Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από theo-drama »

Υπόψιν

Κερδισμένα μπεναλτ

1ος.παο. =9
2ος. ολυμπιακός. = 6
3ος. αεχ =5
7ος. οάρης. = 3
10ος. ΠΑΟΚ. = 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τρί 19 Δεκ 2023, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

pgetsos έγραψε:Επίσης ισχύει αυτό που ισχύει ΠΑΝΤΑ: δηλώνουμε τους καλούς παίχτες στα δύσκολα που δεν μας νοιάζουν. Ο Πανσερραικος την Λαμία θέλει να κερδίσει και την Κηφισιά. Όχι τον γαυρο
Έτσι είναι το λογικό
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

PAOKevolution έγραψε:Ε όχι ρε παιδιά δεν παίζει και ρόλο ένα πέναλτι που καθορίζει αποτέλεσμα! Σε κρατάει στο παιχνίδι. Γιατί το ένα πέναλτι που καθορίζει αποτέλεσμα, εύκολα γίνονται 2,3,4 κ.ο.κ. Ο ΠΑΟΚ είναι ΗΔΗ αδικημένος από τη διαιτησία έχοντας χάσει ΒΑΘΜΟΥΣ εξαιτίας αυτής! Και μάλιστα με 2 πέναλτι, που όπως χθες θα καθόριζε αποτέλεσμα. Τουτέστιν, +5 βαθμοί στην υπάρχουσα βαθμολογία. Ειδάλλως, για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις ΞΑΝΑ το απόλυτο.
Αν θυμάσαι το 2018-2019 όπου ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα, είχε αδικηθεί σε περισσότερες από 15 φάσεις συνολικά. Έπαιξαν ρόλο τότε οι λάθος διαιτητικές αποφάσεις; Να αναφέρω επίσης ότι τότε δεν υπήρχε VAR να διορθώνει κάποιες εξόφθαλμες περιπτώσεις. Όταν η ομάδα είναι ανώτερη θα κερδίσει το πρωτάθλημα, όταν δεν είναι θα το χάσει. Δεν είμαστε πλεόν στο 20ο αιώνα, ούτε έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια φίλε μου, αλλά το δέχομαι αυτό που λες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που θα δοθεί ή όχι δεν καθορίζει το πρωτάθλημα. Σαφώς και ως ΠΑΟΚ έχουμε αδικηθεί σε κάποια κρίσιμα ματς, όμως όταν η ομάδα είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό δεν παίζει ρόλο μια λάθος απόφαση,
Εκπτωσεις στην δικαιοσυνη δεν κανουμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Ε όχι ρε παιδιά δεν παίζει και ρόλο ένα πέναλτι που καθορίζει αποτέλεσμα! Σε κρατάει στο παιχνίδι. Γιατί το ένα πέναλτι που καθορίζει αποτέλεσμα, εύκολα γίνονται 2,3,4 κ.ο.κ. Ο ΠΑΟΚ είναι ΗΔΗ αδικημένος από τη διαιτησία έχοντας χάσει ΒΑΘΜΟΥΣ εξαιτίας αυτής! Και μάλιστα με 2 πέναλτι, που όπως χθες θα καθόριζε αποτέλεσμα. Τουτέστιν, +5 βαθμοί στην υπάρχουσα βαθμολογία. Ειδάλλως, για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις ΞΑΝΑ το απόλυτο.
Αν θυμάσαι το 2018-2019 όπου ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα, είχε αδικηθεί σε περισσότερες από 15 φάσεις συνολικά. Έπαιξαν ρόλο τότε οι λάθος διαιτητικές αποφάσεις; Να αναφέρω επίσης ότι τότε δεν υπήρχε VAR να διορθώνει κάποιες εξόφθαλμες περιπτώσεις. Όταν η ομάδα είναι ανώτερη θα κερδίσει το πρωτάθλημα, όταν δεν είναι θα το χάσει. Δεν είμαστε πλεόν στο 20ο αιώνα, ούτε έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου.
Ναι επαιξε ρολο. Εσυ πρεπει να ξοδευεις πολλα παραπανω σε ενεργεια χρημα κτλ ενω οι αλλοι παιρνουν βαθμους λεφτα προκρισεις αβαβα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι εγώ διαφωνώ.

Όταν μια ομάδα είναι σταθερά ευνοημένη δεν χρειάζεται να είσαι απλά καλύτερος, αλλά να έχεις χαώδη διάφορα για πάρεις το πρωτάθλημα.

Το ότι ο ΠΑΟΚ του 26-4-0 τερμάτισε στο +5 από γαύρο (+7 γιατί είχαμε και το -2....), δεν είναι φυσιολογικό. Το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να το παρει αήττητο αλλιώς δεν θα το πάρει, δεν είναι φυσιολογικό.

