Έτσι. Πες τα. Κρατιέμαι τόσο καιρό. Είπαμε να στηρίξουμε τον θεσμό αλλα ποσό πια υπομονή.....MANIAKOS έγραψε:Εγω ξερω οτι με τον Ίβιτς εχουμε κανει τεράστια υπομονη φετος κ ας μη ξεχνάμε οτι μας εχει τρεις βαθμούς πισω απο τον προτελευταιο ... Δεν ξανάγινε
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- efthimis_paok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ΙΤ γυρνα πισω ή εστω τηλεφωναefthimis_paok έγραψε:Έτσι. Πες τα. Κρατιέμαι τόσο καιρό. Είπαμε να στηρίξουμε τον θεσμό αλλα ποσό πια υπομονή.....MANIAKOS έγραψε:Εγω ξερω οτι με τον Ίβιτς εχουμε κανει τεράστια υπομονη φετος κ ας μη ξεχνάμε οτι μας εχει τρεις βαθμούς πισω απο τον προτελευταιο ... Δεν ξανάγινε
Dimg4 έγραψε:Εγω ειδα ονειρο μπαμμμμ
Μπαλοτελι Στοχ στον ΠΑΟΚ!
Ίδια όνειρα βλεπουμε
Και μαζι με μας τα αφεντικά του καθε μαρκιζ
-
Η ειρωνια ειναι που και τα σαπακια που ειχαμε (και εχουμε) κατα καιρους, πανε Μαρκιζ και λοιπα, αλλα μας πειραξε να παει ο Μαριο και ο Οσβαλντο. Αφηστε τα παιδια να πιουνε ενα ποτο και να πιασουν κανα κωλο ρε! 

Με Κολοπλιανκα βασικό, ο Γκαρυ χωράει ενδεκάδα? Στη θέση του Καμπος? Μπερδεύεται η κατασταση. Μήπως καλύτερα φορ να παρουμε
-
το δικο μας κωλο και του ιβαν μην πιασουν ομως !!
βοηθαω στο να φτασουμε πιο γρηγορα στις 500 σελιδες
άρχισαν στην Ισπανία να γράφουν ότι με τον σύστημα που παίζει ο Σαμπάολι δεν χωράει ο Κονοπλιάνκα στην ομάδα
Ναι αλλά εξετάζει και περιμένει προτάσεις από ομάδες Πρεμιερ...
SM-G935F
SM-G935F
Δεν ξερω αλλα κατι δεν μου καθεται καλα σε ολα αυτα τα δημοσιευματα.
Εχει ανεβει παρα πολυ ο πηχης τον ονοματων που γραφουν οι αρδ και φοβαμαι οτι ολο αυτο ειναι υποκινουμενο για να κραξουμε στο τελος τον Ιβαν και τον Μιχελ γιατι δεν θα φερει τελικα τον Κονοπλιανκα και θα φερει πχ τον Ντεβιτς.(τυχαιο το ονομα του Ντεβιτς).
Θα το περασουν σαν αλλη μια ηττα του Ιβαν .
Μακαρι να αποκτησουμε καποιον παικταρα για την θεση του φορ και να εχει ο Ιβιτς κι αλλα οπλα στην διαθεση του!
Εχει ανεβει παρα πολυ ο πηχης τον ονοματων που γραφουν οι αρδ και φοβαμαι οτι ολο αυτο ειναι υποκινουμενο για να κραξουμε στο τελος τον Ιβαν και τον Μιχελ γιατι δεν θα φερει τελικα τον Κονοπλιανκα και θα φερει πχ τον Ντεβιτς.(τυχαιο το ονομα του Ντεβιτς).
Θα το περασουν σαν αλλη μια ηττα του Ιβαν .
Μακαρι να αποκτησουμε καποιον παικταρα για την θεση του φορ και να εχει ο Ιβιτς κι αλλα οπλα στην διαθεση του!
εγώ πάλι νομίζω ότι ο Άρνεσεν είχε κάνει πλάνο και πάνω σε αυτό συνεχίζουν και δουλεύουν Μίχελ και Ίβιτς
Τον Αρνεσεν πρέπει να τον υπογραψουν συμβολαιο μετά τα 6 του Λούκας.
Τα 6,6 εκ τα είδα και γραμμένα στη φυλλάδα τους. Αυτή τη φορά υπογράφει ο Καστανης. Τελικά όλοι τους αμορφωτοι ειναι
Τα 6,6 εκ τα είδα και γραμμένα στη φυλλάδα τους. Αυτή τη φορά υπογράφει ο Καστανης. Τελικά όλοι τους αμορφωτοι ειναι
Γιαυτο η παε διαψευδει οτι δεν ισχυει,το ενδιαφερον υπαρχει και οι λιγες πιθανοτητες που εχουμε δεν εχουν εκλειψει.
Θεωρω οτι μοναδικο μας ατου ειναι οι δυο πρωην συμπαιχτες του,σιγουρα και ο Μιχελ αλλα οι συμπαιχτες του θα του πουν τα παντα για την ομαδα.
Εγω δε τον ξεγραφω παντως,αφου μου το επιβεβαιωσε ανθρωπος που εμπιστευομαι συνεχιζω να το πιστευω.
Τωρα αν χωραει η οχι,τετοιους παιχτες οταν εχεις την ευκαιρια να τους παρεις δεν σκεφτεσαι τοσο πολυ αν αγωνιστικα ειναι αυτο που ψαχνεις.
Θελω να πω οτι αν το δουμε καθαρα παιχτικα δεν θελουμε ποδοσφαιριστη στην θεση που παιζει ο Ουκρανος,ομως μιλαμε για παιχτη που αν δωσει αυτα που μπορει τοτε αυτοματα αλλαζουμε επιπεδο.
Θεωρω οτι μοναδικο μας ατου ειναι οι δυο πρωην συμπαιχτες του,σιγουρα και ο Μιχελ αλλα οι συμπαιχτες του θα του πουν τα παντα για την ομαδα.
Εγω δε τον ξεγραφω παντως,αφου μου το επιβεβαιωσε ανθρωπος που εμπιστευομαι συνεχιζω να το πιστευω.
Τωρα αν χωραει η οχι,τετοιους παιχτες οταν εχεις την ευκαιρια να τους παρεις δεν σκεφτεσαι τοσο πολυ αν αγωνιστικα ειναι αυτο που ψαχνεις.
Θελω να πω οτι αν το δουμε καθαρα παιχτικα δεν θελουμε ποδοσφαιριστη στην θεση που παιζει ο Ουκρανος,ομως μιλαμε για παιχτη που αν δωσει αυτα που μπορει τοτε αυτοματα αλλαζουμε επιπεδο.