Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
α. Ρώτησα γιατί έμεινε ο Άλεξιτς έξω σήμερα, ξέρει κανείς;
β. Κατά την άποψη μου, το πέναλτι του γαύρου δίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι δε δίνεται το χτεσινό πέναλτι στον Οσντόεφ.
γ. Δε βλέπω το λόγο να εκνευριζόμαστε. Θα τους τα έχωσε άλλωστε ο Πάμπλο στη συνέντευξη τύπου και θα τους ξεγύμνωσε. Όχι; Είμαι σίγουρος, πως θα είναι στα κάγκελα σήμερα, γιατί, όταν ξεφτιλίζαν τον Ιβάν και μας είχαν στήσει στον τοίχο, είχε βγει μπροστά πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο και που τράβηξε η ιστορία. Τι, πάλι όχι;
"Από δεξιά η καλύβα και από αριστερά το Σαράι. Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν αλλά εγώ είμαι πίσω απο τον μπερντέ και τα βλέπω ανάποδα" έλεγε κάποτε ο Χατζής.
β. Κατά την άποψη μου, το πέναλτι του γαύρου δίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι δε δίνεται το χτεσινό πέναλτι στον Οσντόεφ.
γ. Δε βλέπω το λόγο να εκνευριζόμαστε. Θα τους τα έχωσε άλλωστε ο Πάμπλο στη συνέντευξη τύπου και θα τους ξεγύμνωσε. Όχι; Είμαι σίγουρος, πως θα είναι στα κάγκελα σήμερα, γιατί, όταν ξεφτιλίζαν τον Ιβάν και μας είχαν στήσει στον τοίχο, είχε βγει μπροστά πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο και που τράβηξε η ιστορία. Τι, πάλι όχι;
"Από δεξιά η καλύβα και από αριστερά το Σαράι. Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν αλλά εγώ είμαι πίσω απο τον μπερντέ και τα βλέπω ανάποδα" έλεγε κάποτε ο Χατζής.
- Montrealiotis
Υπονοείς ότι Γκαρσια πιάνει κολλητιλικια με τους γαύρους;
Ο Γκαρσια κραταει χαμηλους τονους γιατι αυτη είναι η νοοτροπια που θελει να εχει ως προπονητης. Το τι κανει ειναι δικο του θεμα και μονο, δεν μας αφορα. Δεν πρεσβευει τον ΠΑΟΚ αλλά τις Σερρες.
Νομιζω εισαι λιγο αδικος με τον Παμπλο. Οπως λεει ο δασκαλος, δεν εκπροσωπει πλεον τον ΠΑΟΚ, δεν ξερουμε την στρατηγικη της διοικησης του Πανσερραικουcellophan έγραψε:α. Ρώτησα γιατί έμεινε ο Άλεξιτς έξω σήμερα, ξέρει κανείς;
Πας να χαρείς και μετά βλέπεις τα 2 πέναλτι του βαζελου, εύκολα τα πήρε και τώρα ένα του γαυρου που σημαδεψε το ποδι του αντιπάλου. Τεοια κερδιζε ο Τζορτζεβιτς επί της παράγκας και είχε ιδανικό πέσιμο. Έχει χρόνια στην ΕΟ ο Μασούρας, και έκανε φροντιστήριο στη βρωμιά. Εξάλλου τους αναγκάζει ο Εσκομπαρ.
Είμαστε πρώτοι, αλλά με το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που έχουμε, πάλι θα λέει στο τέλος ο Λουτσεσκου they stole it from us, και οι 3 του νότου συσσωμοι θα μας πουν πάλι γραφικούς.
Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έπρεπε κανονικά να παει ο χοντρός μεσα ωε ηθικός αυτουργός. Τι άλλο να πουν. Ηταν προαναγγελία του συμβάντος. Η δε απόφαση τιμωρεί μόνο τον ΠΑΟΚ, που εχει ολα τα ντέρμπι εντός και δεν έφταιξε σε τίποτα. Σε κάθε δε ευκαιρία μιλούν για τον Άλκη. Ειναι 2 τελείως διαφορετικά συμβάντα. Τωρα έχουμε εγκληματική οργάνωση που χτυπησε οργανωμένα, με ξεκαθαρη ιεραρχία. Τα κανάλια κρατανε πολύ χαμηλά βεβαια τη βαθμιδα της ιεραρχίας. 5-6 βαθμιδες κάτω απο τον Κραπαππα στην πυραμίδα. Ουσιαστικά βαπτισαν αρχηγούς τα βαπορακια.
Φυσικά οσο μπορούμε θα χαρούμε, αλλά με αυτά όλα απλά κοιτάω και απολαμβάνω την πορεία μας ως ΠΑΟΚ και ειδικά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στην ομάδα που μας έχει πρώτους λίγο πριν τις γιορτές και, κουράγιο σε όλους για την Πέμπτη.