Δεν μιλάμε για ένα σφύριγμα, που το δέχομαι, δεν παίζει ρόλο, αλλά για μια ομάδα που δεν έχει αδικηθεί. Μια ομάδα που όταν την παίζουν 50-50 απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Φυσικά το ένα λάθος σφύριγμα δεν παίζει ρόλο γιατί σήμερα θα το πάρει ο άλλος, αύριο εσυ. Αν μιλάμε όμως για "λάθος" σφυρίγματα, τότε και το ένα μπορεί να παίζει ρόλο.

Και ναι, εκπτώσεις δεν πρέπει να κάνουμε στην δικαιοσύνη.

Εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος που έχουμε πάρει αυτά που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια και το μόνο που έχουν να μας προσαψουν είναι ένα χέρι του Βιειρινια και ένα γκολ οφσαιντ του Ενρίκε. Το ένα σε ματς που αδικηθηκαμε και το άλλο σε φάση που είχε προηγηθεί πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει το VAR. Οι λάθος αποφάσεις είναι κατά πολύ λιγότερες. Λάθη θα γίνονται πάντα και απο διαιτητές και από παίχτες και από προπονητές και από όλους όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ομάδα σταθερά ευνοημένη τα τελευταία χρόνια. Αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα το αξίζει 100%.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ρομαντικό σε βρίσκω. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν έχει μόνο στιγμές και αποφάσεις που ελέγχονται από το VAR. Υπάρχουν τα φάουλ έξω από την περιοχή που δίνονται στους αντιπάλους και δεν δίνονται σε σένα, υπάρχουν οι κίτρινες που δίνονται στους αντιπάλου και όχι σε σένα. Τα κόρνερ, οι μανσέτες που ο Σιδηρόπουλος βλέπει ως κανονικές, τα πέναλτι που δεν δίνονται στην Τρίπολη αλλά δινονται με ευκολία στις Σέρρες. Είναι πολλά και αν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον ή κάποιους μπορούν να το κάνουν και τώρα. Απλά θέλει λίγο περισσότερη 'επιστημονική΄αλλοίωση απ'ότι παλαιότερα
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δεν διαφωνώ, αλλά αυτή την στιγμή μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος είναι σε θέση να αδικεί συστηματικά τον ΠΑΟΚ. Όταν μια ομάδα είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη της διάρκεια της σεζόν θα κερδίσει το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο ΠΑΟΚ αδικειται συστηματικα. Περσι αν δεν γινοταν η σφαγη με τριπολη θα πηγαιναμε προκριματικα Γιουροπα γιατι θα βγαιναμε τριτοι. Εσυ μαλλον εισαι οκ με αυτο. Φετος αδικεισαι παλι εχεις τα λιγοτερα πεναλτι και -4 απο αδικιες.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Δεν διαφωνώ, αλλά αυτή την στιγμή μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος είναι σε θέση να αδικεί συστηματικά τον ΠΑΟΚ. Όταν μια ομάδα είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη της διάρκεια της σεζόν θα κερδίσει το πρωτάθλημα.
Πέρυσι δηλαδή με δύο διαδοχικές σφαγές σε Τρίπολη και Γιάννινα που μας απομάκρυναν από την κορυφή πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι επειδή δεν έγινε συστηματικά, αλλά σε δύο σερί αγώνες;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως τις προηγούμενες δεκαετίες.
Όμως από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ήδη έχουν κλέψει 3 πρωταθλήματα (τη χρονιά του Ίβιτς, το χάρτινο και της πολυιδιοκτησίας) και 2 κύπελλα (τη χρονιά του Φερέιρα και πρόπερσι με τον Λαόθ) .
Τώρα αν μέσα σε 8 χρόνια σου έχουν αφαιρέσει 3 πρωταθλήματα και δεν θεωρείται αυτό συστηματική αδικία δεν ξέρω.
Και δεν βάζω την περυσινή χρονιά γιατί με τη φόρα που είχε ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δε μας έκλεβαν στην Τρίπολη και στα Γιάννενα.
Ας μείνουμε στα 3 κλεμμένα.
Ξαναλέω έχεις δίκιο στο ότι δε ζούμε τις προηγούμενες δεκαετίες.
Αυτό όμως έχει και την αντίθετη ανάγνωση.
Τη δεκαετία του '70 το να σε έκλεβαν είχε επίπτωση μόνο και για εκείνη τη χρονιά.
Πλέον την αδικία, τις συνέπειες και της μορφές αυτής δεν μπορείς να τις εντοπίσεις μόνο σε έναν αγώνα ή μόνο μια χρονιά.
Όταν σου στερούν 3 πρωταθλήματα, σου στερούν ταυτόχρονα 3 προσπάθειες εισόδου στο ch.l. Μια πιθανή είσοδος σε ch.l. όπως έχει εξηγήσει χαρτί και καλαμάρι ο doomlord θα απογείωνε τον ΠΑΟΚ (που εκείνα τα χρόνια ήταν πιο βατή η είσοδος). Μας έκλεψαν πρωταθλήματα, μας έκαναν οικονομικό πόλεμο μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων με αποτέλεσμα να είμαστε σε καθεστώς ffp και η ομάδα για 3 χρόνια να ρίχνει διαρκώς το μπάτζετ και αντιστοίχως την ποιότητα. Όταν 3 χρόνια ο βασικός ανταγωνιστής σου παίρνει αφειδώς ευρωπαϊκά έσοδα και εσύ αναγκάζεσαι να ρίχνεις την ποιότητα τότε δε χρειάζεται συστηματική αδικία. Μια δυο "Τρίπολες" φτάνουν..
Πάμε και στα φετινά.
Η τρέχουσα βαθμολογία:
ΠΑΟΚ 32
ΠΟΚ 31

