Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
kos μπορεις να με πεις γιατι ο γιαννης παπαδοπουλος δεν δεχθηκε να μπει στο σχημα αν και τον προτεινε ο ζαγορακης ναι αυτος ο εγωιστης κλπ. και ενω την μια μερα ειπε οχι τωρα αργοτερα την αλλη μερα πεταξε την παπαρια ¨δεν εξελειπαν οι λογοι για τους οποιους αποχωρησα" και ηταν η δηλωση αυτη copy paste της δηλωσης βρυζα μια βδομαδα πριν ? και γιατι τωρα προσπαθει να αβανταρει τον βρυζα και να απαξιωση τον ζαγορακη ενω ο βρυζας και σε δηλωσεις τους ειπε οτι δεν θελει να γινει προεδρος ?
Karelias έγραψε:Έχει πλάκα.
Το επιχείρημα ''μην κράζετε πριν δείτε τι έργο μπορούν να προσφέρουν οι Βελλήδες''
συνοδεύεται πάντα απο το ''στην τελική τι πρόσφεραν οι Ποικιλίδης, ο Μανδρίνος, ο Φαρφάλης και ο Φούφουτος''.
Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν πόσο οξύμωρο είναι αυτό, πόσο φάσκουν και αντιφάσκουν ή απλά τρολάρουν.
Δηλαδή, οκ, ο Βελλής, ένας 60κάτι λαϊκός τραγουδιστής που τον είχαν όλοι ξεχάσει,
γίνεται μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και λέει ότι θα κάνει επαφές με επιχειρηματίες στην Αμερική και στην Αυστραλία.
Και αντί να πέσουν τα τσιμέντα από τα γέλια, υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο τον παίρνουν στα σοβαρά
αλλά λένε κιόλας, ''καθήστε να δούμε''.
Οι περιπέτειες του Λεωνίδα στη Wall Street (και πως λέγεται το χρηματηστήριο της Αυστραλίας, δεν ξέρω).
Κι από αυτό το σενάριο, χίλιες φορες προτιμώ τους Άραβες και τους Φλωρίδηδες, είναι πιο ακριβές παραγωγές
πιο γκλάμορ ρε παιδί μου, όπως λένε και στο χωριό μου.
Στο μεταξύ, ξεχάστηκε το θέμα της ΑΣΤΕΙΑΣ ανακοίνωσης περί του ανοίγματος,
το οποίο ακόμα κανείς δεν έχει βγει να πει επίσημα ποιό είναι και πως δημιουργήθηκε, τι ακριβώς λέει ο έλεγχος δηλαδή.
Κι ας κάνουμε μια αναγωγή έτσι για το αστείο της κουβέντας βρε αδερφέ.
Ας πούμε πως στον ρούλη, κάναν κουμάντο οι Κούης και Φοιρός ξέρω γω, στη ΠΑΕ. Και γινόταν ΔΣ.
Και μέσα στο ΔΣ ξαφνικά, μια ωραία μέρα, έπαιρνε θέση ο Ζαγοραίος, ξέρω γω. Κι έλεγε ο Ζαγοραίος,
'' θα κάνω επαφές με επιχειρηματίες στην Αμερική και στην Αυστραλία'' θα αναστέναζαν τα τόπικ της καζούρας
και τον αντιπάλων, θα έπεφτε ο σέρβερ λέμε (λαίμαι).
kos έγραψε:Argonaut4 έγραψε:LoverBoy έγραψε:Μιλάμε οτι αυτό το ΔΣ είναι βγαλμένο απο κώμιξ και μάλιστα κάλτ. Βιβα λα ρεβολουθιον.
Πολύ ωραία.......!!!
Σκέφτεσε πριν γράψεις?.......Αυτούς που απαξιώνεις τους ξέρεις καλά?Είδες το έργο τους στο ΠΑΟΚ?
Να δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.
τα ατομα που μπηκαν δεν μπορουν να κριθουν. το οτι ειναι αγνωστα και με ιδιοτητες αμφιβολου χρησιμοτητας, δεν ειναι θετικο σημαδι...
αυτος που μπορει να κριθει στην παρουσα φαση ειναι αυτος που τους επελεξε. δεν μπορει να βγει κανενα σοβαρο σκεπτικο για να δικαιολογησει την επιλογη του. ο επιλεγον δεν διαλεξε ατομα που να εχουν οποιαδηποτε ιδιοτητα χρησιμη για μια παε. οπως για παραδειγμα ειχε κανει την πρωτη φορα (μανδινος για το διοικητικο και τα γραφεια, παπαδοπουλος για τα οικονομικα, ο αλλος για τα κατασκευαστικα κτλ κτλ).
