Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Θα ταν πιο ωραίο να μην υπήρχε το ή να ήταν και!
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάχαχαχα
Κανένας μας δεν ήταν αντίθετος στην ριζική ανανέωση.
Κανείς μα ούτε ένας δεν θα στέκονταν σήμερα κι αύριο στα λαχεία, αν ο οργανισμός λειτουργούσε ως όφειλε μετά την ανεπαρκή, άστοχη, λανθασμένη διετία στην ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.
Μέχρι τώρα τα γράφαμε εμείς οι απέξω. Οι άσχετοι. Οι καναπεδακηδες. Εχθές μίλησε κι ο προπονητής μας.
Δεν έχετε καταλάβει κάποιοι ότι λίγο ή πολύ συμφωνούμε.
Δεν έχει να κάνει με την καλή κριτική διάθεση, κουβέντα για την πρόοδο της ομάδας. Αντάμα με το τρέξιμο του πρότζεκτ.
Έχει να κάνει με την διάθεση κάποιων να μην τους αρέσει να ακούνε και να διαβάζουν αντίθετη άποψη.
Αν εξαιρέσεις τους κακοπροαίρετους, τους αλλόθρησκους, τους απόλυτα πεσιμιστες όλοι οι υπόλοιποι στο γήπεδο ΠΑΟΚ φωνάζουμε, όλοι θέλουμε να δούμε την πρόοδο των νέων αποκτηματων. Έχουμε οικογένειές, δουλειά, προβλήματα, παιδιά, προσωπική ζωή και ένα τεράστιο κομμάτι μας είναι η ενασχόληση μας με την ομάδα μας. Λύπες, στεναχώριες και χαρές.
Δεν θέλω να περιμένω να έρθω να λογαριαστουμε στο τέλος της χρονιάς. Γιατί Ταμείο κάνουμε κάθε μέρα.
Μετά το ματς. Στον αποκλεισμό που δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε. Όταν για ημέρες δεν θέλαμε να διαβάσουμε αθλητικό κείμενο και να ακούσουμε αθλητική φωνή.
Συζητάμε για την εμφάνιση του κάθε μέλους της. Τρέφουμε προσδοκίες, πιστεύουμε και ποντάρουμε σε κάποιους. Κάποιοι μας δικαιώνουν, κάποιοι μας ξεγελαν, άλλοι παρουσιάζουν διακυμάνσεις, θέλουν χρόνο, αυτοί που δεν μπορούν και δεν θα τα καταφέρουν, εκείνοι που δείχνουν έτοιμοι και πάει λέγοντας.
Άλλο πράγμα η υπομονή, η στήριξη κι άλλο πράγμα πετάω το μπαλάκι στο τέλος της χρονιάς.
Εύκολα πλέον στην παρέα μας ξεχωρίζεις τους μεν από τους δε.
Και κάνουν μπαμ ....
Κανείς μα ούτε ένας δεν θα στέκονταν σήμερα κι αύριο στα λαχεία, αν ο οργανισμός λειτουργούσε ως όφειλε μετά την ανεπαρκή, άστοχη, λανθασμένη διετία στην ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.
Μέχρι τώρα τα γράφαμε εμείς οι απέξω. Οι άσχετοι. Οι καναπεδακηδες. Εχθές μίλησε κι ο προπονητής μας.
Δεν έχετε καταλάβει κάποιοι ότι λίγο ή πολύ συμφωνούμε.
Δεν έχει να κάνει με την καλή κριτική διάθεση, κουβέντα για την πρόοδο της ομάδας. Αντάμα με το τρέξιμο του πρότζεκτ.
Έχει να κάνει με την διάθεση κάποιων να μην τους αρέσει να ακούνε και να διαβάζουν αντίθετη άποψη.
Αν εξαιρέσεις τους κακοπροαίρετους, τους αλλόθρησκους, τους απόλυτα πεσιμιστες όλοι οι υπόλοιποι στο γήπεδο ΠΑΟΚ φωνάζουμε, όλοι θέλουμε να δούμε την πρόοδο των νέων αποκτηματων. Έχουμε οικογένειές, δουλειά, προβλήματα, παιδιά, προσωπική ζωή και ένα τεράστιο κομμάτι μας είναι η ενασχόληση μας με την ομάδα μας. Λύπες, στεναχώριες και χαρές.
