Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Μεσω tapatalk προφανως(πρωτη φορα μου συμβαινει) εμενα μου εμφανιζει και τα σχολια που δεν εχουν εγκριθει,για αυτο μαλλον περασε...
- ramolimendo
απαντας σε ερωτηση που δεν εχει εμφαβιστει ακομα!! προσεχε !sourmenetes έγραψε:Μεσω tapatalk προφανως(πρωτη φορα μου συμβαινει) εμενα μου εμφανιζει και τα σχολια που δεν εχουν εγκριθει,για αυτο μαλλον περασε...

ME, MYSELF AND I

- ramolimendo
Αφου εισαι mod ..sourmenetes έγραψε:Μεσω tapatalk προφανως(πρωτη φορα μου συμβαινει) εμενα μου εμφανιζει και τα σχολια που δεν εχουν εγκριθει,για αυτο μαλλον περασε...
τα βλεπεις ομως μονο εσυ
Χαλαει λενε του Ματεους....απο το Inpaok.
[url]http://inpaok.com/309772/χαλάει-του-ματέους[/url]
[url]http://inpaok.com/309772/χαλάει-του-ματέους[/url]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBaby την Τετ 22 Ιουν 2016, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα δεν με χαλαει καθολου,κυκλοφορουν πολλες ενδιαφερουσες περιπτωσεις εξτρεμ εκει εξω και σε πιο καλη ηλικια,αλλα αν συνδιαστει με αποκτηση κρεσπο μια μικρη καταθλιψη θα την παθω.
- ace79grpaok
Και Η προταση ήρθε λίγο πριν υπογράψει ,είστε για τα μπαζα ουστττττττ.
- john4serres
Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το μόνο που έμενε ήταν οι υπογραφές. Όμως, την τελευταία στιγμή προέκυψε μια εξωφρενική οικονομική πρόταση από ομάδα της Κίνας, την οποία ο ίδιος είναι αδύνατον να αρνηθεί, και την οποία ο ΠΑΟΚ είναι αδύνατον να καλύψει!
αυτοι οι σχιστοματηδες, μια ματια δεν ριχνουν στην ομαδα που λεγεται PAOK FC να γραψουμε και εμεις καμια καλη πωληση
αυτοι οι σχιστοματηδες, μια ματια δεν ριχνουν στην ομαδα που λεγεται PAOK FC να γραψουμε και εμεις καμια καλη πωληση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τετ 22 Ιουν 2016, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
-
Κριμα, αλλα αν θελει να παει Κινα ας παει. Γενικα οταν σερνεται μια μεταγραφη πολυ καιρο χωρις να ανακοινωνεται εχει πολλες πιθανοτητες να χαλασει. Οχι οτι φταιει η ΠΑΕ, συμβαινει γενικα αυτο. Αλλα γι αυτο καλο ειναι οι ΑΡΔ να μην θεωρουν τιποτα τελειωμενο.
- BlackBlockAttack
Αν χαλασει η μεταγραφη γκελα για τη παε και τον Μιχελ.....Αν θελεις να κλεισεις τον παικτη παιρνεις την υπογραφη του και δεν αφηνεις το θεμα να σερνετε τοσες μερες...
-
- GiorgosAtha
Αν ισχύει για πρόταση από ομάδα της Κίνας... είναι λογικότατο να χαλάσει. Νομίζω μπορούν να το καταλάβουν και οι οπαδοί και οι ΠΑΕ.
Οι τύποι πληρώνουν τα 50πλάσια... αν δείτε τι συμβόλαια δίνουν και τι ποσά θα σας φύγει ο τάκος!
Δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε διαδικασία "κόντρας" μαζί τους και ειδικά για έναν 33χρονο -όσο καλός και να είναι-. Αν μπεις -θα χάσεις, δεδομένο αυτό- θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνι...
Καμία γκρίνια προς την ΠΑΕ (δεν μπορεί να κάνει κάτι) και τον παίχτη (τον καταλαβαίνω -και εγώ το ίδιο θα έκανα-
).
Πάμε παρακάτω...
Οι τύποι πληρώνουν τα 50πλάσια... αν δείτε τι συμβόλαια δίνουν και τι ποσά θα σας φύγει ο τάκος!
Δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε διαδικασία "κόντρας" μαζί τους και ειδικά για έναν 33χρονο -όσο καλός και να είναι-. Αν μπεις -θα χάσεις, δεδομένο αυτό- θα πληρώσεις τον κούκο αηδόνι...
Καμία γκρίνια προς την ΠΑΕ (δεν μπορεί να κάνει κάτι) και τον παίχτη (τον καταλαβαίνω -και εγώ το ίδιο θα έκανα-

Πάμε παρακάτω...
- Kostas_Peraia4
Χαλαει του Ματεους,δεν προχωραει του Βαρελα και μας πασαρουν τον Κρεσπο.Γκρινιαρηδες και απαισιοδοξοι ξεσαλωστε

Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Αν ήταν 30-31 θα στεναχωριόμουν πραγματικά. Τώρα το ηλικιακό είναι μια παρηγοριά.