Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτήν την απορία έχω κι εγώ. Κάτι δεν κολλάει, κάτι δεν έχουμε μάθει. Δεν φάγαμε και 5 να μας έπιασε το τσούξιμο.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Το συνεργείο που τραβάει την "παρακάμερα" στους αγώνες δεν τράβηξε τίποτα από τη μπούκα του σούπερ Μάριου?
Εμείς γιατί δε βγάζουμε τα δικά τους άπλυτα στη φόρα?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν πρόκειται ποτέ στην ζωή μου να αποδεχτώ το άδικο. Όσο δύσκολο και να είναι να βρω το δίκιο μου. Αυτο προσπαθούν να κάνουν γενικά, να σε πείσουν ότι το παράλογο είναι λογικό και τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Pa0ki έγραψε:Το συνεργείο που τραβάει την "παρακάμερα" στους αγώνες δεν τράβηξε τίποτα από τη μπούκα του σούπερ Μάριου?
Εμείς γιατί δε βγάζουμε τα δικά τους άπλυτα στη φόρα?
[youtube]xHrBMk5VW4s[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Τα βίντεο που έδειξαν σήμερα στο δικαστήριο είναι από τις κάμερες του γηπέδου που νομίζω δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσει η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ. Μόνο η αστυνομία έχει πρόσβαση. Οπότε αυτό που λένε να δείξουν δημόσια footage από CCTv μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος γίνεται—ή αφού έχει εξεταστεί από την αστυνομία. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για την σχετική νομοθεσία αλλά κάτι τέτοιο παίζει. Για αυτό υπάρχουν μόνο τα βίντεο τραβηγμένα από παρευρισκόμενους.

Πάντως εγώ είπα ότι αν έκανε κάτι τέτοιο να τιμωρηθεί ο κακός Λουτσεσκου. Αλλά ας επιτρέπουν από εδώ και περα σε φιλάθλους γηπεδούχων ομάδας να πλησιάζουν τις αποστολές των αντιπάλων για καζούρα. Αυτό θα έχει πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εχει γινει πιο σιχαμενη ομαδα κ απο τον γαυρο η χαρτινη,μιλαμε με πιανει μια αηδια,θελω την καταστροφη της,εχω γινει φανατικος αντιαεκτσης.Πρεπει 9/1 να φανε εναν αποκλεισμο να τους τσουξει,πρεπει το γηπεδο να ειναι γεματο και να πονανε τα αυτια τους (κ τα κωλια τους) για μερες μετα την σφαλιαρα που θα φανε.

ΣΙΧΑΜΑΤΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλά ρε σιχαμενοι ΑΡΔ και ρεζιλια της χάρτινης...ο πιτσιρικάς που λέτε τόσες μέρες ότι δείχνει το βίντεο είναι τελικά 26;;;
Και αφήνεται να εννοηθεί τόσες μέρες ότι είναι κάποιο από τα παιδιά που έκαναν την καζουρα ρε σιχαμενοι; Τι ακραίος γκεμπελισμος είναι αυτός ρε ξεφτιλες;
Ο 26χρονος με την παιδική ψυχή τι δουλειά είχε στο πούλμαν του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

proedros έγραψε:Νομικό τμήμα δεν υπάρχει…Ότι έσωσε το έκανε ο Κυρκουδης…Ο Μαυρομάτης και ο Κυριάκος μόνο που δεν παραδέχτηκαν πως έγιναν επεισόδια…Ο μεν πρώτος είπε πως τα επεισόδια απο πλευράς ΠΑΟΚ ήταν μικρής κλίμακας και χρήζουν τιμωρία προστιματος και όχι έδρας , ο δε δεύτερος είπε πως δεν έγινε κανένα ντου απο τον Ηλιοπουλο και πως δεν αμφιβάλλει για τις αγνες πρόθεσεις που έχει για το ποδόσφαιρο…την ώρα που οι άλλοι μιλούσαν για επίθεση σε παιδια και τον Άλκη…Είναι να γελάει κανεις.
Έχω την εντύπωση πως το επιχείρημα περί έδρας, ήταν για την Αγια Σοφιά. Με άλλα λόγια δεν επιζητούμε την τιμωρία της έδρας του αντιπάλου, γιατί ήμαστε ψυχούλες.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτήν την απορία έχω κι εγώ. Κάτι δεν κολλάει, κάτι δεν έχουμε μάθει. Δεν φάγαμε και 5 να μας έπιασε το τσούξιμο.
Ετσι είναι Μπάρκα. Προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να σκεφτόμαστε και μου κάνει εντύπωση πως δεν είναι αυτό το κύριο ερώτημα. Εδώ στην Αθήνα διαδίδουν ότι την πόρτα του λεωφορείου δεν την άνοιξε ο οδηγός αλλά την έσπασαν τα μέλη της αποστολής. Δλδ ο Παντελής που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει και έχει ζήσει ριζουπολη να βγαίνει λυσσασμενος, ο Λουτσεσκου με τον Τσανακα να βγαίνουν μαλλιοκουβαρα, ο Οζντόεφ κοπαναγε το κεφάλι του σε ασπίδα και όλα αυτά έγιναν από μια μπλούζα. Όλο το προπονητικό τιμ είχε απίστευτη μανία και λύσσα. Δεν έχει λογική από μια μπλούζα να τρελαίνονται άνθρωποι που έχουν ζήσει απείρως πιο δύσκολα σκηνικά στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτο που επισης δεν κολλαει ειναι το βιντεο. Γιατι να πιεσουμε να μην παιχτει; Δε βγαζει κανενα νοημα αφου οι δικαστες εχουν προσβαση στο βιντεο. Επισης, σκανε 50 χαρτινοι να την πεσουν στην αποστολη, αυτο δεν φαινεται δλδ;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