Δεν θέλω να περιμένω να έρθω να λογαριαστουμε στο τέλος της χρονιάς. Γιατί Ταμείο κάνουμε κάθε μέρα.
Μετά το ματς. Στον αποκλεισμό που δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε. Όταν για ημέρες δεν θέλαμε να διαβάσουμε αθλητικό κείμενο και να ακούσουμε αθλητική φωνή.
Συζητάμε για την εμφάνιση του κάθε μέλους της. Τρέφουμε προσδοκίες, πιστεύουμε και ποντάρουμε σε κάποιους. Κάποιοι μας δικαιώνουν, κάποιοι μας ξεγελαν, άλλοι παρουσιάζουν διακυμάνσεις, θέλουν χρόνο, αυτοί που δεν μπορούν και δεν θα τα καταφέρουν, εκείνοι που δείχνουν έτοιμοι και πάει λέγοντας.
Άλλο πράγμα η υπομονή, η στήριξη κι άλλο πράγμα πετάω το μπαλάκι στο τέλος της χρονιάς.
Εύκολα πλέον στην παρέα μας ξεχωρίζεις τους μεν από τους δε.
Και κάνουν μπαμ ....
Ε όχι. και τον Γουέλτον επειδή μας απέκλεισε η υπερομάδα του που αποκλείστηκε στη συνέχεια από τον κολοσσό του Ch.L., την Χαμρούν της Μάλτας! Χάθηκαν παίκτες από σοβαρές ομάδες, χάθηκαν υψηλού επιπέδου ελεύθεροι παίκτες, βλ. π.χ. Μάρτινς;
Εγώ αυτό το η 10 η εξτρέμ δεν το πολυκαταλαβαινω.
Μοιάζει σαν κίνηση πανικού να πάρουμε παίκτη για να πάρουμε. Άλλο εμείς και οι προτιμήσεις μας και άλλο η ομάδα. Η ομάδα θα έπρεπε να ξέρει τι θέλει. Αν θέλει 10 η αν θέλει εξτρέμ.
Προσωπικά θεωρώ ότι ένας παίκτης στο 10 με ατομική ενέργεια και με νούμερα είναι αυτό που λείπει.
Το ποδόσφαιρο του Ραζβαν μπορούν να το εξυπηρετήσουν σαν αριστερά εξτρέμ πολλοί από τους παίκτες που ήδη έχουμε (Δεν το λέω με αρνητική χροιά)
Εκτός και αν υπάρχει όντως η σκέψη να πάμε για έναν εξτρεμοφορ από αριστερά και να δοκιμαστεί πίσω από το φορ ο Ζιβκο.
Μοιάζει σαν κίνηση πανικού να πάρουμε παίκτη για να πάρουμε. Άλλο εμείς και οι προτιμήσεις μας και άλλο η ομάδα. Η ομάδα θα έπρεπε να ξέρει τι θέλει. Αν θέλει 10 η αν θέλει εξτρέμ.
Προσωπικά θεωρώ ότι ένας παίκτης στο 10 με ατομική ενέργεια και με νούμερα είναι αυτό που λείπει.
Το ποδόσφαιρο του Ραζβαν μπορούν να το εξυπηρετήσουν σαν αριστερά εξτρέμ πολλοί από τους παίκτες που ήδη έχουμε (Δεν το λέω με αρνητική χροιά)
Εκτός και αν υπάρχει όντως η σκέψη να πάμε για έναν εξτρεμοφορ από αριστερά και να δοκιμαστεί πίσω από το φορ ο Ζιβκο.
Καμια δικαιολογια και κανενας δικηγορος...εγω απλος σαν γνωστης του αντικειμενου το πως φτιαχνεται ενας προυπολογισμος και ενα business plan ειπα να παραθεσω τις γνωσεις μου ωστε να χτιζεται και προχωραει η κουβεντα πανω σε σωστες βασεις.Maxpaok έγραψε:Οκ, έχασες τα 100 και κλωτσησες και τα 1.000
Πώς σου ακούγεται?
Αν δεν έχεις το θάρρος να κάνεις μια αληθινή, ρεαλιστική αποτίμηση.
