5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από pgetsos »

+1 ενα τετοιο σχολιο αξιζει μια θεση στην κεντρικη για να το δουν σιγουρα ΟΛΟΙ ;)
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

αυτο που μου την σπαει, ειναι τα ακρως υποτιμητικά-υβριστικά σχολια για τον ΠΑΥΛΑΡΑ απο τα διαφορα σκουπιδο-σκουλικο-σαίτ. Βρήκαν αφορμή τα φουστράκια. :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάλι καλά που δε γίνεται με το Σάλπι η κόμπλα, έναν παίκτη που βάσει εθνικότητας, προσφοράς στην ομάδα και οπαδικής ταυτότητας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί 'σημαία'. Τότε θα είχαμε φοβερό πρόβλημα. Φταίει ο ανύπαρκτος Δώνης ή ο προδότης Σαλπιγγίδης. Φτηνά τη γλυτώσαμε αδέρφια......
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

teod1980 έγραψε:
DC έγραψε:
logios έγραψε:Σοβαρευτείτε ρε σεις ,κάκο στον Πάμπλο κάνετε όταν επιμένετε ότι πρέπει να παίζει ότι και να γίνει.
Έτοιμος σίγουρα είναι, σωματικά , ψυχολογικά όμως ούτε διανοείται πως θα κάτσει πάγκο.
teod1980 έγραψε:Ψυχολογικά και εγώ δε θα ήμουν έτοιμος να κάτσω δίπλα σε αυτόν που κάνει τον προπονητή...όχι ένας επαγγελματίας παίκτης...
Τώρα Λόγιε, αντέκρουσε αν μπορείς το επιχείρημα του "δήθεν προπονητή Δώνη". :lol:
Λοιπόν είρωνα φίλε, έγραψα εγώ πουθενά ότι πρέπει να παίζει μόνιμα και ενδεκαδάτος ο Παυλάρας;

Αυτό κατάλαβες; Το πως θα διαχειριστείς ένα παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου είναι το ίδιο σοβαρό με το πως θα τον διαχειριστείς εντός αυτού.

Ο Δώνης είναι λίγος και όποτε ήρθε απέναντι στον ΠΑΟΚ έβγαζε κόμπλεξ.
Έχει μία αυταρέσκεια που δυστυχώς δείχνει το κόμπλεξ του.
Αυτά
Το σχόλιο ΔΕΝ ήταν ειρωνικό αλλά αν το βλέπεις έτσι θεώρησέ το άκυρο.
Το έγραψα για να σε πω ότι δεν έμοιαζε και πολύ με επιχείρημα αυτό που έγραψες. :(
Είναι σα να γράφεις ότι όταν είσαι επαγγελματίας παίκτης, πρέπει να κάθεσαι στον πάγκο όταν κάθεται και ο Φέργιουσον εκεί.
Την άποψή μου για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πάμπλο την έγραψα πριν. :)
Τέλος πάντων ... άστο γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα τα βρούμε ποτέ. :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ενας παιχτης ειναι μεγαλος οταν κατα την αποχωρηση του, παει πιο πολυς κοσμος να τον αποχαιρετισει απο οτι κατα την αφιξη του.

Μια ομαδα ειναι μεγαλη οταν καθημερινα φερεται σε εναν ποδοσφαιριστη, καλυτερα απο οτι του φερθηκε οταν ηρθε.

Ενας προπονητης ειναι μεγαλος οταν φερεται στους μεγαλους παιχτες, σε μια μεγαλη ομαδα, με ειλικρινια και σεβασμο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Διαβαζω μερικους εδω μεσα και πεφτω απο τα συννεφα...
Μια αγνωστου προελευσης πληροφορια εγινε γεγονος γτ καποιους τους συμφερει να επιχειρηματολογησουν αυτα που λεν...
Οτι μας συμφερει ειναι σωστη η πληροφορηση οτι οχι ειναι ΑΡΔ....

Αν η ισχυει η ιωση η οχι τοτε συμβαινουν 2 τινα:

α)Επικαλειται ιωση ο Παμπλο για να μην παιξει(αρα μας κοροιδευει,γτ μας εχει συνηθησει να μιλαει για κατι που θελει να πει)...
β)Ισχυει η ιωση οποτε καλος εκανε ο Δωνης και τον απεκλεισε...

