Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Δεν υποτίθεται αφήσαμε Ρεντε για να φέρουμε κάτι καλύτερο;;
Είναι αυτό το καλύτερο ο Καργας;;
Είναι αυτό το καλύτερο ο Καργας;;
Μου φαίνεται κανένας δεν ξέρει.
Παντως οι Paok Today είπαν ότι ειναι πιθανό η θέση του εξτρεμ (πέρα από Ναρει) και η θέση του στόπερ να καλυφθούν από Έλληνες.
Έλεγαν κάτι για Δωνη, κάτι για Κολοβο, κάτι για 2η/3η ευκαιρία στον Λάμπρου και οριακά ήμουν να σπάσω την οθονη.
Και ότι ένας στόπερ θα έρθει ακόμα, αν ειναι ο Καργας αυτός θα είναι.
Μαζί με Ινγκι, Νεσμπεργκ και Κουλιερακη.
Τι να πω, μακαρι να μην ξέρουν τι λένε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως οι Paok Today είπαν ότι ειναι πιθανό η θέση του εξτρεμ (πέρα από Ναρει) και η θέση του στόπερ να καλυφθούν από Έλληνες.
Έλεγαν κάτι για Δωνη, κάτι για Κολοβο, κάτι για 2η/3η ευκαιρία στον Λάμπρου και οριακά ήμουν να σπάσω την οθονη.
Και ότι ένας στόπερ θα έρθει ακόμα, αν ειναι ο Καργας αυτός θα είναι.
Μαζί με Ινγκι, Νεσμπεργκ και Κουλιερακη.
Τι να πω, μακαρι να μην ξέρουν τι λένε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ενταξει, το ενα ειναι differentiation, τα δυο σε κανουν LidlNapoli4 έγραψε:Μπορούμε να πάρουμε αυτόν τον Χριστόπουλο, και τον Κάργα στη θέση του Ίνγκασον

Ωραίο distraction το πανηγυράκι για το γήπεδο αύριο, μπορεί να μας βγάλει την εβδομάδα.
navigator11 έγραψε:Μίλα ρε. Καλός;jibbie έγραψε:εγω παλι στα CB ως επενδυση θα ηθελα Χριστοπουλο απο Αστερα Τριπολης. ουτε καργες ουτε ημιτασιον λαυρακια απ τις βορειες θαλασσες.

O Κάργας ειναι και ΠΑΟΚ παιδιά γκαραντί και είναι και καλός ποδοσφαιριστής μακάρι να ερθεί στην ομάδα.Ο Λάμπρου επίσης θα είναι μια πάραπολύ καλή προσθήκη...έπαιξε πολύ καλά στον Ο.Φ.Η. .Κουλιεράκης συμπαθητικός ίσως άξιζε να του δώσουμε μία ευκαιρία.
:ugeek: :ugeek:

- Shivaspace
μα πώς να τους πάρει κανέις στα σοβαρά..άκου paok today
έχουνε στερέψει τα ονόματα..όπως στα φεστιβάλ που βλέπεις κάτι υποτίθεται καινούρια με φούλ ανακυκλωμένα ονόματα
σε λίγο θ αρχίσουν τα " O PAOK 24 news " κατά την προσφιλή συνήθεια με τ ΑΦΜ
ΠΑΟΚ είστε ρε, τι είναι ολ αυτά!!

έχουνε στερέψει τα ονόματα..όπως στα φεστιβάλ που βλέπεις κάτι υποτίθεται καινούρια με φούλ ανακυκλωμένα ονόματα
σε λίγο θ αρχίσουν τα " O PAOK 24 news " κατά την προσφιλή συνήθεια με τ ΑΦΜ
ΠΑΟΚ είστε ρε, τι είναι ολ αυτά!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 20 Ιουν 2022, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσεξτε σας παρακαλω τι γράφετε κινδυνεύουν ζωες...Ειμαι στο καραβι αφηστε με να φτασω αλλιως θα ακούσετε καμια ειδηση,βουτηξε στο κενο ανδρας με τατουάζ ΠΑΟΚ για αγνωστους λογους...
Καλησπέρα στην παρέα. Καλά αυτοί οι δημισιογραφοι ότι βρέξει ας κατεβάσει θα το πούνε. Δηλαδή θα πάρω κάργα να τον βάλω δίπλα στον ινγκα απλά, γιατί τώρα τους ήρθε ότι ψάχνουμε Έλληνα, παίχτη? Η θα πάρω τον δω ή απλά επειδή είναι, Έλληνας? Εγώ να ρωτήσω κάτι με λύρα τσιγγαρα ταλιχμανιδη κουλιερακη τσαουση Μιχαηλίδη κουτσια και κωνσταντελια δεν είμαστε καλά για τις λίστες? Αντε ας πάρεις και τον κάργα για 5ο 6ο στόπερ αν ας πούμε πάει ο κωνσταντελιας δανεικός για να χουμε να συμπληρώσουμε?
- navigator11

