Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Παρτε εμενα στην ομαδα οχι απλα ειμαι "τζαμπα" αλλα θα πληρωνω κιολας (100 ευρω το μηνα), δεν εχω προβλημα παιζω σε οποιαδηποτε θεση μου ζητηθει! Επιπλεον ειμαι και ΠΑΟΚ! (+ οτι θα πορωνω και τους συμπαιχτες μου!)
Ειμαι πραγματικο λαυρακι!!!!!
Ειμαι πραγματικο λαυρακι!!!!!
Αααα, όλα κι όλα, δε λες καλά που προλάβαμε και πήραμε τον Ρομπέρ του Κίμωναbane1980 έγραψε: δηλαδή φέτος η διοίκηση για ενίσχυση της ομάδας είχε χρήματα μόνο για το Ρομπέρ εν μέσω αποδεσμέυσεων, ομίλων, διαρκείας, κλπ;

- ΑποστόληςΑ
και που να δεις τι θα γινει αυριο μετα τισ 20.00 που δε θα εχουμε παρει παιχτη η θα κλεισουμε τον μουν τελευταια στιγμη...πωπω που το θυμηθηκα

πολυ γκρινια παιδες.....δεν πιστευα οτι θα χαμε κι αλλο επικοινωνιακο λαθος απο παε....αλλα να που εχουμε....
τωρα οσον αφορα το θεμα μεταγγραφες να γινουν αν βρουν κπν καλο και οχι απλα για να γινουν,,,,
αν δεν γινουν θελω να μας πουν τους στοχους ...κυριως οικονομικα.....θελω πλανο..π.χ να μειωσουμε το ανοιγμα 3 εκ ευρω.......
σαν οικονομικη εξυγυανση αποτυχανε και αν ειναι να μεγαλωσει το ανοιγμα και να του ς λεμε παλι κλεφτες ας μεινουμε ετσι αλλα ας το πουν...παμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα και οπου βγαλει......
....περιμενουμε μεχρι αυριο...βεβαια και για ελευθερους θα παιξουμε μπαλα φανταζομαι...τι να πω.......
τωρα οσον αφορα το θεμα μεταγγραφες να γινουν αν βρουν κπν καλο και οχι απλα για να γινουν,,,,
αν δεν γινουν θελω να μας πουν τους στοχους ...κυριως οικονομικα.....θελω πλανο..π.χ να μειωσουμε το ανοιγμα 3 εκ ευρω.......
σαν οικονομικη εξυγυανση αποτυχανε και αν ειναι να μεγαλωσει το ανοιγμα και να του ς λεμε παλι κλεφτες ας μεινουμε ετσι αλλα ας το πουν...παμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα και οπου βγαλει......
....περιμενουμε μεχρι αυριο...βεβαια και για ελευθερους θα παιξουμε μπαλα φανταζομαι...τι να πω.......
Ο ΠΑΟΚ χθες δεν διευψεσε το θεμα του Ριβας η κανω λαθος?
Προς τι αυτη η φαγωμαρα?
Ειπαν οι αρδ τωρα οτι ειναι κοντα στην ομαδα και το δεσαμε..
Θα μου πεις καποιος απο την ομαδα την πεταξε την ..... , και το γραψανε αλλα ...
Προς τι αυτη η φαγωμαρα?
Ειπαν οι αρδ τωρα οτι ειναι κοντα στην ομαδα και το δεσαμε..
Θα μου πεις καποιος απο την ομαδα την πεταξε την ..... , και το γραψανε αλλα ...
- trel@menos
διαφωνω μ αυτο που λες. εφυγε ο βιτολο για να παιξει τσ.λ. κι αποκτηθηκε ο λαζαρ που σαφως διαθετει περισοτερες επιθετικες αρετες απ τον βικτωρ και πολυ καλυτερη τεχνικη.theo G4 έγραψε:Αύριο το βράδυ που θα κάνουμε σούμα ποιός έφυγε και ποιός ήρθε,
μάλλον θα είμαστε πολύ μείον.
