Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Το ξέρω. Ο φίλος μας είπε ομως οτι ο Εσιτι ειναι χειροτερος και απο τα 5 χαφ που εχουν. Γιαυτο μιλησα για ισοπεδωση.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τον συγκρινες πριν,να σου θυμισω.Bono. έγραψε:Ο Χασάν είναι καλύτερος του Πολωνού, τελεία.
Ο Εσίτι είναι μέτριος παίκτης,επίσης τελεία.
Δεν χρειάζεται να τον συγκρίνω με κανέναν άλλο, μήπως και αυτό με κάνει να αισθανθώ καλύτερα.
Υπερτερούν αρκετά στο κέντρο με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή,με υγιή Μίσιτς θα ήταν μια άλλη κουβέντα.
να βαλω και γω ενα καιριο θεμα προς συζητηση. ο Εσιτι σε σχεση με τον Μπαλαφα υπερτερει λετε; 

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Συμφωνω απολυτως. Τουλαχιστον σε θεωρητικο βαθμο μιας και δεν εχουν αγωνιστει οι δυο καινουργιοι που εχουν παρει. Ο Πεπε και ο Μβιλα.obanebane έγραψε:Υπερτερούν αρκετά στο κέντρο με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή,με υγιή Μίσιτς θα ήταν μια άλλη κουβέντα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Καλη συνεχεια.Bono. έγραψε:Παίξε με τις λέξεις, εγώ λέω να μην ακολουθήσω
Ο Μπαλαφίνιο έπαιρνε κόκκινη στα πεναλτυ. Ούτε στα όνειρα του ο Εσίτι.
- NickGavanas
Για μένα είναι ξεκάθαρο αυτό που πάει να κάνει η ομάδα. Το στήσιμο , οι ρόλοι και τα χαρακτηριστικά των παικτών προδίδουν ότι πάει να στηθεί μια κόπια της Chelsea του Κόντε (16/17).
Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα αποκτηθεί σίγουρα ένας μέσος με κύρια χαρακτηριστικά την ταχυδυναμη και τις αμυντικές αρετές .
Προφανώς και το να μπούμε σε ατομικές συγκρίσεις θα είναι σχεδόν αστείο αλλά καθαρά τακτικά οι ομάδες μοιάζουν.
Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα αποκτηθεί σίγουρα ένας μέσος με κύρια χαρακτηριστικά την ταχυδυναμη και τις αμυντικές αρετές .
Προφανώς και το να μπούμε σε ατομικές συγκρίσεις θα είναι σχεδόν αστείο αλλά καθαρά τακτικά οι ομάδες μοιάζουν.
Γι'αυτό εγραψα ότι θεωρητικά υπερτερούν αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Κουρασαμε νομίζω, θα έχουν και δίκιο όσοι δε τους ενδιαφέρει τέτοιου είδους κουβέντα,στα μεταγραφικά.
Κουρασαμε νομίζω, θα έχουν και δίκιο όσοι δε τους ενδιαφέρει τέτοιου είδους κουβέντα,στα μεταγραφικά.
NickGavanas έγραψε:Για μένα είναι ξεκάθαρο αυτό που πάει να κάνει η ομάδα. Το στήσιμο , οι ρόλοι και τα χαρακτηριστικά των παικτών προδίδουν ότι πάει να στηθεί μια κόπια της Chelsea του Κόντε (16/17).
Εγώ λέω να πάει ο Ιβάν στο Ρομαν και να του ζητήσει εκείνον τον Ζορζινιο,ας ειναι και ο Κοβασεβιτς,στην ανάγκη δίνουμε και Εσιτι ρε αδερφέ.
- sourmenetes
- Moderator
ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΑ ΟΦΤΟΠΙΚ!!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι λέτε πολλοί ... αλλά αυτό που φαίνεται φέτος ξεκάθαρα είναι ότι υπάρχει φέτος ποδοσφαιρικό πλάνο ... προφανώς δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις και αυτό το πλάνο βρίσκεται σε συνεχή διαμόρφωση και εξέλιξη ...
βλέπω πχ κάτι που δεν περίμενα ... ότι έχουν πάρει σκούπα για οτιδήποτε θεωρείται περιττό στο πλάνο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη αντιδράσεις ... φαίνεται να έχουν προπονητής και ΤΔ την γνώμη τους και να την ακολουθούν ...
βλέπω μεγάλη πίστη σε κάποιους παίχτες μας παλιούς και επίσης σε παίχτες από τις ακαδημίες ... ότι υπάρχει ενδιάμεσα όμως τρώγεται ...
μου αρέσει αυτό ... και πιστεύω ότι θα καλύψουν τα κενά με ποιοτικούς παίχτες που είναι και αυτό που ζητάει η πλειοψηφία των αδερφών εδώ μέσα ... σίγουρα δεν ξέρουμε εάν θα γίνει αυτό αμέσως ή αν θα κρατήσει αυτή η διαδικασία μέχρι τον Ιανουάριο ή του χρόνου.
Φαίνεται όμως πλέον ξεκάθαρα ότι έχει ξεκινήσει κάτι εντελώς διαφορετικό με το παρελθόν ... επομένως το να μαλώνουμε δεν έχει και πολύ νόημα ... γιατί στο τέλος μάλλον όλοι δικαιωμένοι θα είναι και θα λένε στο έλεγα εγώ ... αυτό είναι το θέμα όμως ??? ή το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ ...
υποσ. εμένα μόνο η Τετάρτη με νοιάζει πάντως ... και ασ βάλει τα γκολάκια ο ψώλακ ή ο τζόλης ή ο Εσίτι που είναι και ο αγαπημένος πολλών των μεταγραφών ...
βλέπω πχ κάτι που δεν περίμενα ... ότι έχουν πάρει σκούπα για οτιδήποτε θεωρείται περιττό στο πλάνο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη αντιδράσεις ... φαίνεται να έχουν προπονητής και ΤΔ την γνώμη τους και να την ακολουθούν ...
βλέπω μεγάλη πίστη σε κάποιους παίχτες μας παλιούς και επίσης σε παίχτες από τις ακαδημίες ... ότι υπάρχει ενδιάμεσα όμως τρώγεται ...
μου αρέσει αυτό ... και πιστεύω ότι θα καλύψουν τα κενά με ποιοτικούς παίχτες που είναι και αυτό που ζητάει η πλειοψηφία των αδερφών εδώ μέσα ... σίγουρα δεν ξέρουμε εάν θα γίνει αυτό αμέσως ή αν θα κρατήσει αυτή η διαδικασία μέχρι τον Ιανουάριο ή του χρόνου.
Φαίνεται όμως πλέον ξεκάθαρα ότι έχει ξεκινήσει κάτι εντελώς διαφορετικό με το παρελθόν ... επομένως το να μαλώνουμε δεν έχει και πολύ νόημα ... γιατί στο τέλος μάλλον όλοι δικαιωμένοι θα είναι και θα λένε στο έλεγα εγώ ... αυτό είναι το θέμα όμως ??? ή το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ ...
υποσ. εμένα μόνο η Τετάρτη με νοιάζει πάντως ... και ασ βάλει τα γκολάκια ο ψώλακ ή ο τζόλης ή ο Εσίτι που είναι και ο αγαπημένος πολλών των μεταγραφών ...