Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Οπωσδήποτε θέλω την Κούλα στην Ευρώπη. Οπωσδηποτε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όλοι θέλουμε την κουλά στην Ευρώπη. Τον ρουλη θέλουμε εκτός.
Να τα βάζουμε σε μια σειρά.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, που τα λέει πολύ ωραία.
Να μείνει το franchise υποκατάστημα εκτός.
Όσο για τους χάρτινους....ας δώσουν και αυτοί κανένα βαθμό στην Ευρώπη.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, που τα λέει πολύ ωραία.
Να μείνει το franchise υποκατάστημα εκτός.
Όσο για τους χάρτινους....ας δώσουν και αυτοί κανένα βαθμό στην Ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WOLFMANN την Δευ 09 Μάιος 2022, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και οι 3 στο ίδιο καζάνι βράζουν. Κανείς δεν εγγυάται ότι η αεκ θα μπει στους ομίλους ή ότι δεν θα μπει ο αρης . Ή ο βάζελος.
Και φέτος που ανεβήκαμε στην ευρώπη έγινε χάρη στους δικούς μας βαθμούς κατά πρώτο λόγο και του γαύρου κατά δεύτερο. Οτι κάνουν το κανουν μόνο αυτές οι δύο ομάδες. Οι υπόλοιπες κατά τύχη αν θα μπουν στους ομίλους.
Και φέτος που ανεβήκαμε στην ευρώπη έγινε χάρη στους δικούς μας βαθμούς κατά πρώτο λόγο και του γαύρου κατά δεύτερο. Οτι κάνουν το κανουν μόνο αυτές οι δύο ομάδες. Οι υπόλοιπες κατά τύχη αν θα μπουν στους ομίλους.
Φίλε ettien
H αεκ θα έχει και στους 3 γύρους "αδύναμους" αντιπάλους,αφού θα είναι και στους 3 δυνατή (με 20 βαθμούς)
Ο οάρης και ο πάο θα είναι και οι 2 δυνατοί στον 2ο,αλλά αδύναμοι στους άλλους 2
Οπότε δεν μιλάμε για εγγύηση (όλοι και από χωριά χάνουν) αλλά για περισσότερες -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ- πιθανότητες
Τώρα,γιατί να θέλουμε τους βαθμούς της άεκ;
Αν κατακτήσουμε το Conference μόνο με...... νίκες (17 νίκες 0 ισοπαλίες 0 ήττες)
θα δώσουμε στην >Ελλάδα 8,5 βαθμούς και (όχι 100%) θα ξαναβγάλουμε 2 ομάδες στο C.L (με την έσχατη 15η θέση)
Tώρα αν για κάποιο λόγο ΔΕΝ κάνουμε τόσες πολλές νίκες
"χρειαζόμαστε" άλλη μια ομάδα να προφέρει (κάποιους) βαθμούς στην Ελλάδα
Θα προτιμούσα να ΜΗΝ είναι ο Ολυμπιακός
Απ τον οαρη ούτε τον ιδρώτα τους
Οπότε μένουν αεκ/παο
Ο παο δεν μπορεί λόγω αδύναμου ranking
Οπότε θέλω βαθμούς απ την αεκ,τόσους ώστε να είμαι εγώ περισσότερο ωφελημένος (να μην πάει δηλαδή στους 8/4/τελικό κτλ) και να είμαι εγώ ΣΤΗΝ 1Η ΔΥΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
H αεκ θα έχει και στους 3 γύρους "αδύναμους" αντιπάλους,αφού θα είναι και στους 3 δυνατή (με 20 βαθμούς)
Ο οάρης και ο πάο θα είναι και οι 2 δυνατοί στον 2ο,αλλά αδύναμοι στους άλλους 2
