Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από shark4 »

Νομιζω οτι εχουμε μπερδεψει καποια πραγματα... Αλλο το αναζητας καποιον " τεχνοκρατη " για θεματα μαρκετινκ , μπουτικ , προωθησης των προιοντων του ΠΑΟΚ, η΄προσελκυσης νεων χορηγων και αλλο η θεση σε ενα ΔΣ.

Η πρωτη περιπτωση ειναι μια εμμισθη θεση με την ιδιοτητα του υπαλληλου και αποκλειστικο αντικειμενο στην ΠΑΕ , οπως αυτη π.χ. του λογιστη και η αλλη μια θεση στο ΔΣ.

ο Βελης και ο καθε Βελης που ειναι στο ΔΣ αλλο ρολο εχουν και για αλλου ειδους καταστασεις προοριζονται ... Οσο τεχνοκρατης ηταν ο Αργυρης Μητσου ( ορθοπεδικος ) στο ΔΣ του βαζελου αλλο τοσο ειναι και αυτοι που εχουμε εμεις . Ολοι ανεξαιρετως ....

Απο εκει και περα αν ο καθε Βελης και ο καθε Σαρατσης εχουν την κ@βλα και το χρημα να βοηθησουν ας το κανουν... Αλλωστε σιγουρα γνωριζουν οτι θα χρειαστει να βαλουν το χερι στην τσεπη ...
Ας τους αφησουμε και θα δουμε ...

Υ.Γ. Ειδα και τους επωνυμους φραγκατους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ( τυπου Μαμιδακη κλπ ) ποσο εχουν συνεισφερει .... Αλλωστε λαικη ομαδα δεν λεμε οτι ειναι ο ΠΑΟΚ ?
Οριστε η αποδειξη !!! Ανθρωποι απλοι, καθημερινοι που μπορει να εχουν πεντε -δεκα φραγκα , ερχονται να βοηθησουν στην προσπαθεια. Που χαλιεστε ????

Υ.Γ 2 Αν αυτος ο ανθρωπος ο Σαρατσης αγοραζε σουιτα ( και δεν ειναι λιγα ) καθε χρονο και στηριζε την ομαδα , ειναι αδικο να του βγαζουν τωρα διαφορα ... 'Η εισαι μαγκας εξ ' αρχης 'η τιποτα... Ετσι πανε αυτα.

Υ.Γ3 οσο για τον Φλωριδη , εδω εφαγε τον παπα και τον "δαγκωσε " ο φλωριδης τον Σαχπα , που αν μη τι αλλο δεν τον εχω για τοσο μ@λακα ... Εδω ερτεχε ο Κατσαρης και τα μελη του Α.Σ. με χρι το Πατριαρχειο για να δουν ποιος ειναι αυτος , στον απλο οπαδο θα κατσω να κολλησω ..????

Υ.Γ 4 Και οπως ελεγε ο αειμνηστος ΠΑΟΚΤΣΗΣ Στρατος Διονυσιου : ο ΛΑΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΕΙ .... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 14 Οκτ 2011, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αργοναυτη...στο ειχα και πριν λιγες μερες.....κλειστα τα γ@μημεν@ να ηρεμησουμε ολοι μας.....
διχαζεται ο κοσμος.....κλειστα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

darklord έγραψε:
eorptol έγραψε:
darklord έγραψε:Βελης:

Για το αν ασχολείται με κάποια επιχείρηση τώρα: «Δεν έχω καμία επιχείρηση και δεν ασχολούμαι τώρα με επιχειρήσεις. Κάποτε είχα ασχοληθεί στην Αμερική. Είμαι ένας τραγουδιστής που έχει να τραγουδήσει αρκετά χρόνια. Δε θα βάλω το τραγούδι στο περιθώριο. Αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρομαι πολύ για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου».

