5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από guardian4 »

olivares έγραψε:Tο θέμα είναι ότι έναν τέτοιο παίκτη οφείλεις να τον αντιμετωπίσεις με τεράστια ειδική προσοχή ειδικά από τη στιγμή που του κατέστρεψες την τελευταία του σεζόν με κάκιστη διαχείριση. Ποτέ δεν τον είχες έστω λίγο (κι όχι πολύ γιατί δε χρειάζεται) από κοντά να τον ανεβάσεις και να τον κάνεις να αισθανθεί ότι τον υπολογίζεις και να δουλέψεις ανάπτυξη παιγνιδιού μαζί του και σαν να μην έφταναν αυτά τον αφήνεις και ακάλυπτο στις προσβολές του γιου σου.

Και τελικά το μόνο που σου ζητάει είναι ειλικρίνεια και του λες πως θα ακολουθήσει ένα χρονοδιάγραμμα και θα μπει αλλαγή στη ρεβάνς με Μπελβιού και μετά θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον 3 προπονήσεις σερί για να αρχίσει να παίζει λες και δεν υπάρχουν χιλιάδες παίκτες σε όλο τον κόσμο που παίζουν με 2 προπονήσεις και συντήρηση.
Και κάνει υπομονή και περιμένει 3 μήνες να επιστρέψει για να παίξει στο μήλο και δηλώνει τις γιορτές στην Ουρουγουάη ότι θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στο δεύτερο γύρο και να κάνει κάποια καλά ματς και να φύγει αν δεν τον θέλουν όρθιος.

Και πας και τον βάζεις κόφτη μόνο του αλλαγή με την Ξάνθη που δεν έπαιζε ούτε πριν 10 χρόνια στη Ρεάλ και τον εκθέτεις με αυτή την επιλογή ανεπανόρθωτα.

Κι ύστερα όταν έρχονται τα αλόγατα κατευθείαν από το αεροδρόμιο την άλλη μέρα με μισή προπόνηση και ο ένας
με μέτρια εργομετρικά και αποχή μπαίνουν αμέσως με τους βασικούς και αυτόν τον στέλνεις να κάνει διατάσεις με τον τουμπερλεκά που είναι εκτός ομάδας και παλεύουν να τα βρουν με τα οφειλόμενα για να το κόψει με το πόδι για χοροεσπερίδα εμποροπανήγυρης στο Ζάγκρεμπ.

Φυσιολογικά λοιπόν αυτός ο παίκτης θα σου πει δε θα με δουλεύεις εσύ φίλε αποκλείομαι και μόνος μου.
Αλλά εδώ δεν έχεις μπορέσει να πειθαρχήσεις τα παιδιά σου είναι δυνατόν να εμπνεύσεις και να διαχειριστείς
προσωπικότητα σαν το Garcia;
Συμφωνω με ολα αλλα γιατι τα κανει αυτα ο sir.
Απο ανικανοτητα ή ειναι κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ίσως τα κάνει απο εκδίκηση;
:evil:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Photis έγραψε:Σε αυτή την κόντρα δίνω δίκαιο στον Δώνη και ας είμαι πολέμιος του. Οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να ξέρουν πότε δεν τους σηκώνει άλλο. Ο Πάμπλο δεν δέχεται να είναι πάγκο, αλλά πως να το κάνουμε ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους, ακόμα και για τους ημίθεους!
:pano:

περα για περα λαθος και αδικο αυτο που λες για τον Παυλαρα. ας μην επεκταθω γιατι με το ζορι κρατιεμαι να μη χαρακτηρισω τον προπονητη της ομαδας.

Ενα πραγμα θα πω μονο. Ο Παυλαρας, ειναι η κορυφη του παγοβουνου που λεγεται ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΡΟΣΤΕΡ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

7 μηνες παγκο επειδη δηθεν ειμαι τραυματιας η αρρωστουλης δεν θα ανεχομουν ουτε εγω που δεν ειμαι ποδοσφαιριστης.για την ακριβεια θα περιμενα μια ειλικρινη κουβεντα.
ποσο μαλλον ο γκαρσια.
ειναι αθλιο να υπαρχει ολο αυτο και να λες αηδιες για το ποσο σημαντικος ειναι ο γκαρσια κ ποσο τον χρειαζομαστε κ πιπες.
βγες κ πες ρε λιγε οτι ο γκαρσια ειναι γερος κ δεν εχει τιποτα να προσφερει στο πλανο μου.να γυρισει στην ομαδα του στην πατριδα του εναν χρονο να λατρευτει σαν θεος κ να σταματησει οπως του αξιζει.
ο μουρινιο ρε γατι τα εβαλε δημοσιως με τον κασιγιας.δεν εγλειφε μπροστα στα παπαγαλακια να σκαβει απο πισω.κ το εκανε γιατι εχει μεγεθος.
παιχνιδι με το σκουληκι ειναι.ποσα του εμειναν?πες του πως θα το διαχειριστεις,πως θα τον χρησιμοποιησεις.οχι να τον ξεκινας παγκο ξερα λες κ ειναι τσικο.
αυτον θελουμε να δουμε στο ντερμπι.ουτε εσενα ουτε τον ολισε τον καμαρα κ δεν ξερω κ εγω ποιον αλλο.
ΠΑΟΚ ρε αψυχε.αλλα που να καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