Αν σε αυτήν τη βαθμολογία κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις και υπολογίσουμε τη μανσέτα στο ματς με τον άρη, το πέναλτι στον Μπράντον στο Ηράκλειο, τα όργια στο ματς της άεκ με τον Ατρόμητο και τη χθεσινή βουτιά του Μασούρα προκύπτει η εξής βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 37
πάο 31
άεκ 29
οσφπ 29

Είναι ίδιες βαθμολογίες με δεδομένο ότι έχουμε και τα 3 ντέρμπι εντός;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

thomas Murg έγραψε:
constadine έγραψε:Να δούμε πως θα αντιδράσει ο γαύρος στην πρώτη απόφαση διαιτητή που θα του στοιχίσει.

Πολύ απλά δεν θα το δούμε! Τη χρονιά με το άσπρο πόλο μετά την επίσκεψη στον Τζήλο δεν υπήρξε καμία απόφαση να στοίχισε στον γάβρο. Μία από τα ίδια φέτος λοιπόν.
Στο Βολο πριν 2 βδομαδες δεν το ειδαμε πως θα αντιδρασει δηλαδη ???
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Το έργο με τα ντόπια κοράκια έχει ως εξής:

με τους σιχαμένους του ΠΟΚ κατά 99% το πρώτο κοράκι εάν είναι υπέρ τους φάση (πέναλτι, γκολ) θα το δώσει αμέσως για να διευκολύνει τη δουλειά του βαροκόρακα κι έτσι με λιγότερες ενοχές ο δεύτερος δεν θα τον φωνάξει για να το αλλάξει.
Εάν είναι κατά το πέναλτι ή το οφσάιντ τότε δεν βλέπει τίποτα για να ακολουθηθεί η ίδια συνταγή.

Αντίθετα σε ματς του ΠΑΟΚ ο αρχικόρακας το παίζει Κινέζος (δεν είδα τίποτα). Ο βαρ που βρίσκεται πολύ μακριά από το γήπεδο θα το παίξει συμπατριώτης του αρχικόρακα και δεν θα γίνει τίποτα καθώς αυτό που θα ισχυριστεί ο δεύτερος στους παίκτες και το προπονητικό τιμ θα είναι πως εάν υπήρχε κάτι θα τον ειδοποιούσε ο βαρ.

Κι όλα αυτά με την ευγενική συνδρομή των φουστροκάναλων που την αμφισβητούμενη φάση για τους ποκίτες θα την δείξουν άμεσα κι από τις πιο βολικές κάμερες για να ξυπνήσουν οι πάντα αλέρτ ρουφιάνοι των πάγκων (εδώ το κάνανε προ βαρ στο ματς με τον κομίνη) αλλά θα ξεχαστούν να δείξουν τη φάση από τη σωστή κάμερα όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ (οι περσινές ομορφιές στην Τρίπολη) ή θα τη δείξουν αφού θα έχει συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν θα μπορεί να δοθεί η παράβαση (για να μην διακοπεί η ροή του αγώνα βρε αδερφέ).

Στη σκηνοθετική επιμέλεια έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά ειδικά στον βάζελο και δευτερευόντως στα άλλα δύο σιχάματα με πεσίματα και κλαυθμούς και οδυρμούς που θα ζήλευε και τελειόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Για αυτό ρε μ@λ@κες ΠΟΚΙΤΕΣ όταν πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα πανηγυρίσαμε πιο πολύ από τα πενήντα πέτσινα τα δικά σας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”