Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από che4 »

prist64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Λουκάς Perez είναι αυτός που δεν σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ που πλήρωσε ακριβά για να τον φέρει από την Ουκρανία. Δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην ομάδα, η οποία αναγκάστηκε να τον δανείσει. Στα τσακίδια να πάει ο κωλοχαρακτήρας, αφού πρώτα μα φέρει τα μύρια της ρήτρας για να πάρουμε παίκτες που να σέβονται τη φανέλα που φορούν και το ψωμί που τρώνε από εμάς και δεν είναι φλώροι σαν κι αυτόν.
+1
Τι συν ενα πατερ +10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ψηφοφορια κανουμε Τσε,
οποιος συμφωνει ,στο +1 το δικο μου προσθετει +1=+2.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

che4 ,εαν πωληθει ο Λουκας για καλα λεφτα , θελουμε να τον βαλεις φωτοπροφιλ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Δε φτανει που θα ξαναπαω εκκλησια :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Che και Απόστολε... μαζί σας είμαι κι εγώ... ας πουληθεί ο Lucas. Σκορδοκαίλα μου... δεν θα πεθάνει ο ΠΑΟΚ για έναν Lucas.
Εγώ απλά έχω θέμα με την απόλυτη απαξίωση που πλανάται γενικά πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Τι θέλω να πω?
Έστω ότι τον πουλάμε αύριο 5 μύρρια... ποιος μου εγγυάται ότι ο επόμενος που θα έρθει με αυτά τα λεφτά θα στηριχτεί και δεν θα έχουμε πάλι γκρίνιες, αφορισμούς και μπινελίκια στο πρώτο παιχνίδι που δεν θα παίξει καλά?
Και επανάληψη της Lucaλιαδας... "Τι τον πήραμε αυτόν τον Μπάμπη? Λίγος, τιτίκα κτλ... Διώξτε το ταγάρι!"...
Κι του χρόνου το καλοκαίρι θα φύγει ο Μπάμπης... και θα πάρουμε τον Μήτσο... "Λίγος ο Μήτσος"... φεύγει ο Μήτσος... έρχετε ο Γιάννης... κτλ. κτλ. κτλ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα εγγυηθεί ο Ίβηρας ΤΔ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Οπιος δεν εχει κοχονες να σταθει πανω στις σταχτες του μπακαλη και μπροστα στο λαο ας φευγει γιωργο τερμα με την υπομονη στα γατακια πλεον μετα την ιβανια απελευθερωση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε:
prist64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Λουκάς Perez είναι αυτός που δεν σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ που πλήρωσε ακριβά για να τον φέρει από την Ουκρανία. Δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην ομάδα, η οποία αναγκάστηκε να τον δανείσει. Στα τσακίδια να πάει ο κωλοχαρακτήρας, αφού πρώτα μα φέρει τα μύρια της ρήτρας για να πάρουμε παίκτες που να σέβονται τη φανέλα που φορούν και το ψωμί που τρώνε από εμάς και δεν είναι φλώροι σαν κι αυτόν.
+1
Τι συν ενα πατερ +10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Οι μεγάλες ομάδες γίνονται με παίκτες νικητές και με παίκτες που γουσταρουν την πίεση και τον πρωταθλητισμό όχι με καλά παιδιά και ευαίσθητους ,θέλω να βάζει γκολ μέσα στο καραιταβλι και να βάζει το δάκτυλο στο στόμα και να τους λέει σκαστε .μαγκες αν πάρεις 3,5 για λουκας - το 30% της καρπατι πάμε στα 2,5 καθαρά φέρνεις 2 παικταρες του εκατομυριου που να γουστάρουν την πίεση να έρχεται ο τυφώνας κατά πάνω τους και να έχουν αυτό το πονηρό χαμόγελο του τρελου που λέει "ρίξε το καλύτερο που μπορείς να κανεις καιρέ δεν σε φοβαμαι
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

che4 έγραψε:Οπιος δεν εχει κοχονες να σταθει πανω στις σταχτες του μπακαλη και μπροστα στο λαο ας φευγει
Τεράστια κουβέντα. + όσα θές

Η τρέλα του ανθρώπου αυτού να είναι παρών στα πόδια των ποδοσφαιριστών, είναι ικανή να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών μας και να ρίξει την ψυχολογία των αντιπάλων, ειδικά προληπτικών ..... :nairepaok:

Για τον Λούκας πάντως σήμερα πρέπει να χαιρόμαστε. Με το ωραίο τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Μπάρτσα έφτιαξε την χρυσή κορδέλα για το περιτύλιγμα της καλύτερης πώλησης του. Μας δίνει το πάνω χέρι στην διαπραγμάτευση και αν δεν ανταποκριθεί η ντεπορ μπορούμε να πιάσουμε και την μεγαλύτερη ρήτρα :D

Επίσης πιστεύω ότι θα παιχτεί παιχνίδι στρατηγικής και πίεσης και από τις δύο πλευρές και στα πλαίσια αυτά μπορεί για λόγους δικής μας στρατηγικής να τον δούμε να ενσωματώνεται και για κάποιο διάστημα στην ομάδα. Ας μη βιαστούμε να κράξουμε την ομάδα μας και δημιουργούμε πίεση ότι πρέπει να τον διώξει γιατί θα χάσουμε την διαπραγματευτική ισχύ μας που θα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. Ούτε βέβαια να του ανοίξουμε και τις αγκάλες μας :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

+ στο παραπάνω.

για αυτό και λέω ταλιράκι για τους άλλους. για να μην μας αρχίζει και η σπανιόλα τα "να ρε συ, στο και δυο σώθηκα και εμείς δντ προ των πυλών και ραχόι μπινέ κτλ κτλ". 3,5 ακατέβατα. και θα το κάνουν.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

che4 έγραψε:Οπιος δεν εχει κοχονες να σταθει πανω στις σταχτες του μπακαλη και μπροστα στο λαο ας φευγει γιωργο τερμα με την υπομονη στα γατακια πλεον μετα την ιβανια απελευθερωση
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα εγγυηθεί ο Ίβηρας ΤΔ
Αν είναι έτσι να φύγει (αφού φέρει πρώτα γκαφρά) και να μη ξαναγυρίσει. Τέλος με τον Lucas. Αρκετά... έχουμε άλλες δουλειές τώρα.

Πάμε να γ@μησουμε τον Μποροθρύνο!

ΥΣ. Απόστολε. ... αν ο Ίβηρας ΤΔ είναι τζιμάνι θα φέρει 5 παίχτες καλύτερους από τον Lucas. Εύκολα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε!!! Σταματήστε ρε τα off-topic!
Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι στου Lucas, μετά λέω "κάτσε ρε, αφού εδώ καφενείο φαίνεται να 'ναι", αλλά μετά είδα posts για μεταγραφές...και κάτι ψιλολόγια για το Π.Α.Ο.Κ. - Τριπολιτσά...

Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια... :twisted:
(Μη θιχτεί κανείς, δεν σας λέω ποντίκια...ούτε εγώ είμαι γάτος..)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

che4 έγραψε:
ο ΠΑΟΚτσης εχει μαγκια δε θα τον κανετε καποιοι εδω μεσα φλωρο αν αυτο θελετε λαθος ομαδα για σελφι και φιλακια και αγκαλιτσες οποιος πηγε εστω μια φορα σε γηπεδο 80 90 δε θα μιλουσε ποτε κολακευτικα για λουκα μετα απ το παραπανω

σταματηστε
Δε μπορώ παρά να γελάω με κάτι τέτοια :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Tα σχολεια νομιζω περριτευουν....

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”