Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

Επιστροφή-δικαίωση Μπερέτα με βοηθό Πάμπλο...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ε ναι αυτό το δίδυμο θα ταν για αγώνες WWE με ένα άλλο λέω εγώ Πάολο Σοουζα με ΑΑ ανεπανάληπτο γεγονός.
Πάντως στην ερτ3 πέρα από τον ρεμπροφ ανέφεραν και άλλον από τα μέρη του Ιβάν όπως αυτό https://www.transfermarkt.com/andrey-ko ... ainer/4074
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ευχαριστούμε μακροβιοτερε προπονητη επι ιβαν
Ευχαριστούμε για το κυπελλο κ κατα διαστήματα καλη μπαλα

Δυστυχως δε στηρίχτηκε για να κανεις το επόμενο βήμα
Κ του χρονου θα χουμε αλλον να κραζουμε οταν φυγει

Εκανες τα λάθη κ έχασες ματς σημαντικά αλλα δείχνεις να το χεις
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Κατ΄αρχας να δηλωσω οτι ειμαι υπερ της παραμονης του Ιβιτς.

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πρεπει και δεν σταματαει να "λειτουργει" οποιο στελεχος του και να αποχωρησει.

Θυμαμαι οταν εφυγε ο Λες Σαννον,ο δημιουργος της ομαδας που επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο
εκλαιγα σαν παιδακι που ημουν και ρωτουσα τον πατερα μου...ΓΙΑΤΙ?

Σε δυο χρονια απο την φυγη Σαννον πανηγυρισα πρωταθλημα με τον Λοραντ,εφυγε κι αυτος
ο ηρωας της παιδικης μου ηλικιας.Παλι στενοχωρεθηκα αλλά ημουν πιο ψυχραιμος.

Οταν ημουν φανταρος πανηγυρισα το δευτερο πρωταθλημα.
Παει στο καλο και ο Σκοτσικ.Για να πω την αληθεια πιο πολυ στενοχωρεθηκα που εφυγαν οι κορες του
παρα που εφυγε ο Βαλτερ.
Που θελω να καταληξω?

Επειδη πολλοι ειμαστε υπερ της παραμονης του Βλανταν και θα στενοχωρεθουμε αν φυγει,καλο θα ειναι
να ειμαστε ψυχραιμοι και να μην ποσταρουμε αφορισμους ή να βγαλουμε την πικρια μας με λαθος τροπο.
Κι αν τελικα γινει κατι τετοιο να μη δοθει συνεχεια απο αλλους συμφορουμιτες.

Προσδοκω παραμονη του Βλανταν Ιβιτς...........
και ζωην του μελλοντος αιωνος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αμηννν
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Απο το στομα σου και στου Ιβαν το αυτι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

MANIAKOS έγραψε:Αμηννν
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιοι προπονητές προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ ...

PNG

1) Σεργκέι Ρεμπρόφ: Στα 43 του χρόνια. Πρωταθλητής πέρυσι με την Ντιναμό Κιέβου, ενώ έφτασε και μέχρι τους 16 του Champions League. Δεν έχει πάντως μεγάλη εμπειρία. Μαθητής του Όλεγκ Μπλαχίν.

Ε μαλακια τοτε...αν ερθει ο Ρεμπροφ μετα απτον Ιβιτς,η απειρια του θα μας χτυπησει στο ματι.....μακρια μακρια
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Μετά από καιρό ας παραθέσω και εγώ μια άποψη:

(+) Η ομάδα όντως είχε πολλούς νέους παίκτες φέτος γεγονός που δυσκολεύει το μοντάρισμα.
Η ομάδα στην αρχή του δευτέρου γύρου έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο (αν και μόνο με αδύναμους αντιπάλους)
Όντως τα ματς ήταν πολλά και η κούραση εμφανής

(-) Είχε το μεγαλύτερο ρόστερ σε σχέση με τους ανταγωνιστές
Σε ΟΛΑ τα ντέρμπυ στην Αθήνα η ομάδα ήταν προκλητικά κακή και ΑΝΕΥΡΗ.
Στα ντέρμπυ στην Τούμπα η ομάδα μπορεί να κέρδισε μερικά αλλά δεν έδειξε κάποια συντριπτική κυριαρχία
Στα Play Off απλά η ομάδα κατέρρευσε.