Όσο εύκολο να κάνεις κριτική άλλο τόσο εύκολο είναι να κάνεις συχνά τον δικηγόρο βρίσκοντας δικαιολογίες.
Σ αυτο εχεις δικιο.xrisitsapa έγραψε:psykoman έγραψε:Επειδη βλεπω πολλα παιδια να το γραφουν θα προσπαθησω να κανω μια διευκρινηση.
Αναφερετε συχνα ''Χασαμε 6-8-10 μυρια απ την Ευρωπη''.
κατ αρχην δεν μπορεις να χασεις κατι που δεν εχεις.
Οταν μια εταιρια βγαζει τον προυπολογισμο της χρονιας στηριζεται στα σταθερα κερδη της...στα σιγουρα.
Αυτα ειναι το τηλεοπτικο συμβολαιο...οι χορηγιες...οι διαφημισεις στο γηπεδο...τα διαρκειας...το ποσοστο απ το στοιχημα κτλ.
Μεσα στον προυπολογισμο δεν μπορει να βαλει τα χρηματα ΑΝ περασεις Ευρωπη..τα μεμονομενα εισητηρια ανα ματς ...τις πωλησεις παικτων κτλ...αυτα ειναι εξτρα εσοδα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν κατα το δοκουν αφου τα εξασφαλισεις.
Υγ.Αυτο το ''χασαμε τα λεφτα τηε Ευρωπης'' ειναι σαν να λες....επαιξα στοιχημα 100 ευρω ενα ματς με 10 αποδοση και το εχασα στο 95...και βγαινεις και λες...εχασα 1000 ευρω...οχι φιλε δεν εχασες 1000 ευρω γιατι δεν τα ειχες...εχασες τα 100!
To στησιμο μιας ομαδας με ρεαλιστικες πιθανοτητες να μπεις ομιλους conference, ενω περυσι ησουν στους 8, δεν ειναι στοιχημα. Ειναι το μινιμουμ αποδεκτο απο ακριβοπληρωμενα στελεχη.
Ποσες απο τις υπολοιπες ομαδες που περυσι ηταν στους 8, αποκλειστηκαν απο τον πρωτο προκριματικο;
Αν εισαι σοβαρος, επενδυεις τα 100 που εχεις οσο πιο συνετα, για να εξσφαλισεις τα 1000, και μετα φερνεις τα στοιχηματα. Οχι το αναποδο.
Πρωτα επρεπε να ερθουν αυτοι που θα μπορουσαν να βοηθησουν αμεσα και μετα τα προτζεκτ...δυστηχως εγινε το αναποδο.
Το παραδειγμα με το στοιχημα καταλαβαινεις οτι ηταν ενα απλοικο για να μπορεσουν να το καταλαβουν οι πολλοι.
-
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!!
Άκου εκεί σε σωστές βάσεις!!
Αερολογιες, η βάση των πάντων.
Υποψήφιος Νο1 για εξοστρακισμό.
Άκου εκεί σε σωστές βάσεις!!
Αερολογιες, η βάση των πάντων.
Υποψήφιος Νο1 για εξοστρακισμό.
Συμφωνώ αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε το ρόστερ, δεν βλέπω να υπάρχει περιθώριο για 2 προσθήκες.sourmenetes έγραψε:Θα ταν πιο ωραίο να μην υπήρχε το ή να ήταν και!
Χάχαχαχα
Προσωπικά εδώ και καιρό απορούσα και έλεγα "γιατί και Κουαλιάτα και Ρικάρντο και ανανέωση Μπίσεσβαρ και παραμονή του Ντέλια στο ρόστερ;". Πολλές και ίσως βιαστικές κινήσεις.
Άσε που όλοι αυτοί υπολογίζονται ως μέλη του rotation ή κάποιοι ως βασικοί (βλ. Μπίσε) μέχρι να έρθουν καλύτεροι.
Ο Αντρίγια στη χειρότερη του κατάσταση και πάλι δεν τον κουνάς από την ενδεκάδα.
Ο Νάραϊ αν είναι τόσο αθλητικός και ουσιαστικός όσο δείχνει, επίσης δεν κουνιέται.
Μια θέση έμεινε για την ενδεκάδα.
