Igor Tudor
- john4serres
Re: Igor Tudor
[youtube]k8eNzKynf18[/youtube]
πουλαει τρελιτσα
πουλαει τρελιτσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Δευ 01 Φεβ 2016, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Tι ειχαμε τι χασαμε ρε Josh. Eδω ειμαστε ενα ασοβαρο μπουρδελο κι εσυ μου μιλας για τη διαφορα των βαθμων στα Play-off?joshua έγραψε:Απαντησε μου και εσυ,σε τι ελπιζεις ακριβως για να αλλαξει η εικονα του πονοματου που υπαρχει στην συντριπτικη πλειοψηφεια των τελευταιων παιχνιδιων?Πως πιστευεις οτι θα σωθει η χρονια στη συνεχεια της με Τουντορ προπονητη? Που πιστευεις οτι θα καταληξει η τελικη διαφορα απο τον δευτερο πχ.ηδη πλησιαζουμε τους 2 βαθμους διαφορα στα πλει οφ.CCCP έγραψε:To ερωτημα που πρεπει να κανει ο οποισδηποτε στον εαυτο του οταν σκεφτεται για αλλαγη προπονητη ειναι πολυ απλο. Τι εχουμε να κερδισουμε απο τη φυγη του προπονητη αυτη τη στιγμη?
Kαι πια playoff? Μη τυχων δε βγεις στο TΣ.Λ που βγαινουμε αλλωστε καθε χρονο? Τι ακριβως εχεις χασει που αξιζει για μια ακομη φορα να διωξεις προπονητη στη μεση της χρονιας?
Εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑ PLAYOFF. Ναι εγω θελω να τελειωσω χρονια με τον ιδιο προπονητη.
ΥΓ. Εαν κυνδηνευαμε να χασουμε τα play off και την Ευρωπη τελειως τοτε θα πηγενα πασο. Αλλα δε βλεπω ομαδα υπο διαλυση οπως περσι. Και εκει ακομα στα τετοια μου που θα χασει λεφτα ο Ιβαν.
- Περιπτερος
Τώρα και πέρα της αηδίας του Φεβρουαρίου, ο Τούντορ αποδείχθηκε μέχρι σήμερα κατώτερος των προσδοκιών και των αναγκών.
Δεν πείθει και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην βαθμολογική θέση και συγκομιδή της ομάδας. Σε ένα 1ο γύρο με όλα τα δύσκολα παιχνίδια μέσα, βρίσκεται ήδη 24 βαθμούς πίσω από τον 1ο (δηλ. στο τέλος πόσο θα είμαστε? 50 βαθμούς πίσω ?) και κινδυνεύει με αυτή την εικόνα που έχει, να μείνει εκτός playoff με το 2ο ακριβότερο μπάτζετ.
Ο Τούντορ δεν έχει καθαρό μυαλό πλέον. Αν μείνει πρέπει να μείνει ως δυνάστης και μόνο, αλλά δεν νομίζω ότι θα του βγεί. Η ομάδα θα σέρνεται και αργά ή γρήγορα θα έχει την τύχη των άλλων. Εδώ δεν λειτούργησε το όνομα Στέφενς ... .
Δεν πείθει και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην βαθμολογική θέση και συγκομιδή της ομάδας. Σε ένα 1ο γύρο με όλα τα δύσκολα παιχνίδια μέσα, βρίσκεται ήδη 24 βαθμούς πίσω από τον 1ο (δηλ. στο τέλος πόσο θα είμαστε? 50 βαθμούς πίσω ?) και κινδυνεύει με αυτή την εικόνα που έχει, να μείνει εκτός playoff με το 2ο ακριβότερο μπάτζετ.
Ο Τούντορ δεν έχει καθαρό μυαλό πλέον. Αν μείνει πρέπει να μείνει ως δυνάστης και μόνο, αλλά δεν νομίζω ότι θα του βγεί. Η ομάδα θα σέρνεται και αργά ή γρήγορα θα έχει την τύχη των άλλων. Εδώ δεν λειτούργησε το όνομα Στέφενς ... .
- ace79grpaok
Δεν βλεπετε οτι ειναι τρελος ο ανθρωπος. Οτι πρεπει αρα για τον ΠΑΟΚ. Δεν πρεπει να φυγει.
- Περιπτερος
Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός θα έχει πάρει βαλίτσα.
Θα το ρίξω στο βόλλεϋ που πάμε για μεγάλα πράγματα.
Στην Τούμπα θα έρχομαι μόνο με ηρεμιστικά και υπογλώσσια και από παράδοση.
Θα το ρίξω στο βόλλεϋ που πάμε για μεγάλα πράγματα.
Στην Τούμπα θα έρχομαι μόνο με ηρεμιστικά και υπογλώσσια και από παράδοση.
-
Ο μιχελ ως τι παιρνει αποφαση ρε παιδια για το αγωνιστικο τμημα? Αντε ο ενας ειναι ο προεδρος..ο αλλος αντιπροεδρος και ο αλλος τεχνικος διεθυντης..εγω ηξερα οτι θα ειναι υπευθηνος για uefa και ττετοια πραγματα..ρωταω γιατι δεν ξερω πραγματικα..οποιος μπορει ας μ πει..ευχαριστω..
-
Μαλιστα..και να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που σε βρηκα μποσικο..χαχαχαχαχ..η ψηφος του προεδρου δεν μετραει παραπανω σε περιπτωση ισοπαλιας?K_geo έγραψε:θα ειναι ο επομενος τδ μετα το καλοκαιρι λογικα.