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι κανατε ειδηση μια μπουρδα και επιχειρηματολογειτε επ αυτης την εμπαθεια σας για τον Δωνη...

Οι περισσοτεροι δν γουσταρατε τον προπονητη του ΠΑΟΚ απο το καλοκαιρι ακομη και ψαχνετε συνεχεια αφορμες...

Οσο κι αν αμφιβαλω για τις ικανοτητες του Δωνη ως προπονητη...δν τον θεωρω ομως τοσο βλακα ωστε να ερθει σε μετωπικη συγκρουση με τον πιο αγαπητο παικτη στις ταξεις της ομαδος....

υ.γ. και επειδη ξεχνανε μερικοι....τι ειπε ο Παμπλο το καλοκαιρι....

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στους εκπροσώπους που ακολουθούν την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία και… έβγαλε το «καπέλο» του στον Έλληνα τεχνικό ηγέτη των «ασπρόμαυρων».

Ποια η δική σου γνώμη για την προετοιμασία. Τι βλέπεις;

Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς να υποτιμούμε τη δουλειά άλλων προπονητών, πιστεύω ότι μετά τον Σάντος, αυτός ο προπονητής έκανε τη καλύτερη δουλειά που έχω δει. Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμάω κανέναν από τους προηγούμενους».

Τι εννοείς; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος για το τι σημαίνει καλή δουλειά;

«Μιλάω σε όλα τα επίπεδα. Καλή δουλειά γίνεται σε φυσική κατάσταση, αλλά και σε τακτική. Ο γυμναστής δουλεύει πολύ σωστά. Μέχρι σήμερα η δουλειά είναι σωστή και ελπίζω να το επιβεβαιώσουν αυτό τα αποτελέσματα».

Η συνεντευξη υπαρχει και σε βιντεο για τους δυσπιστους...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... i-ton-Doni

υ.γ.2 Το πραγμα ειναι απλο...εισαι ΑΡΔ και θες να κανεις κακο στον ΠΑΟΚ;;;;;;
ο κοσμος δν γουσταρει τον Δωνη...πεταξε τους και ενα...''Ο Δωνης τελειωνει τον Γκαρσια'' και καθαρισες...αστους να τρωγονται με τα ρουχα τους....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kranatos έγραψε:Ναι αλλά σε ένα σάιτ που αυτοχαρακτηρίζεται "Το Ανεξάρτητο σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ" γνώμη μου είναι πως στην κεντρική σελίδα πρέπει να γράφεται ένα κείμενο που κατά γενική ομολογία αντιπροσωπεύει και εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ..
Έτσι, όμως, δεν φιμώνονται οι γνώμες που είναι αντίθετες στην πλειοψηφία;

On-topic:

1. Πάνω που ήθελα να πάρω φανέλα Garcia, γίνεται αυτό το πράγματα και δεν ξέρω τι να πιστέψω...
Δηλαδή, αν ο Δώνης απλά κάνει μαμουνιές (για να το ειπώ ευγενικά) στον Garcia, εντάξει, δεν τίθεται θέμα, απλώς θα περιμένουμε έργα από τον Σαββίδη.
Αν, όμως, ο Garcia, επειδή ο Δώνης του κάνει μαμουνιές, θέτει εαυτόν πάνω από την ομάδα για να "την πει" στον Δώνη (κάτι το οποίο θεωρώ αμφίβολο, όχι γιατί "Ο ΠΑΟΚτσής Garcia αγαπάει τον Π.Α.Ο.Κ." κτλ, αλλά επειδή δεν θα τον οδηγήσει πουθενά κάτι τέτοιο), τότε πρέπει να περιμένουμε τα αντίστοιχα έργα από τον Σαββίδη και μια συγγνώμη από τον Garcia.