Είμαστε πρώτοι, αλλά με το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που έχουμε, πάλι θα λέει στο τέλος ο Λουτσεσκου they stole it from us, και οι 3 του νότου συσσωμοι θα μας πουν πάλι γραφικούς.
Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έπρεπε κανονικά να παει ο χοντρός μεσα ωε ηθικός αυτουργός. Τι άλλο να πουν. Ηταν προαναγγελία του συμβάντος. Η δε απόφαση τιμωρεί μόνο τον ΠΑΟΚ, που εχει ολα τα ντέρμπι εντός και δεν έφταιξε σε τίποτα. Σε κάθε δε ευκαιρία μιλούν για τον Άλκη. Ειναι 2 τελείως διαφορετικά συμβάντα. Τωρα έχουμε εγκληματική οργάνωση που χτυπησε οργανωμένα, με ξεκαθαρη ιεραρχία. Τα κανάλια κρατανε πολύ χαμηλά βεβαια τη βαθμιδα της ιεραρχίας. 5-6 βαθμιδες κάτω απο τον Κραπαππα στην πυραμίδα. Ουσιαστικά βαπτισαν αρχηγούς τα βαπορακια.
Φυσικά οσο μπορούμε θα χαρούμε, αλλά με αυτά όλα απλά κοιτάω και απολαμβάνω την πορεία μας ως ΠΑΟΚ και ειδικά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στην ομάδα που μας έχει πρώτους λίγο πριν τις γιορτές και, κουράγιο σε όλους για την Πέμπτη.
Επειδή οι ευκαιρίες για να χαρούμε σ αυτό το μπουρδελ@ που ονομάζεται super league θα είναι ελάχιστες, ας χαρούμε για την ώρα και ας αφήσουμε τις στεναχωρες σκέψεις για αργότερα.
Επίσης η ομάδα και όχι μόνο, χρειάζεται θετική ενέργεια.... Ας μην τους ποτιζουμε με μιζέρια και αρνητικές σκέψεις. Δεν το αξίζει αυτή την ώρα...
Επίσης η ομάδα και όχι μόνο, χρειάζεται θετική ενέργεια.... Ας μην τους ποτιζουμε με μιζέρια και αρνητικές σκέψεις. Δεν το αξίζει αυτή την ώρα...
Και μη ξεχνάμε ότι (επειδή ο πάτος τυς είναι απύθμενος) βρήκαν στον όμιλο τον χειρότερο Αγιαξ όλων των εποχών και τη χειρότερη Μαρσειγ των τελευταίων ετών. Εστω κι έτσι, τα κλαρίνα πήγαν σύννεφοMontrealiotis έγραψε:Γράφει ο άλλος ο βλάκας στο sdna:
“Η ΑΕΚ δεν είναι πια η ομάδα που αρέσκεται στο φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Είναι μια ομάδα που έχει βάλει τον πήχη ψηλά. Είναι η νταμπλούχος, η ομάδα που πήγε να πάρει την πρόκριση σε όμιλο επιπέδου Champions League”
Και καταλαβαίνεις ότι είχε 8-9 βαθμούς ξέρω γώ και παραλίγο δεν προκρίθηκε. Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι βγήκε τελευταία με μια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.
Δεν είναι πρόθεση μου να αδικήσω κανέναν. Ότι ανέφερα είναι πραγματικά γεγονότα. Δεν πιστεύω πως ο Πάμπλο πιάνει κολλητηλίκια με τους γαύρους. Το ηχητικό από το πούλμαν μετά τον τελικό κυπέλλου που σηκώσαμε, αποδεικνείει το αντίθετο.
Πιστεύω πως ο Πάμπλο είναι ένας απλός άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του και πληρώνεται για αυτό, όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι. Οπότε, όπως λέει ο δάσκαλος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας που τον πληρώνει. Όπως κάθε απλός άνθρωπος δε, που ιδιωτεύει πλέον, είναι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά του εντός της αγοράς που θέλει να δρατσηριοποιηθεί.
Για τον Πανσερραικό δεν έχω ιδέα τι καπνό φουμάρει. Αυτό με τον Άλεξιτς δεν μου άρεσε. Από την άλλη, δεν μου αρέσει ίσως γιατί θεωρώ πως ο Πανσερραικός θα πρέπει να εξυπηρετήσει το συμφέρον της δικής μου ομάδας και να τα δώσει όλα σε έναν αγώνα που ίσως (λογικά) να θεωρεί χαμένο.
Πιστεύω πως ο Πάμπλο είναι ένας απλός άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του και πληρώνεται για αυτό, όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι. Οπότε, όπως λέει ο δάσκαλος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας που τον πληρώνει. Όπως κάθε απλός άνθρωπος δε, που ιδιωτεύει πλέον, είναι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά του εντός της αγοράς που θέλει να δρατσηριοποιηθεί.