εαν ειχε κανει τετοιου ειδους επιλογες θα ειχε κερδισει, δικαιως, ενα περιθωριο για να βγει συμπερασμα για τις επιλογες του. αλλα οταν επιλεγεις ενα τραγουδιστη, εναν εστιατορα και δυο πλουσιοπαιδα.....barlow4 έγραψε:1)λενε οτι ο ζαγορακης βαζει τους δικους του.για να πετυχει τι?
προφανως τον ελεγχο. αυτος που διεκδικει την καρεκλα ειναι πλεον εντος των τειχων....barlow4 έγραψε:2)οι τεχνοκρατες πρεπει να ειναι στη διοικηση?δεν μπορουν να ειναι υπαλλλοι?
ποιος τεχνοκρατης ειναι τοσο ΠΑΟΚ και αξιος της εμπιστοσυνης μας που θα τα αφησει ολα για να δουλεψει δωρεαν στον ΠΑΟΚ?υπαρχει?
οι τεχνοκρατες θα μπορουσαν να ειναι υπαλληλοι, εαν υπηρχε ενα ΔΣ με στελεχη ικανα να χαραξουν την στρατηγικη, να τους κατευθυνου και να τους ελεγχουν. με την παρουσα συνθεση του ΔΣ το πιθανοτερο ειναι οι τεχνοκρατες υπαλληλοι να σπαταλανε τον χρονο τους παραδιδοντας ιδιαιτερα μαθηματα στα μελη του ΔΣ.
συμφωνω απολυτα και με τους 2...η υποθεση προσφερει μεγαλυτερο γελιο και απο τις περιπετειες του θου-βου...
σωστα θα γελασουμε αυτοι ειναι σκετοι θεατρινοι οταν προτεινανε καποτε ποιοι αραγε τον καλυβα για πολλοστη φορα να αναλαβει και ελεγε "α εγω εχω να κανω σπανακορυζο για τα παιδια στις κατασκηνωσεις δεν μπορω τωρα " οταν βεζυρτζης - οικονομιδης που προσφερανε τεραστιο εργο στο μπασκετ στο ποδοσφαιρο σκοτωνοτανε στις συνεδριασεις του Δ.Σ αυτοι ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΓΕΛΙΟ Η ΚΛΑΜΑ ? προσφερουνε αυτοι ηταν που μπηκαν και δεν τους εχουμε δει ακομη ....μνημη χρυσοψαρου......
kos
δεν θα επρεπε να εχει τον ελεγχο δηλαδη?ποσο ισχυρη θα ηταν η διοικηση μετα?
αν υπαρχει αντιπαλο δεος δεν εκπροσωπειται σε αυτην τη διοικηση?δεν θα μπορει να ελεγχει?
γιατι θεωρεις δεδομενο ξαναρωταω εγω οτι καποιος τεχνοκρατης οχι μονο θα εμπαινε αμισθι σε ενα δσ να γινει μελος αφηνοντας πισω τις δικες του δουλειες και θα αναλαμβανε την τεραστια ευθυνη μιας υπογραφης σε μια χρεωμενη παε που με βαση την κατασταση της χωρας και της λιγκας θα μπορουσε να βγει χρεωμενος χωρις καν να παρανομησει η εστω να κανει λαθος.μονο τρελοι θα εμπαιναν οχι τεχνοκρατες.και ο παπαδοπουλος ειναι τεχνοκρατης,οι λογοι που δεν εξελλιπαν ειναι προφασεις εν αμαρτιαις.σαν τεχνοκρατης δεν τολμαει να παρει ευθυνη.κανενας τεχνοκρατης δεν θα εμπλεκε σε μια ιστορια που διαδραματιζεται σε τοσο αρρωστημενο οικονομικο περιβαλλον.
αραγε στις υπολοιπες παε το δσ απαρτιζεται απο τεχνοκρατες?στη βαζελα που ηταν φουλ τεχνοκρατες γιατι πηγαν απατοι?στο γαυρο που εκανε παντα κουμαντο ενας γιατι κανεις δεν ψαχνει για τεχνοκρατες.
το ζητουμενο δεν ειναι οι τεχνοκρατες αλλα ειτε να υπαρχει ενας λεφτας ειτε η διοικηση να ξερει απο μπαλα και να μην κλεβει.εμεις μια ζωη ειχαμε αμπαλες διοικησεις που εκλεβαν.
το σημαντικο σε αυτην τη διοικηση ειναι να εκπροσωπειται και μια αντιθετη φωνη.να υπαρχει ενας πιο πειστικος ελεγχος.οχι να μην εχει ο καθε προεδρος τον ελεγχο του δσ.
