Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από TheCursed »

Και να το εγραφε και κανενας δικος μας να το καταλαβω εδω γραφουν για μειτε οπαδοι αλλων ομαδων π το παιζουν δικοι μας και τσιμπανε οι υπόλοιποι
dev

Δημοσίευση από dev »

με τα 2 εκ της μπενφικα και το 1,5 σε μειτε

δωσε μπονους υπογραφης 1 εκ σε ταπια και 1,5 συμβολαιο

μπονους υπογραφης 1κ σε πραετ και 1,5 συμβολαιο και ειμαστε καλα

θα εισαι + 1,5 στα συμβολαια αλλα και + 1 χαφ γεγονος λογικο για τον στοχο που εχουμε και ως πρωταθλητρια ομαδα

ο γαυρος εχει 3 χαφ ακριβα και καλα και θελει και Μειτε. Έσε, Τσικίνιο και Στάμενιτς,

επειτα φερε ενα καλο ελευθερο φορ αξιοπρεπες. αν μπουμε ομιλο τσουλου φερε εναν ακομα επιθετικο μπαμ και ενα στοπερ

το επιχειρημα οτι παιρνει 1,5 ο ζιφκο και αυτο ειναι το ταβανι ειναι επιχειρημα last year LAST YEAR ΚΥΡΙΟΙ. με τον ΠΑΟΚ 3-4ο.

Τωρα ο ΠΑΟΚ ειναι πρωταθλητης και ΘΕΛΕΙ ΤΣΟΥΛΟΥ

και επειδη η κυρια μαρια ειναι οικονομολογος λογιστρια ξερει καλα οτι οπως οταν παιρνεις τιτλους και παιζει ευρωπη πηγαινει η αξια του Κουλειρακη απο 3 εκ στα 10 εκ και του καθε Ντελια κλπ. ετσι πανε και οι αμοιβες.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aυτός ο Τάπια έχει μούτρα ΠΑΟΚ κ ειναι κ ελευθερος οπως ειπε πιο πανω συμφορουμίτης.

Εντυπωσιάστηκα κ από το βιογραφικό του Θυμιάνη. Καλύτερος παικτης SL2 βασικούρα και σκοράρει αν κ παίζει πισω.

Αν μεινει ο Εκογκ μπορεί να μην χρειαστει αλλο δεξι στοπερ. Αν και για μενα πρεπει να πωληθεί.

Όντως ο Λουτς ανεστησε πολλους παικτες. Απλά οι δανεικοί έχουν κίνητρο να δείξουν. Ενώ καποιοι με 3ετή συμβόλαια μπορούν να κάτσουν πάνω σε αυτά (αν ειναι 30αρηδες). Στα χαφ ας ερθει ενας 26χρονος max oπως ο Jacub Piotrovski
ή ο Μαριν και θα ειμαστε σούπερ.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Τον Ταπια και τον Πραετ τους ρωτησατε ? Κανω και εγω την χαζη μου ερωτηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

:D
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

Επειδη το φορουμ εχει εξελιχθει σε Μειτεαδα λεω κι εγω να παραθεσω μια προσωπικη σκεψη σε μια προσπαθεια επεξηγησης της λογικης του Μειτε. Οπως εχω ξαναπει πλεον δεν τον θελω στην ομαδα μετα απο τη συμπεριφορα του. Επειδη οπως ειδαμε γενικα το στυλ του στην ομαδα δεν ηταν και πολυ παθιασμενο ή ψημενος που ειναι στον ΠΑΟΚ, θεωρω οτι ισως και λογω ηλικιας και λογω θρησκειας, ισως καλοβλεπει να παρει μεταγραφη σε μουσουλμανικη χωρα (Τουρκια, Αραβια), γιατι ειναι και μουσουλμανος, και πιθανον να θελει να παει εκει λογω τροπου ζωης του ιδιου και της οικογενειας του.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

O Tapia έχει copa America.
Ούτε αυτός θα είναι άμεσα διαθέσιμος.
dev

Δημοσίευση από dev »

delos15 έγραψε:Τον Ταπια και τον Πραετ τους ρωτησατε ? Κανω και εγω την χαζη μου ερωτηση.
τους πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπαν οκ προτεινε μας στο φορουμ του PAOKmania φιλε ειναι οκ.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ρε παιδιά εδώ ο Λουτσέσκου έχει κάνει ο Λουτσέσκου παίχταρά τον Μούργκ και πήρε καινούργιο συμβόλαιο. Θα γελάμε φέτος αν κάνει το ίδιο και στον Σαματα βάλει καμία 15 γκολ και τον ανανεώσουν. Γίνονται τρελά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Τον αδιάφορο και άοσμο Κεντζιορα τον έκανε Κοντρερας . Αλλά όλο το κακό ξεκινάει με τους δανεικούς και τα τετραετές και τριετές συμβόλαια. Κάνε 1+1 σαν τον Μπραντον να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μόνο τα ΠΑΟΚτσάκια και τους τρελιαριδες που αγαπούνε την ομάδα μεγάλα συμβόλαιο.