Για μένα η σούμα είναι αρνητική. Δεν μπορώ να δεχτώ πώς η κούλα με τόσο ρηχό ρόστερ και η Κ20 του βάζελου κατάφεραν να παίξουν ΠΟΛΥ καλύτερο ποδόσφαιρο στα μεταξύ μας ματς. Η βαθμολογία του Ίβιτς στα ματς υψηλής έντασης είναι κακή (και στην Ευρώπη το ίδιο, το ματς στη Φλωρεντία δεν αποτελεί καλό κριτήριο για μένα). Επομένως από τη στιγμή που το πρωτάθλημα του χρόνου θα κριθεί στα Play off, εμένα δεν θα μου κακοφανεί αν φύγει. Δυστυχώς δεν φαίνονται να υπάρχουν εφικτές λύσεις που τις λες και πολύ καλύτερες, αλλά το όποιο στοίχημα ίσως βγει και αποδώσει σε σύγκριση με τον Βλάνταν που στα κρίσιμα έμεινε μετεξεταστέος.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παρε Μαρκεβιτς και θα παρω διαρκειας. Και τον παιχταρα τον περιφερειακο φορ Σερβο (αμαν ξεχασα τ ονομα του)
xaris4

Δημοσίευση από xaris4 »

prist64 έγραψε:Κατ΄αρχας να δηλωσω οτι ειμαι υπερ της παραμονης του Ιβιτς.

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πρεπει και δεν σταματαει να "λειτουργει" οποιο στελεχος του και να αποχωρησει.

Θυμαμαι οταν εφυγε ο Λες Σαννον,ο δημιουργος της ομαδας που επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο
εκλαιγα σαν παιδακι που ημουν και ρωτουσα τον πατερα μου...ΓΙΑΤΙ?

Σε δυο χρονια απο την φυγη Σαννον πανηγυρισα πρωταθλημα με τον Λοραντ,εφυγε κι αυτος
ο ηρωας της παιδικης μου ηλικιας.Παλι στενοχωρεθηκα αλλά ημουν πιο ψυχραιμος.

Οταν ημουν φανταρος πανηγυρισα το δευτερο πρωταθλημα.
Παει στο καλο και ο Σκοτσικ.Για να πω την αληθεια πιο πολυ στενοχωρεθηκα που εφυγαν οι κορες του
παρα που εφυγε ο Βαλτερ.
Που θελω να καταληξω?

Επειδη πολλοι ειμαστε υπερ της παραμονης του Βλανταν και θα στενοχωρεθουμε αν φυγει,καλο θα ειναι
να ειμαστε ψυχραιμοι και να μην ποσταρουμε αφορισμους ή να βγαλουμε την πικρια μας με λαθος τροπο.
Κι αν τελικα γινει κατι τετοιο να μη δοθει συνεχεια απο αλλους συμφορουμιτες.

Προσδοκω παραμονη του Βλανταν Ιβιτς...........
και ζωην του μελλοντος αιωνος

++++
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

mbison έγραψε:Παρε Μαρκεβιτς και θα παρω διαρκειας. Και τον παιχταρα τον περιφερειακο φορ Σερβο (αμαν ξεχασα τ ονομα του)
Τον Μαρκεβιτς δεν τον ξερω πολυ καλα, πιστευω Ιβάν/Λούμπος τον εχουν στα υπόψιν.
Δεν εχουμε να κανουμε με μαθητευόμενο μαγο.