οι τεχνοκρατες εγιναν καραμελα χωρις λογο.και στο δσ να ηταν παλι ο προεδρος απφασιζει.οποτε ο καθε τεχνοκρατης παλι συμβουλευτικο ρολο θα εχει ειτε ειναι στο δσ ειτε ειναι απλος υπαλληλος.δεν θα διοικουσε ο τεχνοκρατης.
προεδρος ειναι ο ζαγορακης και οσο ειναι αυτος ο προεδρος θα πρεπει να εχει ισχυρη και καθαρη διοικηση.να επιλεξει τα μελη που θελει και να εκπροσωπειται και η αντιθετη φωνη.υποτιθεται αυτο παει να γινει.
αν υπαρχει αντιπαλο δεος δεν εκπροσωπειται σε αυτην τη διοικηση?δεν θα μπορει να ελεγχει?
γιατι θεωρεις δεδομενο ξαναρωταω εγω οτι καποιος τεχνοκρατης οχι μονο θα εμπαινε αμισθι σε ενα δσ να γινει μελος αφηνοντας πισω τις δικες του δουλειες και θα αναλαμβανε την τεραστια ευθυνη μιας υπογραφης σε μια χρεωμενη παε που με βαση την κατασταση της χωρας και της λιγκας θα μπορουσε να βγει χρεωμενος χωρις καν να παρανομησει η εστω να κανει λαθος.μονο τρελοι θα εμπαιναν οχι τεχνοκρατες.και ο παπαδοπουλος ειναι τεχνοκρατης,οι λογοι που δεν εξελλιπαν ειναι προφασεις εν αμαρτιαις.σαν τεχνοκρατης δεν τολμαει να παρει ευθυνη.κανενας τεχνοκρατης δεν θα εμπλεκε σε μια ιστορια που διαδραματιζεται σε τοσο αρρωστημενο οικονομικο περιβαλλον.
αραγε στις υπολοιπες παε το δσ απαρτιζεται απο τεχνοκρατες?στη βαζελα που ηταν φουλ τεχνοκρατες γιατι πηγαν απατοι?στο γαυρο που εκανε παντα κουμαντο ενας γιατι κανεις δεν ψαχνει για τεχνοκρατες.
το ζητουμενο δεν ειναι οι τεχνοκρατες αλλα ειτε να υπαρχει ενας λεφτας ειτε η διοικηση να ξερει απο μπαλα και να μην κλεβει.εμεις μια ζωη ειχαμε αμπαλες διοικησεις που εκλεβαν.
το σημαντικο σε αυτην τη διοικηση ειναι να εκπροσωπειται και μια αντιθετη φωνη.να υπαρχει ενας πιο πειστικος ελεγχος.οχι να μην εχει ο καθε προεδρος τον ελεγχο του δσ.
οι τεχνοκρατες εγιναν καραμελα χωρις λογο.και στο δσ να ηταν παλι ο προεδρος απφασιζει.οποτε ο καθε τεχνοκρατης παλι συμβουλευτικο ρολο θα εχει ειτε ειναι στο δσ ειτε ειναι απλος υπαλληλος.δεν θα διοικουσε ο τεχνοκρατης.
προεδρος ειναι ο ζαγορακης και οσο ειναι αυτος ο προεδρος θα πρεπει να εχει ισχυρη και καθαρη διοικηση.να επιλεξει τα μελη που θελει και να εκπροσωπειται και η αντιθετη φωνη.υποτιθεται αυτο παει να γινει.
Εγραψα κάτι πριν και φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να συνεχίζουν την ειρωνεία και τους χαρακτηρισμούς..
2 εβδομάδες είναι η ποινή ...κάποιοι την εκτίουν κιόλας από σήμερα..
Εκφραστείτε χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς.
2 εβδομάδες είναι η ποινή ...κάποιοι την εκτίουν κιόλας από σήμερα..
Εκφραστείτε χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς.
Γαμώ την ΠΑΟΚίλα μου. Ξεκολλήστε επιτέλους απο τους τόσο αναμενόμενους καυγάδες για τα ίδια συνεχώς θέματα.
Μαλακία η κατάρτιση του ΔΣ μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Όλα τα άλλα περιττεύουν και μοιάζουν μόνο με εξυπνάδες και νταηλίκια. Χαρακτηρισμοί και ειρωνίες απλά δεν επιτρέπονται γι αυτό μην περιμένετε να ξεψειρίζουμε και κάθε ανάρτηση σας, όταν στο σύνολο κάνει μπαμ οτι ψαχνεστε για καυγα.
