Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
dimpaok4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από dimpaok4 »

αεκ, βαζελος αν μεινει ενας απο αυτους εξω απο ευρωπη βυθιζεται στην εσωστρεφεια για πολυ καιρο και ειδικα η χανουμα που ξεκινα σεζον σε καινουριο γηπεδο και θα προσπαθησει να κανει μια καλη ομαδα ενω αν μεινει εξω ο αρουλης και αυτος μπαινει σε μια εσωστρεφεια αλλα και πιθανον αλλη οικονομικη πολιτικη πιο σφικτη σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια ειδικα αν δεν τσονταρει τιποτα και ο χοντρος. αλλα καλυτερα να κοιταμε τα δικα μας και να τους αφησουμε αυτους.
Άβαταρ μέλους
Kos-T

Δημοσίευση από Kos-T »

Προβληματίζομαι, δεν ξέρω αν θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης περισσότερο τα σκουλήκια γιατί απλά είναι σκουλήκια ή τα κωλόχαρτα για αυτά που έκαναν στην Μασσαλία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

papwolf έγραψε:Πόσο μ@λ@κες πρέπει να αισθάνονται τα αριανά που τους στήνει ο μπαμπάς τους για να τα κονομίσει στο στοίχημα.
Τα σκουληκια δεν τα εχουν κάνει όλα πουτανα γιατί εχουν πολυ θετικα αποτελεσματα με μας.Αυτο τους κραταει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε 6 μέρες παίζουν α.ρ.η.σ. - ΑΕΧ
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

αγωνιστικα παντως απο τα λιγα που εχω δει απο αυτους τους τρεις και ειδικοτερα τα μεταξυ μας ο βαζελος θα ειναι κριμα να μεινει εκτος, καθαρα ποδοσφαιρικα κατα διαστηματα παιζει ωραιο ποδοσφαιρο, οι αλλοι δυο πραγματικα βραζουν στο ιδιο καζανι και θεωρω λιγο καλυτερο ποδοσφαιρικα τον αρουλη σαν ομαδα αλλα η αεκ εχει καλυτερες μοναδες.
Άβαταρ μέλους
Мир

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

@papwolf
Βλεποντας το προγραμμα των τελευταιων 3 αγωνιστικών, αν χασουν στη Τουμπα ειναι πιθανοτατα εκτος Ευρώπης τα σκουλίκια.

Οι χαρτινοι θα παρουν ματς με γιαννενα κατω απο το τραπεζι, οπως και στους μετάξι τους αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 08 Μάιος 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Kos-T έγραψε:Προβληματίζομαι, δεν ξέρω αν θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης περισσότερο τα σκουλήκια γιατί απλά είναι σκουλήκια ή τα κωλόχαρτα για αυτά που έκαναν στην Μασσαλία.

τα σκουλικια βγουνε δεν βγουνε ευρωπη εχουν ταβανι το οποιο ποτε δεν θα το ξεπερασουν....

οι χαννουμοβαζελοι εχουν ...μνημη...και μπορουν την τριχα να την κανουν τριχια....

για εμενα καλυτερα ...εκτος ευρωπης...ενας απο αυτους τους 2 παρα ο ρουλης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ΑΕΧ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Geor1926 έγραψε:
papwolf έγραψε:Πόσο μ@λ@κες πρέπει να αισθάνονται τα αριανά που τους στήνει ο μπαμπάς τους για να τα κονομίσει στο στοίχημα.
Τα σκουληκια δεν τα εχουν κάνει όλα πουτανα γιατί εχουν πολυ θετικα αποτελεσματα με μας.Αυτο τους κραταει.
Ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που λες.
Επίσης κάτι άλλο που βγαίνει μιλώντας με φίλο αριανό, είναι ένας τεράστιος φόβος να μη ξαναπέσουν β' και γι'αυτό καταπίνουν όλα τα τερτίπια του χοντρού.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Мир έγραψε:@papwolf
Βλεποντας το προγραμμα των τελευταιων 3 αγωνιστικών, αν χασουν στη Τουμπα ειναι πιθανοτατα εκτος Ευρώπης τα σκουλίκια.

Οι χαρτινοι θα παρουν ματς με γιαννενα κατω απο το τραπεζι, οπως και στους μετάξι τους αγώνα.
Πιστεύω ότι θα τους κερδίσουμε στην Τούμπα και παράλληλα το χαρτί θα κερδίσει τα Γιάννενα.
Από κει και πέρα βλέπω ήττες κούλας από σκουλήκι και γκέι στα δύο τελευταία. Αυτό πιστεύω ότι θα είναι το δώρο του χοντρού στον γατούλη για το νέο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε βαζουν γκολ οι γαβροι και πανηγυριζουν οι της θυρας 7 στην κερκιδα και οι αλλοι κοιτανε σαν χανοι[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] ρεεεεεε ποσο ξεφτιλα ακομα ρε ανυπαρκτοι ΟΑΡΕΙΑΝΟΙ

Πεταμενοι
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Η νοβα μόλις έβγαλε ότι ο γατούλης μπινελίκωσε τον Σλοβένο διαιτητή αλλά η κούλα το διέψευσε.
Τα χούγια δε κόβονται...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Kos-T έγραψε:Προβληματίζομαι, δεν ξέρω αν θέλω να μείνουν εκτός Ευρώπης περισσότερο τα σκουλήκια γιατί απλά είναι σκουλήκια ή τα κωλόχαρτα για αυτά που έκαναν στην Μασσαλία.

τα σκουλικια βγουνε δεν βγουνε ευρωπη εχουν ταβανι το οποιο ποτε δεν θα το ξεπερασουν....

οι χαννουμοβαζελοι εχουν ...μνημη...και μπορουν την τριχα να την κανουν τριχια....

για εμενα καλυτερα ...εκτος ευρωπης...ενας απο αυτους τους 2 παρα ο ρουλης
sumfwnw
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Αδιάφορο μου είναι ποιος από τους 3 μείνει απ' έξω.

Το κύπελο θέλω και μετά μεταγραφές για να φτιάξω μια σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Θα είμαστε τα επόμενα χρόνια στην 1η Δυάδα στην Ελλάδα;;

Αν ναι,καθόλου αδιάφορο δεν μας είναι
Αφού θέλουμε την αεκ στην Ευρώπη,να μαζέψει κάποιους βαθμούς (μέχρι όμιλο φυσικά)

Δεν θα είμαστε τα επόμενα χρόνια στην 1η Δυάδα στην Ελλάδα;;
Τότε,ναι αδιάφορο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”