Τελικα eorptol τα ΣΠΟΡ δεν ειχαν δικιο. Κριμα... Μας πλανεψαν οι δημοσιογραφοι... Κριμα...
σωστά μας πλανεψαν ...όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όπως κρίθηκαν και αυτοί που το καλοκαίρι λιβσνιζανε τον γίγαντα φλωριδη και πηγαίνανε στο σπίτι του σαχπα στην Κατερίνη και λέγανε δωστε την ομάδα στον φλωριδη χωρίς να ψαχτουνρ πρώτα
Τωρα παλι αυτη η αναφορα σου που κολλαει το ποστ; Αγορινα μου μην ψαχνεις συνεχεια φαντασματα, μην τσουβαλιαζεις κ μην βλεπεις παντους εχθρους που ψαχνουν στην γωνια τον Ζαγορακη. Ξεκολλα κ ανοιξε τα ματια σου. Δεν σε βαλαν δικηγορο της ΠΑΕ, οπαδος του ΠΑΟΚ εννοειτε οτι εισαι.
Ρε γμτ, ξερετε οτι τον ταβερνιαρη που βαλαν στο ΔΣ οσο επαιζε ο επαγγελματιας στον βαζελο ειχε κορνιζομενη την φανελα του στο μαγαζι του;

κι εκεί που συμφωνώ με το ... χώσιμο στον πτολεμαίο για όσα του καταμαρτυρείς,πετάς την κεραμίδα κλείνοντας.δλδ αυτό τί ακριβώς σχέση έχει με την επιλογή του ενλόγω για μέλος του δσ της παε;αυτή είναι η μοναδική ή η βασική σου ένσταση για την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου;;;
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Μιλάμε οτι αυτό το ΔΣ είναι βγαλμένο απο κώμιξ και μάλιστα κάλτ. Βιβα λα ρεβολουθιον.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

DC έγραψε:Όσο πιο πολύ βλέπω τις αντιδράσεις, τα σχόλια, την εμπάθια των γουάναμπι προέδρων και κόλκιδων του φόρουμ, τόσο πιο πολύ γουστάρω τις επιλογές του Ζαγοράκη. Ρε την Άννα Βίση και τον Καρβέλα δεν μπορεί να βάλει να γουστάρω κι άλλο;
Σηκώθηκαν τ' αγγούρια να μαμίσουν τον μανάβη.
sourmenetes έγραψε:Οι υπολοιπες ομαδες ζηλευουν το διδυμο ζαγορ-βρυζα και τα οσα εχουν καταφερει και εμεις περιμενουμε στη γωνια για να κραξουμε...
Με πρόλαβες φίλε. ;)

τη βισση φιλε μου δε μπορει να τη βαλει την ειχε γκομενα και θα διαμαρτυρυθει η λιλλη....για να κανω και εγω τη λαμπιρη του φορουμ....

απο κει και περα για να σοβαρευτουμε ρε πειδια τι σας πειραζει πειτε μου λιγο ο ποικιλιδης ο μανδρινος ο φαρλαλης ηταν κακοι και επρεπε να φτγουν να αλλαξει πορειακαι σελιδα το δ.σ εβαλε καποιους ανθρωπους περιμενετε να τους δουμε και μετα να τους κρινουμε χαλαρωστε δηλδη ολες αυτες τις μερες καθυστερησε για να κανει βλακειες....παει να πει πως μαλλον για το μυαλο του αυτοι ηταν οι πιο καλοι περιμενετε να δουμε τι εργο θα παραγουν και κρινετε...και τις επιλογες του αλλα και τον ιδιο το ζαγορ

υ.γ εμενα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι ο διαχωρισμος αρμοδιοτητων του ζηση και του σβουρα....ποιος θα ειναι το "αφεντικο"γτ ειναι και οι 2 στο δ.σ....ειδομεν
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

LoverBoy έγραψε:Μιλάμε οτι αυτό το ΔΣ είναι βγαλμένο απο κώμιξ και μάλιστα κάλτ. Βιβα λα ρεβολουθιον.
Πολύ ωραία.......!!!
Σκέφτεσε πριν γράψεις?.......Αυτούς που απαξιώνεις τους ξέρεις καλά?Είδες το έργο τους στο ΠΑΟΚ?
Να δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

