Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Kαλά να ειναι ο Άγγελος και η οικογενειά του.. Μακρυά απο την ομάδα μας ομως, το ποδόσφαιρο τον εχει ξεπερασει.. Λαθος τοπικ βεβαια αλλα θα πω κ γω την αποψη μου. Η ομάδα δεν σταμάτησε να παίζει μετα το καραισκάκης, απο τέλη οκτώβρη είχε κάτσει(βλεπε ματς με γκινκαμπ, βαζελο κτλ) και μετά την αποπομπή του συνέχισε να παραπατάει απο τη κούραση. Το οτι καποιοι παίκτες μπορεί να μην το γουσταραν δεν σημαίνει ότι άφησε κάτι σοβαρο πίσω του, καμμένη γη άφησε.. Αυτά τα ολίγα απο μένα. Δεν θέλω ανακύκλωση προσώπων ιβάν, αν ειναι να ρθει κάποιος ας ειναι άφθαρτο προσωπο..
Eγω θα ηθελα να γνωριζα ποιος εκανε την επιλογή Ζαπρανο,και την επιλογή του δανεισμου.
Το σκεπτικο μου είναι το εξης.
Μετα τον ερχομο του Ρεη η ομαδα ηθελε ένα στοπερ αρχηγο,δυναμη,μπαλαδορο, που να μπορεσει να στηθει μεσοαμυντικα η ομαδα πανω του.Και με ένα 6ρη και ένα 8ρη ειμαστε σχεδόν κομπλε.
Θα πει καποιος είναι ο Ζαπρανο αυτος?Πιστευω ότι ισως,ναι.Εχει όλα τα χαραχτηριστικα.Το θεμα είναι μπορεις να χτισεις πανω σε δανεικο παιχτη?Δυσκολο.Δηλ για μενα εγινε σωστη επιλογή παιχτη αλλα με τη λαθος μορφη συνεργασίας.
Στα χαφ είχαμε ένα 6ρη,δυο 7ρια Σακχωφ,Τσιμι,και πηραμε παλι ένα 7ρι και ένα 8ρι.7ρι οριζω το χαφ που δεν είναι καθαρος κοφτης.Δηλ παλι δεν εχουμε γαματο 6ρι.Και βλέπουμε πχ Κατσε παλι.
Θα μπορουσα να γραψω και αλλα παραδείγματα.
Το συμπερασμα μου είναι ότι ο σχεδιασμος δεν είναι σωστος,δεν είναι του Μιχελ,και αυτό εχει κοστος.
Η αποφασεις πρεπει να ειναι με βαση τη ποδοσφαιρικη λογικη και από ειδικους.
Το σκεπτικο μου είναι το εξης.
Μετα τον ερχομο του Ρεη η ομαδα ηθελε ένα στοπερ αρχηγο,δυναμη,μπαλαδορο, που να μπορεσει να στηθει μεσοαμυντικα η ομαδα πανω του.Και με ένα 6ρη και ένα 8ρη ειμαστε σχεδόν κομπλε.
Θα πει καποιος είναι ο Ζαπρανο αυτος?Πιστευω ότι ισως,ναι.Εχει όλα τα χαραχτηριστικα.Το θεμα είναι μπορεις να χτισεις πανω σε δανεικο παιχτη?Δυσκολο.Δηλ για μενα εγινε σωστη επιλογή παιχτη αλλα με τη λαθος μορφη συνεργασίας.
Στα χαφ είχαμε ένα 6ρη,δυο 7ρια Σακχωφ,Τσιμι,και πηραμε παλι ένα 7ρι και ένα 8ρι.7ρι οριζω το χαφ που δεν είναι καθαρος κοφτης.Δηλ παλι δεν εχουμε γαματο 6ρι.Και βλέπουμε πχ Κατσε παλι.
Θα μπορουσα να γραψω και αλλα παραδείγματα.
Το συμπερασμα μου είναι ότι ο σχεδιασμος δεν είναι σωστος,δεν είναι του Μιχελ,και αυτό εχει κοστος.
Η αποφασεις πρεπει να ειναι με βαση τη ποδοσφαιρικη λογικη και από ειδικους.
Με αφορμή πάντως το δείπνο με πιάνει μια χαρμολύπη όταν σκέφτομαι πως σε αντίθεση με το αγωνιστικό σε όλους τους άλλους τομείς, η ΠΑΕ πλέον λειτουργεί σε εξωπραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα επίπεδα οργάνωσης.
Εκείνος ο γεροπαράξενος γραφικός, εκείνος ο kataramenos5 να τα βλέπει αυτά...
Να που μπήκε πλέον και το "χαρμο" μπροστά απ την λύπη, έστω και σε σύνθετη λέξη με οξύμωρη έννοια...
Κι ας μην απευθύνεται προσωπικά σε κάποιον, αλλά γενικότερα στην λειτουργία της Π.Α.Ε. μάλιστα...
Υ.Γ. Από οργάνωση λοιπόν η Π.Α.Ε. μας..."σκίζει" πια, "σε όλους τους άλλους τομείς, πλην του αγωνιστικού"... :ugeek:

