Νομίζω ότι η είδηση αυτή βγήκε από τους δικούς μας ΑΡΔ.paok_basket έγραψε:Δεν το ξέρω το site, απλά πάνω στο googlaρισμα μήπως δω κάτι το βρήκα.. Πριν από μισή ώρα βγήκε..
http://true-news.info/konoplyanka-could ... mpionship/
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Oσο μας λετε ξεχαστε τον τοσο πιστευω οτι τελικα θα ερθει
- Petros1988
Μαλιστα.Σοβαρευει το πραγμα.paok_basket έγραψε:Δεν το ξέρω το site, απλά πάνω στο googlaρισμα μήπως δω κάτι το βρήκα.. Πριν από μισή ώρα βγήκε..
Εκτός από paokvoice ποιος άλλος το λέει για ταξίδι;
Τι αγγλικά ειν αυτά ρε; ο κυρ το γραψε;paok_basket έγραψε:Δεν το ξέρω το site, απλά πάνω στο googlaρισμα μήπως δω κάτι το βρήκα.. Πριν από μισή ώρα βγήκε..
- Petros1988
Και απο sport fm νομιζω η gazzeta πρεπει να το δα.pgetsos έγραψε:Εκτός από paokvoice ποιος άλλος το λέει για ταξίδι;
ΠΑΟΚ και Κονοπλιάνκα: Τι ισχύει
Το όνομα «πουλάει» αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τον Ουκρανό εξτρέμ και τον «δικέφαλο»
Πολύς ντόρος έχει γίνει από την στιγμή που «έσκασε» στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα το όνομα του Ευγέν Κονοπλιάνκα.
Και όχι άδικα μιας και ο 27χρονος Ουκρανός εξτρέμ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή με την οποία είναι η αλήθεια πως ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο τίποτα παραπάνω εκτός αυτού δεν ισχύει. Ο «δικέφαλος» παρακολούθησε την (δύσκολη)περίπτωση του έκανε κάποιες διερευνητικές επαφές και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο ζήτημα της απόκτησης ενός σέντερ φορ.
Το να συντηρείται λοιπόν ακόμα και τώρα ζήτημα Κονοπλιάνκα για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας μάλιστα και ελπίδες ολοκλήρωσης της μεταγραφής, απλά δημιουργεί υπέρμετρες προσδοκίες στον κόσμο ενόψει των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου και τίποτα παραπάνω.
PAOKVoice
Το όνομα «πουλάει» αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τον Ουκρανό εξτρέμ και τον «δικέφαλο»
Πολύς ντόρος έχει γίνει από την στιγμή που «έσκασε» στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα το όνομα του Ευγέν Κονοπλιάνκα.
Και όχι άδικα μιας και ο 27χρονος Ουκρανός εξτρέμ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή με την οποία είναι η αλήθεια πως ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο τίποτα παραπάνω εκτός αυτού δεν ισχύει. Ο «δικέφαλος» παρακολούθησε την (δύσκολη)περίπτωση του έκανε κάποιες διερευνητικές επαφές και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο ζήτημα της απόκτησης ενός σέντερ φορ.
Το να συντηρείται λοιπόν ακόμα και τώρα ζήτημα Κονοπλιάνκα για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας μάλιστα και ελπίδες ολοκλήρωσης της μεταγραφής, απλά δημιουργεί υπέρμετρες προσδοκίες στον κόσμο ενόψει των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου και τίποτα παραπάνω.
PAOKVoice
- fiorentinos
Ο Lavezzi πάντως δεν υπολογίζεται στην κινεζική. Πόσο ποια να θέλουν αυτοί; Αφού είναι απλες. Καλύπτεις και φορ και εξτρεμ, ειναι όνομα και κανονική ηλικία.
++++ Ακριβώς έτσι κάνουνMagpies4 έγραψε:Ο Μίχελ πάντως κρατάει απόλυτη μυστικότητα. Και καλά κάνει γιατί οπως έγραψε κάποιος παραπάνω, είναι πλεονέκτημα μεχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών να μην ξέρει ο αντίπαλος ποιόν πας να πάρεις (και να ξέρεις εσύ ποιόν κλείνει αυτός). Μ αρέσει που δεν βλέπω 10 ονόματα όπως κάνουν για γαυροβάζελους οι φυλλάδες. Στην τελική μου φαίνεται ότι ο γαυρος κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού ενώ επιπλέον ξέρει ότι τα ονόματα βοηθάνε την στημένη διαιτησία να δικαιολογήσει σφυρίγματα και τους στημένους μικρούς στην λίγκα να κατσουν να χάσουν... Με τον Καρντόσο και τον Κάσερες (αν είναι δυνατόν) είμαστε αντίπαλοι, περιμένετε να μην χάσουμε; θα πει ο κάθε Κομποτιακός.
- WestBlock4
Εγω λεω ας ερθουμε στην πραγματικοτητα ... Ελπιζω μονο αν ερθει καποιος που δεν εχει ακουστει κ δεν ειναι κονοπλιανκα η λαβετσι κ αλλα τετοια απιθανα ονοματα που δε θα ερθουν ουτε με σφαιρες στο ελλαντα να μην αρχισετε τους αφορισμους.
Εγω ξερω οτι με τον Ίβιτς εχουμε κανει τεράστια υπομονη φετος κ ας μη ξεχνάμε οτι μας εχει τρεις βαθμούς πισω απο τον προτελευταιο ... Δεν ξανάγινε
Εγω ειδα ονειρο μπαμμμμ
Μπαλοτελι Στοχ στον ΠΑΟΚ!
Μπαλοτελι Στοχ στον ΠΑΟΚ!