Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Πόσο να παίζει να αποκτηθούν παίκτες που τα ονόματα τους δεν έχουν ακουστεί καθόλου;;;;;;
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

όλοι σε τούτο ελπίζουμε..μακάρι
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

navigator11 έγραψε:
marley 4 έγραψε:και μεταγραφες να κανουν εχουν σπασει τα νευρα του κοσμου σε τετοιο βαθμο που παλι κραξιμο θα φανε
Υπάρχει λογική ρε μαρλεϋ σε αυτό που αναφέρεις; Ειλικρινά, αυτού του είδους η "επιχειρηματολογία" (δεν υποστηρίζω ότι την ασπάζεσαι μιας και δεν το γνωρίζω) είναι πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ από την οποια καθυστέρηση μετεγγραφική!!

Και νομίζω όχι μόνο για εμένα αλλά για πολλούς ακόμα, εντός κι εκτός φόρουμ.

να στο εξηγησω

ειναι τετοια η προσμονη του κοσμου
τετοιες οι συνθηκες (μπορεις να παρεις πρωταθλημα μετα απο 30 χρονια εχεις για πρωτη φορα ιδιοκτητη με χρημα)
και τετοια η διαφορα αντιληψης παε κοσμου
που θα φερει κραξιμο ακομα και τον χιουμελς με τον ροις αν φερεις
αν ειχες μια παε που θα μιλουσε πχ μαγκες μπατζετ εχουμε περιορισμενο ψαχνουμε να ενισχυσουμε την ομαδα αλλα.. η κατι παρομοιο
αλλα εσυ εχεις τα 2 εκ μπατζετ τα φερτε οποιον θελετε για να παρουμε πρωταθλημα και τετοια
αυτα εχουν ως συνεπεια να περιμενει και να πιεζει ο κοσμος για κινησεις
να εχει νευρα απο την καθυστερηση και τελικα να μενει μια εντυπωση οτι η παε κοιμαται
μην νομιζεις οτο αν ερθει κανενας περιεργος δεν θα ακουσεις πχ ενα μηνα για αυτον?
αυτα ηταν τα 2 εκ μπατζε αυτο εκεινο το αλλο?

αν νομιζεις οτι δεν ειναι ετσι σε ακουω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολλά διαβάζω εδώ πέρα για παίκτες που γουστάρει ή που δεν γουστάρει ο Άγγελος. Εύχομαι να ξέρουν όσοι τα γράφουν. Δεν αναφέρομαι μόνο στον analog, γιατί υπάρχουν και άλλα ποσταρίσματα που μας κατατοπίζουν για τις likes και τα dislikes του ΑΑ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

zarathustra79 έγραψε:Πόσο να παίζει να αποκτηθούν παίκτες που τα ονόματα τους δεν έχουν ακουστεί καθόλου;;;;;;

Οχι απλά παίζει αλλά νομίζω είναι σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο Μπεν Αρφα εχει φαει ακυρο απο την ΦΙΦΑ και δεν μπορει να παιξει σε αλλη ομαδα μεχρι το τελος της σεζον
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ευχομαι παντως να trollαρεις φρουρε εκτος και αν το κανεις γιατι εισαι συνδικαλιστης της Παναθηναικης Συμμαχιας και ψαχνεις ψηφαλακια για την Κυριακη....Ωπα ωπα,μολις ειδα οτι η Παναθηναικη Συμμαχια δεν κατεβαινει στις φετινες εκλογες.Ποιος ειναι ο σκοπος σου φρουρε,μιλα καθαρα
Βλεπωντας την φυγη σπυροπουλου και δεδομενου οτι πεφτει επικινδυνα το ποσοστο πρασινων παικτων
και λαμβανοντας υποψη την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ
να κλεισει δυο, ΔΥΟ, ΝΤΟΥΟ, ΝΤΕ, παικτες
ερχεται ως απομηχανης παιανικος ο βυντρα
μεγαλη καψουρα και πουλαιν του βρυζα.

για την αποφυγη εγκεφαλικων, εχω να πω πως ολα αυτα ειναι φημες

και μονο που σκεφτομαι οτι θα μας τον εφερνε και αυτον το παρεακι

Αν τα πραγματα με μανατζερ ειναι οπως τα λετε
σου δινω ενα παλτο, μετα σου δινω εναν καλο ,
τωρα πρεπει να μας δωσουν πακετο ρονι-σναιντερ,με 100 χιλιαρικα τον χρονο
δραχμες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 22 Ιαν 2015, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Το πιθανοτερο θα ελεγα
marley 4

guardian4 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ευχομαι παντως να trollαρεις φρουρε εκτος και αν το κανεις γιατι εισαι συνδικαλιστης της Παναθηναικης Συμμαχιας και ψαχνεις ψηφαλακια για την Κυριακη....Ωπα ωπα,μολις ειδα οτι η Παναθηναικη Συμμαχια δεν κατεβαινει στις φετινες εκλογες.Ποιος ειναι ο σκοπος σου φρουρε,μιλα καθαρα
Βλεπωντας την φυγη σπυροπουλου και δεδομενου οτι πεφτει επικινδυνα το ποσοστο πρασινων παικτων
και λαμβανοντας υποψη την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ
να κλεισει δυο, ΔΥΟ, ΝΤΟΥΟ, ΝΤΕ, παικτες
ερχεται ως απομηχανης παιανικος ο βυντρα
μεγαλη καψουρα και πουλαιν του βρυζα.