Τέλος πάντων έχω inside πληροφορίες ότι ετοιμάζουν πολύ καλές μεταγραφές στην ΠΑΕ . Αρκεί μην ξανα φέρετε κανέναν δανεικό δεν έχει νόημα πλέον. Κούρασε η υπόθεση δανεικός. Τα ίδια είχαμε και με άλλους παίχτες. Δένεται ο κόσμος με τους δανεικούς.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

........ Αλλά βολευει κάθε χρόνο η ΠΑΕ να βγάζει εκατομμύρια κέρδος απο τις μεταγραφές και να τη βγάζει φθηνά με δανεικους. Πέρσι το καλοκαίρι το κοντέρ σταμάτησε στα 7,5εκ κέρδος.......

:lol: :lol: :lol:

Αυτές είναι απόψεις.....

Πετυχημένες :lol: :lol:

Μπαρκαρουτσε είσαι εδώ η έχεις πάει για ψάρεμα;
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

dev έγραψε:
delos15 έγραψε:Τον Ταπια και τον Πραετ τους ρωτησατε ? Κανω και εγω την χαζη μου ερωτηση.
τους πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπαν οκ προτεινε μας στο φορουμ του PAOKmania φιλε ειναι οκ.
ΜΠΡΑΒΟ φιλε !!! Αντε κανόνισε και για φορ γιατι κοιμουντε εκει στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

PAOK1LIFE έγραψε:Πρέπει να απαγορευτούν οι δανικοί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Να μπει ένας άγραφος νόμος στα μεταγραφικά και τον ΤΔ ότι δεν παίρνουμε κανέναν δανεικό από δω και πέρα που πρώτον δεν μπορούμε να πληρώσουμε την ρήτρα εξαρχής και δεύτερον δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του.

Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει παίχτες που ήταν στα αζήτητα και μετά να επωμίζεται τα κέρδη ο παίχτης και η ομάδα που ανήκει.

Δεν είναι δυνατόν να θεοποιούμε παίχτες και μετά να διαβάζουμε θα πάνε στην Αραβία και τον γαύρο.
Ελεος με τους δανεικούς.

Μην ξανά πάρετε κανέναν δανεικό.

Φτάσαμε τον Κετζιόρα που ήταν στα αζήτητα να παρακαλάμε τους τους Ουκρανούς και να μας τρολάρουν και να λένε 500 + 500 αν περάσετε σε ομίλους.

Εχουμε αναστήσει το κάθε παιχτάκι τον κάναμε Ζινταν και φτάσαμε στο σημείο να γίνουμε αγκαλίτσες οπαδοί. Αχ τον καήμενο τον Μειτε να του δώσουμε μία αγκαλίτσα. Αγκαλίτσας ποστ.
Οι αλήτες οι δανεικοί Κετζόρα και Μεϊτέ σου φέρανε το πρωτάθλημα αλλά οκ, λεπτομέρειες. ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τρομερά πράγματα διαβάζουμε και πάλι από χαρούμενα τρολ. Περσυ έτρεχε ο Μπάρκα να σώσει ότι σώζεται. Να δούμε φέτος που θα φτάσει η παρέλαση
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Ο Μίσιτς είναι η ορθολογικότερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Ταιριάζει με Καμαρά, είναι καλός παίκτης, ξέρει τον προπονητή, θέλει να έρθει και δεν είναι ιδιαίτερα καταπονημένος όπως άλλοι με euro ή copa america.
(Αν δε μπορεί να γίνει του Μίσιτς, θα πρόσθετα όπως εχω ξαναγράψει, τον Cataldi απο τη Λάτσιο. Καλός παίκτης και πιθανότατα θα εχει κίνητρο να βρεθεί βασικός σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ).

Παίρνοντας τον Μίσιτς, και αν πάνε ολα κατ ευχήν, γίνεται αργότερα προσπάθεια και για κάτι άλλο όπως πχ ο Nahitan Nandez που μένει ελεύθερος και μπορεί να παίξει καλά και χαφ και δεξί μπακ.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Μην ασχολειστε με οπαδους της γειτονιας παιδια ειναι τοσο εμφανες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”