πες τα ρε τεραστιε Kenny!!!
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

κανω διαλειμα στο διαβασμα μου για να πω δυο κουβεντες που ελπιζω να πιασουνε τοπο γιατι εδω μεσα μου φενετε καποιοι δεν ξερουν απο μπαλα (αποψη μου, και αποψη τους να πιστευουν το ιδιο για μενα, δεν την λεω σε κανεναν)

λοιπον,

1 Η ηλικια και ο τραυματισμος του Παυλαρα τον εχουν αφησει εκτος ομαδος, ομως με προπονηση (που εκανε) επανερχετε σιγα σιγα και σιγουρα, θα ειναι ετοιμος για καποια σημαντικα ματς, το κυπελλο, και σιγουρα τα πλευ οφφ.
Δεν ξεχνιετε η μπαλλα οταν προπονησαι καθε μερα, και προπαντως, και 30τις εκατο να εχει πεσει η αποδοση του σε σχεση με προπερισυ λογο ηλικιας, παλι αξιζει να ειναι 11καδα.

2 Οσοι ειδατε το ματς με καλιθεα, οσο αμπαλος και να ηταν ο αντιπαλος, οι σεντρες, πασες, κινησεις και εμπνευσεις του Παυλου παρτυρουν τα οσα προειπα στο σημειο 1.

3 Στο ματς με ξανη, ο κυριος Δωνης (που εχει τελιωσει για μενα και ΔΕΝ θα πεσω εξω, θα το δειτε μελλοντικα) τον εβαλε χαφ, ενω πιεζαμε εναν αντιπαλο που εβγαινε συνεχεια αντεπιθεσεις. Μιλαμε ακριβως για το ματς που θες γρηγορα χαφ, μιλαμε ακριβως για τα ματς που ο Παυλος δεν κανει (και ως ενα σημειο δεν εκανε ουτε επι εποχης Σαντος που ακομη και οταν ειμασταν πισω στο σκορ, επαιζε 4 2 3 1 διοτι δεν ειχαμε γρηγορα χαφ, πλην του φυτολο)
Επιπλεον, σε τετοια ματς, που εχει χαθει η ορθολογικη αναπτυξη και απλα κυνηγας ανορθοδοξα να γεμισεις την περιοχη μπας και μπει γκολ, ΔΕΝ ειναι απαραιτητος ο Παυλος. Πιο καλα ειναι ο κατσε και ο φωτακης.
Ο Παυλαρας ειναι για στρωμενα ματς, με 0 0 σκορ, που προσπαθεις να κανεις παιχνιδι και να βγαλεις ορθολογικες φασεις.

Τελικο πορισμα(αποψη μου),

Το ΠΑΟΚ ξανθη εξεθεσε το δωνη, και σιγουρα οχι τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ απαραιτητο Γκαρσια στον σημερινο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Σε αυτή την κόντρα δίνω δίκαιο στον Δώνη και ας είμαι πολέμιος του. Οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να ξέρουν πότε δεν τους σηκώνει άλλο. Ο Πάμπλο δεν δέχεται να είναι πάγκο, αλλά πως να το κάνουμε ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους, ακόμα και για τους ημίθεους!
:pano:
Και όμως έτσι ειναι αλλα λόγω της προσφοράς του παμπλο πρέπει να τον διαχειριστούμε οπως πρέπει και να τον τιμήσουμε αρκεί και αυτος να καταλάβει σε τι κατάσταση ειναι αυτήν την στιγμη και τι μπορει να προσφέρει

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι ετσι ειναι ρε πλακα μας κανεις?περσι επαιξε στα ισια και παληκαρισια 600 παιχνιδια.φετος ουτε δυο?ξαφνικα μεσα σε λιγους μηνες γερος με πατεριτσες?
ρε ειστε σοβαροι.λιγη τσιπα ρε!
ο ιδιος ειπε π ς δεν περιμενει να παιζει βασικος.πως θελει να βοηθησει οσο γινεται.μια χαρα τον ανεχεται τον παγκο.7 μηνες κουβεντα δεν εβγαλε.7 μηνες δεν ειναι πολλοι ειναι ντροπη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με Καλλιθέα και Ξάνθη σε αρεσε ; Δεν μπορει να τρέξει να καλύψει χώρους κλπ. Δεν μπορει τι να κανουμε αυτη ειναι η πικρή αλήθεια :(:( η φυσική κατάσταση ειναι μεγάλο προβλημα

