Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
αεκ, βαζελος αν μεινει ενας απο αυτους εξω απο ευρωπη βυθιζεται στην εσωστρεφεια για πολυ καιρο και ειδικα η χανουμα που ξεκινα σεζον σε καινουριο γηπεδο και θα προσπαθησει να κανει μια καλη ομαδα ενω αν μεινει εξω ο αρουλης και αυτος μπαινει σε μια εσωστρεφεια αλλα και πιθανον αλλη οικονομικη πολιτικη πιο σφικτη σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια ειδικα αν δεν τσονταρει τιποτα και ο χοντρος. αλλα καλυτερα να κοιταμε τα δικα μας και να τους αφησουμε αυτους.
Προβληματίζομαι, δεν ξέρω αν θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης περισσότερο τα σκουλήκια γιατί απλά είναι σκουλήκια ή τα κωλόχαρτα για αυτά που έκαναν στην Μασσαλία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα σκουληκια δεν τα εχουν κάνει όλα πουτανα γιατί εχουν πολυ θετικα αποτελεσματα με μας.Αυτο τους κραταει.papwolf έγραψε:Πόσο μ@λ@κες πρέπει να αισθάνονται τα αριανά που τους στήνει ο μπαμπάς τους για να τα κονομίσει στο στοίχημα.
- ΑποστόληςΑ
αγωνιστικα παντως απο τα λιγα που εχω δει απο αυτους τους τρεις και ειδικοτερα τα μεταξυ μας ο βαζελος θα ειναι κριμα να μεινει εκτος, καθαρα ποδοσφαιρικα κατα διαστηματα παιζει ωραιο ποδοσφαιρο, οι αλλοι δυο πραγματικα βραζουν στο ιδιο καζανι και θεωρω λιγο καλυτερο ποδοσφαιρικα τον αρουλη σαν ομαδα αλλα η αεκ εχει καλυτερες μοναδες.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
@papwolf
Βλεποντας το προγραμμα των τελευταιων 3 αγωνιστικών, αν χασουν στη Τουμπα ειναι πιθανοτατα εκτος Ευρώπης τα σκουλίκια.
Οι χαρτινοι θα παρουν ματς με γιαννενα κατω απο το τραπεζι, οπως και στους μετάξι τους αγώνα.
Βλεποντας το προγραμμα των τελευταιων 3 αγωνιστικών, αν χασουν στη Τουμπα ειναι πιθανοτατα εκτος Ευρώπης τα σκουλίκια.
Οι χαρτινοι θα παρουν ματς με γιαννενα κατω απο το τραπεζι, οπως και στους μετάξι τους αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 08 Μάιος 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
τα σκουλικια βγουνε δεν βγουνε ευρωπη εχουν ταβανι το οποιο ποτε δεν θα το ξεπερασουν....Kos-T έγραψε:Προβληματίζομαι, δεν ξέρω αν θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης περισσότερο τα σκουλήκια γιατί απλά είναι σκουλήκια ή τα κωλόχαρτα για αυτά που έκαναν στην Μασσαλία.
οι χαννουμοβαζελοι εχουν ...μνημη...και μπορουν την τριχα να την κανουν τριχια....
για εμενα καλυτερα ...εκτος ευρωπης...ενας απο αυτους τους 2 παρα ο ρουλης
- ΑποστόληςΑ
Ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που λες.Geor1926 έγραψε:Τα σκουληκια δεν τα εχουν κάνει όλα πουτανα γιατί εχουν πολυ θετικα αποτελεσματα με μας.Αυτο τους κραταει.papwolf έγραψε:Πόσο μ@λ@κες πρέπει να αισθάνονται τα αριανά που τους στήνει ο μπαμπάς τους για να τα κονομίσει στο στοίχημα.
Επίσης κάτι άλλο που βγαίνει μιλώντας με φίλο αριανό, είναι ένας τεράστιος φόβος να μη ξαναπέσουν β' και γι'αυτό καταπίνουν όλα τα τερτίπια του χοντρού.
Πιστεύω ότι θα τους κερδίσουμε στην Τούμπα και παράλληλα το χαρτί θα κερδίσει τα Γιάννενα.Мир έγραψε:@papwolf
Από κει και πέρα βλέπω ήττες κούλας από σκουλήκι και γκέι στα δύο τελευταία. Αυτό πιστεύω ότι θα είναι το δώρο του χοντρού στον γατούλη για το νέο γήπεδο.
Ρε βαζουν γκολ οι γαβροι και πανηγυριζουν οι της θυρας 7 στην κερκιδα και οι αλλοι κοιτανε σαν χανοι[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] ρεεεεεε ποσο ξεφτιλα ακομα ρε ανυπαρκτοι ΟΑΡΕΙΑΝΟΙ
Πεταμενοι
Πεταμενοι
Η νοβα μόλις έβγαλε ότι ο γατούλης μπινελίκωσε τον Σλοβένο διαιτητή αλλά η κούλα το διέψευσε.
Τα χούγια δε κόβονται...
Τα χούγια δε κόβονται...
-
sumfwnwabc_o_ karpouzas έγραψε:τα σκουλικια βγουνε δεν βγουνε ευρωπη εχουν ταβανι το οποιο ποτε δεν θα το ξεπερασουν....Kos-T έγραψε:Προβληματίζομαι, δεν ξέρω αν θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης περισσότερο τα σκουλήκια γιατί απλά είναι σκουλήκια ή τα κωλόχαρτα για αυτά που έκαναν στην Μασσαλία.
οι χαννουμοβαζελοι εχουν ...μνημη...και μπορουν την τριχα να την κανουν τριχια....
για εμενα καλυτερα ...εκτος ευρωπης...ενας απο αυτους τους 2 παρα ο ρουλης
Αδιάφορο μου είναι ποιος από τους 3 μείνει απ' έξω.
Το κύπελο θέλω και μετά μεταγραφές για να φτιάξω μια σοβαρή ομάδα.
Το κύπελο θέλω και μετά μεταγραφές για να φτιάξω μια σοβαρή ομάδα.
Θα είμαστε τα επόμενα χρόνια στην 1η Δυάδα στην Ελλάδα;;
Αν ναι,καθόλου αδιάφορο δεν μας είναι
Αφού θέλουμε την αεκ στην Ευρώπη,να μαζέψει κάποιους βαθμούς (μέχρι όμιλο φυσικά)
Δεν θα είμαστε τα επόμενα χρόνια στην 1η Δυάδα στην Ελλάδα;;
Τότε,ναι αδιάφορο
Αν ναι,καθόλου αδιάφορο δεν μας είναι
Αφού θέλουμε την αεκ στην Ευρώπη,να μαζέψει κάποιους βαθμούς (μέχρι όμιλο φυσικά)
Δεν θα είμαστε τα επόμενα χρόνια στην 1η Δυάδα στην Ελλάδα;;
Τότε,ναι αδιάφορο