2. Έστω ότι ο Δώνης δεν γουστάρει τον Garcia, για τους χ λόγους.
Αγωνιστικά, όμως, δεν τον συμφέρει να αγωνίζεται ο Garcia και να του δίνει τα αποτελέσματα που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του και την επιτυχία του;
Δηλαδή αν στράβωνε τον Σεπτέμβρη με τον Αθανασιάδη, δεν θα τον έβαζε ούτε αυτόν; Άραγε, πού θα ήμασταν τώρα σε τέτοια περίπτωση;;
buffalobill4 έγραψε:Ενας παιχτης ειναι μεγαλος οταν κατα την αποχωρηση του, παει πιο πολυς κοσμος να τον αποχαιρετισει απο οτι κατα την αφιξη του.

Μια ομαδα ειναι μεγαλη οταν καθημερινα φερεται σε εναν ποδοσφαιριστη, καλυτερα απο οτι του φερθηκε οταν ηρθε.

Ενας προπονητης ειναι μεγαλος οταν φερεται στους μεγαλους παιχτες, σε μια μεγαλη ομαδα, με ειλικρινια και σεβασμο.
++++

Edit: Κάτι που ξέχασα να γράψω παραπάνω:

Ο Σαββίδης όταν πήγε Παλατάκι να μιλήσει με τον κόσμο, είχε πάρει τον Garcia μαζί του. Για όσους δεν θυμούνται. ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε.Με άλλους συμφωνώ,με άλλους όχι αλλά δεν πειράζει.Μια ερώτηση έχω μόνο να σας κάνω:Σας φάνηκε αγωνιστικά έτοιμος ο Γκαρσία στο ματς με την Ξάνθη για να βγάλει 90λεπτο;Ή έστω ένα γεμάτο μισάωρο σε δυνατό ρυθμό;Μόνο εμένα μου φάνηκε πως διασύρθηκε αγωνιστικά και πως είναι σε θέση να παίξει μόνο ένα τεταρτάκι σε τελειωμένα ματς όπως με την Καλλιθέα;

Δεν ειμαι υπέρ του Δώνη και κανενός Δώνη. Εϊναι ιατρικό δεδομένο όμως πως παίκτης που λείπει τόσους μήνες λόγω θλάσης θέλει τουλάχιστον ένα δίμηνο δυνατών προπονήσεων για να επανέλθει σε φυσική κατάσταση.Ο Γκαρσία δεν έχει επανέλθει και αυτό είναι φανερό.

Δεν γνωρίζω τί έγινε χθες στην προπόνηση,ελπίζω όμως να μη γίνει καμιά μαλακία και αποχωρήσει ο Πάμπλο πριν σηκώσει τίτλο.

Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν είναι να παίζει ο Garcia στα οικογενειακά διπλά και 15λεπτα με ομάδες τύπου Καλλιθέα, τότε ας παίξει κανένας Κίτσιου, Παναγιωτούδης κτλ...
kos

Δημοσίευση από kos »

αγαπητε παμπλο δυστηχως δεν εχω τροπο να επικοινωνησω μαζι σου. οποτε θα σου γραψω την παρακληση μου και την συμβουλη μου (αν και μικρος μπροστα σου) εδω μεσα.

ανεβα πανω και πες τους οτι θελεις απο τωρα να προετοιμασεις ενα φιλικο παιχνιδι (κατα δικη μου προτιμηση με την εθνικη ουρουγουαης) για να αποχαιρετησεις στο τελος της σεζον τον κοσμο της ομαδας που τοσο σε λατρεψε.
εαν σου το αρνηθουν ή εαν σου πουν δεν ειναι καταλληλη η ωρα, θα το δουμε αργοτερα κτλ κτλ μαζεψε τα και γυρνα σπιτι σου. μην ξεχασεις ομως πριν να ανακοινωσεις οτι την επομενη κυριακη θα εισαι στο πεταλο. ως οπαδος πλεον.

εαν δεχτουν κανε αγορινα μου λιγη υπομονη. μπορα ειναι θα περασει.