Μαλακία η κατάρτιση του ΔΣ μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Όλα τα άλλα περιττεύουν και μοιάζουν μόνο με εξυπνάδες και νταηλίκια. Χαρακτηρισμοί και ειρωνίες απλά δεν επιτρέπονται γι αυτό μην περιμένετε να ξεψειρίζουμε και κάθε ανάρτηση σας, όταν στο σύνολο κάνει μπαμ οτι ψαχνεστε για καυγα.
barlow4 έγραψε:kos
1) φυσικα και πρεπει να εχει τον ελεγχο απο την στιγμη που ειναι προεδρος. και φυσικα πρεπει να επιλεξει ατομα που ξερει και στα οποια μπορει να βασιστει. τα ατομα αυτα ομως πρεπει να εχουν και τα προσοντα να προσφερουν. αλοιμονο εαν το μονο τους προσον ειναι η πιστη ή η φιλια με τον προεδρο. και δυστηχως στον σημερινο ΠΑΟΚ η διαθεση, οσο μεγαλη και να ειναι απο μονη της δεν φτανει. υπαρχουν τεραστια προβληματα.
2) η λεξη τεχνοκρατης δεν μου αρεσει φιλε κενεθ. μια παπαρια και μιση ειναι. εξιδικευμενα ατομα ψαχνουμε. αναθεμα με εαν δεν υπαρχει ενας σοβαρος νομικος, ενας δυο οικονομολογοι να μπουν στην διοικηση του ΠΑΟΚ. μην το παρουσιαζουμε σαν απιαστο ονειρο. πριν απο 4 χρονια ορισμενα ατομα με τις απαιτουμενες γνωσεις αφιερωσαν χρονο για την ομαδα. εαν προσφεραν ειναι αλλο θεμα που δεν εξεταζουμε τωρα. η σημερινη αδυναμια να βρει ο ζαγορακης τετοια ατομα δεν εχει να κανει με το οτι δεν υπαρχουν αλλα με το οτι πλεον δεν εμπνεει και οτι η φθορα ειναι τετοια που ο αλλος και θα το σκεφτει και θα το αποθαρρυνουν οι δικοι του. "που πας να μπλεξεις..."
3) το ρεζουμε ειναι οτι η αδυναμια του προεδρου να πεισει ατομα με γνωσεις σε χρησιμα αντικειμενα αποδυναμωνει εντελως την αισθηση της νεας αρχης που ηθελε ο ζαγορακης να δωσει με το ξηλωμα του προηγουμενου ΔΣ. βασικα οχι απλα την αποδυναμωνει αλλα σε κανει να απορεις για το τι ονειρο ειδε το προηγουμενο βραδυ....
eorptol έγραψε:kos μπορεις να με πεις γιατι ο γιαννης παπαδοπουλος δεν δεχθηκε να μπει στο σχημα αν και τον προτεινε ο ζαγορακης ναι αυτος ο εγωιστης κλπ. και ενω την μια μερα ειπε οχι τωρα αργοτερα την αλλη μερα πεταξε την παπαρια ¨δεν εξελειπαν οι λογοι για τους οποιους αποχωρησα" και ηταν η δηλωση αυτη copy paste της δηλωσης βρυζα μια βδομαδα πριν ? και γιατι τωρα προσπαθει να αβανταρει τον βρυζα και να απαξιωση τον ζαγορακη ενω ο βρυζας και σε δηλωσεις τους ειπε οτι δεν θελει να γινει προεδρος ?
Μα φίλε μου, είναι προφανής η προσπάθεια πολλών να δημιουργήσουν εικονικά δίπολα και αντιπαλότητες μεταξύ Ζαγοράκη και Βρύζα ή μεταξύ Ζαγοράκη και Μπόλονι ή μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ.
Τα μούτρα τους τα έφαγαν όταν ο ίδιος ο Ζαγοράκης έφερε τον Ζήση στην ΠΑΕ αλλά αυτοί επιμένουν να παρουσιάζουν τον δεύτερο ώς αντιπολιτευτή και σφετεριστή της προεδρίας.
Τα ξαναέφαγαν όταν ο οικονομικός έλεγχος αποφάνθηκε ότι ο Ζαγοράκης δεν είναι κλέφτης.
Η πλήρης απογοήτευσή τους ήρθε με το νέο διοικητικό σχήμα, όπου δεν τους έκατσε το Σαχπαζομελές αλλά το εννιαμελές.
Δε γ@μείς ...
