Παρακαλω να περασατε απο το 1ο γραφειο για τα διαδικαστικάTheCursed έγραψε:αν κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ εγω θα σας κερασω ολο το φορουμ 7 μπουκαλια μαυρο τζονι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Κατι ειπε καποιος θα βρει την Ip του κτλπ.john4serres έγραψε:Παρακαλω να περασατε απο το 1ο γραφειο για τα διαδικαστικάTheCursed έγραψε:αν κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ εγω θα σας κερασω ολο το φορουμ 7 μπουκαλια μαυρο τζονι
Αντε σιγα σιγα να παρει ο καθενας το μεριδιο του!!! χαχαχαχαχα
Φρανκ τι παλτο μας εφερες?? Απο την Βουλγαρια??
Καλα ρε ''καβουρια'' δωσε λιγα παραπανω να φερεις κανεναν σοβαρο
παικτη....μας εφερες τον αμπαλο απο την Βουλγαρια

- Καπετάνιος
Πλακωστε στις φαπες οποιον δε πηρε ακομα διαρκειας και τον παιρνει οικονομικα
Το τι εστί Άρνεσεν θα το δούμε σε 2 χρόνια, όταν θα έχει οργανώσει τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουτινγκ όπως θέλει αυτός, προς το παρόν βλέπουμε ένα δείγμα από τις δυνατότητές του
Απο ελευθερους σεντερ φορ ποιος εχει μεινει παιδια;
Αυτος ο Μπερμπατοφ εκλεισε σε καμια ομαδα;
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΙΒΑΝ
Αυτος ο Μπερμπατοφ εκλεισε σε καμια ομαδα;
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ΙΒΑΝ
Αυτό ξαναπές το. Γιατί υπάρχει σε πολύ κόσμο η αίσθηση ότι ο ΤΔ είναι μόνο για να κάνει μεταγραφές.GoMaRoS έγραψε:Το τι εστί Άρνεσεν θα το δούμε σε 2 χρόνια, όταν θα έχει οργανώσει τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουτινγκ όπως θέλει αυτός, προς το παρόν βλέπουμε ένα δείγμα από τις δυνατότητές του
Ο Άρνεσεν είναι υπεύθυνος για ΟΛΟ το αγωνιστικό τμήμα και εμείς ξεκινήσαμε να τον κράζουμε για την 1η του μεταγραφική περίοδο.
- PaokPatraG4
Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα...με καφεδες την παλευω απο χτες το βραδυ ρε γαμω την τρελα μου...Βγαλτε τις φανελες να φτιαξω το καδρο...Δεν μπορω να πιστεψω οτι θα εχω σε καδρο την φανελα με τον Δικεφαλο και το ονομα σου ρε παιχταρα!!!!
Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλα δεν την παλευω....

Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλα δεν την παλευω....

γαμάτο αδελφέxlebouras έγραψε:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10628391_10153197622364426_5466388191684183002_n.jpg?oh=f1140b0a80856c57f0f194c67fe13995&oe=56630D8A
Εκείνο το αλάνι που είχε πει για κάτι μάνατζερ στο Μακεδονία Παλλάς...
Τα σέβη μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τα σέβη μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μπράβο στην ΠΑΕ για το τεράστιο χαμόγελο που μας χάρισε. Έχασα τον ύπνο μου για κάτι τόσο ευχάριστο, όταν μαυρίζει η ψυχή σου από τα νέα της παγκόσμιας και φυσικά ελληνικής πραγματικότητας. Με πήρανε τηλέφωνο άτομα γιατί θέλουν να πάρουν διαρκείας και έχουν ασχοληθεί ελάχιστα με τον ΠΑΟΚ. Η Τούμπα πάλι θα γεμίσει και αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή. Τεράστια η ποιότητά του και μοιράζει πολλές ασίστ. Η δημιουργικότητά του θα καλύψει ως ένα βαθμό την έλλειψη 10αριού, όταν ο Πέλκας θα απουσιάζει. Έχει να δώσει πολλά στους νέους και κανείς δε θα έχει πρόβλημα που θα αμείβεται με τόσα. Μιλάμε για word class παίκτη στον ΠΑΟΚ!!!! Τεράστιο κίνητρο για κάθε συμπαίκτη του να δίνει το 100% δίπλα του.
Λογικά θα δούμε τη μεγαλύτερη υποδοχή παίκτη τα τελευταία χρόνια στο αεροδρόμιο. Αν καυλώσει ο Βούλγαρος βλέπω να κλείνει πολλά σπίτια και θα καυλώσει στη γεμάτη Τούμπα!!!
Άντε να πάρουμε και 1 αμυντικό να τρελαθούμε τελείως!
Λογικά θα δούμε τη μεγαλύτερη υποδοχή παίκτη τα τελευταία χρόνια στο αεροδρόμιο. Αν καυλώσει ο Βούλγαρος βλέπω να κλείνει πολλά σπίτια και θα καυλώσει στη γεμάτη Τούμπα!!!
Άντε να πάρουμε και 1 αμυντικό να τρελαθούμε τελείως!
να δωσει ο θεος να μαστε γεροι εμεις και ολοι οι παίχτες την 6η αγωιστική....
η τουμπα θα φανει απ το διαστημα...
η τουμπα θα φανει απ το διαστημα...