Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Καταλαβα ρε συ....αλλα με τον Ανεστη πετυχαινεις και ενα χτυπημα στον Μελιχαρτιδη
Ευχαριστώ φίλε γιατί είπα μπας και ήταν νέο το θέμα Τερματά.goran 64 έγραψε:Δεν ξέρω κάτι, αλλά λέω ότι καλύτερα τον Αθανασιάδη...DaRkFeaR έγραψε:Επειδή αναφέρατε από το πρωί θέμα GK πριν γύρισα σπίτι θα έχασα επεισόδια, είπε κάτι ο Luce πως παίρνει πόδι κανένας από τους γνωστούς μας και θα πάρουμε Τερματά;
Όχι τον Κλάους, τον άλλον, του Αστέρα της Τριπόλεως...
Μεγάλη γάτα και φθηνός...1,2 μύρια μόνο και έρχεται...
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, που λέει σοφά κι ο buffalobill4...
Γνώμη μου.......................................................
![]()
![]()
![]()
Πάντος εγώ προτιμώ "αν" πάρουμε Ανέστη(ελεύθερο) ή Zivkovic(Ξάνθη)
-
- Επικοινωνία:
Απο που προκύπτει πως θέλουμε τερματοφύλακα και μάλιστα επιτακτικά;Εγώ βλέπω πως έχουμε 3 αξιόλογους τερματοφύλακες,τοπ για τα ελληνικά δεδομένα και εναν φέρελπι με προοπτική ως next big thing.Η πιο γεμάτη γραμμή τερματοφυλάκων σε ποιότητα στην Ελλάδα με διαφορά του δεύτερου.Αν είναι να υπάρξει κάποια αλλαγή στους τερματοφύλακες αυτό θα είναι η ανανέωση Σιαμπανη και ο δανεισμός του σε ομάδα του εξωτερικού η εν Ελλάδι ώστε να γράψει συμμετοχές και να πάρει εμπειρία και ψυχολογία,απαραίτητα συστατικά ενός καλού τερματοφύλακαbuffalobill4 έγραψε:αφου θελουμε τερματοφυλακα επιτακτικα γιατι δεν παιρνουμε τον κυριακιδη του παναιτωλικου που ειναι και απο τις ακαδημιες μας, δηλωμενο ΠΑΟΚτσακι και εχει προσιτη ρητρα (800 χιλιαρικα)?
Λόγω Μακεδονία Παλλάς...Κατάλαβα... :ugeek:buffalobill4 έγραψε:απλα να σου πω πως ο ξενοδοχοβ ειναι ελληνας απο γεωργια με σχεσεις με την οικογενεια.BigBaby έγραψε:Ρε ποιος Ξενοδοχοβ ρε?? Πλακα μας κανεις??? Πανε παρε τον Ανεστη......buffalobill4 έγραψε:νταξει αμα σε χαλαει ο κυριακιδης υπαρχει και ο ξενοδοχοβ με 600 χιλιαρικα ρητρα. εγω ομως πιστευω οτι πληρωσεις παιρνεις
-
- Επικοινωνία:
- navigator11
Από πού κι ως πού μας λείπει, έχοντας Βιειρίνια, Πέλκα και Μαουρίσιο; Για εκτελέσεις φαουλ μιλώντας.boogeyman77 έγραψε:Είναι αυτός που είχαμε ενδιαφερθεί απο Partizan πριν καταλήξουμε σε Mak.Αν θυμάμαι καλά έχει πολυ καλά χτυπήματα φάουλ(μας λείπει τέτοιος παίκτης)θα έχει προοπτική απόκτησης η περίπτωση του μόνο αν πωληθούν Warda και HenriqueDemir έγραψε:εμεινε ελευθερος απο αλ αχλι.. https://www.transfermarkt.com/leonardo/ ... ler/241163
-
- Επικοινωνία:
Εκανα μια σκεψη για το ηφαιστειο που εβαλε ο Γιωργακης....
Τα Lavezzi Islands τα γνωριζει καποιος?? Εχουν δημιουργηθει απο εκρηξη ηφαιστειου
και βρισκονται στην Ιταλια.....ξερω κανω ονειρα...αλλα τα χρηματα τα εβγαλε...σε 6 μηνες
τελειωνει το συμβολαιο του... Φερτον ρε Γιωργακη να μην χρειαστει γκρεμισμα η Τουμπα στο
τελος της χρονιας....να το κανουμε εμεις μια και καλη....
Τα Lavezzi Islands τα γνωριζει καποιος?? Εχουν δημιουργηθει απο εκρηξη ηφαιστειου
και βρισκονται στην Ιταλια.....ξερω κανω ονειρα...αλλα τα χρηματα τα εβγαλε...σε 6 μηνες
τελειωνει το συμβολαιο του... Φερτον ρε Γιωργακη να μην χρειαστει γκρεμισμα η Τουμπα στο
BigBaby έγραψε:Εκανα μια σκεψη για το ηφαιστειο που εβαλε ο Γιωργακης....

Αν σου πω 1η φορά τα ακούς τα Lavezzi Ιslands.
Ezequiel Lavezzi ξέρω

Έκανε καριέρα και Γαλλία φίλε
Μεσα εβδομαδος θα εχουμε εξελιξεις κ στα δυο μετωπα.... μην πωωωω το ερχομενο σ/κ θα ερθουν κ οι δυο....
Magpies4 έγραψε:Ποίοι; Ο Πούκαρος το καναρίνι και ο Μπλούμ με τις 10 προτάσεις;

Δεν έχει ρήτρα. Για να τον πάρει κάποιος πρέπει να τα βρει με ΑΕΚ. Το πως γίνετε τώρα η ΑΕΚ να μην βάζει ρήτρα στα συμβόλαια και εμείς να τις θεωρούμε απαραίτητες... άλλου παππά ευαγγέλιο.theo G4 έγραψε:Ξέρει κάποιος να μας πει το ποσό της ρήτρας του Μπάρκα της αεχ ?