"Όλοι για έναν και ένας για όλους"
Σταύρος Κόλκας
Το ένατο όνομα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε σήμερα και όσοι βρίσκονται κοντά στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Ο Στέφανος Σαράτσης, είναι ο άνθρωπος που έκλεισε την 9άδα και μιλάει για πρώτη φορά ως παράγοντας του ΠΑΟΚ στο PAOK24.
«Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό έχω κάνει κάποιες κουβέντες με τον πρόεδρο, για θέματα της ομάδας που προβλημάτιζαν και αυτόν και εμένα. Πρόσφατα στη Ρωσία, κάναμε νέα κουβέντα, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα γύρω από το τι πρέπει να συμβεί για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Πριν από λίγες ημέρες, κάναμε το τελικό ραντεβού, επιβεβαιώσαμε την ταύτιση απόψεων που υπάρχει και προχωρήσαμε» τόνισε αρχικά ο Στέφανος Σαράτσης (στη φωτογραφία μαζί με Κοντρέρας και Γκαρσία) στο PAOK24.
Εδώ και χρόνια ακολουθείς παντού την ομάδα. Τι αλλάζει για εσένα πλέον;
«Σίγουρα αποκτά μία πιο σοβαρή υπόσταση η εμπλοκή μου στη καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Πάντοτε μέσα μου είχε ένα όραμα για την ομάδα, έχοντας γίνει ΠΑΟΚ μέσα από τις στεναχώριες και τις πίκρες και έχω πλέον την ευκαιρία να συμβάλω στη πρόοδό μας και στη προσπάθεια που γίνεται να δω τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιράνθρωπους στην ομάδα μας και εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε το έργο τους έτσι ώστε στο τέλος να χαμογελάμε. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».
Από τα όσα έχουμε παρατηρήσει, στην επιχείρησή σου μαζεύεται όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ;
«Έχω πολύ φιλικές σχέσεις και με τα παιδιά που αποτέλεσαν μέχρι πρότινος της διοίκηση της ομάδας, όλοι οι παίκτες είναι φίλοι μου, το ιατρικό επιτελείο, οι προπονητές. Είμαστε μία μεγάλη παρέα και έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΠΑΟΚ θέλω να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα ως σύλλογος. Να πετάξουμε από πάνω μας την εσωστρέφεια, να ξεφύγουμε, να πάμε μπροστά. Το αξίζουμε γιατί έχουμε τη καλύτερη ομάδα, τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα και στη διοίκηση και μέσα στο αγωνιστικό τμήμα».
Μιλήσατε για τους ρόλους; Θέσατε στόχους;
«Το μοτό της νέας διοίκησης είναι το «όλοι για έναν και ένας για όλους. Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει μιλώντας με τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι ρόλοι θα μοιράζονται μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε και οι στόχοι θα υλοποιούνται μέσα από την κοινή προσπάθεια. Το αγωνιστικό τμήμα ανήκει στους Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη. Όλοι μαζί οι υπόλοιποι, θα παλέψουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις».
Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για την ελληνική αγορά, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε σε φοβίζει αυτή η κατάσταση;
«Δε νομίζω πως έναν ΠΑΟΚτσή τον φοβίζει κάτι τέτοιο. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και προσωπικά εμένα δε με φοβίζει τίποτα. Δεν σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο να πω το ναι στον πρόεδρο. Είμαι μία τεράστια τιμή για εμένα»
Σταύρος Κόλκας
Το ένατο όνομα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε σήμερα και όσοι βρίσκονται κοντά στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Ο Στέφανος Σαράτσης, είναι ο άνθρωπος που έκλεισε την 9άδα και μιλάει για πρώτη φορά ως παράγοντας του ΠΑΟΚ στο PAOK24.
«Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό έχω κάνει κάποιες κουβέντες με τον πρόεδρο, για θέματα της ομάδας που προβλημάτιζαν και αυτόν και εμένα. Πρόσφατα στη Ρωσία, κάναμε νέα κουβέντα, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα γύρω από το τι πρέπει να συμβεί για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Πριν από λίγες ημέρες, κάναμε το τελικό ραντεβού, επιβεβαιώσαμε την ταύτιση απόψεων που υπάρχει και προχωρήσαμε» τόνισε αρχικά ο Στέφανος Σαράτσης (στη φωτογραφία μαζί με Κοντρέρας και Γκαρσία) στο PAOK24.
Εδώ και χρόνια ακολουθείς παντού την ομάδα. Τι αλλάζει για εσένα πλέον;
«Σίγουρα αποκτά μία πιο σοβαρή υπόσταση η εμπλοκή μου στη καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Πάντοτε μέσα μου είχε ένα όραμα για την ομάδα, έχοντας γίνει ΠΑΟΚ μέσα από τις στεναχώριες και τις πίκρες και έχω πλέον την ευκαιρία να συμβάλω στη πρόοδό μας και στη προσπάθεια που γίνεται να δω τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιράνθρωπους στην ομάδα μας και εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε το έργο τους έτσι ώστε στο τέλος να χαμογελάμε. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».