Κρίμα γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία φέτος,
να αλλάξουμε επίπεδο με κατάκτηση της 1 ή 2 θέσεις.
εφυγε ο κουτσια με μηδαμινη προσφορα κι αποκτηθηκαν ο γεωργιαδης κι ο ρομπερ. νομιζω πολυ καλυτερα.
εφυγε ο ζλαταν κι ο φιλομενο που και οι δυο ηταν μια μεσα 3 εξω. ειδικα ο δευτερος μηδαμινη προσφορα.
εφυγε ο σαβινι που ηταν πεμπτη επιλογη στην αμυνα. ο σταμου σιγουρα θα βοηθησει περισσοτερο.
οποτε βλεπουμε οτι στη μονη θεση που ειχαμε "σοβαρες" απωλειες ηταν στον φορ και αυτο οχι τοσο απο αποψη προσφορας αλλα κυριως γιατι πλεον δεν υπαρχουν πολλες εναλλακτικες. παντως εξακολουθω να επιμενω οτι ο σαλπι πρεπει να παιζει κορυφη.
μακαρι ο περιφεριακος που ζηταει ο μπολονι να ειναι ο ουμπιντες.
υγ. για μενα η μεγαλυτερες μεταγραφες που εγιναν αυτο το καλοκαιρι ειναι οτι εν μεσω κρισης καταφεραμε να κρατησουμε τον βασικο κορμο(-βιτολο) και κυριως να μην πουληθει ο βιειρινια τη στιγμη που κουλα και ζελος πουλησαν σκοκο-σισε και εχασαν σχεδον ολο το βασικο κορμο τους. ειδικα ο βαζελος.
υγ2. υπομονη αλλη μια μερα. ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε τι ετοιμαζει η διοικηση.
εσείς που λέτε εδώ μέσα ότι είμαστε μίζεροι και μίρλα και κατσ@ρχιδι@ δεν βλέπεται τι γίνεται μπροστά στα μάτια σας ή δεν θέλετε να το δείτε?σας έδωσα παράδειγμα την χανούμισα που είναι πεθαμένη και έτσι όπως πάει όχι ανασταίνεται αλλά θα δούμε πάλι περσυνές καταστάσεις!
- cristiano4
Περιφερειακό επιθετικό ζήτησε ο Μπόλονι αλλά στα τελευταία λεπτά υπάρχει η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ πάει να κλείσει τον Βαγγέλη Μάντζιο με 160.000 ευρώ τον χρόνο. Πιθανώς και εντός της ημέρας να έχουμε εξέλιξη και στο συγκεκριμένο θέμα...
http://paokrevolution.blogspot.com/2011 ... _4115.html
http://paokrevolution.blogspot.com/2011 ... _4115.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τρί 30 Αύγ 2011, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demon4 έγραψε:Ναι αλλα οι εκπτωσεις ειναι για ολους, οχι μονο για μας.kondoras έγραψε:Από την στιγμή που δεν έκλεισε μεταγραφή πιο νωρίς, θεωρώ πολύ σωστή την τακτική αυτή, δηλαδή να κάνουμε μεταγραφή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Αφού δεν υπάρχουν λεφτά, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, διότι τα κασέ μπορούν να πέσουν ακόμη και 50%.
Σίγουρα, αλλά έχεις και το έξτρα κίνητρο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, απέναντι σε ομάδες όπως ηTottenham και η Rubin Kazan. Εννοείται πως υπάρχουν ομάδες που μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα από εμάς, αλλά πίστεψέ με, είναι και ένα δέλεαρ αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ivan_4 την Τρί 30 Αύγ 2011, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Αρα τρελαμενος .... ολα καλα τιν αγχωνομαστε ετσι??? θελεις αμυντικο χαφ για ποιο λογο αραγε???? γιατι εδιωξες το βιτολο μηπως στο τζαμπε??? αν τραυματιστει κ ο κοντος ποιος θα παιξει ο παπαζογλου.... αυτο ειναι μεταγραφικος σχεδιασμος??? κ ειδικα ενω περνας κ ομιλουσ.... ΡΕΕΕΕΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