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ας τον εβαζε εξτρεμ.ματια εχεις και βλεπεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με τη λογικη σου σε μια παραπαιουσα απο την προπονητικη ανυπαρξια του δωνη ομαδα ολοι παγκο επρεπε να ειναι.ασχετα που τον γκαρσια αν δεν το εκανε επιτηδες για να τον εκθεσει,ετσι οπως τον χρησιμοποιησε και μετα απο τοσο καιρο απουσιας θα πρεπει να αλλαξει επαγγελμα.
ποιος γκαρσια?ποιος σωθηκε σε αυτα τα παιχνιδια?ολοι παγκο ρε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω βλεπω ότι δεν μπορούσε να τρέξει καν δυστυχώς .....
Πως έπρεπε κατα την γνώμη σου να τον χρησιμοποιήσει για να μην τον εκθέσει ;
Ο ΠΑΟΚ παίζει ενανντιων των άλλων ομάδων και οχι ο Γκαρσια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 02 Φεβ 2013, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jojario

Δημοσίευση από jojario »

barlow4 έγραψε:7 μηνες παγκο επειδη δηθεν ειμαι τραυματιας η αρρωστουλης δεν θα ανεχομουν ουτε εγω που δεν ειμαι ποδοσφαιριστης.για την ακριβεια θα περιμενα μια ειλικρινη κουβεντα.
ποσο μαλλον ο γκαρσια.
ειναι αθλιο να υπαρχει ολο αυτο και να λες αηδιες για το ποσο σημαντικος ειναι ο γκαρσια κ ποσο τον χρειαζομαστε κ πιπες.
βγες κ πες ρε λιγε οτι ο γκαρσια ειναι γερος κ δεν εχει τιποτα να προσφερει στο πλανο μου.να γυρισει στην ομαδα του στην πατριδα του εναν χρονο να λατρευτει σαν θεος κ να σταματησει οπως του αξιζει.
ο μουρινιο ρε γατι τα εβαλε δημοσιως με τον κασιγιας.δεν εγλειφε μπροστα στα παπαγαλακια να σκαβει απο πισω.κ το εκανε γιατι εχει μεγεθος.
παιχνιδι με το σκουληκι ειναι.ποσα του εμειναν?πες του πως θα το διαχειριστεις,πως θα τον χρησιμοποιησεις.οχι να τον ξεκινας παγκο ξερα λες κ ειναι τσικο.
αυτον θελουμε να δουμε στο ντερμπι.ουτε εσενα ουτε τον ολισε τον καμαρα κ δεν ξερω κ εγω ποιον αλλο.
ΠΑΟΚ ρε αψυχε.αλλα που να καταλαβεις.
Ναιιιιιιιιιιιιιιιι. Και γαμω αυτα π γραφεις.φωναζω μονος μου στο σπιτι απο γκαυλα.ειδικα η τελευταια γραμμη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
eorptol έγραψε:Πάνω απο 30 λεπτά δυστυχώς δεν μπορει και φάνηκε και με Καλλιθέα και με Ξάνθη αλλα πρέπει να φύγει οπως του αξίζει γιατι εχει προσφέρει παρά πολλα

και τον πιρλο αμα τον βαλει η γιουβε ως μοναδικο αμυντικο χαφ στον αξονα θα φανει οτι και αυτος τελειωσε, και οτι δεν μπορει πανω απο 15΄. γιαυτο μην γραφετε οτι να ναι για ποδοσφαιρικα θεματα
Σωστα εξ αλλου εδώ μέσα απο ολοι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τον ΠΑΟΚ και να φύγει ο οποιοσδήποτε αχρηστος σαντος χαβος μπολονι Δωνης κλπ.:):)

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ψαξε ολα τα ποστ μου κ πες μου αν βρεις ενα με αναλυσεις συστηματος κλπ.
ο σαντος ηταν προπονηταρα.ολοι παιζαν για ολους.ολοι αναδεικνυονταν.καταλαβαινες τα παντα.υπηρχε αρμονια.τωρα τι?εχουν εξαφανιστει ολοι.περα απο το σκουλικι στον πρωτο γυρο σε ενα πρωταθλημα που πλην γαυρου δεν υπαρχουν επαγγελματικες ομαδες.κ εσυ εχεις χασει απο ολους.ατρομητους αστερες ξανθες σκατα.ποιος δωνης?αρκετα.4 4 2 και βρετανικες πανδαισιες να τις κανει σε ομαδες χωρις στοχους,χωριις πιεση χωρις ιστορια.οχι εδω.δρομο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”