Από τα όσα έχουμε παρατηρήσει, στην επιχείρησή σου μαζεύεται όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ;
«Έχω πολύ φιλικές σχέσεις και με τα παιδιά που αποτέλεσαν μέχρι πρότινος της διοίκηση της ομάδας, όλοι οι παίκτες είναι φίλοι μου, το ιατρικό επιτελείο, οι προπονητές. Είμαστε μία μεγάλη παρέα και έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΠΑΟΚ θέλω να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα ως σύλλογος. Να πετάξουμε από πάνω μας την εσωστρέφεια, να ξεφύγουμε, να πάμε μπροστά. Το αξίζουμε γιατί έχουμε τη καλύτερη ομάδα, τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα και στη διοίκηση και μέσα στο αγωνιστικό τμήμα».
Μιλήσατε για τους ρόλους; Θέσατε στόχους;
«Το μοτό της νέας διοίκησης είναι το «όλοι για έναν και ένας για όλους. Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει μιλώντας με τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι ρόλοι θα μοιράζονται μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε και οι στόχοι θα υλοποιούνται μέσα από την κοινή προσπάθεια. Το αγωνιστικό τμήμα ανήκει στους Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη. Όλοι μαζί οι υπόλοιποι, θα παλέψουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις».
Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για την ελληνική αγορά, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε σε φοβίζει αυτή η κατάσταση;
«Δε νομίζω πως έναν ΠΑΟΚτσή τον φοβίζει κάτι τέτοιο. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και προσωπικά εμένα δε με φοβίζει τίποτα. Δεν σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο να πω το ναι στον πρόεδρο. Είμαι μία τεράστια τιμή για εμένα»
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/interviewsitem.asp?s=12&id=91&title=
Ta πραγματα αδερφια ειναι παρα πολυ απλα.
Οταν το κυριο προβλημα σου ειναι το μπακιρι.. πρεπει μεσα στην ΠΑΕ να βαλεις ανθρωπους ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ... οχι για να βαλουν λεφτα (αλλιως θα τους λεγαμε επενδυτες) αλλα για να βρουν τροπους να το φερουν...
Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Οταν το κυριο προβλημα σου ειναι το μπακιρι.. πρεπει μεσα στην ΠΑΕ να βαλεις ανθρωπους ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ... οχι για να βαλουν λεφτα (αλλιως θα τους λεγαμε επενδυτες) αλλα για να βρουν τροπους να το φερουν...
Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασαν οι 2 τελευταίες επιλογές του Ζαγοράκη (ίσα ίσα...) αλλά αυτό κάτι δείχνει με το τι συμβαίνει στην χώρα μας...διότι και Κανελόπουλο προσέγγισε και λογικά άλλους λιγότερο δυνατούς. Και του είπαν όχι. Όχι επειδή δεν στηρίζουν τον Θοδωρή αλλά απλώς λένε πολύ λογικά που να πάμε να μπλέξουμε, ειδικά με αυτή την οικονομική κατάσταση....
Όταν σήμερα τον Ζαγοράκη μετά από 3-4 χρόνια τον χαρακτηρίζεις λαμόγιο, κλέφτη, ότι στήνει την ομάδα σου κλπ...έ ο καθένας μετά λέει που να μπλέξω με αυτούς τους μ@λάκες... και πολύ ορθά...
Εντάξει καταλαβαίνω το σύνδρομο που έχουμε ότι αυτός ή ο τάδε είναι λαμόγιο... ( με όλα αυτά που περάσαμε) ...δυστυχώς ομως φτάσαμε στο σημείο να τους έχουμε τσουβαλιάσει όλους δικαίως και αδίκως στο ίδιο σακί...
Και στο τέλος μας βλέπω αφού τους έχουμε απαξιώσει και ισοπεδώσει όλους να μένουμε με το τρίτο το μακρύτερο. Με κανένα ανύπαρκτο μεγαλομέτοχο που λόγω "συνθηκών" και μιας "καλύτερης συνέχειας" θα μας έχει καθίσει πανεύκολα στο λαιμό...
Όταν σήμερα τον Ζαγοράκη μετά από 3-4 χρόνια τον χαρακτηρίζεις λαμόγιο, κλέφτη, ότι στήνει την ομάδα σου κλπ...έ ο καθένας μετά λέει που να μπλέξω με αυτούς τους μ@λάκες... και πολύ ορθά...