με απεριοριστη αγαπη, ενας φιλος σου που σταματησε το γηπεδο και θα το ξαναρχισει μονο για παρτη σου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το λαθος στην περιπτωση Γκαρσια εγινε το προηγουμενο καλοκαιρι οταν και ανανεωθηκε το συμβολαιο του,ενω ηταν κατι παραπανω απο προφανες οτι τα ποδια του δεν αντεχαν.Δεχομαι το ποσο σημαντικη μπορει να θεωρουσαν την προσωπηκοτητα του αλλα θα μπορουσε καλιστα να ειχε αξιοποιηθει απο αλλη θεση,απο ανικανους σε σημαντικες θεσεις ειναι φουλ η ομαδα.Οσοι εβλεπαν λιγο πιο μακρια δεν ηταν δυσκολο να καταλαβουν οτι η παραμονη του αγωνιστηκα θα οδηγουσε αργα η γρηγορα σε συγκρουσεις.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όπως το είπες.
Ανίκανοι υπάρχουν πολλοί εκεί πάνω.
Και για αυτό ήταν θέμα χρόνου η λάθος διαχείρισή του και το αγωνιστικό κάψιμό του.
Όταν ο παίκτης που δεν παίζει για τα λεφτά μόνο, δηλώνει ότι μπορεί να παίξει ένα χρόνο ακόμη μπορεί.
Αλλά όταν γίνεται προπόνηση σε αστείο προπονητικό, όταν παίζει μετά από θλάση 120 λεπτά και με θλάση και όταν αντιμετωπίζεται με λάθος τρόπο και χωρίς σεβασμό, τότε δε φταίει ο ίδιος.

Εδώ αυτοί εκεί πάνω δε μπορούν να λύσουν συμβόλαια με παίκτες που παίξαν 3 και 4 αγώνες σε 2 χρόνια, πιστεύει κανείς ότι θα διαχειρίζονταν καλά την τελευταία χρονιά του Πάμπλο;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

η παε του φερεται με το χειροτερο και πιο ατιμωτικο τροπο.
τον τελειωνει μπαμπεσικα.
αλλα να τον τελειωνουν και οπαδοι δεν το καταλαβαινω.
σε εναν ανθρωπο που εξεφρασε τοσο αυθεντικα τον ΠΑΟΚ και ενεπνευσε τοσο πολυ το λαο οφειλεται απολυτος σεβασμος και οχι συμβουλες για να σταματησει και πως πρεπει να γινει αυτο.
ειχε δηλωσει ξεκαθαρα οτι νοιωθει πως ακομα μπορει να προσφερει και πως οταν σταματησει θα παει ουρουγουαη.
ποιος το σεβαστηκε αυτο?
το αν θα μεινει σε ποστο στην παε θα το κρινει ο ιδιος και οχι η παε.ας τον σεβαστουν εκει στην παε γιατι θα μας βρουν απεναντι τους.τουλαχιστον καποιους.
και το ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα δεν ειναι μια εννοια κενη απο νοημα.το ΠΑΟΚ πανω απο ολα φερει αξιες που ολοι πρεπει να σεβονται.το να τιμησεις εναν τετοιο παικτη μεχρι τελους δεν αποτελει προσωπολατρεια αλλα σεβασμο στις αξιες που το ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα πρεσβευει.
αλλωστε δε ζητησε θεση βασικου.και ο ιδιος το εχει πει οτι πλεον του αρκει να προσφερει με οσες δυναμεις εχει και οπως ο προπονητης κρινει.μονο σεβασμο ζητησε.και δεν τον εισπραττει.
εγω απορω με εμας.
υγ.τελος ειμαι σιγουρος πως αν δεν ειχε ερθει ο ποντιος και αρχιζαν τα ποντικια ενα ενα να πηδανε ενα ενα απο το καραβι θα ηταν ο τελευταιος που θα εμενε και λεφτα δεν θα ζητουσε.ο σεβασμος δεν ηταν αμοιβαιος.
υγ2.ο δωνη θα φυγει σαν εχθρος.
υγ3.φυσικα αν φυγει ο δωνη τα παπαγαλακια που καποιοι εκτρεφουν θα λενε οτι τον εφαγε ο παμλπο.τι ειχες ΠΑΟΚ τι ειχα παντα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φίλε psykoman, επειδή έγραψες ότι μια "αγνώστου προελεύσεως πληροφορία" μας έκανε άνω κάτω και βρήκαμε ευκαιρία εμείς που δεν θέλουμε Δώνη να εκφραστούμε σου διευκρινίζω τα εξής.

