Η Λυών είχε σοβαρά οικονομικά θέματα και έπρεπε να ξεφορτωθεί πολύ πράγμα. Ο Λόβρεν στα 35 του δεν θα μπορούσε να μείνει.nunies4 έγραψε:37 ματς προπερσι στα 34;;; Not badΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πέρσι 11 αγώνες, 811', 2 κίτρινες.
Τελευταίος τραυματισμός πέρσι τον Αύγουστο, έμεινε εκτός κανένα διβδόμαδο.
Τελευταίο 90λεπτο το Γενάρη, μετά ούτε αλλαγή. Μάλλον κάποιον πήρε η Lyon που του έφαγε τη θέση.
Πρόπερσι 37 αγώνες, 3,217', 5 κίτρινες, 1 γκολ, 2 assists.
Και έρχεται απλά να μοιραστεί ματς με τον Κεντζιορα στο Ελληνικό πρωταθλήματακι;;; Not bad
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Josey Wales
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Παίδες... Δεν τον φέρνουμε για βασικό...
Η κίνηση είναι πολύ καλη
Η κίνηση είναι πολύ καλη
Μακάρι φίλε μουpanpangr77 έγραψε:Η καλύτερη είδηση είναι ότι ο μικρός συμμετέχει στις προπονήσεις ,είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια ,όπως πιστεύω και στον Θυμιανη ,ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα . Εμένα το πρόβλημα μου είναι στο κέντρο ,που εκεί θα ήθελα 5ο χαφ .
- Μπαρκαρούτσος
Ο εμμονικός Ρουμάνος τραβήχτηκε να δει τον Ιβάν, που είχε να τον δει 5 χρόνια, να απαιτήσει μεταγραφή CB, για να θάψει το Θυμιάνη.
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΡΕ!!!!
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΡΕ!!!!
Να ανακοινωθεί πρώτα επίσημα και μετά μιλάμε, γιατί απλά...ΠΑΟΚ είσαι!
-
Νταξει ουτε εγω τρελαθηκα αλλα για να ξεκουραζει τον κετζορα με λειβαδεια και λαμια καλος ειναι
Προφανώς. Αυτόν εννοούσες το πρωί;Equalizer έγραψε:Παίδες... Δεν τον φέρνουμε για βασικό...
Η κίνηση είναι πολύ καλη
Κάτι σε χαφ με ράστα έχουμε;
- Kabamaru11
Στην Λυων,παιρνει 2.6εκ τον χρονο μεχρι το 2025.Σε εμας ποσα θα παρει δηλαδη;Μηπως θα μοιραστει το συμβολαιο με Λυων;
Δεν θα πω ψεμματα,νομιζα πως σταματησε το ποδοσφαιρο,τον θυμαμαι σαν κωλοπαιδαρα,σκληροτραχηλο,οχι αμπαλο σεντερ μπακ.
Δεν θα πω ψεμματα,νομιζα πως σταματησε το ποδοσφαιρο,τον θυμαμαι σαν κωλοπαιδαρα,σκληροτραχηλο,οχι αμπαλο σεντερ μπακ.
Και να ήθελα να ασκήσω κριτική για την επιλογή Λοβρεν δεν μπορώ.
Για τον πολύ απλό λόγο ότι από τον κανένα είναι σίγουρα καλύτερος[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Για τον πολύ απλό λόγο ότι από τον κανένα είναι σίγουρα καλύτερος[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
- falconakis
Ok έρχετε ο μπακ, στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής είναι κανείς;
Πήρε το μάτι του κανα ραστα να κοιμάται ξεχασμένος;

Πήρε το μάτι του κανα ραστα να κοιμάται ξεχασμένος;

λόγω λίβερπουλ και κροατίας τον έχω δει σε πάνω από 100 αγώνεςTameipws έγραψε:Τι έχει ο χαρακτήρας του φίλε; μπορείς να εξηγήσεις;danirifle έγραψε:σούρμε θα ρθει και χαφ?
για λόβρεν δεν πανηγυρίζω. είμαι πάρα πολύ σκεπτικός και λόγω κατάστασης και λόγω ιδιοσυγκρασίας
ο κλασικός βαλκάνιος. σκληρός, μανουριάρης, τσατίλας, τσαμπουκαλής και εγωιστάκος. στη συμπεριφορά μου θυμίζει πολύ λιβάγια
συγκεκριμένα στα μετόπισθεν θα θελα κάποιον με "ψυχρότερο αίμα"
εάν όμως είναι καλά σωματικά και μπει στο γκρουπ του λουτσέσκου και παίξει για την ομάδα, έχει να δώσει
-
EXCLUSIVE: Greek side PAOK are closing in on deal to sign Dejan Lovren from Olympique Lyon!
Final details to be clarified while Lovren has already accepted PAOK move.
Clubs started exchanging documents tonight.
Final details to be clarified while Lovren has already accepted PAOK move.
Clubs started exchanging documents tonight.
-
Ναι και Μπακαγιόκο, Κόλεϊ προς το πίσω να δαγκώνουν.nunies4 έγραψε:Μετά από Ζιλε και Ντεσπο λίγη ακόμα βαλκανική αλητεία