Δεν λέει τίποτα διαφορετικό από όσα γράφονται εδώ μεσαbersekeros έγραψε:Ακούει κανένας Τζαντζαρά;
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημαpaliotomaros έγραψε:Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Μπόριλ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες?Επειδή έχει δηλωθεί από την ομάδα του μήπως δεν μπορεί να συμμετάσχει και με τον ΠΑΟΚ.
Το οτι ο καθε ΤΔ θα βρεθει σε πληρη κοντρα με τον Γιωργο και τους συνεργαζομενους, με τον Γιωργο, μανατζαραιους, ειναι λες ενα απο τα προβληματα ή και γ αυτο φταιει ο Ιβαν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μολογατε κ χωρις ξυλοFreeWatcher έγραψε:Εγώ...bersekeros έγραψε:Ακούει κανένας Τζαντζαρά;
Λογικα το τελευταιο καστρο που εχει απομεινει πρεπει να ειναι ο eorptol. Εγω που ημουν ενα level πριν απο αυτον εχω αρχισει εδω και ημερες να βρισκω πολυ λογικα οσα λεει ο Joshua. Μεχρι και στον Gospi εχω αρχισει να βρισκω λογικη.. αστα..thanos-xanthi έγραψε:λίγο ακόμα έμεινε για να αρχίσουν να απογοητεύονται και οι πλεον αισιόδοξοι
Εκείνον τον Ρουμάνο ακραίο μπακ που είχε φέρει ο λουτσεσκου δανεικό, πως τον λέγαν;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι είπε;FreeWatcher έγραψε:Εγώ...bersekeros έγραψε:Ακούει κανένας Τζαντζαρά;
- bersekeros
vdragic έγραψε:Δεν λέει τίποτα διαφορετικό από όσα γράφονται εδώ μεσαbersekeros έγραψε:Ακούει κανένας Τζαντζαρά;
Ναι ρενέ,renegade έγραψε: Δηλαδή αν αύριο ο ΚΚ πει ότι ο ρενεγκειτ θα είναι ο νέος τ.δ θα γίνει αυτό πραγματικότητα?
Υγ επιτέλους ας σταματήσει το αστείο με το τμήμα σκάουτινγκ. Όταν ψάχνεις παίκτες 30 χρόνων και με 1 μυριο μισθό δεν εμπλέκεται το τμήμα σκάουτινγκ.
Δηλαδή πρέπει να έχεις τμήμα σκάουτινγκ για να σου πει για τον κλαεσσον ή τον Τζοβινκο?
όταν το τμήμα είναι παιδιά του Γιώργου και δεν ακούει αυτό που λέει ο Ραζβάν,
όπως είχε πει ο Ιβάν, υπάρχει πρόβλημα με το τμήμα.
Και με την Γκοντζάρεβα λένε ότι υπάρχει πρόβλημα, που ήθελε να έχει αναβαθμισμένο ρόλο,
αλλά έχει πάθει κοκομπλόκο από την πολυγλωσσία.
Βγες μπροστά λέει ο Τζαντζαράς για τη Μαρία. Πάρε πρωτοβουλίες.
Όλοι το λένε πλέον. Δεν ισχύει αυτό το μπάχαλο;
Να βγουν να μας ενημερώσουν επίσημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 23 Αύγ 2021, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιοριν ματε'ι'Nostalgos έγραψε:Εκείνον τον Ρουμάνο ακραίο μπακ που είχε φέρει ο λουτσεσκου δανεικό, πως τον λέγαν;
(τοσκα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 23 Αύγ 2021, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλίν ΤόσκαNostalgos έγραψε:Εκείνον τον Ρουμάνο ακραίο μπακ που είχε φέρει ο λουτσεσκου δανεικό, πως τον λέγαν;
-
ΤοσκαNostalgos έγραψε:Εκείνον τον Ρουμάνο ακραίο μπακ που είχε φέρει ο λουτσεσκου δανεικό, πως τον λέγαν;
- Darklord67
Tosca νομίζωNostalgos έγραψε:Εκείνον τον Ρουμάνο ακραίο μπακ που είχε φέρει ο λουτσεσκου δανεικό, πως τον λέγαν;
- Σουριναμέζος
Μπήκα διάβασα τόσα μαζεμένα Τόσκα και νόμιζα ολοκληρώνουμε το reunion των invincibles μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας...
Πέρα από την πλάκα ο Αλίν Τοσκα το έχει γυρίσει σε στόπερ πλέον και είναι βασικουρα στην Γκαζιαντεπ
Πέρα από την πλάκα ο Αλίν Τοσκα το έχει γυρίσει σε στόπερ πλέον και είναι βασικουρα στην Γκαζιαντεπ
- Darklord67
Άντε παιδιά,λίγο ακόμη έμεινε για να πάμε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού IV" 

- invincible
Υπομονή ότι και να γίνει να ξέρεις ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκετε σε καλά χέρια και θα βρίσκετε πάντα σε καλά χέρια. Δεν τον παρατάει ο Ιβαν αν δεν ξέρει ότι βρίσκεται σε καλά χέρια.Psuxo_logos έγραψε:Ποσό ακόμη όμως;invincible έγραψε:Μηπως ο Ιβαν ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς ακόμη.WestBlock4 έγραψε:Μήπως πουλάμε ότι μπορούμε για να κατέβει ο PAOK β φέτος?
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Ζούμε σε μία εποχή ραγδαίων αλλαγών και καταστάσεων. Κάθε μέρα που περνάει δεν ξέρεις πλέον τι θα σου ξημερώσει σε όλα τα επίπεδα. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία και κληρονομιά και δεν χάνεται επειδή δεν πείρες τώρα 3-4 παίχτες. Θα πάρεις. Αλλά σημασία δεν έχει το δέντρο αλλά το δάσος.