Σερβο παικτη εννοείς τον Ντέβιτς. Είναι ρίσκο μπορει να σου βγει σαν εμπειρος παικτης με καλα νουμερα αλλα αν δεν βγει θα πεσει το κραξιμο της αρκουδας.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

την τριτη δε θα γινοτανε οτι ειναι να γινει? τι μερα εχουμε σημερα? αν δε βγει και σημερα...αυριο ειναι πεμπτη. τι σημαινει αυτο? μεθαυριο παρασκευη. τριημερακι. δευτερα, ας τα πουμε αυριο ειμαι με τα αλατια ακομα, καλη τριτη (loop)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

buffalobill4 έγραψε:Και αφου πειστηκα οτι φευγει ο ιβιτς αν και μεχρι το πρωι πιστευα οτι θα εχει ανατροπη το θεμα καθισα και σκεφτηκα για ποιο λογο αργησανε-αργουν να ανακοινωσουν το διαζυγιο.

Η μονη λογικη (στο μυαλο μου) εξηγηση ειναι για να γυρισει το κλιμα κατά του Ίβιτς. Οσο σέρνεται αυτη η κατάσταση φθειρεται ο βλανταν και οχι η παε. Σκεφτειτε να ανακοινωνοταν το διαζυγιο μετα το ματς με βαζελο που παρεμπιπτόντως επεσε και χειροκροτημα στην ομαδα. Θα κραζαμε ολημερις την κακια διοικηση. Ενω τωρα, οι αντιδρασεις κυμαινονται απο στο καλο ευχαριστουμε μεχρι και ο ιβιτς απετυχε παταγωδως. Εχει μια καποια διαφορά.

Ας ειναι. Ενα λαθος δεν διορθώνεται με λαθος. Αν ειναι να τον κρατούσαν χωρις να τον θέλουν κακο στην ομαδα θα κανανε. Αν παλι δεν θέλει ο ιβιτς να μεινει διαγραψτε τα προηγούμενα και αλλαξτε μονο την αλληλουχια στην τελευταια παραγραφο.
Σοφά τα λόγια σου ρε Μπίλαρε...
Εξ ου και τα νέα τριημεράκια που αναφέρεις, πολύ πιθανά και πάντα κατά την προσωπική μου άποψη...

Υ.Γ. Αν πάλι ο Μίχελ έχει έτοιμα τα πάντα και ανακοινωθούν ταυτόχρονα αποχώρηση, προπονητής και 3-4 παίχτες (all together), τότε θα τον βγάλω το καπέλο, που κι αυτός έβγαλε πάλι λαγό απ το δικό του καπέλο... 8-)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

buffalobill4 έγραψε:την τριτη δε θα γινοτανε οτι ειναι να γινει? τι μερα εχουμε σημερα? αν δε βγει και σημερα...αυριο ειναι πεμπτη. τι σημαινει αυτο? μεθαυριο παρασκευη. τριημερακι. δευτερα, ας τα πουμε αυριο ειμαι με τα αλατια ακομα, καλη τριτη (loop)
μπιλ βγηκε απο την παε οτι θα τελειωσει το ρομαντσο την τριτη?γενικα οι αρδ δεν ξερουν κ τιποτα.το μυαλο τους γενναει διαφορα.
κατα τα αλλα τι κερδος θα εχει η παε?θα κυνηγησουμε τον ιβιτς αν αλλαξει το κλιμα(σιγα να μην) η την παε αν ανακοινωνοταν νωριτεερα(σιγα να μην).
χθες λεει μιλησανε με το μιχελ.ε ενταξει μπορει να παιζει χαρτουρα.μπορει ο ιβιτς να θελει να κανει μια συνεντευξη.μπορει να θελουν να το κανουν μαζι με την ανακοινωση του νεου προπονητη.μπορει ο μιχελ να ειχε σημερα υποχρεωσεις,μπορει ο ιβαν να ειναι στο κρασνογιαρσκ για πισια παρτυ.μπορει να θελει να μιλησει και με τον ιβαν.μπορει να τον εκανε ο γιωργης πλοκ στο ισταγκραμ κ να θυμωσε.
αν καποιος θελει να κανει επικοινωνιακο κομματι 1002 τροποι υπαρχουν.το να κανει η παε τετοιες μηχανορραφιες για να υπαρχει φαγουρα κατα του ιβιτς μου φαινεται τελειως φτηνο.ειδικα οταν μιλαμε για λιγες μερες.σιγα στη φθορα επειδη εμεις εδω ειμαστε ανυπομονοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”