Τόσο σπανια δεν είναι ρε συνάδελφοι η ιογενης μυοκαρδίτιδα στην ΕυρώπηOdi έγραψε:Συμφωνώ και με τους δύο..Αποκλείω την ιογενή μυοκαρδίτιδα,στην Ελλάδα ζούμε,όχι σε τροπική ζώνη..Ο Ολαιτάν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μήτρογλου και με ότι "ενίσχυση" αυτό συνεπάγεται..revolution1976 έγραψε:θα μιλήσω λόγω ιδιότητας. συμφωνώ απόλυτα οτι η διάγνωση που ετέθη είναι 99% πλασματική. η ιογενής μυοκαρδίτιδα είναι πολύ σπάνια στη χώρα μας (αφήνω παράθυρο 1% λόγω εξωτικής καταγωγής του ποδοσφαιριστή) και πόσο μάλλον σ ένα παλικάρι 20 ετών.angelheart έγραψε:Καλά διάγνωση ιογενής μυοκαρδίτιδα πότε προλάβανε και κάνανε ; βιοψία θέλει αυτό για να το πεις. Υπάρχουν μάλιστα για όποιον ενδιαφέρεται και τα λεγόμενα κριτήρια Dallas. Οκ θα το υποψιαστείς από το καρδιογράφημα, αλλά να βγάζουν και ανακοινώσεις ; έτσι αέρα μπάνα ;
Ο Τάρλατς (τότε) που ΟΝΤΩΣ είχε κάτι τέτοιο (πριν έρθει Ελλάδα και ανακαλύψει ότι είναι Έλληνας) έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων λόγω αυτού του θέματος.
Παίδες ΧΛΩΜΟ το βλέπω το "ιογενής μυοκαρδίτιδα". Άλλο πράγμα έχει το παιδί.
ο τρόπος που σωριάστηκε δείχνει ΑΠΟΛΥΤΑ λιποθυμικό επεισόδιο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμένα το μυαλό μου πάει σε καρδιακή ανεπάρκεια ΔΕ λόγω υπερτροφικής μυοκαρδιοπάθειας....τώρα τα συμπεράσματα τ αφήνω σε όλους σας....
Άλλος ένας παίκτης του γκέι με πρόβλημα υγείας μετά από το πρόβλημα στα νεφρά του Γκαλέτι και τα καρδιακά του Κοβάσεβιτς..Και φυσικά κανείς δεν θα ασχοληθεί.
Καλά να είναι το παιδί και σύντομα πάλι όρθιος.
Εγώ στο δικό μου ιατρειο (ένα παθολογικό ιατρείο στο κέντρο τις Ελβετίας) έχω διαγνώσει τα τελευταία τρία χρονια δυο περιπτώσεις...κι η διάγνωση είναι εύκολη --> παθολογική τροπονίνη (καρδιακό ένζυμο για τους μη ειδικούς)
Επίσης τη λογική ότι δε μπορεί μια τέτοια νόσος να οδηγήσει σε λιποθυμικό επεισόδιο την αντιπαρέρχομαι με το εξής επιχείρημα: ο αθλητής είναι "αναγκασμένος" να τα δίνει όλα - το πιθανότερο είναι ο "Oλαιταν να είχε κάποια συμπτώματα και να μην είπε τίποτα για να παίξει στο derby.