Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πανε τα γουστα πανε ολα στραφι...
θα παει ο προγραμματισμοε κανα μηνα πισω....
η ευρωπη θα παει ακλαφτη...
βουτυρο στο ψωμι της χαβουζας ρε γμτ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα παει ο προγραμματισμοε κανα μηνα πισω....
η ευρωπη θα παει ακλαφτη...
βουτυρο στο ψωμι της χαβουζας ρε γμτ...
- navigator11
Δηλαδή σαν τι να κάνουμε ακριβώς τώρα; Να αποσυρθούμε από όλες τις διοργανώσεις;
Το όποιο σοκ σοκ αλλά και λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Κλείστε τώρα τα αυτιά σας στις σπεκουλαδόρικες μαλ@κίες, που έχουν να γραφτούν από κάθε λογής καλοθελητές. Η ομάδα, όπως έγραψε ο ντάνι, χρειάζεται προπονητή, που να έχει περάσει από την μπανανία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ντιμ, τώρα που είναι η ώρα να φέρεις το δάσκαλο Φερναντάου, μην κάνεις το παγώνι ... Δράσεεε

Το όποιο σοκ σοκ αλλά και λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Κλείστε τώρα τα αυτιά σας στις σπεκουλαδόρικες μαλ@κίες, που έχουν να γραφτούν από κάθε λογής καλοθελητές. Η ομάδα, όπως έγραψε ο ντάνι, χρειάζεται προπονητή, που να έχει περάσει από την μπανανία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ντιμ, τώρα που είναι η ώρα να φέρεις το δάσκαλο Φερναντάου, μην κάνεις το παγώνι ... Δράσεεε

με γκαρσια μπορει να μεινει τουλαχιστον το τιμ του λουτσεσκου που εκανε καταπληκτικα πραγματα
Ελα ρε τζος δεν νμζω δεν ειναι λογος αυτος να φυγει ενας προπονητης κ γιατι δεν εφυγε δλδ απο τν αρχη ειναι πολλα τα λεφτα τελος μην κανετε σεναρια.
- Dimitris_L4
Αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ δε μιλάω για καμία ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Macho έγραψε:Έλα ρε Τεο που ακόμη καλά καλά δεν βγήκε ο καπνός αρχίσαμε να ορμαμε στην ΠΑΕ και να βγάζουμε θεωρίες συνωμοσίας. Όταν τα χρήματα είναι υπερβολικά όλα γίνονται.
Είπαμε πως έχει ακόμα κατάλοιπα ο ΠΑΟΚτσης. Αλλά όχι και "τιναξαμε τη χρονιά στον αέρα" επειδή ο προπονητής επιλέγει τα χρήματα. Την καλύτερη ομάδα συνεχίζουμε να έχουμε, μεταγραφές έρχονται, θα γίνουν και άλλες. Θα χρειαζόμαστε προπονητή
Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, συγκεκριμένες επιλογές υπάρχουν. Κλείνεις την καλύτερη για την ομάδα (και όχι για την επικοινωνία) και συνεχίζεις για νέο νταμπλ
Η ΠΑΕ μια χαρά το πάει.
Δεν πήγαινε εκεί το σχόλιο μου.
ρε μην απογοητευεστε οταν εχεις αποδυτηρια βιειρινια και γενικα προσωπικοτητες η ομαδα θα πηγαινει με αυτοματο ...αρκει να δεσει ο καινουριος με τις προσωπικοτητες ...
wtf? καμία άμεση σχέση με φράγκα δεν έχει το θέμα.... Δεν ξεκινάς προετοιμασία και την κάνεις δύο μέρες πριν πετάξεις για έξω. Ούτε οι Άραβες κάνουν την πρόταση αυτό τον καιρό. Το πιο πιθανό είναι πως την είχε την πρόταση και αποφάσισε να την ενεργοποιήσει τώρα για λόγο που ποτέ δε θα μάθουμε.
Δεν θελω προπονητη π να ξερει απο Ελλαδα.
Δεν θυμαμαι κανεναν προπονηταρα που να περασε απο εδω.
εκτός αν αναφερεστε ολοι στον σαντος, που προσωπικα αντιπαθο σαν στυλ ποδοσφαιρικο.
Α ναι! μονο ο βαλβερδε ξερει απο ελλαδα κ αξιζει.
κατα τα αλλα θελω ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη, κανενα απο τα τσιρκα π κυκλοφορουν εδω γυρω...
αυτα τα περι ουζουνιδη π ακουγονται στα ραδια ελπιζω να ειναι κακογουστα αστεια...
Δεν θυμαμαι κανεναν προπονηταρα που να περασε απο εδω.
εκτός αν αναφερεστε ολοι στον σαντος, που προσωπικα αντιπαθο σαν στυλ ποδοσφαιρικο.
Α ναι! μονο ο βαλβερδε ξερει απο ελλαδα κ αξιζει.
κατα τα αλλα θελω ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη, κανενα απο τα τσιρκα π κυκλοφορουν εδω γυρω...
αυτα τα περι ουζουνιδη π ακουγονται στα ραδια ελπιζω να ειναι κακογουστα αστεια...
Εγώ πάντως ψήθηκα.
Τουλάχιστον θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα πάρουμε το επόμενο νταμπλ και θα μπούμε ομίλους.
Απολαύστε χωρίς άγχος.
Τουλάχιστον θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα πάρουμε το επόμενο νταμπλ και θα μπούμε ομίλους.
Απολαύστε χωρίς άγχος.
7 εκατομμυρια μπορει....φημες.cellophan έγραψε:wtf? καμία σχέση με φράγκα δεν έχει το θέμα....εκτός αν αύριο τον δω να υπογράφει στην Αραβία, με 5 τον χρόνο. Μονο τότε θα πειστώ. Δεν ξεκινάς προετοιμασία και την κάνεις δύο μέρες πριν πετάξεις για έξω. Ούτε οι Άραβες κάνουν την πρόταση αυτό τον καιρό. Το πιο πιθανό είναι πως την είχε την πρόταση και αποφάσισε να την ενεργοποιήσει τώρα για λόγο που ποτέ δε θα μάθουμε.
Μολις βγηκε πρωτη ειδηση οτι φευγει ο λουτσεσκου εγινε πρωτο φαβορι σε ολες τς στοιχιματικες ο γαυρος μολις τωρα νταξει κλαιω
Και εγω παντως σε Γκαρσια θα πηγαινα.Ισως πακετο με καποιον πιο εμπειρο με τον οποιο θα μπορουσε να κατσει μαζι στον παγκο αλλα σιγουρα Γκαρσια για αρχη.