Για τον Πανσερραικό δεν έχω ιδέα τι καπνό φουμάρει. Αυτό με τον Άλεξιτς δεν μου άρεσε. Από την άλλη, δεν μου αρέσει ίσως γιατί θεωρώ πως ο Πανσερραικός θα πρέπει να εξυπηρετήσει το συμφέρον της δικής μου ομάδας και να τα δώσει όλα σε έναν αγώνα που ίσως (λογικά) να θεωρεί χαμένο.
- john4serres
Είχε συμπληρώσει 3 κίτρινες και έκτισε τη ποινή του σήμερα.
Χρειάζεται και μια ξεκούραση ο παίκτης, είχε 13 στα 13 βασικός με 79' μέσο ορο και ατελείωτα χιλιόμετρα.
Χρειάζεται και μια ξεκούραση ο παίκτης, είχε 13 στα 13 βασικός με 79' μέσο ορο και ατελείωτα χιλιόμετρα.
Επίσης ισχύει αυτό που ισχύει ΠΑΝΤΑ: δηλώνουμε τους καλούς παίχτες στα δύσκολα που δεν μας νοιάζουν. Ο Πανσερραικος την Λαμία θέλει να κερδίσει και την Κηφισιά. Όχι τον γαυρο
- constadine
Είδα το πέναλτι που δόθηκε στον γαύρο , παρόμοιο με του Οζντόεφ , που φαίνεται πιο πολύ η επαφή με τον αμυντικό.
Για το ότι δεν ανέφερε κάτι στις δηλώσεις που έκανε ο Γκαρσία ,νομίζω είναι επειδή με τα νέα μέτρα τιμωρούνται πιο αυστηρά οι δηλώσεις για τη διαιτησία.
Και να μην έχει αρχίσει να ισχύει το μέτρο , νομίζω δεν θα ήθελε να ξεκινήσει με δηλώσεις για τη διαιτησία στη φάση που είμαστε.
Να δούμε πως θα αντιδράσει ο γαύρος στην πρώτη απόφαση διαιτητή που θα του στοιχίσει.
Για το ότι δεν ανέφερε κάτι στις δηλώσεις που έκανε ο Γκαρσία ,νομίζω είναι επειδή με τα νέα μέτρα τιμωρούνται πιο αυστηρά οι δηλώσεις για τη διαιτησία.
Και να μην έχει αρχίσει να ισχύει το μέτρο , νομίζω δεν θα ήθελε να ξεκινήσει με δηλώσεις για τη διαιτησία στη φάση που είμαστε.
Να δούμε πως θα αντιδράσει ο γαύρος στην πρώτη απόφαση διαιτητή που θα του στοιχίσει.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Κι εγω αυτο σκεφτηκα, κανενα δολοpgetsos έγραψε:Επίσης ισχύει αυτό που ισχύει ΠΑΝΤΑ: δηλώνουμε τους καλούς παίχτες στα δύσκολα που δεν μας νοιάζουν. Ο Πανσερραικος την Λαμία θέλει να κερδίσει και την Κηφισιά. Όχι τον γαυρο
- thomas Murg
constadine έγραψε:Να δούμε πως θα αντιδράσει ο γαύρος στην πρώτη απόφαση διαιτητή που θα του στοιχίσει.
Πολύ απλά δεν θα το δούμε! Τη χρονιά με το άσπρο πόλο μετά την επίσκεψη στον Τζήλο δεν υπήρξε καμία απόφαση να στοίχισε στον γάβρο. Μία από τα ίδια φέτος λοιπόν.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που θα δοθεί ή όχι δεν καθορίζει το πρωτάθλημα. Σαφώς και ως ΠΑΟΚ έχουμε αδικηθεί σε κάποια κρίσιμα ματς, όμως όταν η ομάδα είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό δεν παίζει ρόλο μια λάθος απόφαση,
- PAOKevolution
Ε όχι ρε παιδιά δεν παίζει και ρόλο ένα πέναλτι που καθορίζει αποτέλεσμα! Σε κρατάει στο παιχνίδι. Γιατί το ένα πέναλτι που καθορίζει αποτέλεσμα, εύκολα γίνονται 2,3,4 κ.ο.κ. Ο ΠΑΟΚ είναι ΗΔΗ αδικημένος από τη διαιτησία έχοντας χάσει ΒΑΘΜΟΥΣ εξαιτίας αυτής! Και μάλιστα με 2 πέναλτι, που όπως χθες θα καθόριζε αποτέλεσμα. Τουτέστιν, +5 βαθμοί στην υπάρχουσα βαθμολογία. Ειδάλλως, για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις ΞΑΝΑ το απόλυτο.