Χθες βράδυ έγραψα πως ο Γκαρσία δεν αντέχει άλλο τις μλκιες και τις ΑΣΤΕΙΕΣ δικαιολογίες.
Για να γράφω "ΑΣΤΕΙΕΣ" σημαίνει ότι γνωρίζω αρκετές από αυτές εδώ και καιρό...
Χθες ο Ολιβάρεζ έγραψε μερικά πολύ σωστά πράγματα που μόνο ΟΣΟΙ θέλουν δεν θα δουν...

Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη είχα γράψει στο τόπικ του Δώνη
moican4 έγραψε:Κυρ Ιαν 20, 2013 9:04 pm

ΥΓ.Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ...
Υποκλίνομαι...
αλλά πολλοί έσπευσαν να με κατηγορήσουν δίχως να σκεφτούν γιατί το έγραψα κάτι που έκανε ο Olibarez χθες ( το έκανε λιανά δηλ για να το καταλάβουν όλοι).

Χθες το πρωί γνωρίζοντας τι κατάληξη θα έχει αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό με τον Γκαρσία έγραψα αυτό
από moican4 » Παρ Φεβ 01, 2013 12:54 pm
Ο Δώνης καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ σωστά πλέον και να έχει αποτελέσματα ΑΜΕΣΑ δείχνοντας ΚΑΤΙ..
Αν νομίζει κανείς ότι με το ότι του πήραν τόσους παίκτες θα τον κρατήσουν ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων , γελιούνται..
Ήδη ο Γκαρσία θεωρείται (δυστυχώς) "τελειωμένος", και μόνο κατ ανάγκη θα μπει στο βασικό σχήμα...
Όλα αυτά στα επισημαίνω για ένα και μόνο λόγο, ότι τίποτα δεν είναι αβάσιμο...
Και σε ρωτάω, υπάρχει άλλη ΗΓΕΤΙΚΗ φυσιογνωμία στην ομάδα εκτός του Γκαρσία και αν ναι, ποιος?
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

ΥΓ. Αν σου πω ότι υπάρχει θέμα και με άλλον παίκτη της ομάδας αλλά για την ώρα δεν έχει σκάσει βόμβα θα με πιστέψεις?
Όλα αγγελικά πλασμένα δεν είναι πάντως...

Και κάτι τελευταίο, μην βάζεις τι έλεγε ο καθένας στην προετοιμασία.
Έχουν περάσει 8 μήνες, άλλαξαν πολλά για πολλούς..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα πρέπει να καταλάβετε πως από τη στιγμή που διαφαίνεται πως το θέμα είναι χοντρό, είναι αδιανόητο να προβεί το site σε σπασμωδικές κινήσεις. Ειδικά από την ώρα που υπάρχει ντέρμπι.

Στην... πριβέ (λέμε τώρα) συζήτησή μας εδώ, μπορούμε να συζητάμε ελεύθερα.
Και θέτω τα εξής ερωτήματα :

1. Είμαστε σίγουροι οτι ο Γκαρσία επικαλούμενος ίωση, ήθελε να περάσει μήνυμα στον κόσμο εν όψει ντέρμπι; Μήπως απλά τέσταρε την αντίδραση του Δώνη; Δεν λέω οτι είναι σωστό αυτό που έκανε. Ερώτηση κάνω.

2. Είναι επίσης βέβαιο, οτι ο Δώνης, αν όντως φέρεται λάθος στον Πάμπλο, το κάνει απο μόνος του; Γιατί απ οσο... ξέρω, στην ομάδα υπάρχουν στελέχη που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε παλιότερη προσπάθεια αποπομπής του Γκαρσία.

3. Όλες οι εφημερίδες σήμερα έχουν αναφορά στο θέμα Πάμπλο. Μία συγκεκριμένη όμως, μιλάει για τεράστιο πρόβλημα στα ίσια, χωρίς να κρατάει πισινή και χωρίς να προστατεύει το κλίμα εν όψει ντέρμπι. Ποιά είναι αυτή; Και ποιός κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ εκεί;

4. Με την Ξάνθη η θέση που έπαιζε ο Πάμπλο ήταν φυσιολογική;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”