Εντάξει καταλαβαίνω το σύνδρομο που έχουμε ότι αυτός ή ο τάδε είναι λαμόγιο... ( με όλα αυτά που περάσαμε) ...δυστυχώς ομως φτάσαμε στο σημείο να τους έχουμε τσουβαλιάσει όλους δικαίως και αδίκως στο ίδιο σακί...
Και στο τέλος μας βλέπω αφού τους έχουμε απαξιώσει και ισοπεδώσει όλους να μένουμε με το τρίτο το μακρύτερο. Με κανένα ανύπαρκτο μεγαλομέτοχο που λόγω "συνθηκών" και μιας "καλύτερης συνέχειας" θα μας έχει καθίσει πανεύκολα στο λαιμό...
slidar έγραψε:Οταν το κυριο προβλημα σου ειναι το μπακιρι.. πρεπει μεσα στην ΠΑΕ να βαλεις ανθρωπους ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ... οχι για να βαλουν λεφτα (αλλιως θα τους λεγαμε επενδυτες) αλλα για να βρουν τροπους να το φερουν...
Συμφωνω . Μια παρατηρηση ομως . Ο τεχνοκρατης και ο καθε σχετικος με την ελευση χρηματος κ.ο.κ. , δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητο , να ειναι μελος του Δ.Σ .
Το πιο σωστο ειναι να ειναι εμμισθος υπαλληλος της ΠΑΕ , με πληρη και αποκλειστικο αντικειμενο , την αναζητηση ρευστου κλπ...
Υπαρχει κανεις που να του πεις - οσο φανατικος οπαδος και να ειναι - οτι παρατα την δουλεια σου και ασχολεισου με τον ΠΑΟΚ , απο το πρωι ως το βραδυ , ως τεχνοκρατης ???
Ολοι αυτοι σε ολες τις σοβαρες ομαδες του κοσμου ειναι εμμισθοι υπαλληλοι...
Βεβαια αδερφε χρειαζονται και τα λεφτα ... Τι θα του πεις του Γκαρσια και του Μπολονι και του Σπαντασιο , αμα δεν υπαρχει ρευστο ???
Περιμενε και θα ερθει ο τεχνοκρατης με τις επενδυσεις ?
Χρειαζεται και " ενεσεις " η ομαδα ...

Αν ο Ζαγορ πιστευει οτι αυτοι που εβαλε , θα βοηθησουν την ομαδα , δεν μενει παρα να το δουμε...
Η πρώτη συνεδρίαση του ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη της συνεδρίαση με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παίρνοντας κάποιες αποφάσεις. Πρόεδρος παρέμεινε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Την Τρίτη έγινε η πρώτη συνεδρίαση των μελών που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μ ετον Θοδωρή Ζαγοράκη να παραμένει στην θέση του, ενώ προτεραιότητα αποτελούν τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο του «δικεφάλου».
Οι αποφάσεις...
Πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης και αντιπρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας, ενώ δεν μοιράστηκαν οι ρόλοι στα επόμενα μέλη κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επανδρωθεί με επαγγελματικά στελέχη τα οποία θα αποτελούν το... μυαλό της νέας διοίκησης σε διάφορα ζητήματα ακόμη και οικονομικής φύσης.
Ακόμα, να αξιολογηθεί το υπάρχον έμψυχο δυναμικό των γραφείων της ΠΑΕ με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα πρέπει να ξεκινήσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία καθώς υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες που πιθανόν θα δυσκολέψουν τους παίκτες της ομάδας στις προπονήσεις στα μέσα του χειμώνα.
Τέλος, θα πρέπει οι συναντήσεις των νέων διοικούντων να είναι συνεχείς με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι την Παρασκευή (21/10)!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη της συνεδρίαση με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παίρνοντας κάποιες αποφάσεις. Πρόεδρος παρέμεινε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Την Τρίτη έγινε η πρώτη συνεδρίαση των μελών που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μ ετον Θοδωρή Ζαγοράκη να παραμένει στην θέση του, ενώ προτεραιότητα αποτελούν τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο του «δικεφάλου».
Οι αποφάσεις...
Πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης και αντιπρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας, ενώ δεν μοιράστηκαν οι ρόλοι στα επόμενα μέλη κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επανδρωθεί με επαγγελματικά στελέχη τα οποία θα αποτελούν το... μυαλό της νέας διοίκησης σε διάφορα ζητήματα ακόμη και οικονομικής φύσης.
