Άρα μας λείπει ένας Μασουρας στο LWrenegade έγραψε:Το πρόβλημα με τα λεγόμενα εξτρεμο-δεκαρια είναι ότι θέλουν την μπάλα στα πόδια,να δημιουργήσουν αυτοί.
Σήμερα όλοι οι παίκτες που έχει η ομάδα μπροστά είναι τέτοιοι δεν υπάρχει ο μεσοεπιθετικός που παίζει χωρίς την μπάλα,που βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών και βγαίνει ως κρυφός φορ από τα πλάγια.
Ο Έλις που προτάθηκε είναι μια πολύ καλή τέτοια περίπτωση αλλά δυστυχώς στο απευκταίο σενάριο ότι θα πάρουμε μόνο έναν δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι αυτός ο εκλεκτός
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Οι επαφές στη θέση του εξτρέμ: Χαξαμπάνοβιτς ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ!
το έβγαλε και το sdna
το έβγαλε και το sdna
- thomas Murg
Καλός είναι αυτός;
Τώρα είδα που ανέβασες βίντεο. Μπράβο ρε Ναπολιτάνε
Τώρα είδα που ανέβασες βίντεο. Μπράβο ρε Ναπολιτάνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Πέμ 31 Αύγ 2023, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραία χτυπήματα της μπάλας, τεχνική, νορμαλ ταχύτητα, μπουκαδόρος.
Ενταξει δεν είναι το "φορτηγό" που περίμενε κάποιος, είναι πιο φτερωτός.
Ορίστε πήγε ο Πάλμα εκεί και μπορούμε να πάρουμε τον παίκτη!
Ενταξει δεν είναι το "φορτηγό" που περίμενε κάποιος, είναι πιο φτερωτός.
Ορίστε πήγε ο Πάλμα εκεί και μπορούμε να πάρουμε τον παίκτη!

- pirate_salonica
-
- Dimitris_L4
Φαίνεται ντούκι...Γρήγορος, δυνατός...Πιο πολύ εξτρεμίζει παρά έχει την κάθετη κίνηση που λέει ο rene...
Εγώ θυμάμαι (από το fm) που τον είχε πάρει η Γουεστ Χαμ πριν κάποια χρόνια ως ταλέντο.
Βλέπω τώρα είχε κάτι δανεισμούς σε Μάλαγα και Νορκόπνινκ (Σουηδία). Στην Σουηδία τον κράτησαν, από εκεί Ρουμπίν, δανεισμός πάλι Σουηδία (λογικά λόγω πολέμου;), και πέρσι Σέλτικ.
Στα 24, έχει γράψει αρκετές συμμετοχές, διεθνής (33 συμμ).
Εγώ θυμάμαι (από το fm) που τον είχε πάρει η Γουεστ Χαμ πριν κάποια χρόνια ως ταλέντο.
Βλέπω τώρα είχε κάτι δανεισμούς σε Μάλαγα και Νορκόπνινκ (Σουηδία). Στην Σουηδία τον κράτησαν, από εκεί Ρουμπίν, δανεισμός πάλι Σουηδία (λογικά λόγω πολέμου;), και πέρσι Σέλτικ.
Στα 24, έχει γράψει αρκετές συμμετοχές, διεθνής (33 συμμ).
Ελπίζω να είναι ο δεύτερος. Ο αντι-Ναρευ.
Σε πρωτάθλημα που ο Γιακουμάκης εσκιζε τα δίχτυα αυτός έχει φτωχά νούμερα και λίγες συμμετοχές. Καμία 20ρια 40λεπτα μέσο όρο.
Εδώ βέβαια μπορεί να κάνει παπάδες.
Σε πρωτάθλημα που ο Γιακουμάκης εσκιζε τα δίχτυα αυτός έχει φτωχά νούμερα και λίγες συμμετοχές. Καμία 20ρια 40λεπτα μέσο όρο.
Εδώ βέβαια μπορεί να κάνει παπάδες.
ενταξει η αληθεια ειναι οτι αριστερα ειχε τον φαλακρο ιαπωνα η σελτικ που ειναι παικταρα..και δεξια jota.. δεν γινοταν να ειναι βασικος..
-
Φέρνει πολύ σε τζολη. Ο τοσκιτσης λεει θα έχει υποχρεωτική ρήτρα 2 εκ. Εμένα μου άρεσε αρκετά γρήγορος, μπουκαδόρος, 5 γκολ έκανε περσυ αλλά δεν έπαιζε βασικός
In August 2015 Hakšabanović spent a week on trial with Manchester United.[5] He has also been on trials for Liverpool, Chelsea, Aston Villa and Manchester City.
Παίκτης με προοπτικές που ακόμα δεν έχει κάνει το μπαμ. Ίσως εδώ;
Πάντως έχουν δαπανηθεί γύρω στα 15 εκατομμύρια για την πάρτη του από διαφορετικές ομάδες...
Παίκτης με προοπτικές που ακόμα δεν έχει κάνει το μπαμ. Ίσως εδώ;
Πάντως έχουν δαπανηθεί γύρω στα 15 εκατομμύρια για την πάρτη του από διαφορετικές ομάδες...