Δεν κρυβομαι μπανε,ουτε θελω να καλυψω δικα μας κενα απλα δεν μπορω να βλεπω χωρις καμια λογικη να ισοπεδωνουμε τα παντα. Δεν ζουμε προ 7-8ετιας που ο γαυρος μπροστα σε εμας ηταν η μπαρτσελονα. Πλεον ολα κρινονται στις λεπτομερειες. Ναι στο κεντρο ειναι καλυτεροι,στην αμυνα δεν ειναι πχ. Αλλα το να λεμε οτι ο Μπουχαλακης και ο Καφου των τριων συμμετοχων ή ο Χασαν που αν τον ειχαμε θα τον λιθοβολουσαμε είναι καλύτεροι των Εσιτι και Σβιντερσκι παραπαει. Γνωμη μου.obanebane έγραψε:Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πρωτον ποιος μπουχαλακης και ποιος Καφου;; Μιας και αναφερεσαι στα 5 χαφ.
Δευτερον αν ειναι δυνατον να θεωρουμε καλυτερο του Σβιντερσκι τον Χασαν που κοροιδευουν οι ιδιοι οι γαυροι.
Τριτον από τα 4 εξτρέμ ο ενας ειναι 35 χρονων και ο αλλος ειναι ο Μασουρας. Επισης έχουν έναν ακομη που προέρχεται απο χιαστό (Σουντανι) και ένας που έρχεται απο καλη χρονια στην Βιλεμ,Βρουσαι.
Υπερβολές, αυτή τη στιγμή που μιλάμε,θεωρητικά έχουν καλύτερο ροστερ,μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Και στην τελική με τόσα έσοδα που έχουν,είναι αδύνατον να τους συναγωνιστούμε οικονομικά.
Το θέμα είναι να φτιάξουμε ένα πλήρες ροστερ με ρόλους διακριτούς,.
Είμαστε κοντά σε αυτό,ακόμα όμως δεν το έχουμε.
Αν γίνει,μετά είναι θέμα δουλειάς,δίψας για διάκριση και δέσιμο της ομάδας για να τους κοιτάξουμε στα μάτια και γιατί όχι αν δεν μας βάλουν νέα εμπόδια,να τους πηδήξουμε πατόκορφα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
Το ερώτημα είναι τι θέλει να κάνει η ομάδα. Κανείς δεν μας λέει και μάλλον θα το μάθουμε όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.
Αν το ρόστερ μείνει ως έχει και τις τρύπες τις καλύπτουν οι πιτσιρικάδες, τότε ατσαλωθειτε. Πρέπει να γίνουν μαγικά για να τα πάμε παντού καλά με παιχνίδια ανά 3 μέρες.
Αν έρθει πρωτοκλασάτο χαφ και πρωτοκλασάτος μεσοεπιθετικός, τότε αλλάζει το πράγμα και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις.
Αλλά νομίζω ότι πάμε με το πρώτο σενάριο.
Αν το ρόστερ μείνει ως έχει και τις τρύπες τις καλύπτουν οι πιτσιρικάδες, τότε ατσαλωθειτε. Πρέπει να γίνουν μαγικά για να τα πάμε παντού καλά με παιχνίδια ανά 3 μέρες.
Αν έρθει πρωτοκλασάτο χαφ και πρωτοκλασάτος μεσοεπιθετικός, τότε αλλάζει το πράγμα και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις.
-
1ο σεναριο με εουροπα λιγκron-swanson έγραψε:Το ερώτημα είναι τι θέλει να κάνει η ομάδα. Κανείς δεν μας λέει και μάλλον θα το μάθουμε όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.
2ο σεναριο με τσλ
Αν και πιστευω θα παμε σε δανεικο χαφακι...
Ο Χασαν είναι καλύτερος παίχτης απο τον Σφιντέρσκι.
Ξαναλέω,να τελειώσουν οι μεταγραφές και ξανά συζητάμε.
Bono,είναι ξεκάθαρο από τα γραπτά σου ότι τα έχεις με την διοίκηση.
Και μετά με τον προπονητή, δεν πιστεύεις σε αυτό που πάει να γίνει.
Καλό είναι όμως να το γράψεις ξεκάθαρα ή αν δεν ισχύει να πεις,μαλακα μπανε, δεν με έχεις ψυχολογησει σωστά.
Βγαίνει ένας εκνευρισμός από τα γραπτά σου,συνεχόμενος.
Ξαναλέω,να τελειώσουν οι μεταγραφές και ξανά συζητάμε.
Bono,είναι ξεκάθαρο από τα γραπτά σου ότι τα έχεις με την διοίκηση.
Και μετά με τον προπονητή, δεν πιστεύεις σε αυτό που πάει να γίνει.
