Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Patron »

Napoli4 έγραψε:Υπομονή τζος...
Αύριο θα αρχίσουν τα καλά που αρχίζει η προετοιμασία...

"Απίστευτα εργομετρικά ο Γιαξής, το σκέφτονται για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ"
Πετάει ο ____

Τα σπάει ο ____

Ανεβασμένος ο _____

Αλλος άνθρωπος ο Ομάρ ... θέλει να παίξει στην Νέα Τούμπα μπροστά σε 41926 θεατές

Ο Ράζβαν είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια του γκρουπ ... πέφτουν κορμιά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κάποια μέρα πρέπει να εξηγήσουμε σε όσους δεν ξέρουν τι είναι το non paper και γιατί θα πρέπει να ανησυχείτε όταν όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως του μέσου στο οποίο δουλεύουν, λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Patron έγραψε:Ωραίο distraction το πανηγυράκι για το γήπεδο αύριο, μπορεί να μας βγάλει την εβδομάδα.
Πανηγυρακι το γήπεδο;;

Πανηγυρακι;

Σοβαρά;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

JohnDag έγραψε:Κάποια μέρα πρέπει να εξηγήσουμε σε όσους δεν ξέρουν τι είναι το non paper και γιατί θα πρέπει να ανησυχείτε όταν όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως του μέσου στο οποίο δουλεύουν, λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Αυτο που λες ισχυε την εποχη της εντυπης δημοσιογραφιας.
Σημερα, οταν ολοι γραφουν το ιδιο, το πιο πιθανο ειναι οτι αντεγραψε ο ενας τον αλλον (συμβαινει συνεχεια) παρα οτι ειναι non paper. Οκ, σε καποιες περιπτωσεις ειναι οντως non paper αλλα το οτι ολοι γραφουν το ιδιο σιγουρα δεν ειναι η αποδειξη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ θυμάμαι σαν τώρα τον Λούκας το καλοκαίρι που ανέλαβε ο Αναστασιαδης να λέει, τι να κάνω εγώ εδώ, αυτοί κατέβασαν την εφηβική ομάδα για προετοιμασία.
Επίσης για να είμαι δίκαιος όπως είχα γράψει τις προάλλες.
Η δήλωση Μποτο για 90-95% του ροστερ στις 21 του μήνα διαμορφωμένο, είναι κάτι παραπάνω από άστοχη.
Ξενέρωσα τόσο πολύ με την ανανέωση Ζιφκο ,που έχω αρχίσει και χάνω τα λογικά μου.
Πάω για ούζα παραλία Λουτρακίου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Eagle1980 έγραψε:O Κάργας ειναι και ΠΑΟΚ παιδιά γκαραντί και είναι και καλός ποδοσφαιριστής μακάρι να ερθεί στην ομάδα.Ο Λάμπρου επίσης θα είναι μια πάραπολύ καλή προσθήκη...έπαιξε πολύ καλά στον Ο.Φ.Η. .Κουλιεράκης συμπαθητικός ίσως άξιζε να του δώσουμε μία ευκαιρία.
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Μ αυτο το σκεπτικο ολοι ειναι καλοι παιχτες, ας κανουμε ενα ροστερ μικρομεσαιας ομαδας σουπερ λιγκ κι ας παλεψουμε για μια θεση στην 6αδα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Sic, σίγουρα υπάρχει και αυτή η πιθανότητα (της αντιγραφής) αλλα δουλεύει ακόμα το non paper.

Το θέμα της ελληνοποίησης που έγινε της μόδας σήμερα ξαφνικά απ το πρωί στα μάτια μου παραπέμπει κυρίως στο 2ο.

Χωρίς εννοείται να μπορώ να είμαι σίγουρος.

Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Λοιπόν ποιος πρώτοέγραψε γιαυτο το καργα; Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Έγραψε ένας τυχαιος πως θέλει τον καργα στην ομάδα και τις τελευταίες σελίδες μόνο γιαυτον μιλάτε! Όταν θελήσω να πέσω β εθνική ίσως το σκεφτώ σαν ΠΑΟΚ να τον υπογράψω.

ΥΣ: Ο ναεσμπεργκ ποτε προσγειώνεται;
Ποιός είναι αυτός ο "τυχαίος"?!!!!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

αντε να κλείσει τουλάχιστον ο ναρευ να εχουμε τουλαχιστον τρεις κανονικους ποδοσφαιριστες για τα ακρα στην αρχη της προετοιμασιας και μετα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:Εγώ θυμάμαι σαν τώρα τον Λούκας το καλοκαίρι που ανέλαβε ο Αναστασιαδης να λέει, τι να κάνω εγώ εδώ, αυτοί κατέβασαν την εφηβική ομάδα για προετοιμασία.
Επίσης για να είμαι δίκαιος όπως είχα γράψει τις προάλλες.
Η δήλωση Μποτο για 90-95% του ροστερ στις 21 του μήνα διαμορφωμένο, είναι κάτι παραπάνω από άστοχη.
Ξενέρωσα τόσο πολύ με την ανανέωση Ζιφκο ,που έχω αρχίσει και χάνω τα λογικά μου.
Πάω για ούζα παραλία Λουτρακίου.
Αν θεωρήσουμε με τον ενα ή άλλο τρόπο τους Κοταρσκι, Νεσμπεργκ, Ναρει κλεισμενους τότε μένει ένα στόπερ ακόμα και ένα αριστερό εξτρεμ.

Υπό αυτή την έννοια καθόλου άστοχη δεν είναι η εκτίμηση του Μποτο για το 90%, εντάξει έπεσε έξω στο 21 αλλά γενικά είναι μέσα.

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σήμερα ήταν ξεκάθαρα πληροφόρηση από μέσα το θέμα με τους Έλληνες.
Μπούντου και paoktoday παίρνουν φουλ θέματα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:αντε να κλείσει τουλάχιστον ο ναρευ να εχουμε τουλαχιστον τρεις κανονικους ποδοσφαιριστες για τα ακρα στην αρχη της προετοιμασιας και μετα βλεπουμε.
Οντως
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε άλλα νέα, πλησιάζει η άβολη στιγμή που ο Μποτο θα καταλάβει ότι ο Λάμπρου είναι τακτικά πιο ώριμος από το Μιτριτσα.

Και δεν το λέω από τη θετική σκοπιά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχουν βαλθει να μας πεθανουν...
Χιλια χρονια τα πιτσιρικια της Κ19 παρα Λαμπρου και καργες...
ημαρτον ρε σεις!

Αν αποφασιστει οτι ο Λάμπρου εχει θεση στο ροστερ του ΠΑΟΚ τοτε το επιπεδο εχει πεσει τραγικα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 20 Ιουν 2022, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

JohnDag έγραψε:Κάποια μέρα πρέπει να εξηγήσουμε σε όσους δεν ξέρουν τι είναι το non paper και γιατί θα πρέπει να ανησυχείτε όταν όλοι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως του μέσου στο οποίο δουλεύουν, λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Είναι αυτό που παίρνουν οι ανεξάρτητοι "επιδοτούμενοι" κονδυλογραφοι (τάχα δημοσιογράφοι, τάχα ρεπόρτερ) για να επικοινωνήσουν στην πλέμπα τις προθέσεις του άμεσου ή έμμεσου "σπόνσορά" τους, ώστε ο τελευταίος ανάλογα με τις αντιδράσεις να ορίσει και την βραχυπρόθεσμη ή την μακροπρόθεσμη πολιτική του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 20 Ιουν 2022, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”