[quote="zisis the end"]

απο κει και περα για να σοβαρευτουμε ρε πειδια τι σας πειραζει πειτε μου λιγο ο ποικιλιδης ο μανδρινος ο φαρλαλης ηταν κακοι

Aυτό ρώτησα και εγώ για τον Ποικιλιδη αλλα !!!!..............................ενα παλικάρι που είναι χρήσιμο για κάθε κατάσταση, είτε εντος είτε εκτός “ορίων” και καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Ποιος θα σηκώσει ανάστημα μέσα στο γαύρο έξω απο τα αποδυτήρια ή μέσα στην φυσουνα o Βελής; Γιατί κάτω εκεί κατά καιρούς γίνονται μάχες;

Και επειδή (απο οσο ξέρω) το παλικάρι δεν έπαιρνε και λεφτά, δεν μπορώ να καταλάβω την συγκεκριμένη αποχώρηση, εκτός εάν έγινε κάτι που δεν το γνωρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτα που γραφετε πολυ εδω μεσα ειναι πρωτοσελιδο στην ΑΜΚ...
"ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ"...
Κανει ο καθε πικραμενος αντιπολιτευση και συνεχιζουμε και εμεις χωρις να εχουμε δει εργο να κραζουμε...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Ρε αδελφέ δεν κράζω, μια ερώτηση έκανα για εναν συγκεκριμένο άνθρωπο και μάλιστα είπα οτι δεν ξέρω εάν εχει γινει κατι και γι αυτό ρωτώ, γιατι μου έκανε εντύπωση η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου, εάν ήταν στον Γαυρο θα τον είχαν οσο βαστούσαν τα χέρια του και οι καρδιά του και μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για έναν Ολυμπιονίκη έτσι;

Αξίζει και κάποιου σεβασμού απο όλους, είτε λέγετε πρόεδρος είτε χωροφύλακας ;)

Όσο για το έργο που περιμένεις θα σου πω το εξής...................Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε πάλι.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι και να γίνει στον ΠΑΟΚ ο Πανταζής θα κράξει είναι θέμα τακτικής
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stathis73 έγραψε:Ρε αδελφέ δεν κράζω, μια ερώτηση έκανα για εναν συγκεκριμένο άνθρωπο και μάλιστα είπα οτι δεν ξέρω εάν εχει γινει κατι και γι αυτό ρωτώ, γιατι μου έκανε εντύπωση η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου, εάν ήταν στον Γαυρο θα τον είχαν οσο βαστούσαν τα χέρια του και οι καρδιά του και μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για έναν Ολυμπιονίκη έτσι;

Αξίζει και κάποιου σεβασμού απο όλους, είτε λέγετε πρόεδρος είτε χωροφύλακας ;)

Όσο για το έργο που περιμένεις θα σου πω το εξής...................Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε πάλι.
Αδελφε δεν αναφερθηκα σε εσενα.Και για μενα ο Ποικιλιδης ητανε ενας ανθρωπος ο οποιος βοηθαγε σε πολλα ποστα και πολυ σοβαρα.Μπορει να βοηθα εμεσα ο ανθρωπος.Δε το γνωριζουμε..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Έχει πλάκα.

Το επιχείρημα ''μην κράζετε πριν δείτε τι έργο μπορούν να προσφέρουν οι Βελλήδες''
συνοδεύεται πάντα απο το ''στην τελική τι πρόσφεραν οι Ποικιλίδης, ο Μανδρίνος, ο Φαρφάλης και ο Φούφουτος''.
Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν πόσο οξύμωρο είναι αυτό, πόσο φάσκουν και αντιφάσκουν ή απλά τρολάρουν.