Καλό είναι όμως να το γράψεις ξεκάθαρα ή αν δεν ισχύει να πεις,μαλακα μπανε, δεν με έχεις ψυχολογησει σωστά.
Βγαίνει ένας εκνευρισμός από τα γραπτά σου,συνεχόμενος.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όπως είναι γνώμη σου, να μου επιτρέψεις να έχω και γω τη δική μου.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε: Αλλα το να λεμε οτι ο Μπουχαλακης και ο Καφου των τριων συμμετοχων ή ο Χασαν που αν τον ειχαμε θα τον λιθοβολουσαμε είναι καλύτεροι των Εσιτι και Σβιντερσκι παραπαει. Γνωμη μου.
Χωρίς να την χαρακτηρίζεις ισοπέδωση εσύ και εμπάθεια κάποιος άλλος.
Να μάθετε να διαφωνείτε χωρίς να χαρακτηρίζετε.
Γιατί τότε το "γνώμη μου" που γράφεις στο τέλος, το γράφεις χωρίς να το εννοείς.
Μιλάμε για τον Εσίτι και τον Σφιντέρσκι και αντιδράτε λες και μιλάμε για τον Καντουρί και τον Γιαννούλη.
Μην τρελαθούμε τώρα.
Εβρίτη,Προφανώς και διαφωνείς, δε γίνεται να συμφωνούμε πάντα παιδιά,επειδή υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, το θέμα είναι να μην παραβλέπουμε κάποια δεδομένα,για να μπορούμε να κάνουμε καλές συζητήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 24 Σεπ 2020, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Είναι καλύτερος του Εσιτι ο Μπουχαλακης και ο Καφού; Σεβαστη η γνωμη σου. Γνωμη μου οτι ειναι ισοπεδωση. Ειμαστε ενταξει;
- Sick Bastard
Καμαρά >> Εσίτι 24/7
Κι είναι αυτό ακριβώς το στυλ παίχτη που μας λειπει
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Sick Bastard έγραψε:Καμαρά >> Εσίτι 24/7
Έτσι είναι,τους έκατσε λαχείο, πιθανή πώληση του θα είναι ένα καλό νέο για εμάς και για την τσέπη του εμπόρου πρέζας.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μαζι σου. Απλα πχ πες μου οπως ο Σικ οτι ο Καμαρα ειναι καλυτερος του Εσιτι να το παρω ως δεδομενο. Οχι ομως οτι ο Καφου ή ο Χασαν ειναι καλυτεροι. Ε δεν ειναι δεδομενο αυτο.obanebane έγραψε:Εβρίτη,Προφανώς και διαφωνείς, δε γίνεται να συμφωνούμε πάντα παιδιά,επειδή υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, το θέμα είναι να μην παραβλέπουμε κάποια δεδομένα,για να μπορούμε να κάνουμε καλές συζητήσεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν πιστεύω ότι δεν θα πάμε για χαφ..
Αν δεν μπούμε ομίλους το πιο πιθανό είναι να πάμε σε καμία λύση καλού δανεισμού τύπου Ολιβέιρα ή Μούσα.
Μεσοεπιθετικος αν μπούμε ομίλους πιστευω θα πάμε σε παιχταρα τύπου Γιοβετιτς.
Και να μην μπούμε όμως η ομάδα έχει κάποια κενά σε βάθος, τα οποία πρέπει να καλυφθούν αν θέλουμε καλή παρουσία σε 3 διοργανώσεις..
Αν δεν μπούμε ομίλους το πιο πιθανό είναι να πάμε σε καμία λύση καλού δανεισμού τύπου Ολιβέιρα ή Μούσα.
Μεσοεπιθετικος αν μπούμε ομίλους πιστευω θα πάμε σε παιχταρα τύπου Γιοβετιτς.
Και να μην μπούμε όμως η ομάδα έχει κάποια κενά σε βάθος, τα οποία πρέπει να καλυφθούν αν θέλουμε καλή παρουσία σε 3 διοργανώσεις..
Έχουν τον Νενε ή πως στο διάολο τον λένε, ο Καφου γι αυτούς είναι ότι για εμάς ο Νινουα, ιεραρχικά.
Ο Χασάν είναι καλύτερος του Πολωνού, τελεία.
Ο Εσίτι είναι μέτριος παίκτης,επίσης τελεία.
Δεν χρειάζεται να τον συγκρίνω με κανέναν άλλο, μήπως και αυτό με κάνει να αισθανθώ καλύτερα.
Ο Εσίτι είναι μέτριος παίκτης,επίσης τελεία.
Δεν χρειάζεται να τον συγκρίνω με κανέναν άλλο, μήπως και αυτό με κάνει να αισθανθώ καλύτερα.