Οπότε δεν μιλάμε για εγγύηση (όλοι και από χωριά χάνουν) αλλά για περισσότερες -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ- πιθανότητες
Τώρα,γιατί να θέλουμε τους βαθμούς της άεκ;
Αν κατακτήσουμε το Conference μόνο με...... νίκες (17 νίκες 0 ισοπαλίες 0 ήττες)
θα δώσουμε στην >Ελλάδα 8,5 βαθμούς και (όχι 100%) θα ξαναβγάλουμε 2 ομάδες στο C.L (με την έσχατη 15η θέση)
Tώρα αν για κάποιο λόγο ΔΕΝ κάνουμε τόσες πολλές νίκες

"χρειαζόμαστε" άλλη μια ομάδα να προφέρει (κάποιους) βαθμούς στην Ελλάδα
Θα προτιμούσα να ΜΗΝ είναι ο Ολυμπιακός
Απ τον οαρη ούτε τον ιδρώτα τους
Οπότε μένουν αεκ/παο
Ο παο δεν μπορεί λόγω αδύναμου ranking
Οπότε θέλω βαθμούς απ την αεκ,τόσους ώστε να είμαι εγώ περισσότερο ωφελημένος (να μην πάει δηλαδή στους 8/4/τελικό κτλ) και να είμαι εγώ ΣΤΗΝ 1Η ΔΥΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Όλη η Ελλάδα θέλει τον άρη όξω. Μέχρι και οι ίδιοι. Θα μετρήσουν τη χρονιά για αήττητο έδρας.Μαυρο Χιονι έγραψε:Όλοι θέλουμε την κουλά στην Ευρώπη. Τον ρουλη θέλουμε εκτός.
Να θέλω νίκη σήμερα για να μειωθεί η αγωνία (και τα χάπια) μέχρι την εξασφάλιση της Ευρώπης την τετάρτη.....
Να χάνουμε.......... και τελικά η αναμονή και η αγωνία να μην έχουν άλλη συνέχεια

Να χάνουμε.......... και τελικά η αναμονή και η αγωνία να μην έχουν άλλη συνέχεια

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Την παρθενια την εχασαν από την Ουκρανική Κόλο το 2020.Rexaris έγραψε:Όλη η Ελλάδα θέλει τον άρη όξω. Μέχρι και οι ίδιοι. Θα μετρήσουν τη χρονιά για αήττητο έδρας.
52 χρονια με συνολικά … 28 αγώνες.
Κοινός ενα ακόμα παράσημο ανυπαρξίας.
Πλεον έχει γινει reset και αν μείνουν αλλα 53 χρονια εκτος Ευρώπης θα το σπάσουν το ρεκορ τους.
;Doomlord4 έγραψε:Ειρωνία γιατί;
Δεν ειρωνεύτηκα Ντουμ το εννοω
Βραχυπρόθεσμα μας συμφέρει να βγει Ευρώπη η κούλα εις βάρος του σκώληκα (περισσότερες πιθανότητες να μπουν ομίλους και συνεπώς περισσότεροι βαθμοί και καλύτερη κατάταξη της χώρας). Μακροπρόθεσμα όμως μας συμφέρει το εντελώς αντίθετο.
Η Ευρώπη "ψηλώνει" και μεγαλώνει τις ομάδες τόσο οικονομικά όσο και σε πρεστίζ. Ο ρούλης όσο και να "ψηλώσει" νάνος θα παραμείνει κι ακίνδυνος στην πραγματικότητα για μας. Θα συνεχίσει να μετράει τις επιτυχίες του ανάλογα με το πόσους βαθμούς θα μας κόψει.
Ενώ η χάρτινη είναι άλλη ιστορία. Μη ξεχνάμε ότι είναι μέρος του πάλαι ποτέ ποκ, το μικρότερο αλλά εξίσου φαρμακερό. Κατέχει την τεχνογνωσία της βρωμιάς και της πουστιάς όπως και τα άλλα δύο αδέρφια της. Μας το απέδειξε άλλωστε το 2018 έμπρακτα κλέβοντας το πρωτάθλημα σε συνεργασία με τον γκέι.