Δηλαδή, οκ, ο Βελλής, ένας 60κάτι λαϊκός τραγουδιστής που τον είχαν όλοι ξεχάσει,
γίνεται μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και λέει ότι θα κάνει επαφές με επιχειρηματίες στην Αμερική και στην Αυστραλία.
Και αντί να πέσουν τα τσιμέντα από τα γέλια, υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο τον παίρνουν στα σοβαρά
αλλά λένε κιόλας, ''καθήστε να δούμε''.
Οι περιπέτειες του Λεωνίδα στη Wall Street (και πως λέγεται το χρηματηστήριο της Αυστραλίας, δεν ξέρω).
Κι από αυτό το σενάριο, χίλιες φορες προτιμώ τους Άραβες και τους Φλωρίδηδες, είναι πιο ακριβές παραγωγές
πιο γκλάμορ ρε παιδί μου, όπως λένε και στο χωριό μου.

Στο μεταξύ, ξεχάστηκε το θέμα της ΑΣΤΕΙΑΣ ανακοίνωσης περί του ανοίγματος,
το οποίο ακόμα κανείς δεν έχει βγει να πει επίσημα ποιό είναι και πως δημιουργήθηκε, τι ακριβώς λέει ο έλεγχος δηλαδή.

Κι ας κάνουμε μια αναγωγή έτσι για το αστείο της κουβέντας βρε αδερφέ.
Ας πούμε πως στον ρούλη, κάναν κουμάντο οι Κούης και Φοιρός ξέρω γω, στη ΠΑΕ. Και γινόταν ΔΣ.
Και μέσα στο ΔΣ ξαφνικά, μια ωραία μέρα, έπαιρνε θέση ο Ζαγοραίος, ξέρω γω. Κι έλεγε ο Ζαγοραίος,
'' θα κάνω επαφές με επιχειρηματίες στην Αμερική και στην Αυστραλία'' θα αναστέναζαν τα τόπικ της καζούρας
και τον αντιπάλων, θα έπεφτε ο σέρβερ λέμε (λαίμαι).
Άβαταρ μέλους
stathis73

Εγω εμμέσως πλην σαφώς "σκιαγραφησα¨τι πρόσφερε ο Ποικιλιδης στην Παε, εκτος οτι δεν επιβάρυνε οικονομικά, πρόσφερε και κάποιες "υπηρεσίες " που είναι Απαραίτητες σε μια ομάδα όπως η δική μας, απο κει και μετά εάν δεν σου κάνει Πρόεδρε βγες και πές ενα ευχαριστώ το ξαναλέω ( σε εναν αθλητή-πρώην Ολυμπιονίκη) και δεν εχω κανέναν νταλκά ιδιαίτερο με τον Ποικιλιδη αλλά τουλάχιστον ας δείχνουμε λίγο σεβασμό και να "τιμάμε" με τον τρόπο μας και με τα λόγια -πράξεις μας έναν άνθρωπο, είτε αυτός λέγετε Ποικιλιδης ειτε φουφουτος.

Δυστυχώς αυτήν την εποχή η πτώση των ηθικών αξίων έχει πιάσει πάτο
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

και που ξέρεις αν δεν το έχει πει ρε Στάθη?
Όλα δημόσια πρέπει να τα μαθαίνουμε, ακόμα και τα ευχαριστω?

Καρέλια, μου συγκρίνεις τον Ζαγορακή και τον Βρύζα και τον Κούη και τον Φοιρό?
Γιατί εκεί παραπέμπει το παραδειγμά σου...
Μόνο αυτό αρκεί, άστο...
Α, είπαμε χαρακτηρισμοί απαγορεύονται εδώ μέσα για κανέναν...
Μην επαναληφθεί
Άβαταρ μέλους
stathis73

Αδελφέ μου έτσι δίνεις τιμή σε αυτόν που θέλεις να τιμήσεις…. δημόσια, εάν του το είπε προσωπικά αυτό τιμά τον άνθρωπο Ζαγοράκι, δημόσια όμως τιμά και την ομάδα αλλά και τον άνθρωπο ;)

Και πάμε παρακάτω λοιπόν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”