Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κ.Πετρωτός για Σάντσεζ

Όπως προκύπτει από πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από τον ΠΑΟΚ, υπήρξε μια πρώτη κρούση από πλευράς Δικεφάλου στην ομάδα της Φλωρεντίας προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις των «βιόλα» για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα violanews.com πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ως το καλοκαίρι, ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν «παίζει» μόνος του για την απόκτησή του Σάντσες.

Βάσει δημοσιευμάτων ιταλικών μέσων, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και οι Κάλιαρι, Χετάφε, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν και κατά πόσο ο Σάντσες θέλει να φύγει από την Ιταλία.

Ο πιο σοβαρός λόγος που μπορεί να ωθήσει σε μετακίνηση τον Σάντσες είναι το Μουντιάλ της Ρωσίας και ο επιπλέον χρόνος συμμετοχής που χρειάζεται για να πάρει μία θέση στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας.

Ο ύψους 1.82 μ. Σάντσες, είναι γεννημένος στη 1 Ιουλίου 1977 και εκτός από μέσος μπορεί να καλύψει τη θέση του στόπερ.
Κάπου κάποιος κάποτε μας τρολαρει με το 1977. Δε μπορεί!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάνει υγιεινή ζωή...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Να δούμε goran αν θα τον βάλει και στα ματς που καίνε γιατί με τα τρίτα της Λαμίας και έναν από την κερκίδα να έπαιρνε και να του έλεγε παίξε δεν θα έτρεχε κάστανο.
Δε μου αρέσει να απαντάω για άλλους αλλά με τσιγκλισες λίγο.
Εσένα? :?
Πού να μην έκανα και καθαρότατη παράθεση του post του φίλου που το γραψε δηλαδή? :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Ο χρόνος πολλά θα δείξει και γι αυτό αλλά και για την "ανταγωνιστικότητα" της φετινής σούπα-λίγδας... ;)
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
obanebane έγραψε:Ποιο 77' ρε; το 47' γεννήθηκε και μικρό δείχνει. :lol:
Ρε τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός,αρχιμαλακας.
Συνομήλικος των Ivic και P. Garcia
και έλεγα που τον ξέρω...σειρα είμαστε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Με τσιγκλισε η απάντηση σου με την έννοια ότι ειρωνευτηκες τον φίλο σε κάτι που συμφωνώ μαζί του.
Δε χρειάζεται τώρα να κουραζουμε τους υπόλοιπους,πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Rizla έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
obanebane έγραψε:Ποιο 77' ρε; το 47' γεννήθηκε και μικρό δείχνει. :lol:
Ρε τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός,αρχιμαλακας.
Συνομήλικος των Ivic και P. Garcia
και έλεγα που τον ξέρω...σειρα είμαστε :mrgreen:
Η ηλικία του δεν είναι πρόβλημα, μπορεί να αισθάνεται 25αρης..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σύμφωνα με πετρωτο μπορώ και γω να πάρω χρόνο ως μέσος! Στα σοβαρά τώρα τα χρονικά περιθώρια έχουν στενεψει επικίνδυνα! Είμαι σίγουρος πως δουλεύουμε κάποιες περιπτώσεις απλά δεν ακούγεται τίποτα. Ίσως το ανέκδοτο μολεντο να μας πήγε μερικές μέρες πίσω στο θέμα του αμυντικού, όμως οι άλλες δύο περιπτώσεις πρέπει να βρίσκονται κοντά στο τέλος των διαπραγματεύσεων! Δε μπορώ να διαννοηθω πως θα πάμε στο τέλος του πρωταθλήματος με ενάμιση επιθετικό και χωρίς βασικό εξαρι! Δε το χωρά ο νους μου!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Με τσιγκλισε η απάντηση σου με την έννοια ότι ειρωνευτηκες τον φίλο σε κάτι που συμφωνώ μαζί του.
Δε χρειάζεται τώρα να κουραζουμε τους υπόλοιπους,πάμε παρακάτω.
Αν μας ειρωνεύτηκε ο φίλος με το "τότε τηλεφωνείστε μου" τότε μπορείς να θεωρήσεις και το δικό μου ειρωνεία!
Δεν το συνηθίζω να ειρωνεύομαι, ειδικά στα καλά καθούμενα...Προτιμώ να κάνω χιούμορ κάποιες φορές... ;)

Το αν συμφωνείς μαζί του ή όχι, δεν έχει να κάνει με το αρχικό μου post πάντως, αφού δεν το ξερα καν... 8-)
Οπότε γράφοντας το δεν είχα υπ όψιν μου ότι θα τσιγκλιστείς εσύ...Πάμε παρακάτω, πολύ σωστά...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Βρε φερτε ενα επιθετικο μη γινει καμμια στραβη και τρεχουμε και δεν φτανουμε.

Βεβαια οι λαμπαδες και τα ταματα για την καλη υγεια του Πριγιοβιτς δινουν και παιρνουν.
Για παρακλησεις υπερ υγειας ειμαι κλεισμενος για ενα μηνα.

Αλλά επειδη ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι πανω απ΄ολα επιθετικο .....χθες.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Στην προσπάθεια μου να ψάξω για Πορτογάλους μέσους που αναφέρει η φορτσα έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτόν. Εξαιρετικός παίκτης...
https://www.transfermarkt.com/sergio-ol ... ler/112465
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Νομίζω ότι αναφέρθηκαν σε Πορτογάλο που παίζεις εκτός της χώρας.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Η δεύτερη επιλογή είναι ένας Πορτογάλος χαφ, που αγωνίζεται σε διαφορετικό πρωτάθλημα με τον Λούμπος Μίχελ να χειρίζεται παράλληλα και αυτή την υπόθεση λέει η FORZA...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

HOOL4IGAN έγραψε:Η δεύτερη επιλογή είναι ένας Πορτογάλος χαφ, που αγωνίζεται σε διαφορετικό πρωτάθλημα με τον Λούμπος Μίχελ να χειρίζεται παράλληλα και αυτή την υπόθεση λέει η FORZA...
Veloso μου έρχεται σαν πρώτη σκέψη...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Δηλαδή ρε Joshua να πάρουμε κ άλλο επιθετικό για να μην παίξει καθόλου ο Πριγιοβιτς; Αφού έχουμε βασικό Κουλουρη, αλλάγη Πριγιοβιτς.
Να μας τρολαρει μετά πάλι ο Λουτσεσκου θέλεις; Να βάζει Κουλουρη μετά τον καινούριο κ 3 αλλαγή Πριγιο;

Στα σοβαρά τώρα απο τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή οπως εχουνε όλοι πανω κάτω πει λείπουν ο Σέντερ Φορ του Joshua που δεν ήρθε το καλοκαίρι, το εξάρι στονΤσιμιροτ και ο στόπερ στον Ζαμπρανο. Αυτές ειναι καθαρές ελειψεις κ κάτι δεν έγινε καλα, τέλος. Δεν ειναι ώρα για απολογισμό δεν μας ενδιαφέρει. Αύριο έχουμε μάχη κ πρέπει να είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια.
Δεν σημαίνει πως εαν δεν κερδίσουμε αύριο θα φταίει του Τσιμιροτ η αν κερδίσουμε, είμαστε πλήρης.
Το καλό ειναι πως έχουμε ΟΜΑΔΑ.
Και θα κερδίσουμε
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Σιγά να μην πάρουμε τον Κοντε.
Χαζός δεν ειναι ο Ιβαν να ερθει σε σύγκρουση με το λαό που τόσα χρόνια φώναζε Κοντε φύγε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”