Αν ήταν στο χέρι μου θα επιθυμούσα εμάς Ευρώπη και το ποκ στα τοπικά.
Η Ευρώπη "ψηλώνει" και μεγαλώνει τις ομάδες τόσο οικονομικά όσο και σε πρεστίζ. Ο ρούλης όσο και να "ψηλώσει" νάνος θα παραμείνει κι ακίνδυνος στην πραγματικότητα για μας. Θα συνεχίσει να μετράει τις επιτυχίες του ανάλογα με το πόσους βαθμούς θα μας κόψει.
Ενώ η χάρτινη είναι άλλη ιστορία. Μη ξεχνάμε ότι είναι μέρος του πάλαι ποτέ ποκ, το μικρότερο αλλά εξίσου φαρμακερό. Κατέχει την τεχνογνωσία της βρωμιάς και της πουστιάς όπως και τα άλλα δύο αδέρφια της. Μας το απέδειξε άλλωστε το 2018 έμπρακτα κλέβοντας το πρωτάθλημα σε συνεργασία με τον γκέι.
Αν ήταν στο χέρι μου θα επιθυμούσα εμάς Ευρώπη και το ποκ στα τοπικά.
Αν ήταν στο δικό μου χέρι το ποκ θα είχε κυρηχθεί παράνομο
ΑΝ μετράει η γνώμη μου σε αυτό το θέμα,ζυγίζοντας γόητρο οικονομικά βαθμολογικά κτλ κτλ
αφού το δίλημμα δεν είναι άεκ ή Απόλλων Πόντου και Πανσερραικος
...τότε το ΣΥΜΦΕΡΟΝ μας και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα είναι αεκ>άρης
Και σιγά το οικονομικό της όφελος,ΑΝ αυτό θα με οδηγήσει στο C.L
Θα τό γραφα σε στυλ
Εμείς την αεχ την θέλουμε δυνατή,αλλά δεν θα το γράψω,γιατί το κάρμα τιμωρεί τετοιες δηλώσεις
ΑΝ μετράει η γνώμη μου σε αυτό το θέμα,ζυγίζοντας γόητρο οικονομικά βαθμολογικά κτλ κτλ
αφού το δίλημμα δεν είναι άεκ ή Απόλλων Πόντου και Πανσερραικος
...τότε το ΣΥΜΦΕΡΟΝ μας και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα είναι αεκ>άρης
Και σιγά το οικονομικό της όφελος,ΑΝ αυτό θα με οδηγήσει στο C.L
Θα τό γραφα σε στυλ
Εμείς την αεχ την θέλουμε δυνατή,αλλά δεν θα το γράψω,γιατί το κάρμα τιμωρεί τετοιες δηλώσεις

- abc_o_ karpouzas
τιποτα δεν εχετε μαθει τοσα χρονια απο το ελληνικο ποδοφσαιρο...
ποσες πιθανοτητες εχει ο ρουλης οταν...με το καλο ...γινουν 2 ομαδες για το τσου λου να παρει την μια θεση και ποσες οι χανουμοβαζελοι...οσο δυνατη ομαδα και να εχουμε...
δεν ειναι μακρια τα γεγονοτα της ...κορδελας..και του κομινη...
απο που και ως που νομιζεται οτι το ποκ δεν θα το ξανακανει....εκτος εαν νομιζεται οτι ταιζοντας τον ...λυκο...αυτος θα γινει ...αρνακι...
ποσες πιθανοτητες εχει ο ρουλης οταν...με το καλο ...γινουν 2 ομαδες για το τσου λου να παρει την μια θεση και ποσες οι χανουμοβαζελοι...οσο δυνατη ομαδα και να εχουμε...
δεν ειναι μακρια τα γεγονοτα της ...κορδελας..και του κομινη...
απο που και ως που νομιζεται οτι το ποκ δεν θα το ξανακανει....εκτος εαν νομιζεται οτι ταιζοντας τον ...λυκο...αυτος θα γινει ...αρνακι...