για την αποφυγη εγκεφαλικων, εχω να πω πως ολα αυτα ειναι φημες

και μονο που σκεφτομαι οτι θα μας τον εφερνε και αυτον το παρεακι

να τα πραγματα με μανατζερ ειναι οπως τα λετε
σου δινω ενα παλτο, μετα σου δινω ενα καλο ,
τωρα πρεπει να μας δωσουν πακετο ρονι-σναιντερ,με 100 χιλιαρικα τον χρονο
δραχμες
σου εχω νεα δεν βρηκαν ομαδα η δυο τους και μενουν μεχρι το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ποιοι δυο?
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Ανακοινώνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ

Από ώρα σε ώρα ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει το τρίτο του μεταγραφικό απόκτημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ολοκληρώσει τις επαφές τόσο με το αριστερό εξτρέμ όσο και με τον αμυντικό και πλέον αναμένονται και οι ανακοινώσεις.

Έτοιμοι να ανακοινώσουν τις επόμενες μεταγραφές είναι στον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο του Βορρά ολοκλήρωσαν τις επαφές τους με τους υποψήφιους στόχους φτάνοντας σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες αναμένονται εντός της; ημέρας

http://www.gazzetta.gr/football/article ... fes-o-paok

ΑΜΗΝ!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

navigator11 έγραψε:
marley 4 έγραψε:και μεταγραφες να κανουν εχουν σπασει τα νευρα του κοσμου σε τετοιο βαθμο που παλι κραξιμο θα φανε
Υπάρχει λογική ρε μαρλεϋ σε αυτό που αναφέρεις; Ειλικρινά, αυτού του είδους η "επιχειρηματολογία" (δεν υποστηρίζω ότι την ασπάζεσαι μιας και δεν το γνωρίζω) είναι πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ από την οποια καθυστέρηση μετεγγραφική!!

Και νομίζω όχι μόνο για εμένα αλλά για πολλούς ακόμα, εντός κι εκτός φόρουμ.
Εχει λογικη αυτο που λεει ο marley.. με την εννοια οτι η επικοινωνιακη απουσια της ΠΑΕ, επιτρεπει στον καθε ανικανο και ανιδεο που αυτοχαρακτηριζεται ΑΡΔ να παιζει με τα νευρα και την υπομονη του κοσμου ο οποιος εχει τεραστια καψουρα με την ομαδα. Το επικοινωνιακο τημ της ΠΑΕ αντι να κρυβεται διαρκως (δεν ξερω αν ειναι με δικη του πρωτοβουλια η της διοικησης), θα επρεπε να οργανωσει μια ΣΟΒΑΡΗ στρατηγικη ωστε να αποδυναμωσει τον αντικτυπο των γελοιοτητων των ΑΡΔ. Αυτο που κανει ειναι να ακολουθει δηθεν τακτικη χαμηλων τονων..

Αυτο ομως δεν ειναι τακτικη χαμηλων τονων, ειναι ανυπαρξια, ανεπιτρεπτη για οποιαδηποτε εταιρεια τετοιου μεγεθους. Ποσο μαλλον οταν δεν προκειται απλα για εταιρεια αλλα για εναν λαοφιλεστατο συλλογο. Υπαρχουν πολλα που θα μπορουσε να κανει επικοινωνιακα η ΠΑΕ, τα οποια θα μας ειχαν κανει να χειροκροτουμε αντι να βριζουμε. Δεν κανει ομως ΤΙΠΟΤΑ. Ειλικρινα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω καθολου.

Κι εγω στη δουλεια μου λειτουργω με χαμηλους τονους και επικοινωνιακη ανυπαρξια (που μου βγαινει σε κακο), αλλα εγω ειμαι ενας παλαβος ελευθερος επαγγελματιας που μπορω να κανω οτι γουσταρω και να υπομενω τις συνεπειες των πραξεων μου, μονο εγω. Σε τετοιο μεγεθος, δεν νοειται αυτο. Και επικοινωνιακη στρατηγικη δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι που απευθυνεται σε προβατα. Μπορει να ειναι ειλικρινης, straight και ΠΑΟΚτσηδικη. Θα το εκτιμησουμε σιγουρα. Ειναι ολοφανερο οτι το 99.9% των ανθρωπων που ασχολουνται "επαγγελματικα" με τη δημοσιογραφια γυρω απο τον ΠΑΟΚ, ειναι ανικανοι και κανουν περισσοτερο κακο, παρα καλο στην ομαδα. Αυτους λοιπον η ΠΑΕ, αντι να τους χαιδευει, θα επρεπε να κανει τα παντα ωστε να τους αποδυναμωσει πληρως, ωστε να αποφυγει τη ζημια.
marley 4

guardian4 έγραψε:ποιοι δυο?
τζαβε σπυρο

παντως σημερα βραδυ θα βγει ονομα
ερχεται ο παιχταρας λεμε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

εεεεεεεε πάμε για 500 χωρίς μεταγραφές..άμα παίρναμε κιόλας θα θέλαμε την οδύσσεια του ομήρου...εκμεταλλευτείτε την τρέλα μας ρεεεεεε..δεν είμαστε καλά... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

παντως με τοσα που εχουμε ακουσει αν οι ανακοινωσεις δεν αφορουν μεγαλα ονοματα τυπου νομποα προβλεπω πολυ κραξιμο..ζηση προσεχε :D :D 8-) 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”