Να που μπήκε πλέον και το "χαρμο" μπροστά απ την λύπη, έστω και σε σύνθετη λέξη με οξύμωρη έννοια...

Κι ας μην απευθύνεται προσωπικά σε κάποιον, αλλά γενικότερα στην λειτουργία της Π.Α.Ε. μάλιστα...

Υ.Γ. Από οργάνωση λοιπόν η Π.Α.Ε. μας..."σκίζει" πια, "σε όλους τους άλλους τομείς, πλην του αγωνιστικού"... :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ήταν άλλος αγώνας που είχε γίνει 6 μήνες νωρίτερα, επί Stephens. Ήταν εργάσιμη ημέρα, Τετάρτη νομίζω και είχαμε κερδίσει 5-1.Dinos_Liverpool έγραψε:Το επιβεβαιώνω! Καθόταν δίπλα μου ο κυριούλης αυτός!
Τι θαυμάζετε με το δείπνο, δεν είναι στάνταρ επιλογή του μάνατζερ για ανύψωση του ηθικού της ομάδας; σε όλα τα παιχνίδια φουτμπολ μάνατζερ νομίζω, που είναι και η μόνη σχέση που έχουν ο Ιβάν κι ο Γιώργης από μπάλα... Πάντως συνήθως έχει θετικά αποτελέσματα..
Ρε παιδιά αυτή η γυναίκα του Μπίσεβαρ, πρέπει να τρώει πολύ. Μερακλής πολύ ο Ολλανδοσουριμανέζος.
Του Πασχαλάκη στάνταρ από instagram και chat είναι.
Καλό το τραπέζωμα. Ο Σαββίδης ότι μπορεί κάνει.
Είπαμε, όλοι εμείς ξέρουμε μπάλα και μόνο εμείς στον ΠΑΟΚ, κανένας άλλος μέσα στην ομάδα. Μόνο οι οπαδοί σκαμπάζουν. Σαββίδη, κάνε διαγωνισμό με 5 ευρώ συμμετοχή, όποιος τον κερδίσει να κοουτσάρει ένα μάτς της ομάδας, να δεις εκεί τί θα γίνει.
Του Πασχαλάκη στάνταρ από instagram και chat είναι.
Καλό το τραπέζωμα. Ο Σαββίδης ότι μπορεί κάνει.
Είπαμε, όλοι εμείς ξέρουμε μπάλα και μόνο εμείς στον ΠΑΟΚ, κανένας άλλος μέσα στην ομάδα. Μόνο οι οπαδοί σκαμπάζουν. Σαββίδη, κάνε διαγωνισμό με 5 ευρώ συμμετοχή, όποιος τον κερδίσει να κοουτσάρει ένα μάτς της ομάδας, να δεις εκεί τί θα γίνει.

Καλά σκοτωμος θα γίνει... Τεράστια θα είναι η συμμετοχή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε άμα είναι να γίνει σκοτωμός, ας κάνει και δεύτερο διαγωνισμό, με έπαθλο αυτουνού το κοουτσάρισμα ενός αγώνα της Κ-20, αναλογικά μάλιστα με δύο ευρώ ανά συμμετοχή, για "να χεστεί και στο δίευρο" μετά απ το τάλιρο...
Αχ βρε Πρόεδρε, δεν ακούς τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. που θέλει να σε κάνει ακόμα πλουσιότερο...Αχ, αχ, όλο λάθη... :ugeek:

