνω στο συμβόλαιο…
* Όλα τα παραπάνω προφανώς δίνουν και μία απάντηση στο γιατί προέκυψε ένα από τα προβλήματα μεταξύ ΠΑΕ και προπονητή. Ο Ίβιτς περίμενε την όποια συζήτηση για το συμβόλαιο να γίνει πιο νωρίς, ο Σαββίδης την άφηνε για το τέλος και αυτή η διαδικασία δημιούργησε ανασφάλεια και τελικά παρεξήγηση.
Δεν ειπα οτι ο Ιβαν διωχνει τον Βλανταν, ουτε αυτο ξερω οπως ουτε οτι παραιτηθηκε. Μπορει να το μαθουμε τελικα μπορει και να μεινουμε με την απορια.sourmenetes έγραψε:Καθε χρονο δεν ειναι τα ιδια,
αν μιλαμε για παραιτηση.
Εγω βλεπω το αποτελεσμα χωρις να ριχνω ευθυνες για φετος γιατι πραγματικα δεν ξερουμε τι και πως.
Στην πραξη ειναι καθε χρονο τα ιδια για τον οπαδο.
- episimos73
- buffalobill4
7 περασανε απο το ματς με βαζελο. Ξαναλεω ΑΝ είναι ειλημμενη αποφαση.barlow4 έγραψε: υγ.γιατι 7?χθες δεν υποτιθεται οτι συναντηθηκε με το μιχελ?
Τωρα ξαναβγηκαν τα τριετη συμβόλαια. Αυτά που ηταν 1+1+1 απο τη μερια της παε το χειμωνα. Τελοσπαντων δε γκρινιαζω αλλα χαλιεμσι. Βασικα θα προκειται περι εγκλήματος του ιβαν να ξανακανει πανω απο μονοετες συμβολαιο. Ας ερχεται ο καθεις, ας παιζει τη ζαρια του και αν παιρνει πρωτάθλημα να μένει. Αν οχι ο επομενος
ε καλα δεν ειναι και γκρινια.απλα αντι να μιλαμε τωρα για ομαδαρες ομοψυχιες και τετοια ,παλι ψαχνουμε προπονητες συμβολαια και μαλακιες.
σαν πειραματοζωο νοιωθω σε αυτην την ομαδα.
σαν πειραματοζωο νοιωθω σε αυτην την ομαδα.
Ειναι εντυπωσιακο το πως αγνοουνται παντελως οι δηλωσεις Ιβαν σε ολη αυτην τη συζητηση. Εχει πει σοβαροτατα πραγματα και τα αντιμετωπιζουμε σαν να τα ειπε ..ο σκυλος του. Ενταξει, ειπαμε, ειναι πολυλογας, αλλα τετοια απαξιωση....trouman έγραψε:Δε θα πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράματα που ειπώθηκαν. Είπε ο Σαββίδης ότι οι γυναίκες τους ζήτησε να μένουν Ρωσία, επειδή κινδυνεύουν προφανώς και ότι ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , έτσι δεν το είπε. Αυτά μάλλον δεν ήταν τρολάρισμα πάντως και μέσα στις ατέλειωτες υποθέσεις που κάνουμε θα πρέπει να έχουμε και αυτά υπόψη μας..
Εχει βγει καθε ειδους σεναριο για το ποσο κακη μπορει να ειναι η ΠΑΕ κατα του Ιβιτς. Θα μου πεις, αφου δεν ανακοινωνουν επισημα τι παιζει, θα βγαινουν σεναρια. Οκ, ας μου εξηγησει καποιος ομως γιατι τα σεναρια ειναι στην πλειονοτητα τους για την κακη ΠΑΕ και δεν λαμβανουν καθολου υπ'οψιν το μοναδικο επισημο δεδομενο που εχουμε για την υποθεση, που ειναι οι δηλωσεις Ιβαν; Ειναι σεναρια που προϋποθετουν οτι ο Ιβαν λεει μ@λ@κιες σιγουρα, οποτε κατι αλλο παιζει, οποτε ας ψαχτουμε τι παιζει.
sic προσωπικα βαριεμαι να ψαξω κατι τετοιο.τι να ψαξουμε δηλαδη?ποιος απειλει τη γυναικα του?αν ο ιβιτς φευγει γιατι φοβαται?
να σου πω και εγω σεναριο?εχω.αυτοματα μου εχει ερθει αλλα ειναι τοσο βαρετα ολα αυτα.
να σου πω και εγω σεναριο?εχω.αυτοματα μου εχει ερθει αλλα ειναι τοσο βαρετα ολα αυτα.