Κλείσε κι εσύ το ρημάδι το κινητό. Ή πέτα το στη θάλασσα. Λύσεις υπάρχουν.
- PAOKevolution
Δώστε και σε μένα μια ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ. Καλο παιδί είμαι, ΠΑΟΚ είμαι, χωριατλαμάς για βλαχομαγκιες είμαι. What else ?
Υπομονή τζος...
Αύριο θα αρχίσουν τα καλά που αρχίζει η προετοιμασία...
"Απίστευτα εργομετρικά ο Γιαξής, το σκέφτονται για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ"
Αύριο θα αρχίσουν τα καλά που αρχίζει η προετοιμασία...
"Απίστευτα εργομετρικά ο Γιαξής, το σκέφτονται για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ"
- pagotatzis
Οποίος νομίζει ότι ο Λάμπρου στο τρίτο του πέρασμα με Λουτσεσκου
θα κάνει την διαφορά ας τα παρατήσει εδώ και τώρα !
Ας φέρουμε και το Αμρ , έλεος
Άσε που δεν υπάρχει ου ένα στο εκατομμύριο να θέλει ο Λουτσεσκου τον Λάμπρου !
Και αν γίνουν αυτά που ακούγονται σε ονόματα και δεν έρθουν και παίχτες καταξιωμένοι με προδιαγραφές και πρωταθλητισμό ας ανοίξουμε θέμα « νέος προπονητής»
θα κάνει την διαφορά ας τα παρατήσει εδώ και τώρα !
Ας φέρουμε και το Αμρ , έλεος
Άσε που δεν υπάρχει ου ένα στο εκατομμύριο να θέλει ο Λουτσεσκου τον Λάμπρου !
Και αν γίνουν αυτά που ακούγονται σε ονόματα και δεν έρθουν και παίχτες καταξιωμένοι με προδιαγραφές και πρωταθλητισμό ας ανοίξουμε θέμα « νέος προπονητής»
Κατ εμε ο μονος Έλληνας στοπερ ππυ θα μπορουσε να εχει θεση στο ροστερ,σαν εναλλακτικη λυση φυσικα,ειναι ο Βουρος του Οφη.Καλη ηλικια,καλο υψος και καλος στην προώθηση του παιχνιδιού.Μην ξεχναμε οτι έπαιζε στον Οφη,σε μια ομαδα που δεν κλεινοταν.Για Χριστοπουλο,θα συμφωνησω,ειναι ενα πολυ αξιόλογο πρότζεκτ ,οπως ενδιαφέρον ηταν και ο Μαλλης του Αγρινιου,αλλα ςν θυμαμαι καλα επαθε ρηξη χιαστου.Καλα αυτο για Λαμπρού, μονο ως ανεκδοτο το λαμβάνω. Βεβαια ουαν το γραφουν κάποιοι πουθεναδες απο κατι σελιδες του κωλου στο διαδίκτυο, πως να το λάβεις μετα σοβαρα υποψιν...
Όπως και να το δεις, ο Λάμπρου σε σχέση με τον Μίτριτα, είναι μια κάποια αναβάθμιση.
Τώρα αν βρουν καλύτερο από τον Λάμπρου με τα λεφτά που παίρνει αυτός και κάμποσα λιγότερα από αυτά που επερνε ο Μίτριτα, κανείς δεν θα πει όχι.
Τώρα αν βρουν καλύτερο από τον Λάμπρου με τα λεφτά που παίρνει αυτός και κάμποσα λιγότερα από αυτά που επερνε ο Μίτριτα, κανείς δεν θα πει όχι.