marsantos έγραψε:Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έχουν κάποια παραπάνω πληροφόρηση.
Μπορεί κάποιος αν έχει μάθει να μας πει πως γίνεται άνθρωποι που έχουν φάει βρισιδια εν χορώ, μπουκάλια και φτυσιματα, σπρωξίματα από φουσκωτους σε φυσουνες και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος, τι είναι αυτό που τρέλανε 10 άτομα από την αποστολή και βγήκαν τρελαμενοι έξω;
Γιατί εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως απλά επειδή τους έδειξαν μια φανέλα κι ένα βίντεο 3 άνθρωποι, τους έπιασε αμόκ και έβγαιναν τρελαμενοι από το λεωφορείο.
Μα το βίντεο που βγηκε με τους 3 να δείχνουν ότι δείχνουν στο πούλμαν δεν γίνεται κάτι. Ίσα ίσα το πούλμαν ξαναξεκιναει να φύγει κανείς δεν σηκώνεται από την θέση του. Μετά κλασικά κόβεται το βίντεο. Κόψε ραψε δηλαδή. Βγάλαμε ότι θέλανε προς τα έξω
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Γι' αυτο λέω αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μας πει τι έγινε. Τους την έπεσαν 50 άτομα ή όχι; Αριστερά από τα ματ τι υπήρχε; Ο Λοβρεν και ο Οζντόεφ τρελάθηκαν για μια μπλούζα του 2018 τότε που πιθανώς δεν είχαν ακούσει τίποτα για την ομάδα του ΠΑΟΚ; Κάτι λείπει. Κάτι που ούτε από τη μεριά μας δε βγαίνει. Εκτός κι αν η μισή αποστολή μας απαρτίζεται ψυχοπαθείς.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Με τους ασχετους στα παρατημενα τμηματα της ΠΑΕ δεν εχω ελπιδες
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Αμα του της έπεφταν πενήντα άτομα δεν θα κατέβαιναν. Κάτι έγινε εκεί, μάλλον η πρόκληση των τριών συνεχίστηκε. Μπορεί αρχικά να κατέβηκε ο Κωνσταντινιδης κλπ και να έγινε μπάχαλο με τους τρεις, κι άμα οι τρεις-πέντε-δέκα έκαναν τσαμπουκάδες τότε να βγήκαν και οι υπόλοιποι. Αυτό μου φαίνεται πιο λογικό.

Για μενα το θέμα είναι πως βρέθηκαν αυτοί εκεί να κάνουν τόση ώρα καζούρα. Λένε είχαν τα αμάξια τους στο πάρκινγκ. Οκ, και περίμεναν τόση ώρα μέχρι να φύγει η αποστολή μας να κάνουν καζούρα; Κι άμα ήθελαν να πετάξουν πέτρες; Αμα είχαν τίποτα επικίνδυνο πάνω τους; Υπέυθυνος ασφαλείας δεν υπάρχει που να προστατεύει τις αποστολές; Σε ποιο άλλο γήπεδο γίνεται αυτό;

ΥΓ δεν είναι τόσο χαζή η διοίκηση μας, μάλλον έχουν λερωμένη την φωλιά τους για να μην μιλάνε. Για το άλλο είπανε περί Μπούκας του ηλιοπουλου που τελικά δεν ισχύει—που την μπούκα πάλι δεν την είπε η διοίκηση, αλλά οι τριγύρω αρδ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Στην Τούμπα πάντως, όταν έρχεται το πούλμαντο του αντιπάλου, ματατζήδες κλείνουν τρεις δρόμους. Δεν περνάς ακόμα και αν έχει άξεσς στα δημοσιογραφικά, έχω προσωπική εμπειρία.

Στο φύγε δεν κλείνουν δρόμους, καθώς ο περισσότερος κόσμος έχει φύγει, αλλά σίγουρα δεν πλησιάζεις, έχουν δυο σειρές σεκιούριτυ εκατέρωθεν. Δεν μπορείς να αγγίξεις το πούλμαντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 24 Δεκ 2024, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”