Και θα έχει από πίσω τουλάχιστον 5 παίκτες να έρχονται ως αλλαγή. Κουαλιάτα, Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Ντέλιας, Ρικάρντο.
Πόσο πιο απλά θα ήταν τα πράγματα αν δεν ανανέωνε τον Μπίσεσβαρ, δεν έπαιρνε τον Ρικάρντο (ή τον έπαιρνε για τον ΠΑΟΚ β μέχρι να δείξει κάτι), έστελνε τον Ντέλια δανεικό ή επίσης στον ΠΑΟΚ β για να πάρει παιχνίδια και στους Ζίφκοβιτς, Νάραϊ,Καντουρί, Κουαλιάτα πρόσθετε ένα δεκάρι και ένα αριστερό εξτρέμ;
Όλα αυτά όμως αν είχαν αποφασιστεί από την αρχή..
Προφανώς μπορεί να το κάνει και τώρα, απλά θα έχει 7 αντί για 6 μεσοεπιθετικούς γιατί ανανέωσε τον Μπίσε.
Θα έχει όμως έξτρα πονοκέφαλο και στις αποχωρήσεις Ζαμπά, Μουργκ, θα πρέπει να προσθέσει Ντέλια και Ρικάρντο που κάτι θα πρέπει να βρει να τους κάνει.
Εγώ το πρόβλημα με το 10άρι που βλέπω, είναι καθαρά η επιλογή Κουαλιάτα. Ο παίκτης επιλεχθηκε απ᾽τον Μπότο για την θέση 10. Αν πάρουμε ᾽᾽10άρι᾽᾽ τότε αναιρείται η επιλογή αυτή. Φιλολογικά μιλώντας πάντα, ο ΤΔ καλείται να καλύψει μιά θέση στην οποία ο παίκτης που επέλεξε, πλήρωσε και έφερε, δεν έχει παίξει ακόμη.
Φυσικά μπορούμε να τα σβήσουμε όλα και να πάρουμε παίκτη που μπαίνει και παίζει, αλλά κάπου νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσει το γιατί αποκτήθηκε ο Κουαλιάτα.
Φυσικά μπορούμε να τα σβήσουμε όλα και να πάρουμε παίκτη που μπαίνει και παίζει, αλλά κάπου νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσει το γιατί αποκτήθηκε ο Κουαλιάτα.
Ρε συ Κωστα το θεμα δεν ειναι να ειμαστε συνεχεια σε αντιπαραθεσεις.
Καποιοι καποια πραγματα μπορει να μην εχουν την γνωση η την τριβη να το καταλαβουν...και το ερμηνευουν με την λογικη. Σε καποια θεματα ομως η λογικη του καθενος δεν συμβαδιζει με το καθαρα επιστημονικο πεδιο που εχει διαφορους κανονες.
Οποτε καλο ειναι οσοι ξερουν 2-3 πραγματα παραπανω να τα παραθετουν ωστε να κανουμε σωστες κρισεις και να βγαζουμε σωστα συμπερασματα....βγαζοντας απ την εξισωση τον συναισθηματισμο και τις οποιες συμπαθειες η αντιπαθειες.
Καποιοι καποια πραγματα μπορει να μην εχουν την γνωση η την τριβη να το καταλαβουν...και το ερμηνευουν με την λογικη. Σε καποια θεματα ομως η λογικη του καθενος δεν συμβαδιζει με το καθαρα επιστημονικο πεδιο που εχει διαφορους κανονες.
Οποτε καλο ειναι οσοι ξερουν 2-3 πραγματα παραπανω να τα παραθετουν ωστε να κανουμε σωστες κρισεις και να βγαζουμε σωστα συμπερασματα....βγαζοντας απ την εξισωση τον συναισθηματισμο και τις οποιες συμπαθειες η αντιπαθειες.
1) Ο προπονητης ειπε οτι ο Νικολας δεν ειναι ''10''...αλλα η δευτερη του θεση ειναι εκει.Magpies4 έγραψε:Εγώ το πρόβλημα με το 10άρι που βλέπω, είναι καθαρά η επιλογή Κουαλιάτα. Ο παίκτης επιλεχθηκε απ᾽τον Μπότο για την θέση 10. Αν πάρουμε ᾽᾽10άρι᾽᾽ τότε αναιρείται η επιλογή αυτή. Φιλολογικά μιλώντας πάντα, ο ΤΔ καλείται να καλύψει μιά θέση στην οποία ο παίκτης που επέλεξε, πλήρωσε και έφερε, δεν έχει παίξει ακόμη.