Αχ βρε Πρόεδρε, δεν ακούς τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. που θέλει να σε κάνει ακόμα πλουσιότερο...Αχ, αχ, όλο λάθη... :ugeek:
- deep_gia_deep
να με συγχωρείτε ρε παιδιά.. δεν γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ πολύ τακτικά..
και φυσικά με τρώει και εμένα το τι "σκατά" συμβαίνει τελευταία με τον ΠΑΟΚ μας..
με την αγωνία το πάθος και την ασπρόμαυρη τρέλλα μας..
αφορμή για να γράψω ήταν αυτά που διάβασα περί των δηλώσεων που έκανε ο Ιβάν στο τελευταίο γεύμα απευθυνόμενος προς τους παίκτες μας..
αν λέω.. ΑΝ ισχύουν αυτά που είπε.. και δεν χαθήκαμε κάπου στην μετάφραση.. και συγκεκριμένα η δήλωση "..Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο.." την θεωρώ αδιανόητη.. αν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σορρυ αλλά θα γελούσα και θα έλεγα μα τι λέει τώρα αυτός..?? για μένα δείχνει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με ψυχολογία και ενσυναίσθηση.. δεν ζούμε ρε Ιβάν στο 500 π.χ. .. ούτε είμαστε πρωταγωνιστές στην ταινία "300".. για να λέμε πάμε να πεθάνουμε και γιούρια.. αντιλαμβάνομαι το "συμβολικό" του προτάγματος αλλά δεν παύει να ακούγεται στα αυτιά μου γελοίο.. αρκεί να λες πως το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι.. είναι χαρά.. είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τους ανταγωνιστές σας.. αμοίβεστε πολύ ικανοποιητικά για να μην πω πλουσιοπάροχα.. μπείτε μέσα σε κάθε αγώνα και απαυτώστε τους όλους..
τα θα πεθάνουμε δυστυχώς ή ευτυχώς τελείωσαν..
και φυσικά με τρώει και εμένα το τι "σκατά" συμβαίνει τελευταία με τον ΠΑΟΚ μας..
με την αγωνία το πάθος και την ασπρόμαυρη τρέλλα μας..
αφορμή για να γράψω ήταν αυτά που διάβασα περί των δηλώσεων που έκανε ο Ιβάν στο τελευταίο γεύμα απευθυνόμενος προς τους παίκτες μας..
αν λέω.. ΑΝ ισχύουν αυτά που είπε.. και δεν χαθήκαμε κάπου στην μετάφραση.. και συγκεκριμένα η δήλωση "..Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο.." την θεωρώ αδιανόητη.. αν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σορρυ αλλά θα γελούσα και θα έλεγα μα τι λέει τώρα αυτός..?? για μένα δείχνει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με ψυχολογία και ενσυναίσθηση.. δεν ζούμε ρε Ιβάν στο 500 π.χ. .. ούτε είμαστε πρωταγωνιστές στην ταινία "300".. για να λέμε πάμε να πεθάνουμε και γιούρια.. αντιλαμβάνομαι το "συμβολικό" του προτάγματος αλλά δεν παύει να ακούγεται στα αυτιά μου γελοίο.. αρκεί να λες πως το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι.. είναι χαρά.. είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τους ανταγωνιστές σας.. αμοίβεστε πολύ ικανοποιητικά για να μην πω πλουσιοπάροχα.. μπείτε μέσα σε κάθε αγώνα και απαυτώστε τους όλους..
τα θα πεθάνουμε δυστυχώς ή ευτυχώς τελείωσαν..
Καλά, μην το παίρνεις και κατάκαρδα βρε αδερφέ..."Μεγαλύτερη ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ήθελε έτσι να δώσει"...
Ήταν και πολιτικός ο άνθρωπος, μην το ξεχνάμε, εξ ου και τα υπερβολικά έως και άκυρα πολλές φορές λόγια του!!!!
Ήταν και πολιτικός ο άνθρωπος, μην το ξεχνάμε, εξ ου και τα υπερβολικά έως και άκυρα πολλές φορές λόγια του!!!!
- BlackBlockAttack
Ωραιο το ταιμινγκ των δηλωσεων σου ρε Νικο Βεζυρτζη....2 μερες πριν ερθει ο Κουλης στη ΔΕΘ που μαλλον σου εκοψε και το γηπεδο....Στις επομενες εκλογες θα εισαι υποψηφιος με τη νδ οπως το 2015?