Ακόμα, να αξιολογηθεί το υπάρχον έμψυχο δυναμικό των γραφείων της ΠΑΕ με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα πρέπει να ξεκινήσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία καθώς υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες που πιθανόν θα δυσκολέψουν τους παίκτες της ομάδας στις προπονήσεις στα μέσα του χειμώνα.
Τέλος, θα πρέπει οι συναντήσεις των νέων διοικούντων να είναι συνεχείς με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι την Παρασκευή (21/10)!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/233556-e-prote-sunedriase-tou-paok
-
Προς νεα διοικιση.....
Επιτελους ξεκινηστε απο το Α και μετα καντε τα υπολοιπα.....η Μεσημβρια ειναι εκει ...δεν προκειται να φυγει...
αλλα πρεπει να τελειωσεται αμμεσα.....αλλως αν συνεχισεται ετσι....τοτε πειτε το μας να το παρουμε αποφαση...
Αν δεν ασχολειθειται με το θεμα ΒΙΕΡΙΝΙΑ αμεσα,τοτε οντως εχετε βαλει ''λυτους''και''δεμενους''να τον πουλησετε .
Αλλιως δεν μπορει να εξηγηθει ολη αυτη η εκνευριστικη καθυστεριση που υπαρχει εδω και 5μηνες, που δηθεν, οπως
οι ιδιοι λεγατε, οτι θα ανανεωνατε το συμβολαιο του.Κανατε νεα διοικιση ...καντε και το αυτονοητο......
Δεν ξερω ποσοι απο εμας,ναι απο εμας που κανουμε κριτικη για την αποδοση του, θα μεναμε ηρεμοι και ανεπηρεαστοι ....
αν εδω και καποιους μηνες,το μονο που ακουει ειναι για προταση που ερχεται με πολλα λεφτα,ολο φευγει,και ολο μενει,εκει στην ΠΑΕ απο οτι φαινεται για το θεμα ισχυει το ...'''τα ζωα μου αργα'''....και τα εκατομυρια να κανουν παρελαση απο μπροστα του.....την ωρα που αυτος ειναι απο τους ποιο χαμηλομισθους.....[270.000 το χρονο]...
Να χεις και το μυαλο σου στην οικογενεια που φτιαχνεις .....ε δεν θελει και πολλη να σε παρει απο κατω....
Ολα αυτα επρεπε να ειχαν κλεισει εδω και μηνες......
....τελος παντων...καντε το τουλαχιστον ΤΩΡΑ.....
Επιτελους ξεκινηστε απο το Α και μετα καντε τα υπολοιπα.....η Μεσημβρια ειναι εκει ...δεν προκειται να φυγει...
αλλα πρεπει να τελειωσεται αμμεσα.....αλλως αν συνεχισεται ετσι....τοτε πειτε το μας να το παρουμε αποφαση...
Αν δεν ασχολειθειται με το θεμα ΒΙΕΡΙΝΙΑ αμεσα,τοτε οντως εχετε βαλει ''λυτους''και''δεμενους''να τον πουλησετε .
Αλλιως δεν μπορει να εξηγηθει ολη αυτη η εκνευριστικη καθυστεριση που υπαρχει εδω και 5μηνες, που δηθεν, οπως
οι ιδιοι λεγατε, οτι θα ανανεωνατε το συμβολαιο του.Κανατε νεα διοικιση ...καντε και το αυτονοητο......
Δεν ξερω ποσοι απο εμας,ναι απο εμας που κανουμε κριτικη για την αποδοση του, θα μεναμε ηρεμοι και ανεπηρεαστοι ....
αν εδω και καποιους μηνες,το μονο που ακουει ειναι για προταση που ερχεται με πολλα λεφτα,ολο φευγει,και ολο μενει,εκει στην ΠΑΕ απο οτι φαινεται για το θεμα ισχυει το ...'''τα ζωα μου αργα'''....και τα εκατομυρια να κανουν παρελαση απο μπροστα του.....την ωρα που αυτος ειναι απο τους ποιο χαμηλομισθους.....[270.000 το χρονο]...
Να χεις και το μυαλο σου στην οικογενεια που φτιαχνεις .....ε δεν θελει και πολλη να σε παρει απο κατω....
Ολα αυτα επρεπε να ειχαν κλεισει εδω και μηνες......
....τελος παντων...καντε το τουλαχιστον ΤΩΡΑ.....
Σοβαρά θεωρείς ότι το πιο σημαντικό θέμα που έχει ο ΠΑΟΚ είναι το πότε θα ανανεώσει τον Βιειρίνια;;; Κι όχι ας πούμε τα οικονομικά ή η Μεσημβρία που θα βγάζει νέους "Βιειρίνια";;;