2) Το τρανσφερμαρκτ(το νααφερω επειδη αρκετοι το χρησιμοποιουν) αναφερει το ιδιο με το 1)
2+1)Τα heat map του παικτη δειχνουν οτι δεν ειναι 10 αλλα εξτρεμ...επιβεβαιωνοντας το 1) και το 2).
Οποτε καλο θα ηταν να μην συνεχιζουμε το οτι τον Νικολα τον φεραμε για 10αρι.
Μπορει να προκυψει στην πορεια...αλλα τωρα δεν ειναι 10.
Τουλάχιστον ένας είναι έτοιμος να φύγει...Τέιλορ! Άντε να δούμε και άλλους να ελαφρύνει το ροστερ
Αφου το μισό φόρουμ λέει ότι είναι δεκάρι κ ότι ο κομπλεξικός του αλλάζει θέση.psykoman έγραψε:1) Ο προπονητης ειπε οτι ο Νικολας δεν ειναι ''10''...αλλα η δευτερη του θεση ειναι εκει.Magpies4 έγραψε:Εγώ το πρόβλημα με το 10άρι που βλέπω, είναι καθαρά η επιλογή Κουαλιάτα. Ο παίκτης επιλεχθηκε απ᾽τον Μπότο για την θέση 10. Αν πάρουμε ᾽᾽10άρι᾽᾽ τότε αναιρείται η επιλογή αυτή. Φιλολογικά μιλώντας πάντα, ο ΤΔ καλείται να καλύψει μιά θέση στην οποία ο παίκτης που επέλεξε, πλήρωσε και έφερε, δεν έχει παίξει ακόμη.
2) Το τρανσφερμαρκτ(το νααφερω επειδη αρκετοι το χρησιμοποιουν) αναφερει το ιδιο με το 1)
2+1)Τα heat map του παικτη δειχνουν οτι δεν ειναι 10 αλλα εξτρεμ...επιβεβαιωνοντας το 1) και το 2).
Εξτρέμ δεν είναι σίγουρα. Εγώ σε συνεντεύξεις που άκουσα ανέφεραν οτι είναι δεκάρι. Φυσικά μπορεί να έχει παίξει και στα άκρα αλλα 100% ο παίκτης είναι ντελικάτο χάφ και όχι ακραίος. Νομίζω και ο ίδιος ο παίκτης είπε οτι η φυσική του θέση ειναι στο 10 (πρέπει να το ψάξω).psykoman έγραψε:1) Ο προπονητης ειπε οτι ο Νικολας δεν ειναι ''10''...αλλα η δευτερη του θεση ειναι εκει.Magpies4 έγραψε:Εγώ το πρόβλημα με το 10άρι που βλέπω, είναι καθαρά η επιλογή Κουαλιάτα. Ο παίκτης επιλεχθηκε απ᾽τον Μπότο για την θέση 10. Αν πάρουμε ᾽᾽10άρι᾽᾽ τότε αναιρείται η επιλογή αυτή. Φιλολογικά μιλώντας πάντα, ο ΤΔ καλείται να καλύψει μιά θέση στην οποία ο παίκτης που επέλεξε, πλήρωσε και έφερε, δεν έχει παίξει ακόμη.
Το σχόλιό μου είναι το εξής: οταν έχεις φέρει τέτοιο ντελικάτο ταλέντο το οποίο θεωρητικά ταιριάζει στα θέλω του Λουτσέσκου για 10άρι, είναι δύσκολο να ξαναζητήσεις από τον Ιβάν έναν επιπλέον παίκτη. Φυσικά ο Κουαλιάτα θα μπορούσε να πάει δανεικός ή να παίξει στον ΠΑΟΚ β και να πούν δημόσια οτι είναι ένα προτζεκτ για το μέλλον. Αλλά υποπτεύομαι οτι ο Μπότο πιστεύει τον παίκτη και θα τον στηρίξει όσο πάει.